Eşiniziir br şeylerinsuyunu oiçiyor ise ne güzel. Maşallah. Şifaolsun.benimki aağzına konuyor
hatırlamazmıyım canım.. bende yazını görünce yazacaktım sana soracaktım hormon testi yaptığınızda fruma yaz diye sonra sen beni unutmuşsundur diye vazgeçmiştim yazmaktan.. vitamin takviyesi iyi olur canım fsh yükselirse spermleri canlandırır
unutmadım canım nasıl unuturum bana çok yardımcı oldun sen henüz test yaptırmadık ama dr bizden umutlu inş bekleyelim normal yolla gebe kalmanı diyo test yaptırdığımızda yazarım canımmelekçim seni daha önce takip etmiştik tüp bebek bölümünde.. sizin fsh nizin düşük çıkmasına ben çok sevinmiştim şimdide yükselirse çok sevinecem hormonlarda yükseliş olursa banada söyle arkadaşımın kocasınında sorunu sizin gibi onlar şimdi ilk hormon testlerini yapacaklar bende umut olması için inşALLAH sana söylerim ilk test çok önemli
Cnm hç sornnetme ck ktu deil küe denemye basla. Onlr harektlenr.bu sonuçlara doktor aşılama dedi ....ama istersen prooxed plus diye bi ilaç verim dedi 2 ay kulllansın eşin sonrasında tekrar test yapsın ona göre karar verelim dedi....kafamdan aşağı kaynar sular döküldü resmen
sizde de aynı sorun mmu var cnm sizde ilaç fayda etti miCnm hç sornnetme ck ktu deil küe denemye basla. Onlr harektlenr.
Malesf bzmde sonc arektszlk vr cnm b kür deniorz kür derkn havc suyu gnde btane muz. Ve yarn tahlil olck tkrar.sizde de aynı sorun mmu var cnm sizde ilaç fayda etti mi
Bz ilaç olark vitamn kullanıorz sadece e vitamini. 2kere tahlil yapldı smdi yarn 3.yplcksizde de aynı sorun mmu var cnm sizde ilaç fayda etti mi
Bizede proxeed plus verdi doktor bide keçiboynuzu alıcamBz ilaç olark vitamn kullanıorz sadece e vitamini. 2kere tahlil yapldı smdi yarn 3.yplck
Keci boynuzu sperm sayısını arttrıo cnm szn sperm sayısı iyi gayt. HArektlilk düzlmesi lazm onun içnde havc suyunu birebr diolrBizede proxeed plus verdi doktor bide keçiboynuzu alıcam
..inşallah artar
Bizim de %10 hareketliye o kadar olumsuz konuştu ki sizinki daha iyiymiş...canım o 384 lira olan ilaç ın adı ne bizde proxeed plus kullanıyoruz bide keçiboynuzu kuru ve her akşam bir bardak havuç suyu....Allah aratmadan versinkızlar benm de eşim test yaptrdı ileri harektllilk %0 sayısı 96 milyon ürolog bunlarla da hamile kalınabilr kadn dğm dktruna gsterdm sayısı iyi ama hareketllk sıfır dedi bi ilaç verdi o da 384 lira mı neydi onun yerine bi kutu proxeed plus aldık bu ay kullandı ama bilmyrmsizin tvsye edblceğiniz seyler var mı
bilmyrm ki canım doktrların da dediğine güvenemyruz artıkBizim de %10 hareketliye o kadar olumsuz konuştu ki sizinki daha iyiymiş...canım o 384 lira olan ilaç ın adı ne bizde proxeed plus kullanıyoruz bide keçiboynuzu kuru ve her akşam bir bardak havuç suyu....Allah aratmadan versin
Benim eşim den test isteyen benim doktorumdu jinekolog dimi....ürolog ne oluyorbilmyrm ki canım doktrların da dediğine güvenemyruz artıkürolog proxeed plus tavsye etmşti işte
ben kadın doğuma gttim evet eşin de test yaptrsn dedi snra eşimin snclarını ürologa gsterdik ve muayene oldu snra da kendi doktrma gsterdmBenim eşim den test isteyen benim doktorumdu jinekolog dimi....ürolog ne oluyor
Morfoloji neyse benim eşimin sonuçlarında oyle bişi yok ...ama hareketsizliği gidermek için verdi doktor oyyy offffHanımlar proxeed plus hareketsizlik konusunda ne kadar sürede sonuç veriyor bir bilginiz var mı?
Morfoloji için zamana ihtiyaç var galiba ama hareketlilik çabuk düzelir mi ki?
Ama hareketlilik artsa bile morfoloji düzelmeden hamilelik de oluşmaz galiba...
Nasıl çıkacağız bu işin içinden hiç bilmiyorum
canım morfolojide şeklni incelio sprmlernMorfoloji neyse benim eşimin sonuçlarında oyle bişi yok ...ama hareketsizliği gidermek için verdi doktor oyyy offff
amin canim inşallah cumlemizle beraber. Denemedik canım hemen tüp bebek yoluna gittik. Sende durumlar nasil bir onerin varmi canım ?[/QUOTE][QUOTsonuclarin mz, post: 38894740, member: 646917"]Ay insallah basaryla snclr cnm ya pki hç hrekti arttrck bseler denemdnz mi
Valla cnm bzm 32milyn sperm sayısı ileri hrekt %50 harektsz %40 yernde harektli %10 iknci testte ileri harektli %60 harektsz %30 yernde harektli %10 sperm sayısı 75mlyndu. Bdaki cuma bkre dha istndi tahlil havc suyu tuketio esm 3hftadr. Harektliligi artırıomş bde muz yiyio gnde btane tavk yemesi gerkio hftada bkç kez onu pk tuktmiorz ama bu hfta 3kez yedi. Bde portakal suyuda iyi gliomş arada ınuda içio.[/QUOTE]amin canim inşallah cumlemizle beraber. Denemedik canım hemen tüp bebek yoluna gittik. Sende durumlar nasil bir onerin varmi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?