Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım dediğin vitaminin içeriğinde neler var?

Bizim sorunumuz a şifa olur mu acaba.kur uygultamiyorum eşime. Icmiyor

Canim vitamin q10 zaten.q10 vitamini. Benim getirttigim ayrıca çinkokatkiliydi.zinco kullanabilirsiniz.
BBaşlamadan önce test yaptirin 2 ay sonra tekrar ysptirin farki görürsünüz.1 ayda bile artis oldu bizde.

Canim vitamin q10 zaten.q10 vitamini. Benim getirttigim ayrıca çinkokatkiliydi.zinco kullanabilirsiniz.
BBaşlamadan önce test yaptirin 2 ay sonra tekrar ysptirin farki görürsünüz.1 ayda bile artis oldu bizde.
Cnm mrb. Öncelikle rabbim sag saglm kucagına almayı nasp etsn yavrunu bu dedgin ilç heryrde bulunuomo acaba

Artışının nerden nereye geldi peki

Benim esimin hareketli sperm % 5 hareketsiz % 95 sayi 38 milyon trental, klomen ve proxeed plus verdi.bende sabah aksam keci boynuzu kaynatip zorla iciriyorum.bide q10 alsam abartmismi oluruz ya bilemedim acaba

Evet canim. 3 hafta oldu yaptırmalı. Hiç beklemiyordum böyle br sonuc

Benim esimin hareketli sperm % 5 hareketsiz % 95 sayi 38 milyon trental, klomen ve proxeed plus verdi.bende sabah aksam keci boynuzu kaynatip zorla iciriyorum.bide q10 alsam abartmismi oluruz ya bilemedim acaba
Hepsi dokunrmki cnm cnkü baya bi ilaç kullanıomş

Fsh e düşük cçıktı. 2 hafta sonra tekrarlatacagiz. Ilac da vermedi doktor. Tüp bebek diyip gönderdi. Keçiboynuzu da içermeli. ne yapacağımı sasirdim

="umutbitmz, post: 38993289, member: 646917"]Hepsi dokunrmki cnm cnkü baya bi ilaç kullanıomş[/QUOTE]
Haklısın canim ya en iyisi ben bide caksir otunuda aliyim arada cayini yapar iciririm baskada biseye gerek yok zaten 6 ay deneyip sonuca gore asilamayi denemeyi düşünüyoruz

="umutbitmz, post: 38993289, member: 646917"]Hepsi dokunrmki cnm cnkü baya bi ilaç kullanıomş
Haklısın canim ya en iyisi ben bide caksir otunuda aliyim arada cayini yapar iciririm baskada biseye gerek yok zaten 6 ay deneyip sonuca gore asilamayi denemeyi düşünüyoruz[/QUOTE]
Bde cnm aklna bulnn bna aktr dediki bn ona caksır suyu içrcm esime dedm bk kızm bunlrn gramlrı vr gramndn fzlakoyarsn bi yanlşnda tüm spermleri öldürürsn demşti

umutbitmz
whiterose00 K kahve_delisi
Hanimlar topluca yazayim.cepten zir oluyor.
Test sonuclarimizi bulup yükselişi öyle yazayim. En basitinden sunu söyleyin. Asilama seviyesinde bile değildim.sadece tüp bebek olur denildi. Dünyanın Dr sine gittik.en son biktik.eşime ne versem yiyeceksin Dr te gitmeyeceksin dedim.anlastik.
1 ay sonra partisi gördük.asilama için hastaneye gittik.önümüzdeki ay için asilamaya karar verdik.sonraki sperm sonucunu alinca Dr te gittim gün almak için Dr sonuclariniz normal ben asilama yapmak istemiyorum.bir ay daha deneyin dedi meğer onda hamileymisim. Yani 1ml de 20 milyonu asmisti.hizimiz da artti.%60 olan ôolumuz %5 e indi.

Canin prixeed plus ile birlikte kullandı benimeEsim. Buradan aldigim solgar marka saf q10 olduğuiiçinilk 15 ggün zinco da kullandı.daha sonra getirttigim cinkolu olduğundan zincoyu biraktik.

Eşiniziir br şeylerinsuyunu oiçiyor ise ne güzel. Maşallah. Şifaolsun.benimki aağzına konuyor

Ya bn bzm sncları hrkesesölüorm iyi diolr ama doktr sornlu dio anlamadm ki bn ya

Ya bn bzm sncları hrkesesölüorm iyi diolr ama doktr sornlu dio anlamadm ki bn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…