- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
sıkacağı yok canım. Deneyemedim onu.Havu suyu flndamı içmio cnm
İstemio mu bebek istiosa katlanck esime havuc suyu içiriorm bn burnunu tutuo sıkıo bi içişte içio.Eşiniziir br şeylerinsuyunu oiçiyor ise ne güzel. Maşallah. Şifaolsun.benimki aağzına konuyor
Valla bn sırf o yuzden sıkacak aldm yaklask 25gundr içio bu cuma tahlşl yptrcz tkrar. Bakalm yaramşmısıkacağı yok canım. Deneyemedim onu.
Allah allah. Hap fndamı kullanmıo. Ne kdrlk evlsn sn cnmCaksir koku otu suyu yaptım. TTadına bile bbakmadım, . Macun aldım onu da yemedi.
Inşallahyaramistr ccanım. Yaz buraya sonucu olur muValla bn sırf o yuzden sıkacak aldm yaklask 25gundr içio bu cuma tahlşl trcz tkrar. Bakalm yaramşmı
Ee istio madem içmesi lazm. Bn ne vrsm içr esm.Çok istiyor,bebeğimiz olsun diyor ama katlanmiyor onlara
Mtlaka yazarm cnm.Inşallahyaramistr ccanım. Yaz buraya sonucu olur mu
Hap vermedi doktor. Biz de bir şeyaalmadık. 6 aylikAllah allah. Hap fndamı kullanmıo. Ne kdrlk evlsn sn cnm
He dha yeni evlisnz ya erken baslamanz iyi olmş ama zmn kaybetmems olrsnzHap vermedi doktor. Biz de bir şeyaalmadık. 6 aylik
Kç yasndasn pkiYaştan dolayı 1 seneyi beklemek istemedim.
Hmm.. olsn cnm ya30 a az kaldi
canım çok teşekkür ederim.. sağ salim çocuğunu kucağına alırsın inşALLAH.. peki hamile kaldığında eşinin sperm sayısı,hızıve morfolojisi kaçtı?Canim vitamin q10 zaten.q10 vitamini. Benim getirttigim ayrıca çinkokatkiliydi.zinco kullanabilirsiniz.
BBaşlamadan önce test yaptirin 2 ay sonra tekrar ysptirin farki görürsünüz.1 ayda bile artis oldu bizde.
Szn degrlr nsl cnmcanım çok teşekkür ederim.. sağ salim çocuğunu kucağına alırsın inşALLAH.. peki hamile kaldığında eşinin sperm sayısı,hızıve morfolojisi kaçtı?
canım istanbulda celalettin peru diye bir doktor var, onun eşimi gönderdiği bir labaratuvarda sayı 23 milyon çıktı toplam canlılıkta %55 ileri hız %1 morfoloji %1 çıktı bulunduğum şehirin labaratuvarları 5 milyonun altında çıkarıyorlar.. doktoru arayıp söylüyoruz onlar iyi bakmıyor diyor biz direk mikroskop ile kendimiz sayıyoruz diyor anlamadım gittiSzn degrlr nsl cnm
Oraya gtmeye devm edn o zmn cnm cnkü bzmde gttgmz yerde mikroskpla k dlri sayıyolrmş. Ama bz bska hastaneyde gttk makine sayımı ypldı farklı bi snç ckmadı sperm sayısı iyi kür denedn micanım istanbulda celalettin peru diye bir doktor var, onun eşimi gönderdiği bir labaratuvarda sayı 23 milyon çıktı toplam canlılıkta %55 ileri hız %1 morfoloji %1 çıktı bulunduğum şehirin labaratuvarları 5 milyonun altında çıkarıyorlar.. doktoru arayıp söylüyoruz onlar iyi bakmıyor diyor biz direk mikroskop ile kendimiz sayıyoruz diyor anlamadım gitti
eşimde fsh yüksekliği var canım onun için menegon iğne kullanıyor.. doktorun önerdiği aktardan bitkiseller kullandı meyve sularıyla onun dışında şimdi çinko hap kullanıyor ben muhteşem üçlüyü ve burda bahsedilen g 10 vitamininden almak istiyorum.. sperm sayınız ne kadar çıktı canım?Oraya gtmeye devm edn o zmn cnm cnkü bzmde gttgmz yerde mikroskpla k dlri sayıyolrmş. Ama bz bska hastaneyde gttk makine sayımı ypldı farklı bi snç ckmadı sperm sayısı iyi kür denedn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?