- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 39
- Konu Sahibi fairytale4
-
bence çok pimpiriklisin yazık kadıncagız neyle ugraşıyor sen ne derdindesinmerhaba ben 21 yaşındayım 3 yıllık bi ilişkim var. Hemen konuya girmek istiyorum. Benim erkek arkadaşım 23 yaşında. Erkek arkadaşımın çalıştığı iş yerinden tanıdığı bi adam var. Adam 35 yaşında, evli ve bir kızı var. Erkek arkadaşım işi dolayısıyla sürekli bu adamla beraber ama adam o kadar sorumsuz o kadar ilgisiz ki. Kumar oynamaktan içki içmekten başka hiçbirşey yapmıyor. Evine hiçbir işi olmamasına rağmen 1 ay uğramadığı bile oluyor. Karısıyla boşanmak üzere karısı da 34 yaşında. 2 yaşında bi kızları var. Adam kızıyla da hiç ilgilenmiyor, kızı babasını tanımıyor bile. Adam geldiğinde kızı annesine "anne bu kim" diye soruyor düşünün.
Erkek arkadasım dolayısıyla ben de adamı ve karısını tanıyorum. Kadına başlarda çok acıyordum, bu şehirde kimsesi yok, kocası ilgilenmiyor, zor bi dönemden geçiyor diye içim acıyordu. Zamanla daha da sık görüşmeye başladık. Dünya tatlısı bi kızları var, erkek arkadaşım çocukları çok sever, çocuk görünce dayanamaz saatlerce onunla oyunlar oynar hiç sıkılmadan...
Geçtiğimiz gün yine biraradayken erkek arkadasım çok ilgilendi çocukla. çocuk onu o kadar seviyo ki kendi babasından göremediği ilgiyi erkek arkadaşımdan görüyor.
O gün akşam biz onlardan çıkıp eve döndüğümüzde kızı ağladı "anne abi gitmesin bizde uyusun" diye. Annesi de "olur mu kızım öyle şey, ne işi var abinin bizde" dedi.
Bana dün telefonundan resim gösterdi, erkek arkadaşım onun kızıyla oyun oynadığı sırada resimlerini çekmiş, resmin etrafına kalpler koymuş. Kızım cok sevdi onu, resmen ilk aşkı oldu diyo. Onun adını sayıklayıp duruyor diyo.
Kızına gerçekten çok üzülüyorum, babasından göremediği ilgiyi erkek arkadasımdan görüyor. Ama kadın bana o kadar sık kızının erkek arkadasıma olan düşkünlüğünden bahsediyo ki bıkkınlık geldi artık.
Erkek arkadasım o kadına aradaki yaş farkından dolayı "abla" diyor. Ama ne olursa olsun, kadın hayatı boyunca kocasından ilgi görmemiş. Hep çocuklarla ilgilenen bi kocam olsun istemiştim ama maalesef benim kocam kızını 1 kez olsun kucağına almamıştır falan diyor.
Etraf artık o kadar pis oldu ki, kimseye güvenemez oldum. Bazen kendime kızıyorum böyle düşündüğüm için ama elimde değil kadının erkek arkadasıma karşı ilgisi oldugunu düşünmeye başladım artık. Geçen gün kocası erkek arkadasımı aramış, bize uğrayıp bavulumu alabilir misin falan demiş. Erkek arkadaşım gitti kadının evine bavulu aldı.
Yaaa ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşımdan yana hiç şüphem yok. Kaba bi yapısı vardır, sevgisini belli edemez ama beni aldatmayacağından adım gibi eminim. üstelik evli barklı, abla dediği, çoluk cocuğu olan bi kadınla.
Ama artık dayanamıyorum, sinir basıyor düşündükçe. Kocasıyla olan problemleri bizi ilgilendirmez ki. Kocasına da cok kızıyorum, aralarında bi problem varsa gitsin kendi halletsin neden erkek arkadaşımı alet ediyor bavulunu gidip alması için falan? Bu nasıl bi sorumsuzluk anlamıyorum. Adamın dünya umrunda değil.
Lütfen bana bi akıl verin... Sizce ben mi kötü düşünüyorum? Siz benim yerinde olsaydınız ne yapardınız?
Ailevi meselelere cok karismamak lazım.
Kocası snin gibi düşünup rahtsiz olabilir cok ciddi sorunlar yasayabilirsiniz.
Cok gencsiniz dünyanin derdide dertliside bitmez.
Siz kendi hayatiniza bakin derim ben.
bence bu başından tuhaf bi ilişki olmuş
ne ara gidip de sürekli kızı seviyo
ve kadının kocası olmadan o evde ne işi var
tuhaf yani
Biraz ütopik olacak sanırım ama bir pedagogla görüşmeye ne dersiniz?
Evet bence aileyle ilişkiniz baştan yanlış ama bundan sonrası için bence her şeyden önemlisi o minik kızın bu durumdan en az hasarla kurtulması. Ben olsaydım erkek arkadaşımın bu adamla arkadaş ilişkisi içerisinde olmasını dahi engellemeye çalışırdım, derler ya üzüm üzüme baka baka kararır diye, erkeklerde bu süreç daha bile hızlı işliyor. Ama tabi sizin durumunuz artık burdan da başka yerlere gitmiş.
