bende bi kaç ay öncesi boşandım çok zor evliliği yürütmek de ayrılmak da allah yardımcımız olsun
Simdi burcu sana bir kac soru soracagim.
Neden annenle yasamadin, neden erken evlenmeye karar verdin?
Ankara gibi bir yerden yani Baskenti birakip Sivasa yerlesmen mantiklimiydi?
Sence önceki hayatin, yani annenin yanindaki hayatin bu yasadigindan dahami kötüydü?
Erken evlenince ne oluyor anlamiyorumki, meslegin nedir? Evlenmeden önce calistinmi mesleginde?
Bunlari sormamin nedeni seni ve düsüncelerini anlayabilmek ona göre cevap yazacagim.
boşandıktan sonra ne gibi zorluklar yaşadın hani pişmanmısın
hepinizin benle aynı fikirde olması beni sevindirdi hani insan kimseyle konuşamayınca tek olunca artık hep şucu kendimde bulmaya başlamıştım birazda olsa rahatladım bu anlatıklarım hani demiştim yaşadıklarımın bi kısmı ben digerlerinide anlatmak istiyorum eşimle 1 yıllık beraberligin sonunda evlendik severek ben ankradan sivasa gelin geldim burda 1 hafta durduktan sonra eşimin memleketine adanaya
el öpmeye gittik başlangıcımız zaten bura olduyani tayzesinin beni evden kovması onu hemen anlatayım eşimle odada kendi aramızda tartışıyorduk tartışma konusuda tiyatroya gideyim gitmeyeyim konusu ama eşim saolsun öle bi abarttıki olayı ailesi başımıza üşüştü eşimin bagırması hiç kesilmiyordu abisi eşime olum sen bugün burda yatma gel bizimle yat demezmi bakarmısınız 17 günlük gelinim eşimi yanımdan alıo sesimi çıkarmadım araya teyzeside girince olan oldu zaten beni kovdu hemde kötü bi şekilde ben bayıldım kendime geldigimde gitmek istiyordum eşimin bana dedigi kelime ise ben kovmadan gidemezsin oldu ve orda beni hiç savunmadı adanadan ayrılınca kendi memleketime gittik ordanda kendi evimize sivasa geldik sorunlar başlıyormuşta hani benim haberim yokmuş bu evde tek başımaydım memleketimi ailemi özlüyordum çok sıkılıyordum kimseyle konuşamıyordum eşimle konuşmaya çalışıyordum ama o benle hiç konuşmuyordu eşim polis ben ev hanımı ben 22 eşim 26 yasında işten eve geldiginde yemegini yiyip direk bilgisayarın başına oturuyordu saatlerce orda zaman geçiyor sonra film izliyor sonrada yatıyordu bu hep böle devam etti bense tek başıma mutfakta ölece oturup dışarıyı izliyordum çünkü dışarıya hasret kalmıştım 4 ay dışarı çıkarmadı beni karşı komşum olmasa hala ne yaparım diye düşünüyorum ki oda sorun oldu eşim ve annesi yok burcu oraya gitmesin samimi olmasın falan filan kafayı yemek üzereydim çok sıkıştırıyorlardı beni eşim evine para bırakmıo evin ihtiyaçlarını karşılamıyordu her defasında konuşmaya çalışıyor durumu anlatmaya çalışıyordum ama başaramıyordum hep sonunda bi tartışma çıkıyor kötü oluyordu bi keresinde eşime benle konuş susma ilgilen sıkılıyorum etrafıma arkadaşlarıma bakıyorum hiç kimsenin evliligi böle diil demiştim bana dedigi laf git arkadaşların gibi koca bul o zaman şok olmuştum ii o zaman gidiyorum sen bilirssin demiştim asıl olay burda bana bu lafın üzerine o zaman abim askerden gelsin öle ayrılalım o güne kadar ayrı yatarız sonra boşanırız bakarmısınız adam yuvası yıkılıyo hala ailesini düşünüyo artık pes etmiştim 2 kuruşun lafını hesabını yapıyo bi gün dışardan yemek yesek o harcadıgı parayı 1 hafta başıma kalkıyordu hiç arkadaşı yok çevresi yok beni kimseyle tanıştırmıyor sebebi ise benim açılmamdan korkuyo açılmaktan kasıt saf halim gider yerine gözü açık bi burcu gelir o bakkal olayını anlatmıştım zaten çok bunalmıştım ankaraya gitmek istiyordum bana dedigi 4 aylık gelin ankarayamı gider otur evinde artık dayanamadım annemi çagırdım annem geldi inanırmısınız otogardan karşı komsumla ben gittim annemi almaya gitmedi annem geldiginde bi hoşgeldin deyip geçti bilgisayar başına ve hep böle devam etti annemin yanında hiç oturmadı annem evimin ihtiyaçlarını aldı 4 aydır evime et tavuk kıyma gibi şeyler girmiyordu annem aldı hepsini ve oda öle bi yediki sormadı bile nerden geldigini annem şok olmuştu ama belli etmiyordu bana düzelir kızım sabret diye annem gitti bizim kavgalar bitmedi bunun amcasının kızı var annesi eşime düşünmüş ve bunu bana sölüyo onu alacaktım diye eşim evimize davet etti o kızı bide görseniz kızla sarmaş dolaş uyarmama ragmen hala aynı gelmiyecek o kız dedim bu eve ama yine dedgini yaptı kız geldi yine aynılar bakıyorum sarmaş dolaş evimdeki bilgisayara ben giremiyorum şifre koyuyo eşim benim bilgisayarım kullanma diyo bi bakıyorumki amcasının kızı bilgasayarda benim bile haberim yok evimdeki eşyayı ben kullanamıyorum o kullanıyo ve bana kendi evimde kız ahkam kesiyo eşimin yüz vermesinden dolayı artık ben bunları kaldıramıyorum öle çok sogudumki konuşmayı bırak yüzüne bakasım bile gelmiyor bezdim açıkcası hiç iyi düşünemiyorum uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum 5 kilo birden düştüm şuan 45 kiloyum artık gerisini siz düşünün benim hikayem bu özetle...
Simdi burcu sana bir kac soru soracagim.
Neden annenle yasamadin, neden erken evlenmeye karar verdin?
Ankara gibi bir yerden yani Baskenti birakip Sivasa yerlesmen mantiklimiydi?
Sence önceki hayatin, yani annenin yanindaki hayatin bu yasadigindan dahami kötüydü?
Erken evlenince ne oluyor anlamiyorumki, meslegin nedir? Evlenmeden önce calistinmi mesleginde?
Bunlari sormamin nedeni seni ve düsüncelerini anlayabilmek ona göre cevap yazacagim.
ne ağlaması yaaa.. eşinin bence psikolojik sorunları var...(
Saciuzunakli kisa arkadasim, sana sormadim sorumu. Bunu önyargilida bulmuyorum.
Bi evlilik daha güzel bir hayat yasamak icin yapilir, cefa cekmek icin degil.
Eger bir insan geri adimlar atarsa mutsuzluk ardindan gelir.
Ben Sivasi ve dogu anadoluyu cok iyi biliyorum, kendim Elazigliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?