Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet sorunu çözmeye odaklanmak lazım allah dermansız dert vermesin bu sorunu yaşayan tek biz değiliz mutlaka bu yol denendi ve insanlar evlatlarına kavuştular pozitif bakmak lazım

Kizlar bunlara ne dersiniz???
170 tl civarinda....
ucu birden agir gelir mi acaba klomen de kullaniyir cunku

Eklentiler

• coenzyme-q-10-50-mg-60-caps170.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 67
  • L-CARNITINE--30-tabs--500mg170.webp
    1 KB · Görüntüleme: 60
  • L-ARGININE--90-tabs--1000mg170.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 54
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bazen bir hüzün çöküyor, kendimi yiyorum. Valla yok arası olan değerlerimiz nasıl yükselecek hiç bilemiyorum

kızlar ben 30 aralıkta oldum en son ortalama 29 günde bir oluyrm adet takvimim çarşamba gösteriodu olmadım çarşamba test yaptım negatfti ama hala olmadım

Kizlar bunlara ne dersiniz???
170 tl civarinda....
ucu birden agir gelir mi acaba klomen de kullaniyir cunku

Herkes bunları kullanıyor ayrı ayrı, biz proxeed kullanıyoruz doktor hepsi içinde var dedi ama hata mı yapıyoruz bilmiyorum ki, böyle ayrı ayrı daha mı iyi acaba

Herkes bunları kullanıyor ayrı ayrı, biz proxeed kullanıyoruz doktor hepsi içinde var dedi ama hata mı yapıyoruz bilmiyorum ki, böyle ayrı ayrı daha mı iyi acaba
Doktor bize klomen ve provirin verdi proxeed vermedi sizdeki sorun tam olrak ne gerekirse kendimiz alip kullanalim biz de hepsi icinde varsa

Doktor bize klomen ve provirin verdi proxeed vermedi sizdeki sorun tam olrak ne gerekirse kendimiz alip kullanalim biz de hepsi icinde varsa

Bizde sperm hareketsizliği ve morfoloji bozukluğu var.
%10 ileri hareket, %51 hareketsiz ve morfoloji%2
Proxeed plusa başladık 3 hafta oluyor öğreneli.

Resmini koyduğun ürünler muhteşem 3lü diye bahsettikleri ürünler galiba.
Proxeedle içeriği aynı diyorlar ama çoğunluk o 3 ürünü kullanıyor forumda gördüğüm.Tereddüt yaşıyorum bende.

Sizin sorun da hız mı?

Bu arada seni daha önceki bir topikten yazışmamızdan hatırlıyorum canım ben, kısmet ikimizde o zamandan beri çabalayıp çabalayıp sonunda eşlere dönmüş olayımız..Allah yardımcımız olsun şifa versin hepimize..

Evet ben de seni hatirliyorum kendime sogan kuru incir kuru yaki adacayi kuru yapmaktan bi hal olmustum valla napalim dimi ama insan once kendine yukleniyor
neyse ki sorunumuzu ogrendik bizim hepsinde sorun var miktar hiz cunku varikosel varmis bugun de onu ogrendik :-( bu gida takviyeleri varikosel olunca da ise yariyor mu acaba onu merak ediyorum bosuna para bayilmayalim her biri 70-90 tl :-X eger tek care ameliyat olacak ise hic mutlanmayalim bilen soylesin arkadaslar !??

havc suyunu denedk bz 1 ay canm ve yuzde 50den 55e cikti harektlilk. fakt dktr sorun vr hala harektszlk vr dio fakat bde sivilasma sorunu vr

Merhabalar benim eşimde de sperm yavaşlığı var. % 17 sizce düşük mü. bide keçiboynuzu kürü iymi kullanan var mı?

Merhabalar benim eşimde de sperm yavaşlığı var. % 17 sizce düşük mü. bide keçiboynuzu kürü iymi kullanan var mı?
hareketliler toplamı % 50 ve üzeri olması gerekiyor normalde ama allah nasip ettikten sonra her şekilde olur....en azından sizinki bizimkinden daha iyi % 10 ileri hareketli eşimin....ben yanlış bilgi vermek istemem ama sayı az olunca keçi boynuzu hareketlilik düşük olunca havuc suyu, çakşır köku tozu falan diye biliyorum ....hangisini uyguluyoruz dersen doktorun verdiği ilaç (proxeed plus) ve çakşırla karışık keçi boynuzu ve bal

havc suyunu denedk bz 1 ay canm ve yuzde 50den 55e cikti harektlilk. fakt dktr sorun vr hala harektszlk vr dio fakat bde sivilasma sorunu vr
%50 hareketlilik gayet iyi bence hareketi problem olarak görme canım sıvılşam sorunu mu acaba engel neler var yarabbim sen aratmadan herkese hayırlı evlatlar nasip et

Bizim % 5 hareketli % 95 hareketsiz
artmasını bekleyecek misiniz yoksa aşılama tüp vs denemek istiyor musunuz ....şuan 26 yaşındayım eşim 29 ....biraz tedavi deneyelim diye düşündük acaba yanlışmı düşünüyoruz %10 olan hareketli sayısı düşer mi acaba aşılamadan tüp bebekden de olmayalım bekleyerek ondan korkuyorum ama bu proxeed plus u da kullananlar hep olumlu konuşuyorlar ne yapacağımızı şasırdık valla

Bizde ne hareket var, ne sayı
bi denesen kürler konusunda çok olumlu konuşuyorlar özellikle ben şuanda bi tane yaptım eşime tadını beğenmiyo ama yinede yemeye calışıyor faydalı olduğunu söylüyorlar ama kesin sonuc için 23 şubatta tekrar test yaptırcak eşim artıp artmadığını yazarım

Ben 29 esim 31 yasinda 6ay ilaclari kullanicaz doktor yasiniz cok ileri degil dedi 6ay sonra asilama olmazsa sonrada tup bebek deneriz.dun progesteron testi yaptirdim 6.4 cikti sonuc simdide onu takmaya basladim bilmiyorum ne olucak hayirlisi

Ben 29 esim 31 yasinda 6ay ilaclari kullanicaz doktor yasiniz cok ileri degil dedi 6ay sonra asilama olmazsa sonrada tup bebek deneriz.dun progesteron testi yaptirdim 6.4 cikti sonuc simdide onu takmaya basladim bilmiyorum ne olucak hayirlisi
Progesteron neydi ki canım ya üzme kendini eğer kaderinde anne olmak varsa biliyorsun insanlar korunurken hamile kalıyorlar yoksa da ne yaparsan yap. Benim babamın kuzeni var kadın doğum uzmanı profesör lerinin çocuğu olmuyor 7. Kez tup denemişler yine tutmamış ...verecek olan Allah ilaçlar hormonlar hep vesile Allah bizede nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…