Eşinden dolayı sıkıntı çekenler

Hala dusunuyor musun canim iyi mi olur kotu mu diye....anlattiklarin gercekten cok kotu seyler.. mutsuzsan ayril, ayrilmak icinde nedenin varmis zaten. Allah yardimcin olsun

Lütfen konuları içeriği ile ilgili başlıklara açalım.
Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi"başlığına taşınmıştır.

Hayatta öyle insanlar vardır ki kötülüğe kafası çalışmaz içi hep melektir dolayısıyla bu kişiler hayatın her alanında duygusal zekalarınıda katarak kontrollü yaşadıkları söylensede,iyiler her zaman kazanır sözü üstüne basa basa telaffuz edilsede,gördüğüm bizzat üzücü bir durum var ki...Kötülük ve fesatlık güden insanlar her zaman iyileri eziyor ve sonuçta iyiler kaybediyor.Neden bu adaletsizlik fesat kişiler her yerde çoğunluk,iyiler ise azınlık olmuş durumda ve iyi olan arada kayboluyor gidiyor..O iyi yeri gelıyor işinden oluyor,yerı gelıyor fazla emek gösterıyor emeğini alamıyor,dürüst yalansız dolansız çalışıyor öyle degılde tam tersı muamele goruyor.En iyi olmasına ragmen farklı bir önceliği artısı olacagı yerde normalin altında şansslıklara hatta iftiralara maruz kalabılıyor...Sevgide aşktada bu böyle,seviyorsun aslında sevgiyi her anlamda fazlasıyla hakedıyorsun,güzelsin iffetlısın,çekicisin,doğalsın,melek gibisin,durusun safsın temızsın birinı saf ve temız duygularla sevıyorsun,onunda öyle sevdıgını zannedıyorsun öyle bır an gelıyorkı,sevdıgın ve sevıldıgın zannettıgın herşeyını gozu kapalı emanet ettıgın guvendıgın ınsan senı yaralayabılıyor terkedebılıyor.Evet ınsanoğlu gerçekten şaşırıp sapabılıyor.Fakat neden hep bunu birkötu iyiye yapıyor,onu kazanmak ıcın mucadele etmıyor kaybetmemekıcın enerjısını başka şeylere harcıyor,kırgınlıklara...Dogru yoldan sapıyor...Bir laf var iyi olmak kola adaletlı olmak zordur diye..Asla bencıl ve tembel degılım şükürcüyüm.Alçak gönüllüyüm ama bu devırde bu hep kullanıldı...Azla yetınıp çoğa göz koymadan mütevacilikle işlerı kabul ederken okadar emeğıme ve heyecanıma karsılık ınsanlar fesatlıklarıyla ve haksızlıklarıyla hepbırseyler gotumeye çalmaya kullanmaya sömürmeye ve o enerjımı sondurmeye çalıstılar.Anladımkı artık bızde ınsanlardan ıstemesını bılıcez bıseylerı hepkarsı tarafı bırrakarak tok gozlu ve alçak gonullu olmak ınsana hıcbır deger katmıyormus aksıne ezildıkçe eziliyorsun.Hep tek taraflı uyum sağlamak uzlaşmaya çalısmak kendını ucuza getırtıyormus kişiden goturuyormus.Burası evet fanı dunya ımtıhandayız yalan burası gerçek öbur tarafda....İnsanlar maddeye fazla takılıp manevıyattan insan kalbınden cok gıtgıde maddeye odaklanıyor ve çabuk tuketıyor artık aslında kısı kendını tuketıyor haberı yok...Bu ımtıhan dunyasına yenılenler kontrolden çıkıp ayrı bı dunyada yaşıyorcasına uzaklasıyorlar benlıklerınden ve dogruluklardan...İşte bende bu noktadayım..Çunku gerçekten serzenışteyım...Ama herşey güzeldusunmekten ve herşeye ragmen gulumsemekten vazgecmeyecegım çunku Yüce Allahın benı farklı kılan ve guzellığme guzellık katan bu ıyı ışığımı benı ben yapan bu saf ve masumıyetımı ...bana lutfetııgı ve benı ben yapan guzellık bu.. Masumıyetımı ve adaletımı hep surdurmekten,insani duygularımın zengınlıgınden ve kalıtemden ödun vermeyecegım asla...Allahda benı kendısınden başkasına muhtaç ettırmesın.vazgecmıyecegım durustlukten...sabırla Allahın bana bahşettıgı güzellıklere şükretmeye,huzuru doğrulukta bulmaya devam edeceğim.Kendımı kazanacağım kişiliğimi yada değerimi kaybedeceğime........Benı bır ben bılırım bırde yaradan...

