• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinden dolayı sıkıntı çekenler

Çok doğru gerçekten. İnsan bi düşünür dimi; bu kız kimseyi tanımıyor, elin bakkalına ne diyecek de yazdıracak? Sadece yazdırmakla biter mi bu iş? Para bu yaa her an lazım olabilir :(

Etrafta neler duyup görüyoruz demek istemezdim ama malesef öyle canım ya.
Tanımadığı bir yere gelin gelmiş.
Örnek veriyorum;ya bakkalın gözü pisse,ya kadın avsıysa ya herşey olabilir.Sözüm meclisten dışarı ama
bunu bir erkeğin düşünmesi gerekir ya.
Kadınlar erkek erkekler kadın mı olmaya başladı artık bilmiyorum.:44:

Örnek veriyorum;ya bakkalın gözü pisse,ya kadın avcısıysa ya herşey olabilir.Sözüm meclisten dışarı ama

Kadınlar erkek erkekler kadın mı olmaya başladı artık bilmiyorum

canım benim kıyamam sana..

günlük ihtiyaçlar için bile para vermeyen hayvandan ne hayır gelir?

babacığına Allah rahmet eylesin :(

yaşında küçükmüş ama mesleğin var mı? kendini geçindirebilir misin?

bu öküzle ömür geçmez..

Örnek veriyorum;ya bakkalın gözü pisse,ya kadın avsıysa ya herşey olabilir.Sözüm meclisten dışarı ama
Kadınlar erkek erkekler kadın mı olmaya başladı artık bilmiyorum.:44:

Kesinlikle haklısın. Roller değişti artık :(

hani bazen söyleyecek çok şey varken insan tıkanıp kalır ya işte şuan o durumdayım... allah onu bildiği gibi yapsın. tatlım sen kaç kaçabildiğin kadar çabuk. ömür geçmesini bırak dakika geçmez bu adamla. benim köpeğim var ve üzülerek söylüyorum ki ben ona böyle davranmıyorum. eve kapatmak neymiş bak hele!!!!!!!!! kaç yaşındasın tatlım sen? ailen geri dönsen seni istemezmi? sığınabilceğin kimsen varmı?

sana ''EKMEĞİ GİT BAKKALA YAZDIR '' demiş ya , işte orda bitmiş asıl herşey...bir erkeğin karısına söyleyeceği en son şeydir bu eğer azıcık gururu azıcık onuru varsa tabi....

eğer bakkala yazdırmak gerekiyorsada bunu yapacak sen değilsin heralde...

eşinin gurursuz olduğunu ve karakterinin oturmadığını düşünüyorum...haysiyeti olan bir erkek karısına bukadar laf söylenmesini hazmedemez,ne olursa olsun dengeyi kurmaya çalışır...en ufak bir tartışmada oturup ağlamaz, konuşmaya orta yol bulmaya çalışır, karısını parasız bırakmaz heleki bakkala git yazdır demez...

bir erkek değişir zamanı gelince doğru yolu bulur ama senin eşin için bunu söyleyemiyeceğim..o asla değişmez..bir insanın önce mayası doğru olacak.

sana düşen tek şey , kendini düşünmek olmalı bundan sonra...sen bukadar kısa zamanda bunları yaşadıysan, bukadarcık bir zamanda herşeyi tükettiyseniz eğer, bundan sonrası içinde yaşayacak hiçbirşeyiniz kalmamıştır sizin...hayat yeni başlıyor daha..bir evlilikte herşey yaşanır ama şimdiden böyleyse bundan sonrası daha kötü olacak senin için..

bence bırak gitsin..sana değer vermeyen,seni ayağının altında paspas yapan birini psikologlara götürmek için, iyi etmek için hiç uğraşma...birgün gelir bakarsınki asıl senden giden gitmiş ve insanlıktan çıkmışsın...işte ozaman bile , benim için şunu yaptın, bunu yaptın diyip allah razı olsun bile demez...

ayaklarının üzerinde durmaya çalış ve kesinlikle taviz verme..bırak inceldiği yerden kopsun..

Son düzenleme:
tabi hemen anlatayım evet 6 ay çok kısa ben bide severek evlendim eşim anne kuzusu yani şimdi öle oldu birincisi evliligimize annesi çok karışıyo mesela ben birşey yaparken annem öle yapmıyordu sende onun gibi yap dışarı çıksak annesinin heberi oluyo alış verişe gitsek annesi naptınız o kadar uzun alış verişte yani adım atsak annesi haberdar bunuda geçtim 17 günlük gelinken teyzesi beni evden kovdu oda eşimle ufak bir tartışmadan dolayı araya girdiler eşime direk ben sana demedimmi iyi tanı iyi gör al biletini yarın gönder evine bana dönüp afadersiniz S***** G** (Defol) dedi eşim agzını açıp tek kelime etmedi ben orada bayıldım ailesinin yanında beni küçümsmesi bagırması benim zoruma gidiyo artık eşim çok degişti ben ankaradan sivasa geldim eşim beni çalıştırmıyo evine parada bırakmıyo ya bi ekmek parası bırakmazmı insan evine git bakkala yazdır diyo tanımadıgım yerde ki daha bunlar sorunlar yalnızca bir kaçı hani ben 6 ayda kendimden bezdim buraya geldim 4 ay beni dışarı çıkarmadı evde hapis hayatı ne yapacagımı şaşırmış durumdayım