İş dolayısıyla dialog halinde olmak mecburiyetindeler, ben de görüşmelerini hiç istemiyorum. Erkek arkadaşıma her seferinde diyorum zaten "bu adam hiç güvenilir bir tip değil, olabildiğince az görüşün" diyorum. O da farkında zaten adamın düzgün bir tip olmadığının. Her seferinde ayıplıyor, "yazık günah, karısını çocuğunu nasıl evde bırakıyor bu adam... hiç aklım almıyor" diyor... Pedagog konusuna gelince, o minik yavrucağa gerçekten çok üzülüyorum ama pedagogla görüşmek benim sorumluluğum değil ki. Annesi en baştan kendi düşünecekti. Gitsin kocasıyla kızının resimlerini çeksin kalpler içine koysun, benim erkek arkadaşımı niye çocuğa baba olarak endeksliyor ki? Şu saatten sonra benim yapabileceğim hiçbirşey yok... Görüşmeyi keseceğim mecburen...
Aradan çekil de ne demek? Öncesinde de size duygu sömürüsü mü yapıyor, kız onu çok sevdi, baba figurü vs.
Arkadaşınızın sizi bu kadın için terk edeceğini sanmam, ama yine de hoş değil. Hayır yakışık almaz bir kere; çocuğunun hayatında bir erkek modeli lazımsa, bu kadının kendi abisi, babası falan yok mu?
Bence erkek arkadaşınla, sakince onu suçlamadan konuş ve rahatsızlığını net bir şekilde dile getir.
Merhaba ben 21 yaşındayım 3 yıllık bi ilişkim var. Hemen konuya girmek istiyorum. Benim erkek arkadaşım 23 yaşında. Erkek arkadaşımın çalıştığı iş yerinden tanıdığı bi adam var. Adam 35 yaşında, evli ve bir kızı var. Erkek arkadaşım işi dolayısıyla sürekli bu adamla beraber ama adam o kadar sorumsuz o kadar ilgisiz ki. Kumar oynamaktan içki içmekten başka hiçbirşey yapmıyor. Evine hiçbir işi olmamasına rağmen 1 ay uğramadığı bile oluyor. Karısıyla boşanmak üzere karısı da 34 yaşında. 2 yaşında bi kızları var. Adam kızıyla da hiç ilgilenmiyor, kızı babasını tanımıyor bile. Adam geldiğinde kızı annesine "anne bu kim" diye soruyor düşünün.
Erkek arkadasım dolayısıyla ben de adamı ve karısını tanıyorum. Kadına başlarda çok acıyordum, bu şehirde kimsesi yok, kocası ilgilenmiyor, zor bi dönemden geçiyor diye içim acıyordu. Zamanla daha da sık görüşmeye başladık. Dünya tatlısı bi kızları var, erkek arkadaşım çocukları çok sever, çocuk görünce dayanamaz saatlerce onunla oyunlar oynar hiç sıkılmadan...
Geçtiğimiz gün yine biraradayken erkek arkadasım çok ilgilendi çocukla. Çocuk onu o kadar seviyo ki kendi babasından göremediği ilgiyi erkek arkadaşımdan görüyor.
O gün akşam biz onlardan çıkıp eve döndüğümüzde kızı ağladı "anne abi gitmesin bizde uyusun" diye. Annesi de "olur mu kızım öyle şey, ne işi var abinin bizde" dedi.
Bana dün telefonundan resim gösterdi, erkek arkadaşım onun kızıyla oyun oynadığı sırada resimlerini çekmiş, resmin etrafına kalpler koymuş. Kızım cok sevdi onu, resmen ilk aşkı oldu diyo. Onun adını sayıklayıp duruyor diyo.
Kızına gerçekten çok üzülüyorum, babasından göremediği ilgiyi erkek arkadasımdan görüyor. Ama kadın bana o kadar sık kızının erkek arkadasıma olan düşkünlüğünden bahsediyo ki bıkkınlık geldi artık.
Erkek arkadasım o kadına aradaki yaş farkından dolayı "abla" diyor. Ama ne olursa olsun, kadın hayatı boyunca kocasından ilgi görmemiş. Hep çocuklarla ilgilenen bi kocam olsun istemiştim ama maalesef benim kocam kızını 1 kez olsun kucağına almamıştır falan diyor.
Etraf artık o kadar pis oldu ki, kimseye güvenemez oldum. Bazen kendime kızıyorum böyle düşündüğüm için ama elimde değil kadının erkek arkadasıma karşı ilgisi oldugunu düşünmeye başladım artık. Geçen gün kocası erkek arkadasımı aramış, bize uğrayıp bavulumu alabilir misin falan demiş. Erkek arkadaşım gitti kadının evine bavulu aldı.
Yaaa ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşımdan yana hiç şüphem yok. Kaba bi yapısı vardır, sevgisini belli edemez ama beni aldatmayacağından adım gibi eminim. Üstelik evli barklı, abla dediği, çoluk cocuğu olan bi kadınla.
