İnş düzelir de bebisimiz olurrica ederim insallah duzelir sizinki de tabi daha sonra bir daha tekrarlanirmi bilinmes insan bunyesi
Merhaba hanımlar. 6 aydır bebek istiyoruz olmayınca doktora gittik esimin spremlerinde dusukluk cikti. Morfolojisi çok dusuk. Doktor tüp bebek dedi. Cok üzüldük ogrenince. Böyle olupta doğal yolla hamile olan var mı? Hamile kalmak için uyguladığımız yöntemler neler? Birlikte paylaşalım
Merhaba canım hakkımızda hayırlısı olsun. En kısa zamanda Rabbim bize de nasip etsin insMerhaba Arkadaşlar biz de aynı durumdan müzdaribiz, Şubat ayında bu sorunu öğrendik doktor proxeed plus verdi 3 ay evicap kullandı ama keçiboynuzu kürü daha iyi geldi sayı %50 arttı hareketlilikte arttı ama morfoloji değişmedi malesef. Ben okuduğum şeylerden hormonlarla ilgili olabileceğini düşündüm 1 ay önce yapılan kan tahlilinde eşimin hipotroidi olduğu anlaşıldı o da etkileyen sebeplerdenmiş belki de problemi bulmuş olduk. Aralık ayında Ahmet Maranki macunu ile keçiboynuzuna tekrar başlayacağız.
Merhaba canım hakkımızda hayırlısı olsun. En kısa zamanda Rabbim bize de nasip etsin ins
Ben şoku hala atlatamadimIns canim, bu surec beni cok yordu. Lutfen yipratmayin kendinizi benim gibi
Ne güzel bir hikaye. Ben de tüp yapcaz diye üzülüyorum. Doğal olma çok dusuk dedi doktorMerhaba canım Rabbim gönlüne göre versin belki benim hikayem sana umut olur için rahatlar diye yazıyorum.Eşimin de sperm sayısı azdı hormon tedavisi görüyordu ve doktoru korunmayı bırakmamızı söylemisti % 1 ihtimal vermisti normal yolla hamile kalmam için.. Çok üzülmüştüm çocugum olmayacak tüp tedavisi görecem diye.. korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım. ve şimdi 4 aylık gebeyim..Diyeceğim şu ki ümitsizliğe kapılma hemen tedaviye başlama sana tavsiyem ve çok da düşünme bunları kısmetinde varsa o mucize seni bulur
burda psikoloji çok önemli moral çok önemli.. Asla kendini yıpratma kaç yaşındasınız bilmiyorum ben 27 eşim 35 yaşında eğer genç iseniz daha güzel daha sağlıklısınız demektir :) ben düşünmeyi bıraktığım anda kaldım lütfen sende düşünme rabbim isteyen herkese versin hayırlı evlatlar nasıp etsin sevgiyle kalınNe güzel bir hikaye. Ben de tüp yapcaz diye üzülüyorum. Doğal olma çok dusuk dedi doktor
Ben de 27 yaşındayım eşim de 33 yaşında. İnş bize ve isteyen herkese nasip eder. Moral oldu çok tsk ederim <3burda psikoloji çok önemli moral çok önemli.. Asla kendini yıpratma kaç yaşındasınız bilmiyorum ben 27 eşim 35 yaşında eğer genç iseniz daha güzel daha sağlıklısınız demektir :) ben düşünmeyi bıraktığım anda kaldım lütfen sende düşünme rabbim isteyen herkese versin hayırlı evlatlar nasıp etsin sevgiyle kalın
İnş faydalı olur tez zamanda bebis olurKızlaaar bzede vemax dye bi kapsul verdi 3 ay kullanılacak dedi varikosel ameliyatından sonra tabi ama ilaç daha çok cinsel destek ürününe bnziyo
İnş canım bekliyorum hala bklm sadece sayıda olunca ameliyatla hmn bile düzelebilir ddi doktor :) çok ümitliyim bklm daha gelmezse kırmızılar haftaya gdcm doktoraİnş faydalı olur tez zamanda bebis olur
