sen bi çocukla evlenmişsin canım, onu büyüteyim derken sen yaşlanacaksın, eşim büyümeden kayıvalidenin etkisinden kurtulması mümkün değil olanda sana olur. çok ii bilirim o tipleri ailesinin yanında erkek olurlar birden güç gösterilerinide senin üstünden yapcak. genel anlamda boşanmanın karşında bi insan olsamda kadın sadece "kadın" olduğu için ezilince sinirim tepeme çıkıyo. çek kapıyı çık git kadınsın diye sabretme belki sen ondan daha çok "erkek"sindirkonuşmalarım yapıcı oldu hep hep böle bak böle daha iyi olur şu daha uygun dedim ama o her defasında bu konuşmaları tartışmaya çevirdi hani oturup konuşamıyorum şu anda hemen sesini yükseltiyo hep kendini haklı gösteriyo bide eşimde şu var kavga ettigimizde hemen aglamaya başlıyo hani bunu öncedende yapıo ama ben sevdigindendir diyordum artık çıgrından çıktı hani vara yoga aglıyo
mideside lafmı ya zaten annesini bekliyorum ondan sonra kopacak iplerim
sebebim hani bu beni ailesinin yanında eziyo küçük düşürüyo ya yine aynısını yapacak büyük ihtimal o zaman bende yeter diyecem hani en son şansıda vermiş olacam
ailesi de sizden farklı bir şehirde sanırım... allah yardımcın olsun ama bu adamla ömrünü çürüteceğine bir arkadaşın dediği gib git aannenin yanında kuru soğan ekmek ye canım...
yo sorun diil canım adanalı allahın adamı hesabı:) gülüyorum artık
vala ne diyeyimki aklın varsa evlenme hesabı yada evlenecegin kişiyi dogru tanı diyecem ama belli etmiyorlarki iç yüzlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?