Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ml de 32mlyn cnm.

Kizlar bugun aktara gittim keciboynuzu almak icin adam dediki niye aliyosunuz benek icin esim suyunu icicek dedim bence keciboynuzu ozu almalisiniz daha faydali dedi birde corekotu yagini da tavsiye etti ben caksir otunu sordum o hikaye sadece performansi arttirir dedi

keçiboynuzu özü mü suyu mu benim de çok aklıma takılan bir durum bu..
Eşimde de hem hareketsizlik var hem morfoloji kötü...
15 gün oldu öğreneli sabah akşam 2 kaşık keçiboynuzu özü içiyor bir taraftan da suyuna başladık bikaç gündür onu da yatarken içiyor..
Özü bırakıp suyuna mı yönelsek tamamen diye düşnüyordum yine kararsız kaldım şimdi.

Bu işin içine girdik gireli kafam bimilyon resmen

Cnm snclrnz nsl sormamda sakncası yksa ayrca keçi boynuzu sogk prees tavsye edilio

nergiz nasılsın beni tanıdın dimieşime kaan hoca 3 aylık prooxed plus tedavisi verdi şimdide iğnelere de devam
sizde durumlar nasıl
hatırlamazmıyım canım.. bende yazını görünce yazacaktım sana soracaktım hormon testi yaptığınızda fruma yaz diye sonra sen beni unutmuşsundur diye vazgeçmiştim yazmaktan.. vitamin takviyesi iyi olur canım fsh yükselirse spermleri canlandırır

keçiboynuzu özü bende aldım zaten soğuk pres satılıyo
melekçim seni daha önce takip etmiştik tüp bebek bölümünde.. sizin fsh nizin düşük çıkmasına ben çok sevinmiştim şimdide yükselirse çok sevinecem hormonlarda yükseliş olursa banada söyle arkadaşımın kocasınında sorunu sizin gibi onlar şimdi ilk hormon testlerini yapacaklar bende umut olması için inşALLAH sana söylerim ilk test çok önemli

Cnm snclrnz nsl sormamda sakncası yksa ayrca keçi boynuzu sogk prees tavsye edilio

Sonuçlarımız kötü malesef, varikosel yok hormon tahlilleri normal ama sperm testi kötü.
ileri hareketli sadece %10, hareketsiz %51 ve morfoloji krugere göre %2
Proxeed tedavisine başladık 3 aylık ve 3 ay sonunda sonuçlara göre yönlendirecekler.

Keçi boynuzunu pekmez almıyorum özünü kullanıyoruz ama özünün de aynı pekmez gibi soğuk presi sıcağı diye ayrımı var mı bilmiyorum.

• Sogk pres duydm bnde cnm o dha iyiymş tedavi olmyck bse yk asnda duzelr gbime gelio havc suyu e keci boynuzu kürünü deedn mi

• Sogk pres duydm bnde cnm o dha iyiymş tedavi olmyck bse yk asnda duzelr gbime gelio havc suyu e keci boynuzu kürünü deedn mi

İnşallah düzelir dediğin gibi...
Daha yeni öğrendik 2 hafta oldu ve hemen hem ilaca hem de keçiboynuzu havuç suyu bol sebze yeşillik ne duyduysak başladık uygulamaya..Gerisini zaman gösterecek artık...Neler yaşayacağız nelerle karşılaşacağız bilmiyorum zaman gösterecek ama zor bir süreç başladığı kesin..

Ama ilk teste göre harekt etmeyn bkre dha yptrn derm bn bz 3.yü yptrcz pazrtsi

bu sonuçlara doktor aşılama dedi ....ama istersen prooxed plus diye bi ilaç verim dedi 2 ay kulllansın eşin sonrasında tekrar test yapsın ona göre karar verelim dedi....kafamdan aşağı kaynar sular döküldü resmen

Eklentiler

• WP_20150123_016.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 768
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…