Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Caksir koku otu suyu yaptım. TTadına bile bbakmadım, . Macun aldım onu da yemedi.

Çok istiyor,bebeğimiz olsun diyor ama katlanmiyor onlara

Canim vitamin q10 zaten.q10 vitamini. Benim getirttigim ayrıca çinkokatkiliydi.zinco kullanabilirsiniz.
BBaşlamadan önce test yaptirin 2 ay sonra tekrar ysptirin farki görürsünüz.1 ayda bile artis oldu bizde.
canım çok teşekkür ederim.. sağ salim çocuğunu kucağına alırsın inşALLAH.. peki hamile kaldığında eşinin sperm sayısı,hızıve morfolojisi kaçtı?

Szn degrlr nsl cnm
canım istanbulda celalettin peru diye bir doktor var, onun eşimi gönderdiği bir labaratuvarda sayı 23 milyon çıktı toplam canlılıkta %55 ileri hız %1 morfoloji %1 çıktı bulunduğum şehirin labaratuvarları 5 milyonun altında çıkarıyorlar.. doktoru arayıp söylüyoruz onlar iyi bakmıyor diyor biz direk mikroskop ile kendimiz sayıyoruz diyor anlamadım gitti

Oraya gtmeye devm edn o zmn cnm cnkü bzmde gttgmz yerde mikroskpla k dlri sayıyolrmş. Ama bz bska hastaneyde gttk makine sayımı ypldı farklı bi snç ckmadı sperm sayısı iyi kür denedn mi

Oraya gtmeye devm edn o zmn cnm cnkü bzmde gttgmz yerde mikroskpla k dlri sayıyolrmş. Ama bz bska hastaneyde gttk makine sayımı ypldı farklı bi snç ckmadı sperm sayısı iyi kür denedn mi
eşimde fsh yüksekliği var canım onun için menegon iğne kullanıyor.. doktorun önerdiği aktardan bitkiseller kullandı meyve sularıyla onun dışında şimdi çinko hap kullanıyor ben muhteşem üçlüyü ve burda bahsedilen g 10 vitamininden almak istiyorum.. sperm sayınız ne kadar çıktı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…