esinden ayrilip bebegini tek basina buyuten var mi

Bosanirsaniz ailenizle mi yasayacaksiniz onlari dusundunuz mu esiniz bebek masraflarina katilacagini anlasma protokulune felan birsekilde teyit etmeli, eger bosanacaksaniz tabi. Ama durum sonradan okuduklarimla Allah yardimciniz olsun bu kadar takip edilen her insan illallah der

Yok artık annenin çekiştirme meselesinden öte bir durum söz konusu.
Tedavi edilmeli, bildiğin hasta yaa. Onlar ne biçim şüpheler.
Kendini yırtsan bile yürümez üzüldüm senin için

Yok artık annenin çekiştirme meselesinden öte bir durum söz konusu.
Tedavi edilmeli, bildiğin hasta yaa. Onlar ne biçim şüpheler.
Kendini yırtsan bile yürümez üzüldüm senin için
Bosanirsam Su an yasadigim evde yasayacagim annemlerde degil ailem farkli bir sehirde.. esimin paranoyak oldugunu dusunuyorum. Bircok ornek yasadim bunu ispatlayan yaz yaz bitmez.. maasim var ama cocuguma kendim bakmak istiyorum bir sene ayliksiz izin. Alacagim bu surecte esim maddi yardim edecek kirayi ve masraflari karsilayacak bir sene sonra isime devam edecegim esimle boyle anlastik . Yarin dilekce verecegiz aileme de bugun haber verdim. Babam zaten esimin duzelecegine inanmiyor

Zaten bardagi tasiran son damla son tartismamiz da Su sebeptendi.. esim benimle yatak odasinda uyumaz hic.kisin salonda yazinsa balkonda uyur. Toplasan iki senede bir ay yanyana yatgimizda uyumadik. hep bir bahane buluyo sicak diyo. Oysa kisin da icerde uyuyo.. comm zorrr...

Annem var, çok da doğru bir karar vermiş. Aileniz yakınlarınızda bir yerlerde olacaklarsa, çok da sorun yaşamazsınız, tabi boşanmanın çocuk üzerindeki etkileri ayrı konu, o kısım problemli oluyor ..

Annem var, çok da doğru bir karar vermiş. Aileniz yakınlarınızda bir yerlerde olacaklarsa, çok da sorun yaşamazsınız, tabi boşanmanın çocuk üzerindeki etkileri ayrı konu, o kısım problemli oluyor ..
Hep zaten cocugum icin endiseliyimmmm.. daha Cok minikk

Böyle bir evliliğe çocuk doğurma cesaretini nasıl gösterdin onu düşünüyorum şuan

Allah razı olsun..evlenen her insan cooookk mutlu olsunnn.. her insan ne tatli hayallerle evleniyor ama bu olsun hic istemedim insan baskasina asla bakmadim... Evimle isim arasi mekik dokudum.. olmadi haala Neden seviyorum

Hep zaten cocugum icin endiseliyimmmm.. daha Cok minikk
canım seni yanlış yönlendirmek istemem tabi ki ama boşanmanın (kendimden biliyorum), özlük üveylik kısmı zor oluyor, Yaşlarınız gençmiş illaki ileride evlilik durumlarınız olacak, üvey anne üvey baba, daha da zoru üvey kardeşler, öz gibi görülse de yetiştirilse de büyütülse de bir takım olumsulukları oluyor çocuk için. Ben bu gün eşimden boşansam en çok bu noktasını düşünürüm, benim annemle babamın boşanması ;çok parçalı, bütün olamamak gibi bir his bıraktı bende. Herkes yabancı gibi.. Bu nedenle kaldıramayacağım sorunlar dışında boşanmayı tercih etmem gibi geliyor.

Şahsi fikrim sevgi varsa boşanma bile olsa tekrar barışırsınız, sadece sanırım eşini ya da seni bir silkelemek gerekiyor.

dilerim gönlünüzce olur her şey,
adınıza üzüldüm
konu ile ilgili tecrübem yok, sadece yanınızda olmak istedim!

Esin normal değil.. Ve boşanmak istemekte haklisin..

Korundum gene de hamile kaldim aldirmadim

Hayırlısı buymuş o halde. Üzülme..
Sorunun bir değil evlilik böyle bir şey kesinlikle değil.
Birlikte uyumamak tek başına sorunken senin boşanmak için çok geçerli birden fazla sebebin var.
Allah yardımcın olsun. Bundan sonra çok mutlu ol bebeğinle inşallah..

Allah razi olsun.insan biliyor ama bir de disaridan bakildiginda durumunuz hakkinda yorumlara ihtiyac duyuyorsunuz ve fikirlerinizde yanilmadigini gormek rahatlatiyor

Eşiniz kesinlikle rahatsız evi dinlemek nasıl bir hakarettir öyle, hiç doktora gittiniz mi psikolojik destek aldı mı ona göre yorum yapmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…