Ben nişanlıma acik acik söylüyorum. Artik gina gelmişdi çünkü.
Gelen en orjinal hediyeler;
-dış fircasi (elektrikli)
-ceyrek...
- ayakkabi temizleme seti...
Bakdimki olmuyor... söylemeye başladım
Ben bazen boşken otururum böyle internetten beğendiğim şeyleri markasıyla modeliyle eşime gösteririm sohbet ederken
Bak şu ne güzel bu ne güzel diye
Bayağı iyi oluyo :) sürprizlerle karşılaşmıyosun
Taktirmamis küsmüş işte :)))Çeyrek?
Gelip yakama taktı deme..
çok pahalı birşey değilse değiştirmearkadaslar esim bana cok zevksiz hediyeler aliyor ozel gunlerde simdiye kadar cogunu begenmeyerek de olsa kullandim.
simdi degistirmek istiyorum kafama gore, biraz bozularak sen bilirsin dedi. begenmesem de kullanmali miyim ?
siz napiyorsunuz boyle durumlarda ?
duzenleme : hediye su cok yasli isi degil mi :/
Eki Görüntüle 2136263
Ben onu 2 defa yaptım. Getirisi calvin klein parfüm ve sedefli tasarım bir kolye oldu..
Ama öyle de hiç zevki kalmıyor ki..
Ben bazen boşken otururum böyle internetten beğendiğim şeyleri markasıyla modeliyle eşime gösteririm sohbet ederken
Bak şu ne güzel bu ne güzel diye
Bayağı iyi oluyo :) sürprizlerle karşılaşmıyosun
Farklı 3-5 şey göster
Acaba hangisini aldı diye heyecanlanırsın
Anlamayan anlamıyor işte.
Bir kez de yine kavga ettik artıj, o kadar saçma bir şey almış ki hediye diye, evden gitti, geldiğinde çok şık bir çanta almıştı, hani biliyor da neden yapmıyor, bak gene deli oldum aklıma gelince.
Taktirmamis küsmüş işte :)))
Ay keşke eşim hediye alsa da ben begenmesemarkadaslar esim bana cok zevksiz hediyeler aliyor ozel gunlerde simdiye kadar cogunu begenmeyerek de olsa kullandim.
simdi degistirmek istiyorum kafama gore, biraz bozularak sen bilirsin dedi. begenmesem de kullanmali miyim ?
siz napiyorsunuz boyle durumlarda ?
duzenleme : hediye su cok yasli isi degil mi :/
Eki Görüntüle 2136263
sen eşin ve hediye mevzusu her geçtiğinde aklıma sultanahmet magneti geliyor
Anlamayan anlamıyor işte.
Bir kez de yine kavga ettik artıj, o kadar saçma bir şey almış ki hediye diye, evden gitti, geldiğinde çok şık bir çanta almıştı, hani biliyor da neden yapmıyor, bak gene deli oldum aklıma gelince.
Sevgili olunca is degisio bence:) daha romantik olsunlar istiosun :)Valla öyleymiş..
Kocam şimdi çeyrek alıp gelse çok mutlu olurdum. 300tl az para mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?