o horlamayi cok iyi biliyorum dayim bizde kaldiginda bazen ayni odada yatardik.
dayanilmaz olsada en nihayetinde uyuyordum, ki ilerde evlensem esimde horlasa sanirim yatagimi ayirmazdim.
bende kücükken yalniz yatmiyormsum. bu durumda annem babamin yataginda birlikte yatardik, ben uyuyunca beni yatagima birakirlardi. zaten belli yasa kadar da besigim anne babamin odasindaymis. onlar yataklari ayirmamislarsa 3 cocuk olsada, demek ki ayirmadanda oluyor.
ben bu konuda ailemi örnek alacagim insallah
Biz ilk doğduğu günden itibaren asla yatağımıza almadık. Hala da güvenli olmadığını düşünüyoruz. Hele yeni doğmuş bebekler emzirirken bile yatağa alınmamalı. Annesi emzirirken uyuyakaldığı için boğulan bir sürü bebek var. Yataktan düştüğü için beyni zedelenen bir sürü bebek devar. Çocuklar kendi yataklarında ve büyüdüklerinde de kendi odalarında yatmalılar bence. Tabii buna alıştırmak zaman ve emek istiyor.biimki üç gecedir yanlız uyuyor ama ikna etmek için söylemediğimiz bişey kalmamıştır herhalde:) en iyisi daha küçüklükten alıştırmk yanlız uyumaya. Yoksa benim gibi zaten uyku problemi olan anneler için tam bir azap oluyor.