Çok doğru gerçekten. İnsan bi düşünür dimi; bu kız kimseyi tanımıyor, elin bakkalına ne diyecek de yazdıracak? Sadece yazdırmakla biter mi bu iş? Para bu yaa her an lazım olabilir
Etrafta neler duyup görüyoruz demek istemezdim ama malesef öyle canım ya.
Tanımadığı bir yere gelin gelmiş.
Örnek veriyorum;ya bakkalın gözü pisse,ya kadın avsıysa ya herşey olabilir.Sözüm meclisten dışarı ama
bunu bir erkeğin düşünmesi gerekir ya.
Kadınlar erkek erkekler kadın mı olmaya başladı artık bilmiyorum.:44:
tabi hemen anlatayım evet 6 ay çok kısa ben bide severek evlendim eşim anne kuzusu yani şimdi öle oldu birincisi evliligimize annesi çok karışıyo mesela ben birşey yaparken annem öle yapmıyordu sende onun gibi yap dışarı çıksak annesinin heberi oluyo alış verişe gitsek annesi naptınız o kadar uzun alış verişte yani adım atsak annesi haberdar bunuda geçtim 17 günlük gelinken teyzesi beni evden kovdu oda eşimle ufak bir tartışmadan dolayı araya girdiler eşime direk ben sana demedimmi iyi tanı iyi gör al biletini yarın gönder evine bana dönüp afadersiniz S***** G** (Defol) dedi eşim agzını açıp tek kelime etmedi ben orada bayıldım ailesinin yanında beni küçümsmesi bagırması benim zoruma gidiyo artık eşim çok degişti ben ankaradan sivasa geldim eşim beni çalıştırmıyo evine parada bırakmıyo ya bi ekmek parası bırakmazmı insan evine git bakkala yazdır diyo tanımadıgım yerde ki daha bunlar sorunlar yalnızca bir kaçı hani ben 6 ayda kendimden bezdim buraya geldim 4 ay beni dışarı çıkarmadı evde hapis hayatı ne yapacagımı şaşırmış durumdayım
eşin seni eş olrak değil esir olarak almış kızım ailen yokmu anlat eğer eşimi seviyorum dersen düşüp bayılırım burda sakın deme bu neya sahipsizmisn sen geri...........lı
eşin seni eş olrak değil esir olarak almış kızım ailen yokmu anlat eğer eşimi seviyorum dersen düşüp bayılırım burda sakın deme bu neya sahipsizmisn sen geri...........lı
bu adamdan boşanmayı düşünmekte çok haklısın
hiç korkma canım çocuğun yokken kaç kurtul
böylesi düzelmez kendi hayatını yakma
okurken eşine sinir oldum inan
valla okurken ben sinir oldum teyzeside kim oluyomuş haamile falan değilsen kurtar kendini sonra benm gibi çok çekersin bu tipler düzelmiyortabi hemen anlatayım evet 6 ay çok kısa ben bide severek evlendim eşim anne kuzusu yani şimdi öle oldu birincisi evliligimize annesi çok karışıyo mesela ben birşey yaparken annem öle yapmıyordu sende onun gibi yap dışarı çıksak annesinin heberi oluyo alış verişe gitsek annesi naptınız o kadar uzun alış verişte yani adım atsak annesi haberdar bunuda geçtim 17 günlük gelinken teyzesi beni evden kovdu oda eşimle ufak bir tartışmadan dolayı araya girdiler eşime direk ben sana demedimmi iyi tanı iyi gör al biletini yarın gönder evine bana dönüp afadersiniz S***** G** (Defol) dedi eşim agzını açıp tek kelime etmedi ben orada bayıldım ailesinin yanında beni küçümsmesi bagırması benim zoruma gidiyo artık eşim çok degişti ben ankaradan sivasa geldim eşim beni çalıştırmıyo evine parada bırakmıyo ya bi ekmek parası bırakmazmı insan evine git bakkala yazdır diyo tanımadıgım yerde ki daha bunlar sorunlar yalnızca bir kaçı hani ben 6 ayda kendimden bezdim buraya geldim 4 ay beni dışarı çıkarmadı evde hapis hayatı ne yapacagımı şaşırmış durumdayım
tabi hemen anlatayım evet 6 ay çok kısa ben bide severek evlendim eşim anne kuzusu yani şimdi öle oldu birincisi evliligimize annesi çok karışıyo mesela ben birşey yaparken annem öle yapmıyordu sende onun gibi yap dışarı çıksak annesinin heberi oluyo alış verişe gitsek annesi naptınız o kadar uzun alış verişte yani adım atsak annesi haberdar bunuda geçtim 17 günlük gelinken teyzesi beni evden kovdu oda eşimle ufak bir tartışmadan dolayı araya girdiler eşime direk ben sana demedimmi iyi tanı iyi gör al biletini yarın gönder evine bana dönüp afadersiniz S***** G** (Defol) dedi eşim agzını açıp tek kelime etmedi ben orada bayıldım ailesinin yanında beni küçümsmesi bagırması benim zoruma gidiyo artık eşim çok degişti ben ankaradan sivasa geldim eşim beni çalıştırmıyo evine parada bırakmıyo ya bi ekmek parası bırakmazmı insan evine git bakkala yazdır diyo tanımadıgım yerde ki daha bunlar sorunlar yalnızca bir kaçı hani ben 6 ayda kendimden bezdim buraya geldim 4 ay beni dışarı çıkarmadı evde hapis hayatı ne yapacagımı şaşırmış durumdayım
Bak güzel kardeşim yorumlarınızı okudum az çok acizane fikirlerimi soyleeyceğim.Her zaman aynı şeyleri söylüyorum aslında evli olmadığım için tam bu durumlara vakıf olamıyorum ama erkek arkadaşım var ve ciddi bir şekilde evliliği düşünüyoruz ve evlilikle ilgili hayallerimizi kuruyoruz neyse Ben sizin evliliğinizde biraz ciddiyetsiz biraz umursamazlık vurdumduymazlık sizin duygularınızın arkasına sığınmış duygu sömürüsü yapan ve en önemlisi saygısızlık eden ve bunun bilerek veya bilmeyerek farkında olmayan bir eşiniz var.Siz bu zamana kadar eşinizi tanımamışsınız bir kere burda suçlusunuz.Tanımak için artık geç kalmışsınız çünkü artık saygı treni istasyondan ayrılmış.Eşinizle aranızda eğitim farkı var gibi görünüyor.Bazı şeyleri anlamakta zorluk çekiyor gibime geldi.siz bu kişiye piskoloğa göndermek istiyor ve baskı yapıyorsunuz gitmesi için bu karaya vurmuş sandalda kürek çekmek gibi birşey boşuna uğraşmayın.
Ailenizden tam destek alamadığınız ve Babanizin olmayışı sizi boşanmakta cesaretlendirmiyor.Sizin yapmanız gereken şey bence ilk etapta boşanamıyorsanız bile en azından yaşadığınız şartlara çevreye ve eşinizin ailesine bakarak eşinizin fikirlerini değiştirmeye çalışmak size olan bakış açısını değiştirmek eğer bir değişiklik olmuyorsa sizin yapabileceğiniz başka birşey kalmıyor malesef
1 senelik bi beraberlik oldu böyle degildi yada bana oynadı bilmiyorum çok konuştum ama degişmiyo dogru kavun degilki koklayayım ailem arkamda ama nereye kadar olurlar bilmiyorum sonuçta boşanmış olacagım korkuyorum açıkcası hani bendeki korku boşansam dahamı kötü olur dahamı iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?