Bak güzel kardeşim yorumlarınızı okudum az çok acizane fikirlerimi soyleeyceğim.Her zaman aynı şeyleri söylüyorum aslında evli olmadığım için tam bu durumlara vakıf olamıyorum ama erkek arkadaşım var ve ciddi bir şekilde evliliği düşünüyoruz ve evlilikle ilgili hayallerimizi kuruyoruz neyse Ben sizin evliliğinizde biraz ciddiyetsiz biraz umursamazlık vurdumduymazlık sizin duygularınızın arkasına sığınmış duygu sömürüsü yapan ve en önemlisi saygısızlık eden ve bunun bilerek veya bilmeyerek farkında olmayan bir eşiniz var.Siz bu zamana kadar eşinizi tanımamışsınız bir kere burda suçlusunuz.Tanımak için artık geç kalmışsınız çünkü artık saygı treni istasyondan ayrılmış.Eşinizle aranızda eğitim farkı var gibi görünüyor.Bazı şeyleri anlamakta zorluk çekiyor gibime geldi.siz bu kişiye piskoloğa göndermek istiyor ve baskı yapıyorsunuz gitmesi için bu karaya vurmuş sandalda kürek çekmek gibi birşey boşuna uğraşmayın.
Ailenizden tam destek alamadığınız ve Babanizin olmayışı sizi boşanmakta cesaretlendirmiyor.Sizin yapmanız gereken şey bence ilk etapta boşanamıyorsanız bile en azından yaşadığınız şartlara çevreye ve eşinizin ailesine bakarak eşinizin fikirlerini değiştirmeye çalışmak size olan bakış açısını değiştirmek eğer bir değişiklik olmuyorsa sizin yapabileceğiniz başka birşey kalmıyor malesef