Bat geçti mi canım. Sayıda çözüm var da bizim morfolojide yokİnş canım bekliyorum hala bklm sadece sayıda olunca ameliyatla hmn bile düzelebilir ddi doktor :) çok ümitliyim bklm daha gelmezse kırmızılar haftaya gdcm doktora
4. Gün bitiyo hala yok battan haber. Bizimde kalitesi çok yüksek sayı 23 ml çıktı ama varikoselde olunca ondandr dedi geçen ay oldu eşim baya okudum sayı düzelebiliyomuş hemen. Bide çok var canım hareketliliği sayısı yapısı 0 çıkan hepsi de tedaviyle yükseltmiş doktor ne önerdi peki szeBat geçti mi canım. Sayıda çözüm var da bizim morfolojide yok
Adetlerin düzenli mi yoksa gecikir mi canım? Bize evicap ve suda karışan bi ilaç verdi4. Gün bitiyo hala yok battan haber. Bizimde kalitesi çok yüksek sayı 23 ml çıktı ama varikoselde olunca ondandr dedi geçen ay oldu eşim baya okudum sayı düzelebiliyomuş hemen. Bide çok var canım hareketliliği sayısı yapısı 0 çıkan hepsi de tedaviyle yükseltmiş doktor ne önerdi peki sze
27. Günün gecesi 11-1 arası kesin gelir o derece düzenli :) stresten mi acaba bilemyrm ama bat günü sancı oldu öyle olunca kesin gelcktir baktım yok ertesi gün yne arada oldu hep glcek gbi hala yok şimdi gitti o sancı arada kasılma daha çok gaz sancısına döndü :s ne kadar süre kullanın dedi peki bze 3 ay vemax dye bi ilaç verdi ama cinsellik kapsulu gbi bşy. Sonra tekrar test yapıck yükseldi mi dye onun haricinde bitkisel kürler uygula eşine bn pekmez yediriyorum zorlaAdetlerin düzenli mi yoksa gecikir mi canım? Bize evicap ve suda karışan bi ilaç verdi
Ee test yapsana :) inş vardır canım bebis. İlaçlar bitince tekrar test yapılacak. Pekmez aldım ama yemiyor ilaçları bile düzgün kullanmıyorum 2 gün iciyo 1 gün icmiyo27. Günün gecesi 11-1 arası kesin gelir o derece düzenli :) stresten mi acaba bilemyrm ama bat günü sancı oldu öyle olunca kesin gelcktir baktım yok ertesi gün yne arada oldu hep glcek gbi hala yok şimdi gitti o sancı arada kasılma daha çok gaz sancısına döndü :s ne kadar süre kullanın dedi peki bze 3 ay vemax dye bi ilaç verdi ama cinsellik kapsulu gbi bşy. Sonra tekrar test yapıck yükseldi mi dye onun haricinde bitkisel kürler uygula eşine bn pekmez yediriyorum zorla
Erkekler öyle bzimki de sallıyo arada ilacı korkutuyorum yok dha çok düşer bak bu desteklicek dye öyle içiyo anca :) sbh yaptm cnm da iz gbi çıktı gün içinde ikinciyi yaptım hiç bşy çıkmadı ümidim kırıldı çok su içmiştim bilmyrm artık ondan mıEe test yapsana :) inş vardır canım bebis. İlaçlar bitince tekrar test yapılacak. Pekmez aldım ama yemiyor ilaçları bile düzgün kullanmıyorum 2 gün iciyo 1 gün icmiyo
Sabah idrarinla bida yap canım. İnş vardır güzel haberini alırızErkekler öyle bzimki de sallıyo arada ilacı korkutuyorum yok dha çok düşer bak bu desteklicek dye öyle içiyo anca :) sbh yaptm cnm da iz gbi çıktı gün içinde ikinciyi yaptım hiç bşy çıkmadı ümidim kırıldı çok su içmiştim bilmyrm artık ondan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?