Aldatma dayak icki kumar falan Yok ama bunlardan baska her sey var. Esim evlendigimden beri ailemle gorusmuyor bayramda bile.. Cok seyler yasadim.. onu aldattigimi dusundu halbuki asla yapmadim .. evi dinledi falan filan hep sustum. Annem dogumumda bize geldi annemle ayni evin icinde hic konusmadi onun oldugu odaya bile gelmedi . Annem de bizi rahatsiz etmemek icin 3 gunluk dogum yapmistim gitti bir daha da gelmedi.. ailesi Ben dogum yaptim telefon bile etmedi.. Cok seyler var Cok.. konustuk. Yarin dilekceyi mahkemeye verecegiz.. sorun Su ki birbirimizi seviyoruz.. anlasamiyoruz... Bu Nasil sevgi bilmiyorum....sorununuz ne bilmiyorum canım,ayrılmayı düşündüğüne göre büyük olmalı.iyi karar vermelisin kendin ve çocuğun için.çalışıyor musun bilmiyorum,çocuğuna sağlayacağın gelecek önemli.kendine gelince düşün bakalaım ayrılınca seni nasıl hayat bekliyor?benim bir çok arkadaşım ayrıldı önce tökezlediler ama sonra mutlu oldular yine.
Evet maasim ve meslegim var kadroluyum Cok sukur..Aldatma dayak icki kumar falan Yok ama bunlardan baska her sey var. Esim evlendigimden beri ailemle gorusmuyor bayramda bile.. Cok seyler yasadim.. onu aldattigimi dusundu halbuki asla yapmadim .. evi dinledi falan filan hep sustum. Annem dogumumda bize geldi annemle ayni evin icinde hic konusmadi onun oldugu odaya bile gelmedi . Annem de bizi rahatsiz etmemek icin 3 gunluk dogum yapmistim gitti bir daha da gelmedi.. ailesi Ben dogum yaptim telefon bile etmedi.. Cok seyler var Cok.. konustuk. Yarin dilekceyi mahkemeye verecegiz.. sorun Su ki birbirimizi seviyoruz.. anlasamiyoruz... Bu Nasil sevgi bilmiyorum....
o zaman en azından kendine ve çocuğuna bakabilirsin kimseye muhtaç olmadan,bu güzel.benim öğretmen arkadaşım var ikizleri vardı onun da ayrıldığında,şimdi daha mutlu,yeni ilişkisi var.CaEvet maasim ve meslegim var kadroluyum Cok sukur..
ailenle gorusmemeye ne zaman ve ne sebeple basladiAldatma dayak icki kumar falan Yok ama bunlardan baska her sey var. Esim evlendigimden beri ailemle gorusmuyor bayramda bile.. Cok seyler yasadim.. onu aldattigimi dusundu halbuki asla yapmadim .. evi dinledi falan filan hep sustum. Annem dogumumda bize geldi annemle ayni evin icinde hic konusmadi onun oldugu odaya bile gelmedi . Annem de bizi rahatsiz etmemek icin 3 gunluk dogum yapmistim gitti bir daha da gelmedi.. ailesi Ben dogum yaptim telefon bile etmedi.. Cok seyler var Cok.. konustuk. Yarin dilekceyi mahkemeye verecegiz.. sorun Su ki birbirimizi seviyoruz.. anlasamiyoruz... Bu Nasil sevgi bilmiyorum....
üzüldüm durumuna canım.şu an ben de eşimle konuşmuyorum.evet insan sevse bile kırıyor,üzüyor.inşallah seni çocuğunla güzel bir hayat bekliyordur canım.kendini yıpratma artık,çocuğunu düşün.
Ben de rehber ogretmenimmm.o zaman en azından kendine ve çocuğuna bakabilirsin kimseye muhtaç olmadan,bu güzel.benim öğretmen arkadaşım var ikizleri vardı onun da ayrıldığında,şimdi daha mutlu,yeni ilişkisi var.
en azından kızına ileride bunu anlatacak bilgiye sahipsin bakBen de rehber ogretmenimmm.
Onu sevmiyor olmak isterdimen azından kızına ileride bunu anlatacak bilgiye sahipsin bak
Yukari yazdim sorunuza Cevap olarak. Alinti yapacaktim yapamamisim kusuruma bakmayin.ailenle gorusmemeye ne zaman ve ne sebeple basladi
Onu sevmiyor olmak isterdimEvet hep sukrediyorum maddi bagimliligim kimseye Yok diye
esin paranoyak galiba.Evlendigimden beri hic gorusmuyor. Biz evlenip yurtdisina abd Ye gittik sonra Orda beni hep eve cihaz koyup dinlemis aldatiyo muyum acaba diye. Ben nette annemle konusurken onu cekistirmisim annemle.. ve o da ailemin hicbir bireyi ile gorusmuyor
Evlendigimden beri hic gorusmuyor. Biz evlenip yurtdisina abd Ye gittik sonra Orda beni hep eve cihaz koyup dinlemis aldatiyo muyum acaba diye. Ben nette annemle konusurken onu cekistirmisim annemle.. ve o da ailemin hicbir bireyi ile gorusmuyor
dinliyo.. saklamiyo beni dinledigini.. evlilik oldugumuz muddetce dinleyecekmis. Aldatmadim ona ragmen ses kaydinsa da birsey yokken bana diyo ki bir sene once biz arkadaslarka oldu oynarken ayagima bastin masanin altinda.. Neden basmistin dogruyu soyle diyo.. ne bilim 1 yil once oldu oynarken ayagim masanin altinda Neden senin ayagina degdi..Cok zor seyler yasadim inanamazsiniz.turkiyeye doneli bir yil oldu diyo ki yurtdisindayken camdan bana el salladin Ben ise giderken ama kesin arkada x Vardin ona salladn dedi.. x dedigim onun arkadasi.bu arada okey i de bu x kisinin evinde oynamistik..yyaa Cok seyler var Cokesin paranoyak galiba.
durup dururken eve cihaz koyulur mu?
anne kiz illa cekistirir damadi. asiri birsey soylemedikce. esiniz normal degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?