esin aldigi hediyeyi begenmemek

Aldığını değiştiriyorum. Birde hep ederinin fazlasına almış oluyor. En son bundan sonra sen beğen ben alayim dedi. Eee öyle de sipariş vermiş gibi oluyor ben söylemiyorum , o da bir çiçek alip geliyor. Ha en son çiçekte almadı o oldu :) Yani ay çok güzelmiş de koy kenarı hiç birşey alınmayınca daha kötü hissediyor insan :)

Benim alerjik astımım var her kokuyu kaldıramıyorum :/ eşim geçtiğimiz sevgililer gününde bana parfüm almış öyle ucuz değil yani baya fiyatlı ama ben kullanamadım beğendim dedim sadece dolapta duruyor öylece eşim cok bozulur beğenmedim desem o yüzden kırmak istemedim düşünmüş almış sağolsun :)

Ben onu 2 defa yaptım. Getirisi calvin klein parfüm ve sedefli tasarım bir kolye oldu..
Ama öyle de hiç zevki kalmıyor ki..

Dün nişanlıma hediye aldım, değişim kartını da özellikle istedim. Valla beğenmezse değiştirsin, dolapta duracağına üstünde dursun.

Valla eşimde en sinir olduğum huykardan biri, neredeyse 15 yılımız birlikte geçti, adam hala saçma sapan şeyler alır, zevksiz desem zevksiz değildir, cimri desen değil, ama adam bana hediye alamıyor. Son seferinde yeter artık mutlu olmak benim de hakkım deyip sipariş verdim kendisine, sonra da çok sevdim hediyesini

Benim eşim de darılıyor da yapacak bir şey yok değiştir, darılırsa darılsın, alınırsa alındın.

İnsan kaç yıllık eşine çikolatalı pasta almaz, biliyor meyveli seviyorum hayır diyetteyim zaten de bozacaksak deysin dimi

çok pahalı birşey değilse değiştirme
yazık heves edip almış
birdahaki sefere nasılsa beğenmiyor diyerek almaz çünkü

herseyı begenmeyecegımı bıldıgı için asla hedıye alıp gelmez.
Dışardayken bir anda bir dükkana sokup ne istiyorsan al der.

Anlamayan anlamıyor işte.
Bir kez de yine kavga ettik artıj, o kadar saçma bir şey almış ki hediye diye, evden gitti, geldiğinde çok şık bir çanta almıştı, hani biliyor da neden yapmıyor, bak gene deli oldum aklıma gelince.

ayyy bu konu beni çok mutlu etti,günlerden sonra hediye alan bir erkek konusu zevksiz falan diyorsunuz ama olsun okumak iyi geldi

geleceğe dair umut oldu genç kızlara

sen eşin ve hediye mevzusu her geçtiğinde aklıma sultanahmet magneti geliyor

Ay keşke eşim hediye alsa da ben begenmesem

sen eşin ve hediye mevzusu her geçtiğinde aklıma sultanahmet magneti geliyor

Ya işte dimi,
Onu da anlatayım da nasıl biri anlaşılsın, çok pis sinirliyim, dedikodusunu yapayın oh:)

İş yerinde yılbaşı çekilişi yapılıyor, buna da muhafazakar katolik bir arkadaşı çıkıyor. Hediye olarak da kendisi sultanahmet caminin yapbozunu beğendi. Tey allahım, neyse allahtan müdahale ettim

Sormuştur belki mağazadan birilerine
Tiffany&co. Dan inci kolye gösterip duruyorum eşime artık doğum hediyesi mi olur falan diye yolunu da yaptım ama 600 dolarmış uzak ve güzel bir hayal benimki. Biraz muadillerine de yöneleyim.
Kendi haline bırakınca eşim zevklidir ama niye benim beğendiğim olmasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…