canım bi de kadın doğum doktoruna göster ürolgla aynı düşünüyo onlarMerhaba Herkese, Allah hepimizin dilediğini sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah.
Bizde 7 aydır bebek için uğraşıyoruz. Ben kendi kontrollerimi yaptırdım bir sorun çıkmadı eşim ocak ayı başında bir test verdi toplam 90 mil ml'de 20 mil ileri hız ise %20 morfoloji %3 çıktı, 10 gün sonra testi yeniledik bu kez toplam 60 milyon ml'de 15 mil ileri hız %15 ve morfoloji yine % 3 çıktı.
Öncelikle rakamlar için değerlendirmelerinizi rica etsem sizlerdenDr sabah akşam kullanmak üzere proxeed verdi bende biraz eklemeler yaptım şöyle ki; öğlenleri evicap akşam üzeri Coq10 almaya başladı. Ayrıca ilk hafta sabah akşam bir bardak keçiboynuzu kürü bir haftadan sonra ise sadece akşamları bir bardak keçiboynuzu kürü alıyor.Hergün mutlaka bir muz ve bir avuç fındık tüketiyor eşim.tüm bunları 15 gündür uyguluyor sadece Coq10 3 gün oldu.Bir de bu takviyeler için yorum yapın ne olur, çok mutsuzum aylardır çoooookkkk istiyorum sağlıklı evlatlarım olsun ama Allah'ım hala nasip etmedi.Ben 31 eşim 37 yaşında yaşımızda genç değil ki Nisan' a kadar bekleyip aşılama tüp bebek vs başlamak niyetindeyim sizde hiç beklemesem mi?kadın doğum Dr'una kalsa 1 yıl yani ağustosa kadar normal yollar için beklemek lazım diyor ama bunu eşimin sperm testini görmeden önce söylemişti.Testi ürolog yaptı ve yorumladı Acaba kadın doğum doktoruma bu sonuçla tekrar gitsek mi?
Başka doktora da gidin, bilgi isteyin. Doktorlar bizi bilgilendirsin ki kendimize bir yol çizelim. Bizim de gittiğimiz ilk doktor sadece proxeed verdi. Neden verdiniz diye sordum bazı değerler düşük dedi.Başka hiçbir şey söylemedi. Biz de sandık ki bir ayda düzelecek bir şey. Sonra kendimiz araştırdık bir ayda düzelmeyeceğini, durumun vahim olduğunu öğrendik.ya sorulara cevap vermio cnm sen benm dedgigmi yap dioms devmli bse sorunca cevp vermioms hc bi sorun yok fakat sadece hareketszlk vae diyomus
Geldi canim geldi 4.gunum bugun
zaten bunu bekliyorduk canım daha ilaca yeni başladık .....yeni yum dönemine bomba gibi gireceğizGeldi canim geldi 4.gunum bugun
canım bnu bnde gördüm dkktimi çekti fiyatı da makuldu diye htrlyrm ama aynen bnde çekindm kullnn duymadım öncedem
kullanan var mı? ya da fikri olan
Ben siparis verdim canim kullanip gorelim insallah faydasi olur... İlaclari bitsin degerleri bida olcturelim bakalim sonra buna basliyalim birkac ay sonracanım bnu bnde gördüm dkktimi çekti fiyatı da makuldu diye htrlyrm ama aynen bnde çekindm kullnn duymadım öncedem
ilaç almyrz biz bu ay öle biraz saldıkBen siparis verdim canim kullanip gorelim insallah faydasi olur... İlaclari bitsin degerleri bida olcturelim bakalim sonra buna basliyalim birkac ay sonra
zaten bunu bekliyorduk canım daha ilaca yeni başladık .....yeni yum dönemine bomba gibi gireceğizbu arada yeni bat alayım
hayırlısı olsun canım yeni bat alayım :)Dün geldi kırmızılar canım ya. Hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakacaz
hayırlısı olsun canım yeni bat alayım :)
gzel cnm snclar kalinr tbiKızlar eşimin değerleri bu değerlerle hamile kalabilirmiyim ?
Çok teşekkürler. Allah razı olsun...gzel cnm snclar kalinr tbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?