Merhaba canım. Varikosel varmış ama ameliyat olacak kadar değilmiş. Evicap ve promotil verdi ilaç olarak. Keçiboynuzu pekmezi aldım. İlaç bitince başka doktora gidicez bakalım. Eşime belli etmiyorum ama çok üzülüyorumMerhaba canım bnm eşimde de sayı az çıktı sadece diğer değerler çok yüksek varikosel filan demedi mi doktorunz? Biz geçen ay olalım dedik 3 ay sonra tekrar test yapılck. Direk nye tüp bebek dedi düzelck gbiyse önce onu deneyn bnce eşime bi ilaç verdi doktor 4 ay kullanıcksn dedi bzde bklyrz bklm hepimiz anne olurz inş
Biz bi kaç aydr kullanıyoduk zaten keçi boynuzu pekmezi ama doktor çocuk istyosunz ilerde sıkıntı yaratr dedi bide çok beklemiyodum dedi bize de ameliyattan snra 4 tane vardı 2 tanesi yeni oluşuyodu dedi ağrısı fln da yoktu yni bzde bklemiyoduk allahtn doktorumz doçent yani güvendk. Bklm 3 ay snra sayı artıcak mı bşka bi doktora da görünün bnce çünkü varikosel tedavi edilmezse kısırlık oluşuyo ondn korktk bizMerhaba canım. Varikosel varmış ama ameliyat olacak kadar değilmiş. Evicap ve promotil verdi ilaç olarak. Keçiboynuzu pekmezi aldım. İlaç bitince başka doktora gidicez bakalım. Eşime belli etmiyorum ama çok üzülüyorum
Araştırdım canım ama morfolojisi arttıran bir şey yok sprem sayısını arttıran var ama morfolojide hiç artış olmuyormuş. en son çare tüp yaptırmak istiyorum doğal olur belki diyorumCan'ım sperm arttırıcı kürler falan var. Araştırıp onlarda deneyebilirsin. Bi akrabamızda vardı o problem onda hiçe yakındı . Kürler falan yaptı biraz canlanma olmuş hemen tüp bebek ve sperm dondurma işlemi yaptılar. Bi oğulları var. İstedikleri Zaman dondurulmuş spermden aşılama yaptıracaklar
Eşimin arkadasi da oldu varikosel ameliyati ama sprem düşüklüğü yokmuş. Şimdi 2 çocukları var. Bu sırada korunuyor musunuz pekiBiz bi kaç aydr kullanıyoduk zaten keçi boynuzu pekmezi ama doktor çocuk istyosunz ilerde sıkıntı yaratr dedi bide çok beklemiyodum dedi bize de ameliyattan snra 4 tane vardı 2 tanesi yeni oluşuyodu dedi ağrısı fln da yoktu yni bzde bklemiyoduk allahtn doktorumz doçent yani güvendk. Bklm 3 ay snra sayı artıcak mı bşka bi doktora da görünün bnce çünkü varikosel tedavi edilmezse kısırlık oluşuyo ondn korktk biz
Hayır 6 aydr hiç korunmadık hala korunmuyorz onla bi alakası yok sadece 10 gün ara verdik o da adet dönemine denk geliyodu bu aydn ümit beslemeye başladım. bizim morfoloji iyi hareketlilik çok çok yüksek hatta ama sperm sayısı az herkeste farklı oluyo tabiEşimin arkadasi da oldu varikosel ameliyati ama sprem düşüklüğü yokmuş. Şimdi 2 çocukları var. Bu sırada korunuyor musunuz peki
Ben de bu ay umutlandim biraz sonuç husran tabi. İnş bebeklerimiz olur tez zamanda sağlıklıHayır 6 aydr hiç korunmadık hala korunmuyorz onla bi alakası yok sadece 10 gün ara verdik o da adet dönemine denk geliyodu bu aydn ümit beslemeye başladım. bizim morfoloji iyi hareketlilik çok çok yüksek hatta ama sperm sayısı az herkeste farklı oluyo tabi
