Eşinde sprem düşüklüğü olup heyecanla hamile kalmak isteyenler

Bizim 6 ay oldu canım daha. Yumurtlama dönemlerini surekli takip ettim hamile kalamayinca şüphelendim öyle öğrendik. Keçiboynuzu pekmezi ben de aldım ama düzenli içmiyor eşim. Morfolojisi kaçtı peki?

Bizim 6 ay oldu canım daha. Yumurtlama dönemlerini surekli takip ettim hamile kalamayinca şüphelendim öyle öğrendik. Keçiboynuzu pekmezi ben de aldım ama düzenli içmiyor eşim. Morfolojisi kaçtı peki?
Oda dusuktu canim 1-2 cikiyodu devamli ben keci boynuzunun ise yaradigini dusunuyorum kendimdede d vitaminim dusuktu gebe kaldigimda yukselmisti bilmiyorum etkisi ne ama aklinda bulunsun.ama 6 ay bence daha erken 1 seneye insallah olur. Aslina bakarsan nasip kismet rabbim ol diyince oluyo iste.2 tedavime baslamak icin adet olmayi beklerken guzel haberi aldik birazda kafanin bos olmasi lazim sanirim

Bizim de 1-2 arasi çıktı. Ne ilaçları ne pekmezi içmeye özen göstermiyo hep bekliyo biri hatırlarsın. Sınır oluyorum. Bu ay nasılsa olmicak diye kafam boştu ama nasip kısmet. İnş tez zamanda olur. Sen de bebeğini sağlıkla kucağına al inş canım

Bizde de var malsf sperm azligi ve morfoloji sifir.Doktorumdan ilac istedim ama malsef morfoliji icin ilac olmadogini ve tup bebek olmasi gerekdigini soyledi

Insallah canim rabbim sanada cok beklemeden hayirli zamanda nasip etsin. Ama hic umudunu kaybetme Rabbim ol diyince oluyo.

Bizde de var malsf sperm azligi ve morfoloji sifir.Doktorumdan ilac istedim ama malsef morfoliji icin ilac olmadogini ve tup bebek olmasi gerekdigini soyledi
Evet morfolojiye cok etki edilemedigini soyluyolar.ama hic duzgun yapida olan yok demek olmuyo bu.mutlaka vardir tupdede iyi yapida olanlari buluyolar.yolun acik olsun tez zamanda kucagina alirsin insallah bebisini...

Araştırdım canım ama morfolojisi arttıran bir şey yok sprem sayısını arttıran var ama morfolojide hiç artış olmuyormuş. en son çare tüp yaptırmak istiyorum doğal olur belki diyorum
proxeed plus ve kecoboynusu pekmezi yukseltiyor marfolojiyii

kizlar umudunuzu kaybetmeyin derim ben bizde ilk sene olmuyor diye gitmistik berbat bir sonuc ile karsilastik hatta dr ilac verdi 1 sene olmaz bekle dedi ki o ay kaldim

Evet morfolojiye cok etki edilemedigini soyluyolar.ama hic duzgun yapida olan yok demek olmuyo bu.mutlaka vardir tupdede iyi yapida olanlari buluyolar.yolun acik olsun tez zamanda kucagina alirsin insallah bebisini...
Aminnn cok tskr edrm insan ister istemez korkuyo ama insallah dedigin gibi olur

benim dusuklerim var ama neden bilinmiyor ilk kullandim o ay kaldim dr sasirdi :) sonra duzeldi ama ben 7 ay sonra kaldim sonra 3 ay sonra daha

rica ederim insallah duzelir sizinki de tabi daha sonra bir daha tekrarlanirmi bilinmes insan bunyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…