eşin seni eş olrak değil esir olarak almış kızım ailen yokmu anlat eğer eşimi seviyorum dersen düşüp bayılırım burda sakın deme bu neya sahipsizmisn sen geri...........lı

eşin seni eş olrak değil esir olarak almış kızım ailen yokmu anlat eğer eşimi seviyorum dersen düşüp bayılırım burda sakın deme bu neya sahipsizmisn sen geri...........lı

sana demedm geri..............lı o adama dedm yanlışlık oldu pardon:45::45::45:

birden konu sahibine dedin sandım

Son düzenleme:
bu adamdan boşanmayı düşünmekte çok haklısın:31:
hiç korkma canım çocuğun yokken kaç kurtul
böylesi düzelmez kendi hayatını yakma:50:
okurken eşine sinir oldum inan:47:

bu adamdan boşanmayı düşünmekte çok haklısın:31:
hiç korkma canım çocuğun yokken kaç kurtul
böylesi düzelmez kendi hayatını yakma:50:
okurken eşine sinir oldum inan:47:

size katılıyorum böle bi nsanla ömür mü gecer kendinizi bu kadar değersiz mi görüyosunuz sonuçta bi şanş daha senin hakkın

tabi hemen anlatayım evet 6 ay çok kısa ben bide severek evlendim eşim anne kuzusu yani şimdi öle oldu birincisi evliligimize annesi çok karışıyo mesela ben birşey yaparken annem öle yapmıyordu sende onun gibi yap dışarı çıksak annesinin heberi oluyo alış verişe gitsek annesi naptınız o kadar uzun alış verişte yani adım atsak annesi haberdar bunuda geçtim 17 günlük gelinken teyzesi beni evden kovdu oda eşimle ufak bir tartışmadan dolayı araya girdiler eşime direk ben sana demedimmi iyi tanı iyi gör al biletini yarın gönder evine bana dönüp afadersiniz S***** G** (Defol) dedi eşim agzını açıp tek kelime etmedi ben orada bayıldım ailesinin yanında beni küçümsmesi bagırması benim zoruma gidiyo artık eşim çok degişti ben ankaradan sivasa geldim eşim beni çalıştırmıyo evine parada bırakmıyo ya bi ekmek parası bırakmazmı insan evine git bakkala yazdır diyo tanımadıgım yerde ki daha bunlar sorunlar yalnızca bir kaçı hani ben 6 ayda kendimden bezdim buraya geldim 4 ay beni dışarı çıkarmadı evde hapis hayatı ne yapacagımı şaşırmış durumdayım
valla okurken ben sinir oldum teyzeside kim oluyomuş haamile falan değilsen kurtar kendini sonra benm gibi çok çekersin bu tipler düzelmiyor :20:

Boşanmaktan korkmuşsun ama bundan daha kötü olmaz durumun herhalde.

cok cirkin, bunu demek yerine kendisi yazdirsin bakkala cakkala oyle eve getirsin

teyzesine tek bir laf bile soylemiyorum, ha bu arada tabi siz nicin tartistinizda oyle kelimeler soyledi teyze hanimefendiii(demeye bin sahit gerek)

bu arada kendi aileniz nerede haberdarlarmi durumdan?

Hayatınızı kayınvalidemin hayatına benzettim eşinize kayınpedere tabi..

Adam 24 senedir aynıymış değişmemişbu tipler biraz zor değişir

bosanmaktan neden korkuyorsunuz?
sizi 4 ay evden cikartmayacak bir insandan ayri kalacaginiz icin mi?
yaninizda eve bir ekmek parasi bile birakmayan bir adam olmayacagi icin mi?
ailesi/akrabalari size hakaret ederken ve sizi kovarken sizi savunmayacak bir okuzden ayri kalacaginiz icin mi?
her halukarda bosaninca daha guzel bir hayatiniz olacak arkadasim, korkmayin...

