Zannetmem, bu benim evliligim icin ise yaramaz.. sureci uzatir sadece. Esim tedavi olmadikcaAynen ayni durumdayiz.sevmezmiyim hic burnumun diregi sizliyo aklima geldikce,cocugu almaya geldikce ama dedigim gibi mecburum artik yani.bigunden bigune birbirimizden gec bile yatmadik yatagimiza zor tabi ayrilmak ama sevgi herseye yetmiyo iste.dusunmek zorunda oldugumuz bi cocuk var.belki ayrilik aklini basina getirir tek umudum bu.siz keske mahkemeye vermeden once ayri yasamayi falan deneseydiniz bi rest cekseydiniz.belki sizden cocugundan uzak kalmak aklini basini getirirdi
Anladim canim o zaman hic uzatma haklisin.kendini de uzme bebisine her zamankinden fazla saril,op,kokla.o sana iyi gelir sen ona.ayrica arkadasa bende katiliyorum evini degistirebiliyorsan degistir.bende tasinicam eylul sonu.Zannetmem, bu benim evliligim icin ise yaramaz.. sureci uzatir sadece. Esim tedavi olmadikca
Uygun bi ev bulursam dusunuyorum ev degismeyi . 750 kiram. Bu yil calismicam ucretsiz izin alcam esim Maddi yardim edecek. 5 yildan sonra daha bir zor dimi. Kac zamandir ayrisiniz.benim de bi kizim var. Esiniz barismak istedi mi ayrilik surecindeykenCanım aldatma dayak kumar içki yok dediğin için diğer sebepler bana aşılabilir gelmişti, hoş senden ayrı yatması bile boşanma sebebi ama tedaviye yanaşmazsa, sana yardımcı olmazsa, bu evliliği kurtarmak için çaba göstermiyecekse senin yapabilecek birşeyin kalmıyor ki zaten psikoloji okumuşsun karşına alıp konuşmanda etki etmediyse ayrılık yolu görünüyor.Ama sende biliyorsundur kesin, evliliklerde ilk 2.yıl sonra 5. yıl ve 7. yıl çok kritik boşanmaların en çok olduğu yıllar,ben 5. yılda ayrıldım mesela ve çok zorluklar yaşadım ailemleyim Allah başımdan eksik etmesin onları ama yinede ev ev üstünde olmuyor birde kızım var onunla gayet mutluyum, ailenden ayrı yaşaman çok mantıklı,çalışıyorum diye nafaka falan istememezlik yapma bir kaç yıl sonra anlarsın çünkü, yaşadığım evde kalıcam demişsin bence onuda yapma şahsi fikrim başka bir eve çıkman daha iyi olur senin için...
Aynen oyle yapiyorum.. Allah yardimcimiz olsun evlilikten sogudum.Anladim canim o zaman hic uzatma haklisin.kendini de uzme bebisine her zamankinden fazla saril,op,kokla.o sana iyi gelir sen ona.ayrica arkadasa bende katiliyorum evini degistirebiliyorsan degistir.bende tasinicam eylul sonu.
Amin canim dusunme oyle gecicek iyilesicez.en azindan yasimiz genc biseyleri erken gorduk.20 yil sonra bosanan var.mis gibi evlatlarimiz var.birak onlar dusunsunAynen oyle yapiyorum.. Allah yardimcimiz olsun evlilikten sogudum.
Esim terapi gormeli. Cunku paranoyak.. carsafta leke gorse diyo ki bunun ne lekesi oldugunu cozerim Ben. Kimyaciyim Ben analiz yaparim bunu ortaya cikaririm.....canım peki bu problemleri yenmenizin bi yolu yokmu
gerçi rehberlikcisin eminim konuşmusundur anlatmaya çalışmıssındır
ama hakkınızda hayırlı neyse onu yaşamanız ümidiyle
bu arada dinleme olayına çok kızdım
Allah razi olsun yasadiklarimi dusmanim yasamasin.. durup dururken agliyo Araba surerken mesela, beni aldatmazsin degilmi, yapmazsin degilmi diye agliyo Araba kullanirken falan..böyle paranoyak bir adamın yanında bebeğiniz inanki daha zor büyür.ağzım açık kaldı söyledikleriniz şeylerde ne demek evi dinlemek ne demek annenizle konuşmamak sevmeyebilir annenizi ama size saygınızdan h.geldn demek o kadar zor mu onun size saygısı yok öncelikle daha doğrusu kendisi bi tuhaf.hiç üzülme canım benim allah yardım inan bana.ne kolay bu hayatta elbet zorluk çekersin ama öyle bir adamla hayat yaşamak bence daha zor olmalı.hakkında hayırlısı olsun inş
tövbe ne lekesi olduğunu çıkaracağına lekeyi çıkarsında görekEsim terapi gormeli. Cunku paranoyak.. carsafta leke gorse diyo ki bunun ne lekesi oldugunu cozerim Ben. Kimyaciyim Ben analiz yaparim bunu ortaya cikaririm.....