sen bi çocukla evlenmişsin canım, onu büyüteyim derken sen yaşlanacaksın, eşim büyümeden kayıvalidenin etkisinden kurtulması mümkün değil olanda sana olur. çok ii bilirim o tipleri ailesinin yanında erkek olurlar birden güç gösterilerinide senin üstünden yapcak. genel anlamda boşanmanın karşında bi insan olsamda kadın sadece "kadın" olduğu için ezilince sinirim tepeme çıkıyo. çek kapıyı çık git kadınsın diye sabretme belki sen ondan daha çok "erkek"sindir

Amann be cnm hangimiz çekmiyoruz kii eşinden dolayı sıkıntı çekenler diye topic açtığın için dertlerimizi dökelim istersen sende haline şükredersin belkii..

7 senelik evliyim annesi 2 defa evden kovdu beni..
Ne hakaretler işittim
sinir hastası oldum
sedef hastası oldu
hepsi niçinn eşimin ailesine suskun kadığı için
arkamda olmadığı için
hep bana sus sen kücüksün dediği için..
Boşanmanın eşiğinden döndüm (bi çok arkadaşım biliyo)
aileme hakaret edildi..
ailem maddi açıdan söğüşlendi..
babamdan borç para alıp kardeşlerine yedirdi eşim..
bileziklerimi aldı yedirdi..
daha bi sürü şey yaşadım ve yaşım daha 26..

suanda tam ailesindne kurtulduk artık adam akıllandı dedim sahip çıktı artık bize oğluna bana ailesini karşısına aldı bu seferde işten ayrıldı..
maddi sıkıntı...

Hangimiz çekmiyoruzz
dök içini rahatla belki sana somut olarak yardım edemeyiz ama dinleriz destek oluruz için rahatlar..

Ölümden gayrısına çare var yalan dünyada..

hepinizin benle aynı fikirde olması beni sevindirdi hani insan kimseyle konuşamayınca tek olunca artık hep şucu kendimde bulmaya başlamıştım birazda olsa rahatladım bu anlatıklarım hani demiştim yaşadıklarımın bi kısmı ben digerlerinide anlatmak istiyorum eşimle 1 yıllık beraberligin sonunda evlendik severek ben ankradan sivasa gelin geldim burda 1 hafta durduktan sonra eşimin memleketine adanaya
el öpmeye gittik başlangıcımız zaten bura olduyani tayzesinin beni evden kovması onu hemen anlatayım eşimle odada kendi aramızda tartışıyorduk tartışma konusuda tiyatroya gideyim gitmeyeyim konusu ama eşim saolsun öle bi abarttıki olayı ailesi başımıza üşüştü eşimin bagırması hiç kesilmiyordu abisi eşime olum sen bugün burda yatma gel bizimle yat demezmi bakarmısınız 17 günlük gelinim eşimi yanımdan alıo sesimi çıkarmadım araya teyzeside girince olan oldu zaten beni kovdu hemde kötü bi şekilde ben bayıldım kendime geldigimde gitmek istiyordum eşimin bana dedigi kelime ise ben kovmadan gidemezsin oldu ve orda beni hiç savunmadı adanadan ayrılınca kendi memleketime gittik ordanda kendi evimize sivasa geldik sorunlar başlıyormuşta hani benim haberim yokmuş bu evde tek başımaydım memleketimi ailemi özlüyordum çok sıkılıyordum kimseyle konuşamıyordum eşimle konuşmaya çalışıyordum ama o benle hiç konuşmuyordu eşim polis ben ev hanımı ben 22 eşim 26 yasında işten eve geldiginde yemegini yiyip direk bilgisayarın başına oturuyordu saatlerce orda zaman geçiyor sonra film izliyor sonrada yatıyordu bu hep böle devam etti bense tek başıma mutfakta ölece oturup dışarıyı izliyordum çünkü dışarıya hasret kalmıştım 4 ay dışarı çıkarmadı beni karşı komşum olmasa hala ne yaparım diye düşünüyorum ki oda sorun oldu eşim ve annesi yok burcu oraya gitmesin samimi olmasın falan filan kafayı yemek üzereydim çok sıkıştırıyorlardı beni eşim evine para bırakmıo evin ihtiyaçlarını karşılamıyordu her defasında konuşmaya çalışıyor durumu anlatmaya çalışıyordum ama başaramıyordum hep sonunda bi tartışma çıkıyor kötü oluyordu bi keresinde eşime benle konuş susma ilgilen sıkılıyorum etrafıma arkadaşlarıma bakıyorum hiç kimsenin evliligi böle diil demiştim bana dedigi laf git arkadaşların gibi koca bul o zaman şok olmuştum ii o zaman gidiyorum sen bilirssin demiştim asıl olay burda bana bu lafın üzerine o zaman abim askerden gelsin öle ayrılalım o güne kadar ayrı yatarız sonra boşanırız bakarmısınız adam yuvası yıkılıyo hala ailesini düşünüyo artık pes etmiştim 2 kuruşun lafını hesabını yapıyo bi gün dışardan yemek yesek o harcadıgı parayı 1 hafta başıma kalkıyordu hiç arkadaşı yok çevresi yok beni kimseyle tanıştırmıyor sebebi ise benim açılmamdan korkuyo açılmaktan kasıt saf halim gider yerine gözü açık bi burcu gelir o bakkal olayını anlatmıştım zaten çok bunalmıştım ankaraya gitmek istiyordum bana dedigi 4 aylık gelin ankarayamı gider otur evinde artık dayanamadım annemi çagırdım annem geldi inanırmısınız otogardan karşı komsumla ben gittim annemi almaya gitmedi annem geldiginde bi hoşgeldin deyip geçti bilgisayar başına ve hep böle devam etti annemin yanında hiç oturmadı annem evimin ihtiyaçlarını aldı 4 aydır evime et tavuk kıyma gibi şeyler girmiyordu annem aldı hepsini ve oda öle bi yediki sormadı bile nerden geldigini annem şok olmuştu ama belli etmiyordu bana düzelir kızım sabret diye annem gitti bizim kavgalar bitmedi bunun amcasının kızı var annesi eşime düşünmüş ve bunu bana sölüyo onu alacaktım diye eşim evimize davet etti o kızı bide görseniz kızla sarmaş dolaş uyarmama ragmen hala aynı gelmiyecek o kız dedim bu eve ama yine dedgini yaptı kız geldi yine aynılar bakıyorum sarmaş dolaş evimdeki bilgisayara ben giremiyorum şifre koyuyo eşim benim bilgisayarım kullanma diyo bi bakıyorumki amcasının kızı bilgasayarda benim bile haberim yok evimdeki eşyayı ben kullanamıyorum o kullanıyo ve bana kendi evimde kız ahkam kesiyo eşimin yüz vermesinden dolayı artık ben bunları kaldıramıyorum öle çok sogudumki konuşmayı bırak yüzüne bakasım bile gelmiyor bezdim açıkcası hiç iyi düşünemiyorum uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum 5 kilo birden düştüm şuan 45 kiloyum artık gerisini siz düşünün benim hikayem bu özetle...

