İnş yarın sbh yne yapcm bklm haftasnu da girck araya gelmezse gdcm doktora direk inş cnm hepimiz güzel haberler alırz bunun için de güzel umutlarla dolu olmalıyzSabah idrarinla bida yap canım. İnş vardır güzel haberini alırız
Ben de pek umut yokta sizleri duyunca seviniyorum. Haber et mutlaka sonucu:)İnş yarın sbh yne yapcm bklm haftasnu da girck araya gelmezse gdcm doktora direk inş cnm hepimiz güzel haberler alırz bunun için de güzel umutlarla dolu olmalıyz
arımsütü propolis bal polen ve keçiboynuzu kürü deneyin bence ne varsa doğallıkta var bunların bütün sebebi kimyasallar zatenBat geçti mi canım. Sayıda çözüm var da bizim morfolojide yok
Merhaba canım. Bizim 6 ay daha olmazsa biz de tedaviye başlayacağız. İnş gerek kalmaz. Keçiboynuzu aldım eşim içmiyor. Bize de bi gün nasip olur inş. Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsinMerhaba cnm msj okufum cok iyi anliyorim sizi benimde esimin sprem sayisi cok yuksekti amahareketsizligi %15 DI doktor sol tarafta varikosel var dedi ama bolede hamile kalinabilir dedi ama aradan 2 sene gecti ben cok istiyordum doktora gdip rahim agzi flm mi cektircektim sonra hamile oldugumu ogrendim hoc birseye gerek kalmadan ama bende sogan kuri keciboynuzu neler denemedim ki rabbim vakti saati gelince nasip ediyor demekki 6 sene sonra oldu suan 8 ayima girdim gebelikte Allahim insallah isteyen butun kardeslerime nasip etsin bol bol dua edin
Doktor ilaç verdi onları kullanıyor. Bitince tekrar test olucak. Keçiboynuzu içmiyor eşim. Rabbim isteyen herkese versinarımsütü propolis bal polen ve keçiboynuzu kürü deneyin bence ne varsa doğallıkta var bunların bütün sebebi kimyasallar zaten
Amin tesekkur ederim Rabbim sizrde en kisa sure de hayirli evlat nasip etsinMerhaba canım. Bizim 6 ay daha olmazsa biz de tedaviye başlayacağız. İnş gerek kalmaz. Keçiboynuzu aldım eşim içmiyor. Bize de bi gün nasip olur inş. Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Merhaba canım. Çok sevindim sonuçların güzel olmasına inş bizim de güzel çıkar. inş Rabbim tez zamanda bebislerimizi verir. Benim de bat 11 di geç yumurtlayinca 1 hafta daha attı. İn hamilesindir canım test için erken gününü bekle benceMerhaba Kızlar...
Benim eşimde de sperm azlığı var ilk tahlili ocak 29 da yaptırdık sadece 1000 adet sperm vardı %95 hareketsiz %5 i ileri yavaş...27 ekim de tekrar test yaptırdık bende başka bir doktor buldum kendime bu arada bende de polikistik over var...29 ekimde Ziya Çetin e gittim eşimin ilk sonuçlarını da götürdüm doktor direk bu sonuçlara göre normal yolla olmaz ama tek bir tahlile göre de hareket edilmez dedi tekrar test yaptırdık ama sonuçları alamadık dedik sonuçları alıp gelin dedi...ve eşim o süre zarfında bir 15 gün kadar aktarda yaptırmış olduğumuz bir karışım çakşır suyu ve keçi boynuzu pekmezi yedi düzenli olarak sonra sonuçları aldık gittik..doktor direk eşime sen bu iki rapor arasında ne yaptın dedi sayı artmış 37 milyonu bulmuş..bu durumda eşine ilaç vermemize gerek yok dedi beni çağırdı adetin 4.günü gittim klomen verdi 10.gün kontrole gel dedi gittik 2 tane yumurtam olgunlaşmış ve kendiliğinden çatlamış iğne yapmamıza gerek yok bugün ve yarın mutlaka ilişki olsun 1 saat kalkma dedi..dediklerini yaptık bakalım bekliyoruz aralık 9 da adet olmam lazım 8 gün kala test yaptım negatif malesef ama umudumu yitirmedim...diyeceğim o ki doktorumun da dediği gibi bu tür tedavide kimyasal ilaçlar kesinlikle para tuzağı doğal şeyler kullanın dedi...size tavsiyem güvenilir bir aktar bulup doğru bir karışım yaptırın ama tabi çok düzenli kullanmak gerek yorumlarda okudum da bir içiyor bir içmiyor diyenler var...eşim kendine liste yaptı ve çok düzenli kullandı çok şükür sonuçları da güzel çıktı...Allah büyük kızlar inşAllah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burada...Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal de ettirmezmiş...hayallerimize hayırlı zamanda kavuşmak dileği ile hoşçakalınnn..... :)
Amiiinnnn canımmm inşAllah.. .inşAllah sizin sonuçlarınız da güzel çıkar güzel haberler verirsin bizeMerhaba canım. Çok sevindim sonuçların güzel olmasına inş bizim de güzel çıkar. inş Rabbim tez zamanda bebislerimizi verir. Benim de bat 11 di geç yumurtlayinca 1 hafta daha attı. İn hamilesindir canım test için erken gününü bekle bence
İnş canımAmiiinnnn canımmm inşAllah.. .inşAllah sizin sonuçlarınız da güzel çıkar güzel haberler verirsin bize
...öyle olunca daha bir motive oluyor insan...
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canim.esimde morfoloji düşük diğerleri iyi cikti. Bizim 6 olcak bu ay . 6 ay daha olmazsa ben de tüp bebek tedavisine baslayacagim. Aşamaları nasıl oluyor tüp bebeğin? KorkuyorumArkadaslar moralinizi bozmak gibi olmasın ama gerçekleri soylemek lazım bizde bu dertten muzdariptik 4yillik evliyim 3yildir ugrasiyoruz eşim küçükken inmemis testis ameliyatı olduğu için sperm azlığı vardı çok dusuktu 3milyondu sigorta hastanesinde yaptirdigimizda 0 çıkmıştı yikilmistim sonra kadin doğum doktorum hiç ugrasmayin direk tüp bebek oneriyorum dedi yine yıkıldım inat ettik yaptirmadik doğal yöntemlere yöneldik keçi boynuzu suyu sonra aktardan karışım yaptırdık birsuru para verdik bir ara e vitamini kullandı sonra proseed diye bi toz kullandı bir ara 40milyona çıktı baktık gorduk hala ne bebek var ne birşey yorulduk 29yasina geldim anı bir kararla tüp bebek yaptırmaya karar verdik testlere başlandı bende ufak bi çikolata kisti oluşmuş ama tüp bebekte problem olmayacağını söylediler ve eşime test yapıldı bir tüp bebek merkezinde kesinlikle sperm testi yapilmaliymis aklınızda olsun. Ve test sonuçları husran okadar uğraş zaman para harca sonuç 3milyon iyiki tüp bebek denemisim şuan 8haftalik hamileyim Allaha şükür ilk denememde oldu diyorum ki keşke en başından yaptirsaydim tek uzuldugum bosuna bukadar yılimi heba etmeseydim.. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin arkadaslar inşallah. Amin
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canim.esimde morfoloji düşük diğerleri iyi cikti. Bizim 6 olcak bu ay . 6 ay daha olmazsa ben de tüp bebek tedavisine baslayacagim. Aşamaları nasıl oluyor tüp bebeğin? Korkuyorum
Çok teşekkür ederim cevapladiginiz için. Anestezi de tamamen mi bayilttilar? Zaman kaybetmek istemiyoruz bizde. Ücreti nasildi?
Çok tsk ederim bilgiler için canım. Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsinEvet tamamen bayittilar zaten işlem 15dk falan sürüyormuş ilk defa anestezi aldım hiç korkulacak birşey değil. Ben kaynarca tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum Handan Namlı çok tatlı ve ilgili bir kadın tüp bebek uzmanı kendisi. Ücrete gelince hastane 5400 alıyor yumurta toplama günü.. Onun harici ilaçlar falan iğneler tahliller 7500e çıktı. Bu arada muayene ücreti 100tl canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?