Esinden ayri yatanlar

o horlamayi cok iyi biliyorum dayim bizde kaldiginda bazen ayni odada yatardik.
dayanilmaz olsada en nihayetinde uyuyordum, ki ilerde evlensem esimde horlasa sanirim yatagimi ayirmazdim.

bende kücükken yalniz yatmiyormsum. bu durumda annem babamin yataginda birlikte yatardik, ben uyuyunca beni yatagima birakirlardi. zaten belli yasa kadar da besigim anne babamin odasindaymis. onlar yataklari ayirmamislarsa 3 cocuk olsada, demek ki ayirmadanda oluyor.:nazar:
ben bu konuda ailemi örnek alacagim insallah

Biz ilk doğduğu günden itibaren asla yatağımıza almadık. Hala da güvenli olmadığını düşünüyoruz. Hele yeni doğmuş bebekler emzirirken bile yatağa alınmamalı. Annesi emzirirken uyuyakaldığı için boğulan bir sürü bebek var. Yataktan düştüğü için beyni zedelenen bir sürü bebek devar. Çocuklar kendi yataklarında ve büyüdüklerinde de kendi odalarında yatmalılar bence. Tabii buna alıştırmak zaman ve emek istiyor.biimki üç gecedir yanlız uyuyor ama ikna etmek için söylemediğimiz bişey kalmamıştır herhalde:) en iyisi daha küçüklükten alıştırmk yanlız uyumaya. Yoksa benim gibi zaten uyku problemi olan anneler için tam bir azap oluyor.

Biz ilk doğduğu günden itibaren asla yatağımıza almadık. Hala da güvenli olmadığını düşünüyoruz. Hele yeni doğmuş bebekler emzirirken bile yatağa alınmamalı. Annesi emzirirken uyuyakaldığı için boğulan bir sürü bebek var. Yataktan düştüğü için beyni zedelenen bir sürü bebek devar. Çocuklar kendi yataklarında ve büyüdüklerinde de kendi odalarında yatmalılar bence. Tabii buna alıştırmak zaman ve emek istiyor.biimki üç gecedir yanlız uyuyor ama ikna etmek için söylemediğimiz bişey kalmamıştır herhalde:) en iyisi daha küçüklükten alıştırmk yanlız uyumaya. Yoksa benim gibi zaten uyku problemi olan anneler için tam bir azap oluyor.

bebekken degil, ben kucak ci degilmisim yatagimda uyurmusum. sadece acikinca aglarmisim, aferin bana :55:
biraz daha büyüyünce kendim yatmak istemezmisim, mecbur yataga alirlarmis sonra uyuyunca yatagima koyarlarmis.
biraz daha büyüynce (sanirim anneme cok düskün oldugumdan) yatagimda uyutur sonra kendi yataklarina giderdi.

kayınvalidemler ayrı kendi annem ve babam aynı yatakta yatıyorlar.
Bizimkilerin hiç bi sağlık sorunu yok çok şükür, ondan da olabilir.:nazar:

biz de 1 yıl olmadı evleneli ama aynı yatakta uyandığımız nadirdir:( çok snirlerim bozuluyor artık. horluyor kendileri

ikisinden biri kesin horluyordur o yüzden ayrı yatıyorlardır. Fakat evli insanların ayrı yatması hoş karşılanmaz.
Ayrı yatanlara melekler sabah olasıya kadar lanetlermiş. Hani eşler tartıştıklarında çiftten birisi salonda yatar ya, işte melekler sabaha kadar o insanı lanetliyormuş.
Siz siz olun, eşinizle gün içerisinde tartıştıysanız bile, yatağınızı ayırmayın. Bu alışkanlık haline gelmekle birlikte, eşinizin böyle bir huyu yoksada ona kötü örnek olmanızdır.
Ne olursa olsun eşler yatakta buluşmalıdır. Allah vermesin, sabaha çıkacağımızı kim söylemiş. Küslükler Yatakda biter..

benim dedemle babannem dedem iyice hasta olana kadar beraber yatıyorlardı, yine anneannem ve dedemde hala beraber yatarlar hiç ayrılmazlar birbirlerinden sadece kendi evleri dışında çocuklarında kalırlarsa ayrı yatarlar :1:

ay ben bu konuda cok dertliyim. esimi cok sevmeme ragmen kar bizi ayirdi. hava cok soguk yatak odamizibiraktik dogalgaz sobali salonda yatiyoruz. mecburen cekyatlar a sigmiyoruz birlikte. ama kar bitsin gecicez odamiza. esler ayri yatmaz kesinlikle ben kocama sarilirim gece korkarim falan cok guven li hissederim kendimi. geceleri ayima sarilip uyurum oyuncak degil bende gercegi var diyorum bazen arkdaslarima. insanin kocasi caninin yarisi. herkes kocasin a sarilip uyusun misil misil karda yagiyor sicacik oh...

ay ben bu konuda cok dertliyim. esimi cok sevmeme ragmen kar bizi ayirdi. hava cok soguk yatak odamizibiraktik dogalgaz sobali salonda yatiyoruz. mecburen cekyatlar a sigmiyoruz birlikte. ama kar bitsin gecicez odamiza. esler ayri yatmaz kesinlikle ben kocama sarilirim gece korkarim falan cok guven li hissederim kendimi. geceleri ayima sarilip uyurum oyuncak degil bende gercegi var diyorum bazen arkdaslarima. insanin kocasi caninin yarisi. herkes kocasin a sarilip uyusun misil misil karda yagiyor sicacik oh...

