Eşinden dolayı sıkıntı çekenler

Simdi burcu sana bir kac soru soracagim.
Neden annenle yasamadin, neden erken evlenmeye karar verdin?
Ankara gibi bir yerden yani Baskenti birakip Sivasa yerlesmen mantiklimiydi?
Sence önceki hayatin, yani annenin yanindaki hayatin bu yasadigindan dahami kötüydü?
Erken evlenince ne oluyor anlamiyorumki, meslegin nedir? Evlenmeden önce calistinmi mesleginde?
Bunlari sormamin nedeni seni ve düsüncelerini anlayabilmek ona göre cevap yazacagim.

Son düzenleme:

Arkadaş cevap vermeden ben de size bir şey soracağım...İnsan Paris'i bırakıp bir köye de yerleşebilir ve daha mutlu olabilir, önyargıları arttırmak mantıklı mıdır?

boşandıktan sonra ne gibi zorluklar yaşadın hani pişmanmısın

onunla evlendiğime pişmanın canım ayrıldığıma değil boşanmak ağır bi süreç mahkemeye gitmek herkese laf anlatmak kolay değil ama eğer yürümüyosada yapcak bişey yok kendime tekrar sanş vermeliyim dedim ve ayrıldım

esiniz insan degil...
kusura bakmayin ama cok sinir oldum hangi curetle sana bunlari yasatabilir kendini ne zannediyor bu insandan bozma herif offffffffff
boylelerini evire cevire doveceksin
ruh hastasi biri bence...
arkadasim sen de ne katlaniyorsun bu yasadiklarina?
ne icin?
bu adamin bir tarafi duzelse oteki tarafi ayni kalir...bir sey bekleme bas tekmeyi git ailenin yanina pa$alar gibi hayatina devam et...
kendine yazik etme kucucuksun onunda cok guzel kocaman bir hayat var ve bu hayati bir ''insanla'' gecirmek senin de hakkin...

ben de merak ettim kendinle zorun neydi guzelim?

Saciuzunakli kisa arkadasim, sana sormadim sorumu. Bunu önyargilida bulmuyorum.
Bi evlilik daha güzel bir hayat yasamak icin yapilir, cefa cekmek icin degil.
Eger bir insan geri adimlar atarsa mutsuzluk ardindan gelir.
Ben Sivasi ve dogu anadoluyu cok iyi biliyorum, kendim Elazigliyim.

bi an kardeşim yazdı sandım ve kardeşimi aradım onunda eşi polis ve kocası sivaslı bu olayların aynısını ama tıplkısının aynısını yaşıyor yani aynı diyorum öylesine benzer falan değil teyzesi dayı kızı sana ne diyim yazdıkların aynen yaşanıyor yanlız değilsin inanki okurken şok geçirdim kardeşime sen ne yazdın düye fırça bile attım güzel kardeşim nasıl bi bunalımda olduğunu kardeşimden biliyorum bu kadarmı kader bir yazılır allah kaderleridemi çift yaratıyo boşan git diyemem kardeşimede diyemiyorum polislermi böyle inan daha geçen bu peynir ne çabuk bitti diye kavga etmiş kızın bi dolmuş parası yok evinde ekmek yok polislerin nekadar maaş aldığı ortada bu kadar aileci anacı olabilirmi şaşıyorum korumuyor dayı kızı var bizim başımızdada ya insan karısını savunmazmı hala kızın peşinde ne derse o evinde yabancı sen yanlız olmadığını düşün belki bu rahatlatır

yok artık ya ne insanlar var.. 3 kuruşun hesabını yapıyor bırde polis. benim esimde polis bılıyorum maas durumunu ondan ozellikle para konusundan girdim. bu adam seni bugun olmasa yarın aldatır da gozünün onunde bunları yaptığına gore. bence bu evliliğin tutar dalı yok gibi. ama ben boyle durumlarda ailelere de çok kızıyorum annen gelmis senin halını gormüs niye bır sey dememis babanız varmı bılmıyorum ama hayattaysa niye araya girip arkanızda olduğunu gostermiyor. ne olursa olsun erkekler karısının ailesinden çekinmeli, arkanızda bırılerin olduğunu bılse bu kadarını yapamazdı bence. Allah yardımcınız olsun.

canım sen bu antısosyal sahısla hangı sosyal ortamda tanıstın?

canim benimm hikayene cokk uzuldummm... hic bisey degilde esinin senin yaninda baska birisiyle samimi gormek aci birseydir herhalde...sebret diyemiyorum cunku sabredilcek bisi degill bu yasadiklarinn...boylede rezil oluyorsun bbosanincada rezil olacaksin en iyisi bosan git annenin sicak kollarina...o sana merhem olurrr....