Bak güzel kardeşim yorumlarınızı okudum az çok acizane fikirlerimi soyleeyceğim.Her zaman aynı şeyleri söylüyorum aslında evli olmadığım için tam bu durumlara vakıf olamıyorum ama erkek arkadaşım var ve ciddi bir şekilde evliliği düşünüyoruz ve evlilikle ilgili hayallerimizi kuruyoruz neyse Ben sizin evliliğinizde biraz ciddiyetsiz biraz umursamazlık vurdumduymazlık sizin duygularınızın arkasına sığınmış duygu sömürüsü yapan ve en önemlisi saygısızlık eden ve bunun bilerek veya bilmeyerek farkında olmayan bir eşiniz var.Siz bu zamana kadar eşinizi tanımamışsınız bir kere burda suçlusunuz.Tanımak için artık geç kalmışsınız çünkü artık saygı treni istasyondan ayrılmış.Eşinizle aranızda eğitim farkı var gibi görünüyor.Bazı şeyleri anlamakta zorluk çekiyor gibime geldi.siz bu kişiye piskoloğa göndermek istiyor ve baskı yapıyorsunuz gitmesi için bu karaya vurmuş sandalda kürek çekmek gibi birşey boşuna uğraşmayın.
Ailenizden tam destek alamadığınız ve Babanizin olmayışı sizi boşanmakta cesaretlendirmiyor.Sizin yapmanız gereken şey bence ilk etapta boşanamıyorsanız bile en azından yaşadığınız şartlara çevreye ve eşinizin ailesine bakarak eşinizin fikirlerini değiştirmeye çalışmak size olan bakış açısını değiştirmek eğer bir değişiklik olmuyorsa sizin yapabileceğiniz başka birşey kalmıyor malesef :(:58::58:

Bak güzel kardeşim yorumlarınızı okudum az çok acizane fikirlerimi soyleeyceğim.Her zaman aynı şeyleri söylüyorum aslında evli olmadığım için tam bu durumlara vakıf olamıyorum ama erkek arkadaşım var ve ciddi bir şekilde evliliği düşünüyoruz ve evlilikle ilgili hayallerimizi kuruyoruz neyse Ben sizin evliliğinizde biraz ciddiyetsiz biraz umursamazlık vurdumduymazlık sizin duygularınızın arkasına sığınmış duygu sömürüsü yapan ve en önemlisi saygısızlık eden ve bunun bilerek veya bilmeyerek farkında olmayan bir eşiniz var.Siz bu zamana kadar eşinizi tanımamışsınız bir kere burda suçlusunuz.Tanımak için artık geç kalmışsınız çünkü artık saygı treni istasyondan ayrılmış.Eşinizle aranızda eğitim farkı var gibi görünüyor.Bazı şeyleri anlamakta zorluk çekiyor gibime geldi.siz bu kişiye piskoloğa göndermek istiyor ve baskı yapıyorsunuz gitmesi için bu karaya vurmuş sandalda kürek çekmek gibi birşey boşuna uğraşmayın.
Ailenizden tam destek alamadığınız ve Babanizin olmayışı sizi boşanmakta cesaretlendirmiyor.Sizin yapmanız gereken şey bence ilk etapta boşanamıyorsanız bile en azından yaşadığınız şartlara çevreye ve eşinizin ailesine bakarak eşinizin fikirlerini değiştirmeye çalışmak size olan bakış açısını değiştirmek eğer bir değişiklik olmuyorsa sizin yapabileceğiniz başka birşey kalmıyor malesef :(:58::58:

aynı şekilde benim ilşkim de öyle buradakı evlilik sorunlarını okudukça zaten korkar oldum evlilikten bu düşünceden kelimeden... erkek milleti ne kadar dönek tanıdığın gibi çıkmıyorki...

arkadaşım sana gelince tabiki boşanmadan önce çabala ama çaban bir şey değiştirmeyecektir.bu adam böyle gelmiş böyle gider başınız sağolsun belki de baban olmadığı için boşanmaya cesaret bile edemeyeceğini düşünüyordur o ve ailesi tüm bunları yapıyordur( yanlış anlaşılmasın o zihniyettekiler bu şekilde düşünüyor şahit olmuştum da..) her şeye 5 yaşındaki çocuk gibi ağlayan adamdan da hayır gelmez zaten karaktersizin biri boşansan şu ankinden kötü olcağını düşünmüyorum en azından insan gibi yaşarsın dışarı çıkarsın bir pislikten kurtulmuş olursun aman sakın hamile kalma bu adamdan kaç kurtul demekten başka bir şey gelmiyor aklıma :53:

çok daha geç olmadan, bütün ömrünüzü hayatınızı karartmadan, bir an evvel boşanın! daha neyi bekliyorsunuz ki? siz hak etmediğinizi mi düşünüyorsunuz sevgi dolu bir aşk evliliğini, neden bu adama tahammül edesiniz, arada çocuklarınız mı var? daha fazla vaktinizi kaybetmeden ailenizin yanına dönün. sonra çok pişman olursunuz. çok.

1 senelik bi beraberlik oldu böyle degildi yada bana oynadı bilmiyorum çok konuştum ama degişmiyo dogru kavun degilki koklayayım ailem arkamda ama nereye kadar olurlar bilmiyorum sonuçta boşanmış olacagım korkuyorum açıkcası hani bendeki korku boşansam dahamı kötü olur dahamı iyi olur

Bundan daha ne kötü ne olabilir ki kusura bakmayın ama eşiniz resmen psikopat sorunlu biri. Aklı başında karakter ve vicdan sahibi hiç bir insan böyle davranmaz geleceğinizi ziyan etmeyin bari.

Back
X