Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay icinde yumurtlayip yumurtlamadigini biliyormussun galiba yani 10 olmasi lazimmis en az yumurtladigini anlamak icin.doktora gostermedim daha tel.actim sordum oturup konusuruz tatil dönüşü dedi galiba ilac vercek.haklisin canim rabbim istemezse ne yaparsak yapalim olmaz biliyorum hayirlisi olsun hepimiz icin biz elimizden geleni yapalimda

Nasıl hareketsizlik var diyor yaa. Bizde %60 hareketsiz düşün. %14 ileri hareket. Sıvılaşmama hakkında siz soru yöneltseydiniz keşke. Doktorların bazılarının ağzından cımbızla laf alıyoruz.

mini87 9 ay keçi boynuzu kürü e vitamini, zinco,L.arginine ( keçi boynuzu kürünü 3,5 ay oldu kullanalı diğerlerini 2 ay kullandık, Öncesinde de proxeed plus kullandık) . Bat 11 Şubat.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bazen bir hüzün çöküyor, kendimi yiyorum. Valla yok arası olan değerlerimiz nasıl yükselecek hiç bilemiyorum

Amin canım ya. Bana da oluyor, kendimi yiyorum. Hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor. Çok üzülüyorum.

Nasıl hareketsizlik var diyor yaa. Bizde %60 hareketsiz düşün. %14 ileri hareket. Sıvılaşmama hakkında siz soru yöneltseydiniz keşke. Doktorların bazılarının ağzından cımbızla laf alıyoruz.
ya sorulara cevap vermio cnm sen benm dedgigmi yap dioms devmli bse sorunca cevp vermioms hc bi sorun yok fakat sadece hareketszlk vae diyomus

K kahve_delisi ..............1. deneme(proxeed plus).........................BAT 8 şubat
btlsrdr ........................ 1.5 yıl (3 ilaçlı tedavi serophene)............. BAT 9 şubat
mini87 .........................9. deneme( proxeed plus,keç.boy.,larginine,zince,e vitamini)...................BAT 11 şubat
Siyetem ........................1. deneme( proxeed plus)........................BAT 23 şubat

K kahve_delisi canım bat ın yaklartin var mı ilaç işe yaramıştır inşallah
Yok canim yok bu ay imkansiz yumurtlama gunlerimde esimle ayri sehirdeydik oncesindede hsg cekildi bos gecti bu ay.hem progesteronda 6.4 cikti bende tedavi gorcem sanirim bu psikolojiyle yuksek ciksa mucize olurdu zaten.

Yok canim yok bu ay imkansiz yumurtlama gunlerimde esimle ayri sehirdeydik oncesindede hsg cekildi bos gecti bu ay.hem progesteronda 6.4 cikti bende tedavi gorcem sanirim bu psikolojiyle yuksek ciksa mucize olurdu zaten.
Ovulasyon testi falan kullanıyor musun yumurtlamazsan adet gormezsin ben öyle biliyorum yanlışmıyım adetlerin düzenli değil mi

nasıl kullanıyorsunuz canım ben aktardan kökünü aldım daha iyi olabileceğini düşünerek adam ısrarla suyu daha iyi demesine rağmen kökünü aldım nasıl kaynatcam bilmiyorum şimdi :)

nasıl kullanıyorsunuz canım ben aktardan kökünü aldım daha iyi olabileceğini düşünerek adam ısrarla suyu daha iyi demesine rağmen kökünü aldım nasıl kaynatcam bilmiyorum şimdi :)
canım bence aktara git değiştir ben arkadaşıma srmştum onların oaralarda daha fazla tüketlrmiş aktrlarda salamura şeklinde olur o daha makbuldr demişti suyunu mu kast etti bilmyrm ama

Canım biz 100 gram çakşır kokunu 100 gram da keçiboynuzu nu aktarın değirmeninde toz haline getirip 800 gr balla karıştırıp macun haline getirdim eşim sabah akşam birer kaşık yiyo ondan başka tarif bilmiyorum hem harekete hem sayıya iyi geliyormuş ...forumlardan araştır bilen mutlaka vardır...allah hepsine şifa versin

o da güzelmiş

Adam eve gelmeye korkuyor mesai bitince once proxeed sonra klomen+terontal sonra havuc suyu sonra calsir koku yatmadanda keciboynuzu kuru banada yazik ama napalim sipermcikleri hareketlendirmek lazim :)

Adam eve gelmeye korkuyor mesai bitince once proxeed sonra klomen+terontal sonra havuc suyu sonra calsir koku yatmadanda keciboynuzu kuru banada yazik ama napalim sipermcikleri hareketlendirmek lazim :)
hiçbir sey yapmaya hevesim yok sanki bu ay içimden kaçtı bi şey sanki bu ay dgrdum öyle bi bşvermşlk inan yumurtlama trhleri gelsn istemyrm sanki strese gryrm

Merhaba Herkese, Allah hepimizin dilediğini sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah.
Bizde 7 aydır bebek için uğraşıyoruz. Ben kendi kontrollerimi yaptırdım bir sorun çıkmadı eşim ocak ayı başında bir test verdi toplam 90 mil ml'de 20 mil ileri hız ise %20 morfoloji %3 çıktı, 10 gün sonra testi yeniledik bu kez toplam 60 milyon ml'de 15 mil ileri hız %15 ve morfoloji yine % 3 çıktı.
Öncelikle rakamlar için değerlendirmelerinizi rica etsem sizlerden Dr sabah akşam kullanmak üzere proxeed verdi bende biraz eklemeler yaptım şöyle ki; öğlenleri evicap akşam üzeri Coq10 almaya başladı. Ayrıca ilk hafta sabah akşam bir bardak keçiboynuzu kürü bir haftadan sonra ise sadece akşamları bir bardak keçiboynuzu kürü alıyor.Hergün mutlaka bir muz ve bir avuç fındık tüketiyor eşim.tüm bunları 15 gündür uyguluyor sadece Coq10 3 gün oldu.Bir de bu takviyeler için yorum yapın ne olur, çok mutsuzum aylardır çoooookkkk istiyorum sağlıklı evlatlarım olsun ama Allah'ım hala nasip etmedi.Ben 31 eşim 37 yaşında yaşımızda genç değil ki Nisan' a kadar bekleyip aşılama tüp bebek vs başlamak niyetindeyim sizde hiç beklemesem mi?kadın doğum Dr'una kalsa 1 yıl yani ağustosa kadar normal yollar için beklemek lazım diyor ama bunu eşimin sperm testini görmeden önce söylemişti.Testi ürolog yaptı ve yorumladı Acaba kadın doğum doktoruma bu sonuçla tekrar gitsek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…