Boşanma dilekçenizde maddi yardım edeceği ne kadar edeceği hepsi ayrıntısına kadar yazsın canım herşey kagıt üzerinde imzalı şekilde olsun her zaman şüpheci kalmakta fayda var sana mantıksız gelir belki şuan ama sen önlemini al şimdiden...Uygun bi ev bulursam dusunuyorum ev degismeyi . 750 kiram. Bu yil calismicam ucretsiz izin alcam esim Maddi yardim edecek. 5 yildan sonra daha bir zor dimi. Kac zamandir ayrisiniz.benim de bi kizim var. Esiniz barismak istedi mi ayrilik surecindeyken
Acaba geçmişte yaşadığı kötü bir olay mı eşinizi bu duruma getirdi hiç bahsettimi konuştumu böyle bir şeydenAllah razi olsun yasadiklarimi dusmanim yasamasin.. durup dururken agliyo Araba surerken mesela, beni aldatmazsin degilmi, yapmazsin degilmi diye agliyo Araba kullanirken falan..
Ne zor zamanlar yasamissiniz.. bazen Ben de keske aldatsaydi beni, ayrilmak daha kolay olurdu arkama bile bakmazdim kalbimi kus gibi ferah olurdu diye dusunuyorum biliyo musunBoşanma dilekçenizde maddi yardım edeceği ne kadar edeceği hepsi ayrıntısına kadar yazsın canım herşey kagıt üzerinde imzalı şekilde olsun her zaman şüpheci kalmakta fayda var sana mantıksız gelir belki şuan ama sen önlemini al şimdiden...
5 yıl çok didindim ben düzeltmeye çalıştım annesi ve eltim yaptı yapacagını ben çok sevmiştim eşimi çok fedakarlıklar yaptım ama sonucta aldatıldım dava açtım 3 yıl rahat vermedi bana, ev aldım gel otur demeler, içip kapıma gelip hayatına kimseyi alma rahibe hayatı yaşa demeler, nikahsız deneyelim sonra nikahımızıda yaparız demeler,kızımı getirdiginde aşagıya su isteyip kolumdan çekiştirip seni bırakmam demeler, daha neler neler anlatsam kelimeler yetmez onunda psikolojikti bence ve annesi yengesi de eklenince bizim evlilik aldatma ile bitti 5 sene oldu biteli ama asla pişmanlık duymadım verdiğim karardan sadece arada kızıma üzülmüyor değilim ama sonra geçiyor çünkü çok iyi atlattı kızım bu durumu çok konuştum psikologların yazılarını okudum, görüştüm, neler yapabilirim kızımı yara almadan nasıl bu durumdan çıkarırım diye çok şükür çok çok iyi durumda ki sizin en büyük avantajınızda mesleğiniz büyüdüğünde sizi anlıcaktır.İçimden bir seste eşinizin pişman olacagını söylüyor, ne yazık kı sonradan anlıyorlar bazı şeyleri, umarım iş işten geçmemiş olur eşiniz bunu anladığında...
Isyerinde evli arkadaslari Cok kez eslerini aldatmis.. bunu hep anlatiyor.. bir kadin aldatirsa Cok rahat aldatir kocasinin ruhu bile duymaz kadinlar Cok profesyonel aldatirlar diyorAcaba geçmişte yaşadığı kötü bir olay mı eşinizi bu duruma getirdi hiç bahsettimi konuştumu böyle bir şeyden
Öyle düşünmeyin ayrılığın kolayı yada daha kolayı olmuyor malesef, yıpranmışlığın acısı kalıyor sizinleNe zor zamanlar yasamissiniz.. bazen Ben de keske aldatsaydi beni, ayrilmak daha kolay olurdu arkama bile bakmazdim kalbimi kus gibi ferah olurdu diye dusunuyorum biliyo musun
çok garip bir kişi daha önce aldatılmış peki? niye böyle acaba onon kendine güveni yok bence ağlaması falan psikoloji bozulmuş yada bozuk.ilerde allah korusun ya aldattın deyip sana saldırsa bana çok tuhaf geldi hareketleri.em azından bi pskakrise gitsin gitmeyi kabul eder mi bilmem.belki çözüm olurAllah razi olsun yasadiklarimi dusmanim yasamasin.. durup dururken agliyo Araba surerken mesela, beni aldatmazsin degilmi, yapmazsin degilmi diye agliyo Araba kullanirken falan..
Eşinizde bu durumlardan etkilenmiş tabi ki ama sizi aynı kefeye koymaması lazım cocugunun annesisiniz, şuan ne deseniz de boş anlamıcaktır tedavi olmadan, işiniz çok zor sürekli suçlamalarda bulunan insanla da hayat geçmezIsyerinde evli arkadaslari Cok kez eslerini aldatmis.. bunu hep anlatiyor.. bir kadin aldatirsa Cok rahat aldatir kocasinin ruhu bile duymaz kadinlar Cok profesyonel aldatirlar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?