esinden ayrilip bebegini tek basina buyuten var mi

Peki bu yasadiklarimi yasasaniz ayrilir miydiniz

Eşiniz kesinlikle rahatsız evi dinlemek nasıl bir hakarettir öyle, hiç doktora gittiniz mi psikolojik destek aldı mı ona göre yorum yapmak istedim.
Hayir ve Ben de 4 yil psikoloji okudum paranoyak oldugunu dusunuyorum tedaviye yanasmiyor ve yanasmaz

Adamın güven sorunu var ciddi anlamda tedaviye ikna ederdim, yanaşmazsa ayrılmayı düşünebilirdim, ama mücadele ederdim sanırım. annenizle yaptığınız konuşmaları duyduğu için annenize yüz vermemesini çok garipsemedim , e ben de olsam bende konuşmazdım

Ayri yataklarda uyumasi incitici birsey.
Benim bikac defa basima geldi cok zoruna gitti
Onun haricinde dinlenmek cok zor asilabilecek bir sorun degil agir bir tedavi olmadan
Zaten esinle uzlamissiniz demekki ikiniz icinde bu evlilik goturuyor sizden en guzeli boyle anlasarak bosanmak
Belki ileride ailenizin oldugu ile tayin istersiniz en azindan cocugunuz sizin hariciniZde aile bireylerinin sevgisini de tadar.
Babanne ve buyukbaba hala amca onlar nasil irtibati koparacak misiniz

Mrb herkese.. sorunum Su ki esimle evliligimizi yurutemez hale geldik. 2 yillik evliyim 6 bucuk aylik bebegim var . 25 yasindayim.. benim durumumda olup da yoluna tek basina devam edip hayatinda mutlu olanlar var mi acaba.. ayrilik korkutuyor beni..
mesleğinden dolayı insan psikolojisinden ve psikolojik rahatsızlıklardan anlarsın.. Anlattıklarına göre doğru bir karar. Çok gençsin önünde uzun yıllar var bence bu bir avantaj, ayrılıktan korktuğun için bu yaşadıklarını hayatın boyunca çekebilir misin ? Bunu düşün bence..
Allah yardımcın olsun..

Ailemin oldugu ile tayin istemicem. Uzak kalmak istiyorum . Babaanne ve dedesi dogumuma ne geldim ne telefon ettiler onlarla en ufak bi tartisma bile yokken.. sonra ben bebegimi alip gittik 3_4 kez beni sormadiklari icin kirildigimi soyledim bizim adetimiz bu dedi annesi kirilacak bir durum yok dedi

Benim de 9 aylik bebegim var.biz de 1 hafta once evleri ayirdik,yarin dilekce veriyoruz.yani bu konuya yazilanlar bana da cevap biyerde ama ben korkmuyorum niye bilmiyorum sakin ve umutluyum

Iste tam da bunu dusundum..hayatim boyunca evimde sea kayit cihazi, telefonumun dinlenmesi, yatakta istisnasiz her gece tek uyumam, aileme allahin selamini Cok gormedim ve anneme olan tepkisini tum ailemden cikarmasi hicbiriyle gorusmemesi, en son gecen gun ailenden kimse evimize gelmeyecek demesi, ki ablamlarka aramiz 5 dakika, Yani gerekcesi de yokken, Ben oyle istiyorum diyor tek gerekcesi, bu sartlarda evlilik mumkun olmuyor, sirf Ames akrabalar elalem ne Der diye zorlamak da mantikli degil ve sevmek de cozum olmuyor

Benim de 9 aylik bebegim var.biz de 1 hafta once evleri ayirdik,yarin dilekce veriyoruz.yani bu konuya yazilanlar bana da cevap biyerde ama ben korkmuyorum niye bilmiyorum sakin ve umutluyum
sizin de Allah yardimciniz olsun. Sizde sorun neydi ?

sizin de Allah yardimciniz olsun. Sizde sorun neydi ?
Bizim kendi aramizda bi sorunumuz yoktu hic.iyi bi es iyi babaydi.uzmemistir beni hic.onun kendi sorunlari bize yansidi surekli burda bahsedip insanlarida baymak istemiyorum.ama olmuyo gitmeyecek daha fazla.hepimiz icin hayirli olur umarim.ozlemek zor sadece ben cok ozledim acikcasi ama oda gecicek:)

allah yardımcınız olsun ama sız avantajlısınız cunku meslegınız var en azından cocugunuzu bır bakıcıya bırakıp calısırsınız aksamları alırsınız evınızde gul gıbı gecınırsınız bence bende o kdr cok sorun yasadım o donem ayrılmak ıstedım ama olmadıı evde oturan bırısı olduğum ıcın korktum maddı destek kendım ıcın falan herseyden korktum ve vazgectım evlılıgımı yolunaa koymaya zorladım zorluyorum mecbur ama sızın zorlama gıbı bır mecburıyetınız yok bence hıcc korkmayın

sizinde allah yardımcınz olsun

sizinde allah yardımcınz olsun
Amin sagolun.ben hemen ayril git taraftari degilim kendim de cok ugrastim esim icin.yapilabilecek herseyi yaptim bu yuzden icim cok rahat.benim de meslegim var,ailem ve esimin ailesi arkamda destek cok sukur.Madem mecburusnuz Allah evinize huzur verir yardimciniz olur insaallah

Maddi imkanlar insanin elini kolunu bagliyor Demek ki.. Evet Cok sukur ve calisinca da oglen 12 Ye kadar calisacagim Okulda sabahci olarak..duzeldi mi peki sizin durum biraz, zamanla

saolun

Maddi imkanlar insanin elini kolunu bagliyor Demek ki.. Evet Cok sukur ve calisinca da oglen 12 Ye kadar calisacagim Okulda sabahci olarak..duzeldi mi peki sizin durum biraz, zamanla
evet eskıye goree düzeldı ama eskı güven ve sevgı maalesef kalmadı yanı kendımı bu evlılıge şartlandıılmıs hıssedıyorum arada çocuk olmasa ben bı işe gırer calısırdım amaa hem ev hanımı hem çocuklu bır anne olmak ınsanın belını büküyor

Siz de Yarin saga aciyormussunuz biz de.. benim ozleme durumum olmadi cunku haala ayni evde yasiyoruz . Ozlediginize gore seviyorsunuz. Tipki benim gibi

Kendi evinizde bakicilik falan yapsaniz calisan bi ailenin bebegine baksaniz birikim yapsaniz ?

Siz de Yarin saga aciyormussunuz biz de.. benim ozleme durumum olmadi cunku haala ayni evde yasiyoruz . Ozlediginize gore seviyorsunuz. Tipki benim gibi
Aynen ayni durumdayiz.sevmezmiyim hic burnumun diregi sizliyo aklima geldikce,cocugu almaya geldikce ama dedigim gibi mecburum artik yani.bigunden bigune birbirimizden gec bile yatmadik yatagimiza zor tabi ayrilmak ama sevgi herseye yetmiyo iste.dusunmek zorunda oldugumuz bi cocuk var.belki ayrilik aklini basina getirir tek umudum bu.siz keske mahkemeye vermeden once ayri yasamayi falan deneseydiniz bi rest cekseydiniz.belki sizden cocugundan uzak kalmak aklini basini getirirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…