- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
ben hiç olmadı sanki hiç olmayacak korkusu içten kemiriyo beniTbi canım bnm tek umudm ilki oldu iknci ndn olmasn diorm bi yandn ama bi yandanda dmkki sorn vr olmuo diorm
Bn evlndgm zamandan beri o korkuyu tasıodm haöile kaldm 2denemede sukr hamile kaldm ck zorms olrmki olmzmki dmk demştm suan alasını yasıormben hiç olmadı sanki hiç olmayacak korkusu içten kemiriyo beni
Maillere cvp gliomu pki cnmben netten de çok araştırıyorum bide bi sürü doktora mail yolluyorum kendi doktorumuzu da soruyoruz öyle kullanıyoruz canoo
canomun diğeride burdaymış sen ben umutbitmez burda da yanyanayız derdimiz aynı
Glmıon mu topram buralaraöyleyiz be canımaynı topraklarda karşılaşmayıp aynı kader burada karşılaştırdı bizi
Glmıon mu topram buralara
Ayp ettm topram bndede kalrsn basm ustnde yerinz varinşallah canım benim. bizim aile değınık yerleşim olduğu için gittiğimiz yerlerde 1 gece anca kalabiliyoruz görüşürüz inşallah
Ayp ettm topram bndede kalrsn basm ustnde yerinz var
İnsallah canımnasip diyelim canım. bu sene zaten iznimiz yok iş değişikliği sebebiyle. iznimiz olmadığı zaman 2 günlüğüne boluya gidip dönüyoruz. senelik iznimiz olursa görüşürüz inşallah
genelde cevap geliyo ama sonunda gelin hastanemize demeyi unutmuyolar burdanda özel msj attım bülen tıraş var ya burda çok görünüyo adı geçiyo özelden yazdım onadaMaillere cvp gliomu pki cnm
aaa ilk defa duydum ben sen nerden duydunKızlar hafta da iki kez tavuk yenmesinin gerektiğini söylüyorlar ya hareketlilik için ...ama bide tup bebek tedavisi gorenlere tavuk yemeyin diyolarya şimdi ne yapacağıız...doğal tavuk nerde bulacaz bulduk nasıl alacaz...yemese daha iyi galiba
Hdi ya hngi dktrlra attn cnm ya.genelde cevap geliyo ama sonunda gelin hastanemize demeyi unutmuyolar burdanda özel msj attım bülen tıraş var ya burda çok görünüyo adı geçiyo özelden yazdım onada
öyle cano derdimize hep birlikte çare arıyoruz biliyorum toprağan olduğunu öbür topikten
Hdi ya.. bnm esm tavugu ck sevio hftada bir mtlaka tuketio htta bu aksm da ymkte yapıcmKızlar hafta da iki kez tavuk yenmesinin gerektiğini söylüyorlar ya hareketlilik için ...ama bide tup bebek tedavisi gorenlere tavuk yemeyin diyolarya şimdi ne yapacağıız...doğal tavuk nerde bulacaz bulduk nasıl alacaz...yemese daha iyi galiba
kaan aydosun kendi sitesi var üye oluyosun form falan var onu doldorup testleri yolladım iki kere cevap geldi.başkent hastanesinden doktora yolladım oda cvp verdi burdanda bülent tıraşa yolladım sabah o da cvp vermişHdi ya hngi dktrlra attn cnm ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?