ne şanslısın yıllarca eşimn kollarında güven içinde uyuyabilmeyi bekledm ama kader bana bunu sundu. eşim horluyor ve artık gerçkten çok sinirlerm yıprandı.kilo vermesi gerek ama stresten veremiyorum diyor çünkü biz 7 ay oldu evleneli sürekli kavga halndeyz ve onun kollarında güvenle uyuduğum 1 elin parmaklarından azdır.uyumaya başlasam bile horlamasıyla defalarca uykum bölünüyor. uykum çok hassas ve ben de stresli olduğmdan 2 kat daha hassalaşıyor. dün gece yine kavgalıydık ve salonda uyudu. gel dedim sen git dedi. gel de çıldrma. ben de yatmııcam bundan sonra senn yanında dedm. sorunlar o kaynaklı ama ben mağdurum çok yoruldum düzgn bi aile olamadık:( erkek olan o onun birz toparlayıcı olması lazm ama çocuk gibi davranışları beni çıldırtıyor. çok soğudum ondan düzgn bi evlilk yaşayamadığımzdan:(

Merhaba bayanlar,

cevrenizde kayinvalidesi ve kayinpederi ayni evde farkli odalarda yatan var mi?
Neden ayri yatiyorlar?

Yaslaninca insan esinden ayri yatinca daha cok mu rahat ediyor?
Veya ayri yatmalarinin sebebi ne olabilir?

neden bu kadar ilgilendiniz bilmiyorum ama bir çok sebebi olabilir.mesela benim babam.horlar, kahveden çıkmaz pis kokar.annem rahat edemez, ayrı yatar.aynı şeyler senin başında olsa ne yaparsın gidersin başka odada yatarsın.

bence bunları sorgulamak gereksiz

ben olsam sorardım :27:

ama arkadaşlar açıklamış zaten, belli yaştan sonra daha çok horluyor olablirler :)

kayınvalidem 3. gelini yanına alınca yatak odasını onlara verdi ,kendileri salonda çekyatta yatıyorlar ,haliyle tek çekyata sığmadıklarından ayrı 2 çekyatta yatıyorlar ,ama annem ile babamın ayrı yattığını görmedim daha ..

neden bu kadar ilgilendiniz bilmiyorum ama bir çok sebebi olabilir.mesela benim babam.horlar, kahveden çıkmaz pis kokar.annem rahat edemez, ayrı yatar.aynı şeyler senin başında olsa ne yaparsın gidersin başka odada yatarsın.

bence bunları sorgulamak gereksiz

Sahit oldugun bu durumdan dolayi rahatsiz olmus olabilirsin,
bu sana beni actigim konu icin yargilama hakkini vermez.

Forumda binlerce konu var, cesit cesit insanlar var.
Plural bir dünyada internet caginda yasadigimizi hatirlatir,
ilgini ceken konulara yönelmeni tavsiye ederim!:34:

Ben 30 yaşındayım, eşimle ayrı yatıyoruz
mecburiyetten

çünkü 1 yaşında bebeğimiz var, beşiği yatak odasında
eşim çok horluyo
bebeğimizde ayak sesini dahi duyup uyanıyo
o yüzden yaza kadar ayrı yatıcaz, yaza beşiğini diğer odaya geçiricem

az önce üstünü açmış, parmaklarımın ucuna basarak gidip üstünü örttüm, onu bile duydu uyandı ağladı

Ben 30 yaşındayım, eşimle ayrı yatıyoruz
mecburiyetten

çünkü 1 yaşında bebeğimiz var, beşiği yatak odasında
eşim çok horluyo
bebeğimizde ayak sesini dahi duyup uyanıyo
o yüzden yaza kadar ayrı yatıcaz, yaza beşiğini diğer odaya geçiricem

az önce üstünü açmış, parmaklarımın ucuna basarak gidip üstünü örttüm, onu bile duydu uyandı ağladı

Bebeginizi güle güle büyütün.
En yakin zamanda tekrar birlikte yatabilmenizi diliyorum :29:

Merhaba bayanlar,

cevrenizde kayinvalidesi ve kayinpederi ayni evde farkli odalarda yatan var mi?
Neden ayri yatiyorlar?

Yaslaninca insan esinden ayri yatinca daha cok mu rahat ediyor?
Veya ayri yatmalarinin sebebi ne olabilir?

canim kaynana kaynata dede babanne yasli genc.....

kim olursa olsun eslerinden de ayri yatan kadinlara sesleniyorum....

dayak gibi cana kastedilen seyler olmadigi surece

tartismalarda lutfen yataginizi ayirmayiniz!

her ne olursa olsun kizgin da olsaniz hatta bazen esler birbirini gormek istemeyebilir nefret edebilir tahammul edemeyebilir...

kimse icin aranizi bozmayin... ikiniz aranizda bir sorun varsa da esinizi birakmayin... sevmeyebilirsiniz o an kafa dinlemek isteyebilirsiniz ama onun yaninda kafa dinlemeye zorlayin kendinizi siz kazanacaksiniz...

sonucta dedigim gibi bizler kari kocayiz... sogukluk da oluyor ama duzeltmek once Rabbimizin sonra bizim elimizde cok istisna psikopat vakalar haric...

Back
X