neden çekiyorsun ki bu adamı hala sen.. topla valizi düş yola annenin kollarına at kendini... kusura bakma bu adamdan ne köy olur ne kasaba ne de sana koca...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok üzüldüm yaşadıklarına, özellikle amca kızı durumu. Ne kadar midesiz insanlarmış yahu. Sen niye hala onu çekiyorsun be kardeşim, çek git Allah aşkına, annenin evinde yiyeceğin bi kuru soğan bile daha tatlı olur :S

sebebim hani bu beni ailesinin yanında eziyo küçük düşürüyo ya yine aynısını yapacak büyük ihtimal o zaman bende yeter diyecem hani en son şansıda vermiş olacam

sebebim hani bu beni ailesinin yanında eziyo küçük düşürüyo ya yine aynısını yapacak büyük ihtimal o zaman bende yeter diyecem hani en son şansıda vermiş olacam

ailesi de sizden farklı bir şehirde sanırım... allah yardımcın olsun ama bu adamla ömrünü çürüteceğine bir arkadaşın dediği gib git aannenin yanında kuru soğan ekmek ye canım...

öncelikle Allah size yardım etsin, eşinize de merhamet etmeyi nasip etsin.nasıl adam bu git bakkla veresiye yazdır diyo ya. daha karısına bakamayn adam ilerde çocuğunuz olduğu zaman ona hiç bakamaz bence yol yakınken ayrılın. elalem ne der diye sakın düşünmeyin. çünkü elalem sadece knuşur. siz acınızı çekerken elalemin size faydası olmaz.

üff valla evlilikten soğudum evlenmicem ben evlenmicem evlenmicemm

vala ne diyeyimki aklın varsa evlenme hesabı yada evlenecegin kişiyi dogru tanı diyecem ama belli etmiyorlarki iç yüzlerini

dıgını söylediki ben adam demiyorum zaten ona öle bi deyim varya adanalılar sölylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…