Ml de 32mlyn cnm.eşimde fsh yüksekliği var canım onun için menegon iğne kullanıyor.. doktorun önerdiği aktardan bitkiseller kullandı meyve sularıyla onun dışında şimdi çinko hap kullanıyor ben muhteşem üçlüyü ve burda bahsedilen g 10 vitamininden almak istiyorum.. sperm sayınız ne kadar çıktı canım?
sorun ne canım sizdeMl de 32mlyn cnm.
Bzde sorun harektszlk cnmsorun ne canım sizde
inşALLAH en kısa zamanda olur canımBzde sorun harektszlk cnm
Bnm 1. Oldu fakt bi kaza sonucu 7aylkkn karnmda öldüinşALLAH en kısa zamanda olur canım
ah canım üzüldüm kaderi böyleymiş anne ve babasının ömrü uzun olsun.. inş..tekrar olur canımBnm 1. Oldu fakt bi kaza sonucu 7aylkkn karnmda öldütam 1sene oldu o zmndn beride olmuo
Amin canım insallahah canım üzüldüm kaderi böyleymiş anne ve babasının ömrü uzun olsun.. inş..tekrar olur canım
Kizlar bugun aktara gittim keciboynuzu almak icin adam dediki niye aliyosunuz benek icin esim suyunu icicek dedim bence keciboynuzu ozu almalisiniz daha faydali dedi birde corekotu yagini da tavsiye etti ben caksir otunu sordum o hikaye sadece performansi arttirir dedi
Cnm snclrnz nsl sormamda sakncası yksa ayrca keçi boynuzu sogk prees tavsye ediliokeçiboynuzu özü mü suyu mu benim de çok aklıma takılan bir durum bu..
Eşimde de hem hareketsizlik var hem morfoloji kötü...
15 gün oldu öğreneli sabah akşam 2 kaşık keçiboynuzu özü içiyor bir taraftan da suyuna başladık bikaç gündür onu da yatarken içiyor..
Özü bırakıp suyuna mı yönelsek tamamen diye düşnüyordum yine kararsız kaldım şimdi.
Bu işin içine girdik gireli kafam bimilyon resmen
nergiz nasılsıninşALLAH en kısa zamanda olur canım
keçiboynuzu özü bende aldım zaten soğuk pres satılıyoCnm snclrnz nsl sormamda sakncası yksa ayrca keçi boynuzu sogk prees tavsye edilio
Evt onu uygn görüolr bzede aktrcı öle demştikeçiboynuzu özü bende aldım zaten soğuk pres satılıyo
hatırlamazmıyım canım.. bende yazını görünce yazacaktım sana soracaktım hormon testi yaptığınızda fruma yaz diye sonra sen beni unutmuşsundur diye vazgeçmiştim yazmaktan.. vitamin takviyesi iyi olur canım fsh yükselirse spermleri canlandırırnergiz nasılsınbeni tanıdın dimi eşime kaan hoca 3 aylık prooxed plus tedavisi verdi şimdide iğnelere de devam
sizde durumlar nasıl
melekçim seni daha önce takip etmiştik tüp bebek bölümünde.. sizin fsh nizin düşük çıkmasına ben çok sevinmiştim şimdide yükselirse çok sevinecem hormonlarda yükseliş olursa banada söyle arkadaşımın kocasınında sorunu sizin gibi onlar şimdi ilk hormon testlerini yapacaklar bende umut olması için inşALLAH sana söylerim ilk test çok önemlikeçiboynuzu özü bende aldım zaten soğuk pres satılıyo
Cnm snclrnz nsl sormamda sakncası yksa ayrca keçi boynuzu sogk prees tavsye edilio
Sogk pres duydm bnde cnm o dha iyiymş tedavi olmyck bse yk asnda duzelr gbime gelio havc suyu e keci boynuzu kürünü deedn miSonuçlarımız kötü malesef, varikosel yok hormon tahlilleri normal ama sperm testi kötü.
ileri hareketli sadece %10, hareketsiz %51 ve morfoloji krugere göre %2
Proxeed tedavisine başladık 3 aylık ve 3 ay sonunda sonuçlara göre yönlendirecekler.
Keçi boynuzunu pekmez almıyorum özünü kullanıyoruz ama özünün de aynı pekmez gibi soğuk presi sıcağı diye ayrımı var mı bilmiyorum.
Sogk pres duydm bnde cnm o dha iyiymş tedavi olmyck bse yk asnda duzelr gbime gelio havc suyu e keci boynuzu kürünü deedn mi
Ama ilk teste göre harekt etmeyn bkre dha yptrn derm bn bz 3.yü yptrcz pazrtsiİnşallah düzelir dediğin gibi...
Daha yeni öğrendik 2 hafta oldu ve hemen hem ilaca hem de keçiboynuzu havuç suyu bol sebze yeşillik ne duyduysak başladık uygulamaya..Gerisini zaman gösterecek artık...Neler yaşayacağız nelerle karşılaşacağız bilmiyorum zaman gösterecek ama zor bir süreç başladığı kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?