Burn nsl buldn pki onukaan aydosun kendi sitesi var üye oluyosun form falan var onu doldorup testleri yolladım iki kere cevap geldi.başkent hastanesinden doktora yolladım oda cvp verdi burdanda bülent tıraşa yolladım sabah o da cvp vermiş
öyle cano derdimize hep birlikte çare arıyoruz biliyorum toprağan olduğunu öbür topikten
eşi varikosel ameliyatı olanlara bakıyodum orda gördüm biri msj atmış bnd attım sen bak yada adını yaz belki öylede çıkarBurn nsl buldn pki onu
Tam olarak ne yazıcam canım topign adı neeşi varikosel ameliyatı olanlara bakıyodum orda gördüm biri msj atmış bnd attım sen bak yada adını yaz belki öylede çıkar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/profdrbulenttiras.633134/ burdan özel msj atTam olarak ne yazıcam canım topign adı ne
Evet ya bende yeni öğrendim tavuğu yemeklerde hep kullanıyoruz nasıl olacak bilemedimHdi ya.. bnm esm tavugu ck sevio hftada bir mtlaka tuketio htta bu aksm da ymkte yapıcm
Omu yme bnu yme bu adamlr ne yick blmiorm ki bn ya off. Valla ck zorlastı hamile kalmkEvet ya bende yeni öğrendim tavuğu yemeklerde hep kullanıyoruz nasıl olacak bilemedim
bak canoo bende böyle buldum üyelerimiz soruyor diyo özel msj attım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kalitesi-dusuk-embrion.800992/#post-39683908
Saol canım ya
Daha önce okumuştum hareketsizlik için haftada 2 kez tavuk....bide şu tup bebek tedavisi olanlar varya onlara bu şişirilmiş tavuklar varya kısırlık yaptığı için yasak yenmesi ..hangi markaya ne kadar güvenebilirsin kiaaa ilk defa duydum ben sen nerden duydun
Öyle valla ben çok şey yasakladım kola tavuk cips bu tarz....ohh mis gibi muz havuç keçiboynuzu bal yarasın :)Omu yme bnu yme bu adamlr ne yick blmiorm ki bn ya off. Valla ck zorlastı hamile kalmk
Bzde kol gezio cips kola valla :) aslnda bnde almayaym bari. ArtkÖyle valla ben çok şey yasakladım kola tavuk cips bu tarz....ohh mis gibi muz havuç keçiboynuzu bal yarasın :)
iş yerinde çıkıyo evde yapıyoruz yeniyo yani ben ibrahim saraçoğlundan da turşu şalgam salamura ürünler kızartma taze nana maydonoz hamur işi arpalı ürünler ada çayı şeker kamışı aşılama falan yaptıranlar bunları yemesin diyodu yazmıştım dedikleriniDaha önce okumuştum hareketsizlik için haftada 2 kez tavuk....bide şu tup bebek tedavisi olanlar varya onlara bu şişirilmiş tavuklar varya kısırlık yaptığı için yasak yenmesi ..hangi markaya ne kadar güvenebilirsin ki
bana biraz kendi hastanesine çağırıyo gibi geldi çünkü başlık aynı herkese aynı şekil yazmaya başlamış sana ne yazacak bakalım ona göre karşılaştırırız zaten asistanları falan yazıyodurSaol canım ya
Kaan aydosta öle herkese aynı seylri yazıo canm yabana biraz kendi hastanesine çağırıyo gibi geldi çünkü başlık aynı herkese aynı şekil yazmaya başlamış sana ne yazacak bakalım ona göre karşılaştırırız zaten asistanları falan yazıyodur
Zaten turşuyu peygamber efendimiz de tavsiye etmemiş çocuk isteyenlereiş yerinde çıkıyo evde yapıyoruz yeniyo yani ben ibrahim saraçoğlundan da turşu şalgam salamura ürünler kızartma taze nana maydonoz hamur işi arpalı ürünler ada çayı şeker kamışı aşılama falan yaptıranlar bunları yemesin diyodu yazmıştım dediklerini
ooo aylardır kazartmanın tadını unuttum 2 senedir eve kola kesinlikle girmiyo zaten normalde de sevmiyodumBzde kol gezio cips kola valla :) aslnda bnde almayaym bari. Artk
Bizde çok tuketiyorduk şimdide tüketiyoruz ama biraz kota geldi diyelim :)Bzde kol gezio cips kola valla :) aslnda bnde almayaym bari. Artk
aynen yaa işte ön kalıp aynı kopyal yapıştır yapıyolardır ne olacak başkaKaan aydosta öle herkese aynı seylri yazıo canm ya
ben çok severim acı biber ama duyduğumdan beri yememeye çalışıyorum da arada kaçamak yapıyorumZaten turşuyu peygamber efendimiz de tavsiye etmemiş çocuk isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?