Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bi de kadın doğum doktoruna göster ürolgla aynı düşünüyo onlar

ya sorulara cevap vermio cnm sen benm dedgigmi yap dioms devmli bse sorunca cevp vermioms hc bi sorun yok fakat sadece hareketszlk vae diyomus
Başka doktora da gidin, bilgi isteyin. Doktorlar bizi bilgilendirsin ki kendimize bir yol çizelim. Bizim de gittiğimiz ilk doktor sadece proxeed verdi. Neden verdiniz diye sordum bazı değerler düşük dedi.Başka hiçbir şey söylemedi. Biz de sandık ki bir ayda düzelecek bir şey. Sonra kendimiz araştırdık bir ayda düzelmeyeceğini, durumun vahim olduğunu öğrendik.

ŞUBAT
K kahve_delisi ..............1. deneme(proxeed plus).........................BAT 8 şubat
btlsrdr ........................ 1.5 yıl (3 ilaçlı tedavi serophene)............. BAT 9 şubat
mini87 .........................9. deneme( proxeed plus,keç.boy.,larginine,zince,e vitamini)...................BAT 11 şubat
Siyetem ........................1. deneme( proxeed plus)........................BAT 23 şubat
MART
K kahve_delisi ...........2.deneme.................BAT

canım bnu bnde gördüm dkktimi çekti fiyatı da makuldu diye htrlyrm ama aynen bnde çekindm kullnn duymadım öncedem
Ben siparis verdim canim kullanip gorelim insallah faydasi olur... İlaclari bitsin degerleri bida olcturelim bakalim sonra buna basliyalim birkac ay sonra

ŞUBAT
K kahve_delisi ..............1. deneme(proxeed plus).........................BAT 8 şubat
btlsrdr ........................ 1.5 yıl (3 ilaçlı tedavi serophene)............. BAT 9 şubat
mini87 .........................9. deneme( proxeed plus,keç.boy.,larginine,zince,e vitamini)...................BAT 11 şubat
Siyetem ........................1. deneme( proxeed plus)........................BAT 23 şubat
MART
K kahve_delisi ...........2.deneme.................BAT 8 mart

@mini87.....................10.deneme................BAT

Kızlar eşimin değerleri bu değerlerle hamile kalabilirmiyim ?

Eklentiler

• image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…