Test sonuclariniz gayet güzel canım doğal yolla tez zamanda olur inşallah .ben 26 yasin da yim esin 35 o yüzden zaman kaybetmemek için tüpü seçtik biz ama gördüğüm kadarıyla senin öyle bir durumun yok gibi canim[/QUOTE]Valla cnm bzm 32milyn sperm sayısı ileri hrekt %50 harektsz %40 yernde harektli %10 iknci testte ileri harektli %60 harektsz %30 yernde harektli %10 sperm sayısı 75mlyndu. Bdaki cuma bkre dha istndi tahlil havc suyu tuketio esm 3hftadr. Harektliligi artırıomş bde muz yiyio gnde btane tavk yemesi gerkio hftada bkç kez onu pk tuktmiorz ama bu hfta 3kez yedi. Bde portakal suyuda iyi gliomş arada ınuda içio.
kızlar çok yerde okudum bunu yinede siz bilirsiniz ama havuç suyu ve keçiboynuzu kürü beraber uygulanmaz. havuç suyu tek başına daha iyi etki eder.Bizim de %10 hareketliye o kadar olumsuz konuştu ki sizinki daha iyiymiş...canım o 384 lira olan ilaç ın adı ne bizde proxeed plus kullanıyoruz bide keçiboynuzu kuru ve her akşam bir bardak havuç suyu....Allah aratmadan versin
keçi boynuuzu kürü derken su suda olan mı benim bahsettiğim çakşır otu kökü ve keçi boynuzunu cekip balla karıştırıp hergün bi kaşık yiyo eşim akşam yatarkende rutin olarak havuc portakal elma sıkıp içerdik bu sorunu öğrendiğimzden beri bi bardak sade havuc suyu içiyo acaba zararlı mısır yani sonuç olarak doğal değil mi hepsi keçi boynuzunu eline alıp yiyebilir bi insan ee havuc da öle bal zaten sabah kahvaltıda yeniyor niye ters etki yapsınki offf kafam karıştı yaaakızlar çok yerde okudum bunu yinede siz bilirsiniz ama havuç suyu ve keçiboynuzu kürü beraber uygulanmaz. havuç suyu tek başına daha iyi etki eder.
Canım siz proxeed plus kullanıyor musun uzkizlar dun test yaptrdk tekrar sonc su ileri hızlı harektli %35ileri yavas hatektli %20yernde harektli %10 harektsz %35 degrrlr artmş hızlı harektli %25di %35olms harektsz %40dı %35e dusms morfoloji %11di %12olmş sperm sayısı 32milyndu 50mlyn olmş fakat dktr hala harektszlk var io ya duzlmş demio hç. Fakat sıvılasma sorunu vr 30 dakikada yda 60dakikada sıvılasckkn 120dakikada sıvılasıo ama doktr bunu dile getrmio sadece harektszlk vr dio
Cnm toplamdami 32 milyon sayi?kizlar dun test yaptrdk tekrar sonc su ileri hızlı harektli %35ileri yavas hatektli %20yernde harektli %10 harektsz %35 degrrlr artmş hızlı harektli %25di %35olms harektsz %40dı %35e dusms morfoloji %11di %12olmş sperm sayısı 32milyndu 50mlyn olmş fakat dktr hala harektszlk var io ya duzlmş demio hç. Fakat sıvılasma sorunu vr 30 dakikada yda 60dakikada sıvılasckkn 120dakikada sıvılasıo ama doktr bunu dile getrmio sadece harektszlk vr dio
Yk cnm kullanmıorzCanım siz proxeed plus kullanıyor musun uz
Ml de 50milyn canm dha öncki 32 milyndu 300milyn nrmalde ama 1mlde 50milynCnm toplamdami 32 milyon sayi?
