esinden ayrilip bebegini tek basina buyuten var mi

aybeniz15

Cahilsen öl lütfen!!!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
2.081
2.023
358
Mrb herkese.. sorunum Su ki esimle evliligimizi yurutemez hale geldik. 2 yillik evliyim 6 bucuk aylik bebegim var . 25 yasindayim.. benim durumumda olup da yoluna tek basina devam edip hayatinda mutlu olanlar var mi acaba.. ayrilik korkutuyor beni..

sorununuz ne bilmiyorum canım,ayrılmayı düşündüğüne göre büyük olmalı.iyi karar vermelisin kendin ve çocuğun için.çalışıyor musun bilmiyorum,çocuğuna sağlayacağın gelecek önemli.kendine gelince düşün bakalaım ayrılınca seni nasıl hayat bekliyor?benim bir çok arkadaşım ayrıldı önce tökezlediler ama sonra mutlu oldular yine.

Aldatma dayak icki kumar falan Yok ama bunlardan baska her sey var. Esim evlendigimden beri ailemle gorusmuyor bayramda bile.. Cok seyler yasadim.. onu aldattigimi dusundu halbuki asla yapmadim .. evi dinledi falan filan hep sustum. Annem dogumumda bize geldi annemle ayni evin icinde hic konusmadi onun oldugu odaya bile gelmedi . Annem de bizi rahatsiz etmemek icin 3 gunluk dogum yapmistim gitti bir daha da gelmedi.. ailesi Ben dogum yaptim telefon bile etmedi.. Cok seyler var Cok.. konustuk. Yarin dilekceyi mahkemeye verecegiz.. sorun Su ki birbirimizi seviyoruz.. anlasamiyoruz... Bu Nasil sevgi bilmiyorum....

Ca Evet maasim ve meslegim var kadroluyum Cok sukur..

üzüldüm durumuna canım.şu an ben de eşimle konuşmuyorum.evet insan sevse bile kırıyor,üzüyor.inşallah seni çocuğunla güzel bir hayat bekliyordur canım.kendini yıpratma artık,çocuğunu düşün.

CaEvet maasim ve meslegim var kadroluyum Cok sukur..
o zaman en azından kendine ve çocuğuna bakabilirsin kimseye muhtaç olmadan,bu güzel.benim öğretmen arkadaşım var ikizleri vardı onun da ayrıldığında,şimdi daha mutlu,yeni ilişkisi var.

ailenle gorusmemeye ne zaman ve ne sebeple basladi

Evlendigimden beri hic gorusmuyor. Biz evlenip yurtdisina abd Ye gittik sonra Orda beni hep eve cihaz koyup dinlemis aldatiyo muyum acaba diye. Ben nette annemle konusurken onu cekistirmisim annemle.. ve o da ailemin hicbir bireyi ile gorusmuyor

Evlendigimden beri hic gorusmuyor. Biz evlenip yurtdisina abd Ye gittik sonra Orda beni hep eve cihaz koyup dinlemis aldatiyo muyum acaba diye. Ben nette annemle konusurken onu cekistirmisim annemle.. ve o da ailemin hicbir bireyi ile gorusmuyor
esin paranoyak galiba.
durup dururken eve cihaz koyulur mu?
anne kiz illa cekistirir damadi. asiri birsey soylemedikce. esiniz normal degil.

yok daha neler

Haaalaa da dinliy
esin paranoyak galiba.
durup dururken eve cihaz koyulur mu?
anne kiz illa cekistirir damadi. asiri birsey soylemedikce. esiniz normal degil.
dinliyo.. saklamiyo beni dinledigini.. evlilik oldugumuz muddetce dinleyecekmis. Aldatmadim ona ragmen ses kaydinsa da birsey yokken bana diyo ki bir sene once biz arkadaslarka oldu oynarken ayagima bastin masanin altinda.. Neden basmistin dogruyu soyle diyo.. ne bilim 1 yil once oldu oynarken ayagim masanin altinda Neden senin ayagina degdi..Cok zor seyler yasadim inanamazsiniz.turkiyeye doneli bir yil oldu diyo ki yurtdisindayken camdan bana el salladin Ben ise giderken ama kesin arkada x Vardin ona salladn dedi.. x dedigim onun arkadasi.bu arada okey i de bu x kisinin evinde oynamistik..yyaa Cok seyler var Cok

Korkuların çok normal
Ama başarılmayacak iş değil
Benim annem 4 tane büyüttü babasız
Üstelik evde çeyizcilik yaparak, bir diploması yoktu
Ailemde çok boşanma oldu sana naçizane tek tavsiyem
Kendine bir düzen kur, ailenin yanına dönme
Kendi evin, kendi düzenin olsun evladın için en sağlıklısı bu
Ailene gidip kal, onlarla vakit geçir ama hep kapını kapatıp oturabileceğin bir evin olsun
Çocuk için bu düzen çok önemli
Anlattığın kadarıyla eşin zaten birlikte yaşaması mümkün olmayan biri, Allah kolaylık nasip etsin, inşallah çabucak toparlanırsın

Eşin hangi dünyada yaşıyor merak ettim.
Annesiyle kocasını çekiştirmeyen kaç kadın vardır acaba :) Onları saymak daha kolay olur.

Yazık ediyor ama vardır bir hayır diye düşün..
Biliyorum zor. Allah kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…