Bizim 6 ay oldu canım daha. Yumurtlama dönemlerini surekli takip ettim hamile kalamayinca şüphelendim öyle öğrendik. Keçiboynuzu pekmezi ben de aldım ama düzenli içmiyor eşim. Morfolojisi kaçtı peki?Kizlar merhaba bizdede ayni sorun vardi morfoloji ve ileri hizli sayisi dusuktu.bendede cikolata kisti vardi.1senenin sonunda doktorlar direk tup bebek dedi.ilk tedavim kimyasal gebelikle sonbuldu.hemen ertesi aya kendim hamile kaldim cok sukur.keci boynuzu kuru ve pekmezini denedik bu surecte.faydasi oldu sanirim.1 sene dolunca herkese tup diyolar artik yasiniz kucukse hemen denemeyin derim.ama yasiniz varsada beklemek zaman kaybi olabilir.rabbim hayirli zaamnda nasip etsin insallah...
Oda dusuktu canim 1-2 cikiyodu devamli ben keci boynuzunun ise yaradigini dusunuyorum kendimdede d vitaminim dusuktu gebe kaldigimda yukselmisti bilmiyorum etkisi ne ama aklinda bulunsun.ama 6 ay bence daha erken 1 seneye insallah olur. Aslina bakarsan nasip kismet rabbim ol diyince oluyo iste.2 tedavime baslamak icin adet olmayi beklerken guzel haberi aldik birazda kafanin bos olmasi lazim sanirimBizim 6 ay oldu canım daha. Yumurtlama dönemlerini surekli takip ettim hamile kalamayinca şüphelendim öyle öğrendik. Keçiboynuzu pekmezi ben de aldım ama düzenli içmiyor eşim. Morfolojisi kaçtı peki?
Bizim de 1-2 arasi çıktı. Ne ilaçları ne pekmezi içmeye özen göstermiyo hep bekliyo biri hatırlarsın. Sınır oluyorum. Bu ay nasılsa olmicak diye kafam boştu ama nasip kısmet. İnş tez zamanda olur. Sen de bebeğini sağlıkla kucağına al inş canımOda dusuktu canim 1-2 cikiyodu devamli ben keci boynuzunun ise yaradigini dusunuyorum kendimdede d vitaminim dusuktu gebe kaldigimda yukselmisti bilmiyorum etkisi ne ama aklinda bulunsun.ama 6 ay bence daha erken 1 seneye insallah olur. Aslina bakarsan nasip kismet rabbim ol diyince oluyo iste.2 tedavime baslamak icin adet olmayi beklerken guzel haberi aldik birazda kafanin bos olmasi lazim sanirim
Insallah canim rabbim sanada cok beklemeden hayirli zamanda nasip etsin. Ama hic umudunu kaybetme Rabbim ol diyince oluyo.Bizim de 1-2 arasi çıktı. Ne ilaçları ne pekmezi içmeye özen göstermiyo hep bekliyo biri hatırlarsın. Sınır oluyorum. Bu ay nasılsa olmicak diye kafam boştu ama nasip kısmet. İnş tez zamanda olur. Sen de bebeğini sağlıkla kucağına al inş canım
Evet morfolojiye cok etki edilemedigini soyluyolar.ama hic duzgun yapida olan yok demek olmuyo bu.mutlaka vardir tupdede iyi yapida olanlari buluyolar.yolun acik olsun tez zamanda kucagina alirsin insallah bebisini...Bizde de var malsf sperm azligi ve morfoloji sifir.Doktorumdan ilac istedim ama malsef morfoliji icin ilac olmadogini ve tup bebek olmasi gerekdigini soyledi
proxeed plus ve kecoboynusu pekmezi yukseltiyor marfolojiyiiAraştırdım canım ama morfolojisi arttıran bir şey yok sprem sayısını arttıran var ama morfolojide hiç artış olmuyormuş. en son çare tüp yaptırmak istiyorum doğal olur belki diyorum
Aminnn cok tskr edrm insan ister istemez korkuyo ama insallah dedigin gibi olurEvet morfolojiye cok etki edilemedigini soyluyolar.ama hic duzgun yapida olan yok demek olmuyo bu.mutlaka vardir tupdede iyi yapida olanlari buluyolar.yolun acik olsun tez zamanda kucagina alirsin insallah bebisini...
Morfolojinin tedavisi yokmuş diye duydum bende.Bizde de var malsf sperm azligi ve morfoloji sifir.Doktorumdan ilac istedim ama malsef morfoliji icin ilac olmadogini ve tup bebek olmasi gerekdigini soyledi
Amin canım insInsallah canim rabbim sanada cok beklemeden hayirli zamanda nasip etsin. Ama hic umudunu kaybetme Rabbim ol diyince oluyo.
Ay ne güzel inş bizim de umutsuzlarin arasından supriz olarak çıkarkizlar umudunuzu kaybetmeyin derim ben bizde ilk sene olmuyor diye gitmistik berbat bir sonuc ile karsilastik hatta dr ilac verdi 1 sene olmaz bekle dedi ki o ay kaldim
Evicap diye bir ilaç verdi doktor bir de keçiboynuzu pekmezi aldım. Bakalım artış olucak mikim demis yok tedavisi diye yahu o hic belli olmaz tecrube ile sabitdir
proxeed plus cok iyi o duzeltti esimiEvicap diye bir ilaç verdi doktor bir de keçiboynuzu pekmezi aldım. Bakalım artış olucak mi
Nerden temin edebilirim?proxeed plus cok iyi o duzeltti esimi
Yarın hemen alican canım. Teşekkür ederim. Kullandıktan ne kdr sure sonra hamile kaldineczanelerde var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?