Bence hiç uzatmadan boşansın tek boşanan insan sen değilsinki? evlenmeden önce ne yapıyosan onu yapmaya devam ediceksin :) ayrıca ilk başlarda sana bu şekilde davranan insan kimbilir ilerde nasıl davranıcak mantıklı düşün lütfen :85:

Ben size sordum sorumu ve bunda bir anormallik yok. Sivas'ı iyi biliyorum demekle de daha da kötülüyorsunuz oraları. O zaman hep ileri adım atalım hepimiz İstanbul'a yerleşelim, hatta yerleştik bile şahane olduk.

Geri gitmek şehirle değil zihniyetle olur kanaatindeyim.

bende 4 yıllık evliyim ve eşimden nefret ediyorum....boşanmaya kalkışmadım..çünkü ipi onun koparmasını bekliyorum...ve ayrılıncada kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum....

erkekler yeni evlendiklerinde artık yeni bir çekirdek aile olduklarını hemen idrak edemiyorlar bunu için biraz daha olgunlaşmaları lazım ailesi ve eşi arasındaki dengeyi oturtmakta zorlanıyorlar tabii bu söylediklerim ailesine bağımlı yaşayan erkekler için geçerli
senin eşine anlatman gereken senin de eşininde ayrı ayrı bireyler olduğunuz ama evlik olayının da iki kişilik yaşanır herşeyiyle bir olabilmektir.bunu anlamaları biraz zaman alıyor ama nihayetinde anlıyorlar.
senin yapacağın en büyük hata ona ailesini kötülemek olur sen ailesini kötüledikçe o seni hatalı görerek ailesine daha çok kulak verecek

ikili dengeyi eşin kuramıyorsa sen deneyeceksin çok yıpranacaksın ama sonunda ailen ayakta olacak

daha çok yeni evlisin ben kaçmak zayıflıktır diye düşünenlerdenim.zaman ,sabırla ve dua ile sorunlarının aşılabileceği kanaatindeyim.

canım benim bu olayların evlilikle uzaktan yakından ilgisi kalmamış!adam sana resmen eziyet ediyor.biz de evlendik tartıştık birbirimizi tanırken çok kırıldık zor olur ilk aylar ama sonra toparlanır kendiliğinden.ama sizinkinin toparlanır yanı var mı bilemiyorum? anlattıklarına bakarsak... benim eşim benim evimde akrabası da olsa başka bir kızla benle olmadığı gibi sarmaş dolaş olacak, bana dokundurtmadığı kıymetli bilgisayarını ona kullandıracak!!!ne olacaksa olsun deyip valla o kızın saçını başını yolar, bilgisayarı kaldırır fırlatırdım!!!
canım bence en iyisi aileni bu olaylardan yaşadığın baskıdan haberdar et.baban gelsin eşinle konuşsun önce.baban yoksa amcan dayın bir aile büyüğü karşısına alıp sert bir dille uyarsın.hı anladı anladı yok anlamadı o zaman boşan gitsinn!! canım benim bu manyak adamı neden çekip de ömrünü çürüteceksin?!!1!!

Buradaki bazı arkadaşlara şaşırıyorum doğrusu, evliliği ne kadar basit görüyorlar ve kolayca boşa gitsin diyorlar keşke bu kadar kolay olsa herşey bence evlilik hemen yıkılmamalı mücadele edilmeli sonuna kadar....güçsüz insanların işidir en ufak bişeyde pes edip gözünü karartmak herşeyi yıkmak,önemli olan o yuvayı kurtarabilmektir biraz yapıcı olalım lütfen....

nıye sadece kadın yapıcı olmak zorunda?Kadınlık kolelık demek değildir...!

bende alti aylik evliyim sende kendimi goruyorum ama ben $ahsen biraz daha mucadele etmeye çaliscam belki degisir umuduyla. kaybedicem bisey yok osaki bitirsem bu evliligi, biliyorumki sonunda pismanlik olursa geriye donus olmaz. çok uzuldum ama dayan biraz daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…