Yaa daha ne olacakms ki sayi yuksek hareket artmis iyi ....siz urolojiye mi gidiyorsunuz bizin a+b % 45 ona bile sorun yok dediler bu durumda bizimde hemen tedavi olmamiz gerekiyo...Birde toplam sayi nasil hesaplaniyo?Ml de 50milyn canm dha öncki 32 milyndu 300milyn nrmalde ama 1mlde 50milyn
Canım ben dün okudum keçiboynuzu ve havuç kğrü. İbrahim saracın... kesinlikle dene çünkü ilk denemede hamile kalan sayısı fazla... birde benim bildiğim sperm harektsizliğinin ilaç tedavisi yok. ve her tahlilde farklı sonuç verebiliyor... ben sopan kürüne eşimide keçiboynuzu kürüne başlatıcam inşallah nasipse... sende denemelisinTransfr ne cnm ?
cnm bende veriyorum eşime keçi boynuzu ve havuc suyu ama ikisini bi arada kullanmamak gerekiyormuş napsak birini vermesemmiCanım ben dün okudum keçiboynuzu ve havuç kğrü. İbrahim saracın... kesinlikle dene çünkü ilk denemede hamile kalan sayısı fazla... birde benim bildiğim sperm harektsizliğinin ilaç tedavisi yok. ve her tahlilde farklı sonuç verebiliyor... ben sopan kürüne eşimide keçiboynuzu kürüne başlatıcam inşallah nasipse... sende denemelisin
15 gün keçi boynuzu 15 gün havuç diye okudum ama... kocalar hepten kötürüm kalmasın sonra... valla benim kocsm bunları buraya yazdığımı duysa beni boşar v a llla. Ama napcan evlat işte)))cnm bende veriyorum eşime keçi boynuzu ve havuc suyu ama ikisini bi arada kullanmamak gerekiyormuş napsak birini vermesemmi
iyi o zaman bu çakşır otu kökü ile keçiboynuzu nu çekip un haline getirip balla karıstırmıştım bu bitince havuc suyunu ondan sonra vereyim....kız bişi olmaz ne olacak :)15 gün keçi boynuzu 15 gün havuç diye okudum ama... kocalar hepten kötürüm kalmasın sonra... valla benim kocsm bunları buraya yazdığımı duysa beni boşar v a llla. Ama napcan evlat işte)))
tek temennimiz o canım inşallah düzelecek hepsinin değerleriArkadaşlar Benim elimde varikosel vardı 6 ay önce ameliyat oldu proxeed kullanmaya başladık sayıda hareketlilikte düzelme olurmu sizce
Yok canım benim dediğim suyla olan keçi boynuzu kürü. biz havuç suyuyla kullandık hiç bir faydasını görmedik. sonra çok araştırdım ikisini bir kullanmayın yazıyor. şimdi sadece havuç suyu kullanıyoruz. senin bahsettiğin keçiboynuzu kürü farklı,onunla ilgili bi sakınca okumadımda duymadımda benim söz ettiğim suda kaynatılan keçiboynuzu :)keçi boynuuzu kürü derken su suda olan mı benim bahsettiğim çakşır otu kökü ve keçi boynuzunu cekip balla karıştırıp hergün bi kaşık yiyo eşim akşam yatarkende rutin olarak havuc portakal elma sıkıp içerdik bu sorunu öğrendiğimzden beri bi bardak sade havuc suyu içiyo acaba zararlı mısır yani sonuç olarak doğal değil mi hepsi keçi boynuzunu eline alıp yiyebilir bi insan ee havuc da öle bal zaten sabah kahvaltıda yeniyor niye ters etki yapsınki offf kafam karıştı yaaa
Hiç kötü değil bizim ileri hızlı 0 ve doğal yollardan şansınız yok dediler yani strese girmezseniz herşey yoluna girer merak etmeyin bence2 kere test yptrdk ilki ileri hızlı hareketli %25 ileri yavas harektli %25 yernde harektli %10 harektsz %40 morfoloji %11 iknci test hızlı harektli %60 harektsz %30 sperm sayısıda ilk teste 32 mlyn iknci testte 75 mlyn szn nsl
havuc suyunu öneriolar canım biz hiç denemedik amaArkadaslar sunu merak ediyorum dogal yollarla hizi sayiyi arttiran var mi ve de hamile kalan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?