Bnm dha bir hafta var ama bi kç gündr hiç olmadığı kdr mide yanmam ve bulantım var sabh akşam hafif hafif olsa bile bu kadar erkn başlamazdr belirtiler snra dyrm geçen aydn mı acaba ama bildğn adette oldum bklm 1 hfta snra blli olck artıkBen de bu ay umutlandim biraz sonuç husran tabi. İnş bebeklerimiz olur tez zamanda sağlıklı
İnş vardır bebis. Benim de geçen ayki adetime bu ayki çok az oldu vücudum sapittii resmen. Hayırlısı olur insBnm dha bir hafta var ama bi kç gündr hiç olmadığı kdr mide yanmam ve bulantım var sabh akşam hafif hafif olsa bile bu kadar erkn başlamazdr belirtiler snra dyrm geçen aydn mı acaba ama bildğn adette oldum bklm 1 hfta snra blli olck artık
İnş canım hayırlısı bde stres yapıyorz ya ondn oluyo bnce ama elinde dğl insanınİnş vardır bebis. Benim de geçen ayki adetime bu ayki çok az oldu vücudum sapittii resmen. Hayırlısı olur ins
Ben bu ay nasılsa olmicak diyerek rahattim ama yine tutmadı. Acaba üstüne mi görüyorum dedim. Çünkü adetim 7 gün sürer 3. Gundeyim çok az geliyo normalde çok gelmesi lazım. Ama tabi öyle mucizeler beni bulmazİnş canım hayırlısı bde stres yapıyorz ya ondn oluyo bnce ama elinde dğl insanın
Rengi de başka oluyomuş canım pembe ve ya kahve. 7 gün çok be bn 4 gün oluyorum vlla fazla glyo eğer öyleyse kesilirse erkn şüphelen bnce bn anneme ddm bzde yok dedi öyle şeyler üstüne görme fln ondn pk düşünmemeye çalışıyorum da ümit besliyo insan :)Ben bu ay nasılsa olmicak diyerek rahattim ama yine tutmadı. Acaba üstüne mi görüyorum dedim. Çünkü adetim 7 gün sürer 3. Gundeyim çok az geliyo normalde çok gelmesi lazım. Ama tabi öyle mucizeler beni bulmaz
Annemde de olmamis umut işte :) esin ne ilacı kullaniyor?Rengi de başka oluyomuş canım pembe ve ya kahve. 7 gün çok be bn 4 gün oluyorum vlla fazla glyo eğer öyleyse kesilirse erkn şüphelen bnce bn anneme ddm bzde yok dedi öyle şeyler üstüne görme fln ondn pk düşünmemeye çalışıyorum da ümit besliyo insan :)
Vlla ilaç cinsellik ilacı gbi üstünde ateş resmi var :) ama kapsül şeklinde bitkiler gözüküyo içinde vemax adı iyi glck mi bilmyrmAnnemde de olmamis umut işte :) esin ne ilacı kullaniyor?
İnş iyi gelir. Çok zor süreçler Allah yardımcımız olsunVlla ilaç cinsellik ilacı gbi üstünde ateş resmi var :) ama kapsül şeklinde bitkiler gözüküyo içinde vemax adı iyi glck mi bilmyrm
İnş cnm ya ztn 3 ay snra yne test yapılck snrada 1 seneyi doldurmuş olcz artık ne lazmsa yaparz son gittiğim doktor hiç bşy demedi ilaç bile vermedi cnm skldı bu sefer bşka doktora çıkcmİnş iyi gelir. Çok zor süreçler Allah yardımcımız olsun
Biz de tek doktorla sabit kalmayı dusunmuyoz 2 doktora daha gitcez o süreçte de doğal yolla deniycez 1 sene sonunda olmazsa tup bebek mi artık bakcaz. Kesinlikle tek doktora sabit kalmayinİnş cnm ya ztn 3 ay snra yne test yapılck snrada 1 seneyi doldurmuş olcz artık ne lazmsa yaparz son gittiğim doktor hiç bşy demedi ilaç bile vermedi cnm skldı bu sefer bşka doktora çıkcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?