Bizimkide %0 morfoloji %4 iki dr görüşü aldık vakit kaybetmeden tüp bebek diyolar zaten düşününce hızlı olmayanve ilerlemeyen sperm ta yumurtayı nası bulsun  :)ben bu sperm testinin değlerlernden hiç bi şey anlamadım nolur bunu tek bişeye göre baksalar?doktorlar da bi alem?arkadaşın ileri hızı %yüzde 30 muş biri çok kötü dio bizim %0 çıktı doktor böyle de olur dio şimdi hangisne inancan?
yaaaa canım bizde sıfır ama doktor öyle demedi sz ne zamandr deniosunuz? yaptrcak mısnz pekiBizimkide %0 morfoloji %4 iki dr görüşü aldık vakit kaybetmeden tüp bebek diyolar zaten düşününce hızlı olmayanve ilerlemeyen sperm ta yumurtayı nası bulsun  :)
bi de sayı kaç canım sizde?Bizimkide %0 morfoloji %4 iki dr görüşü aldık vakit kaybetmeden tüp bebek diyolar zaten düşününce hızlı olmayanve ilerlemeyen sperm ta yumurtayı nası bulsun  :)
bu konuda pek cahilim valla zaten öğreneli de çok olmadı elim ayağım titremeye başladım hiç böle bişi öğreneceğimi düşünmemiştim doktor bi proxeed plus yazdı başkada bişi demedi 2 ay sonra bakacağız artık işe yararsa yazarımCo-q 10 L-carnitin L-arginin ya da carnitex kullanarak esinin sperm kalitesi yukselen var mi arkadaslar??????
yaaaa canım bizde sıfır ama doktor öyle demedi sz ne zamandr deniosunuz? yaptrcak mısnz peki
Arjinin kullandı eşim yanında dostinex biesteron klomen ve doğal olarakta br ay havuç suyu bir ay keçiboynuzu kürü kullandı sayı arttı ama hız artmadı malesef. Ama Arjinin i karı koca kullanıp çocuğu olan bi çift biliyorum :)Co-q 10 L-carnitin L-arginin ya da carnitex kullanarak esinin sperm kalitesi yukselen var mi arkadaslar??????
sayı bayağı varmış ya bizdemi beklemesek ben artar diye umuyorum yaBiz düşünüyoruz tüp Bebek bekleyince sperm hızının artacağına dair garanti yokki %10 olsa belki %15 olur ama 0 ın şansı pek yokmuş Son gittiğimiz dr öyle söyledi bize mantıklı gelende buydu zaten. Sayı 130 milyon
Ameliyat oldu mu eşiniz ne kadar süre geçti oda önemlisayı bayağı varmış ya bizdemi beklemesek ben artar diye umuyorum ya
umutbitmz agustos72 mini87 K kahve_delisi @sltndrvs @whiterose55 I isim_misim_yok N nergiz001 @papatyak10 MELEKiim A angels26 asya5560 @mikroskopp U ucurtmaavcisi26 btlsrdr kyung kızlar kaç aydır ilaç -tedavi vs. kullanarak bebek sahibi olmaya çalışıyorsunuz bide beklenen adet tarihini yazıp birbirimize destek olalım ilk ben yazayım
Siyetem ........................1. deneme( proxeed plus).............bat 23 şubat
Valla canim aynen biz de yeni ogrendik 3 ay tedavi sonrasinda asilama dedi doktor insallah o surecte kendiliginden olur da gerek kalmaz diye ugrasiyoruz...bu konuda pek cahilim valla zaten öğreneli de çok olmadı elim ayağım titremeye başladım hiç böle bişi öğreneceğimi düşünmemiştim doktor bi proxeed plus yazdı başkada bişi demedi 2 ay sonra bakacağız artık işe yararsa yazarım
cnm biz 9 ay denedik olmadı ben gidiyodum doktora bi problemn yok diyodu eşim gitmiyodu o gitti işte bu ay hareketsizlik var dedi doktor bi ilaç verdi başkada bişi demedi 2 ay içsin ilacı sonra tekrar bakarız beklemek istemezsen aşılama yapalım dediAmeliyat oldu mu eşiniz ne kadar süre geçti oda önemli
amin canım ya çok üzüldük eşimde bende ama şuan o aşılama tüp bebek tedavisi çin hazır olduğumuzu düşünüyoruz o yüzden ilaç vitamin kür bişiler deneyelim inşallah gerek kalmazda doğal yollarla olur bebeklerimizValla canim aynen biz de yeni ogrendik 3 ay tedavi sonrasinda asilama dedi doktor insallah o surecte kendiliginden olur da gerek kalmaz diye ugrasiyoruz...
Bu besin takviyeleri vitamin ve kurler i bi deneyelim dedik o sirada bi umut...
Allah kimseye evlat aratmasin cok zor gercekten :-(
Canim bizde 15ay denedik bu ay doktora gittik esimde hareket sorunu vvar.proxeed pluse klomen verdi bende keciboynuzu kaynatip iciriyorum bakalim kismet.bat 8 subat[USEharekets]umutbitmz [/USER] agustos72 mini87 K kahve_delisi @sltndrvs @whiterose55 I isim_misim_yok N nergiz001 @papatyak10 MELEKiim A angels26 asya5560 @mikroskopp U ucurtmaavcisi26 btlsrdr kyung kızlar kaç aydır ilaç -tedavi vs. kullanarak bebek sahibi olmaya çalışıyorsunuz bide beklenen adet tarihini yazıp birbirimize destek olalım ilk ben yazayım
Siyetem ........................1. deneme( proxeed plus).............bat 23 şubat
allah en kısa zamanda doğal yollardan nasip etsin hepimize değerleri nasıl eşinin bizimkinin %10 ileri hareketliCanim bizde 15ay denedik bu ay doktora gittik esimde hareket sorunu vvar.proxeed pluse klomen verdi bende keciboynuzu kaynatip iciriyorum bakalim kismet.bat 8 subat
Ben uzulmedim ogrenince cunku 7 aydir deniyoruz olmayisinin sebebini merak edip kendimi yiyip bitiriyordum...esime ilk kez bakildi ve sorunumuzu ogrenmis olduk en azindan...Artik cozume yonelik calismalar yapacagiz insallah dedigin gibi asilamaya gerek kalmaz...amin canım ya çok üzüldük eşimde bende ama şuan o aşılama tüp bebek tedavisi çin hazır olduğumuzu düşünüyoruz o yüzden ilaç vitamin kür bişiler deneyelim inşallah gerek kalmazda doğal yollarla olur bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?