Ama artık dayanamıyorum, sinir basıyor düşündükçe. Kocasıyla olan problemleri bizi ilgilendirmez ki. Kocasına da cok kızıyorum, aralarında bi problem varsa gitsin kendi halletsin neden erkek arkadaşımı alet ediyor bavulunu gidip alması için falan? Bu nasıl bi sorumsuzluk anlamıyorum. Adamın dünya umrunda değil.
Lütfen bana bi akıl verin... Sizce ben mi kötü düşünüyorum? Siz benim yerinde olsaydınız ne yapardınız?
tamamen iyi niyetli bir iletişim olsa da açıkcası ben zaman ve mekanların insanları kışkırtabildiğine inanıyorum. bu iletişim hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkabilecek ufacık bir kıvılcımla alevlenebilir.
öncelikle zaten karşınızdaki sevgiye aç ve mutsuz bir kadın. diğer yandan ona içten içe acıma hisseden erkek arkadaşınız. yaş farkına gelince 35 yaş demek elden ayaktan düşmüş bir yaş değil ki tam tersi bir kadın için olgunluğunun zirvesinde olduğu bir dönem ve bu 23 uyaşında bir erkeğe bir anda cazip görünebilir.
mesafeyi aç derim ben
canım sen bence düşünülmesi gereken şeyi düşünüyosun kendini suçlama öncelikle.valla ne oldu bitti anlamadan bi bakmışsın mercimeği fırına vermişler...sen yaşadığın şokla kalırsın anca..nerden bilyosun senin yanında abla kardeş numarası yapmadıklarını.ben erkeklere asla güvenme derim.diyosun ya eminim beni aldatmayacağından çok emin olma diyorum bende.erkek bunlar sonuçta.inan bazı durumlarda (sek s ) yaşın hiçbi önemi kalmıyor.düşün bi kere bu kadın kocasından ilgi görmüyormuş ee haliyle karıkoca ilişkiside yok bu adamla.ee kadın rahibe falanmı.senin sevgilinde genç adam oda olgun bi kadın.... neden olmasın sence???? yaa aziz nesin bile pirayesini aldattıysa ( uğruna ne şiirler yazdığı kadın ) asla aldatılmam demeyteceksin bu dünyada.erkeklere sakın sakın güvenme.yeterki şartları uygun olsun ilk fırsatta aldatılırsın kaçarı olmaz ne yazıkki.sen bu aileyle mesafe koy bence.sevgilinde gidip gelmesin.bi gün buraya aldatıldım diye başlık atıp konu açmanı istemem açıkcası....
Kesinlikle size sonuna kadar katılıyorum. Kız resmen kendi öz babası zannediyor yaaa erkek arkadaşımı.bu arada erkek arkadaşımla kendi kızının resmini çekip kalpler içine koyması ve bunun üstüne sürekli "sen aradan çekil, ben kızım için herşeyi yaparım" demesi hiç normal birşey değil. Evet sizin de dediğiniz gibi konuşmak istiyorum ama ne kadar sakin konuşursam konuşayım bu defa da hem tepkisinden hem de durduk yere eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaktan korkuyorum. Erkek arkadaşımdan şüphem yok ama boşu boşuna kafasını çelip aklına bu tarz şeylerin de girmesini istemiyorum
bence çok pimpiriklisin yazık kadıncagız neyle ugraşıyor sen ne derdindesin
çocuk sevmiş sadece erk.arkadaşınızı o kadardır bence
altında bir artniyet görmedim açıkçası
sizin düşünceleriniz bana art niyetli geldi
allah kimseyi böle kadınların durumuna düşürmesin
:))) kadın o mesajında şunu demek istemiş.... ben onu senden daha çok seviyorum aramızdan çık mutlu olalımkızını burda maşa gibi kullanmış...hala kendini suçluyomusun acaba kötümü düşünüyorum diye çok merak ettim.heleki bu msjdan sonra
Merhaba ben 21 yaşındayım 3 yıllık bi ilişkim var. Hemen konuya girmek istiyorum. Benim erkek arkadaşım 23 yaşında. Erkek arkadaşımın çalıştığı iş yerinden tanıdığı bi adam var. Adam 35 yaşında, evli ve bir kızı var. Erkek arkadaşım işi dolayısıyla sürekli bu adamla beraber ama adam o kadar sorumsuz o kadar ilgisiz ki. Kumar oynamaktan içki içmekten başka hiçbirşey yapmıyor. Evine hiçbir işi olmamasına rağmen 1 ay uğramadığı bile oluyor. Karısıyla boşanmak üzere karısı da 34 yaşında. 2 yaşında bi kızları var. Adam kızıyla da hiç ilgilenmiyor, kızı babasını tanımıyor bile. Adam geldiğinde kızı annesine "anne bu kim" diye soruyor düşünün.
Geçtiğimiz gün yine biraradayken erkek arkadasım çok ilgilendi çocukla. Çocuk onu o kadar seviyo ki kendi babasından göremediği ilgiyi erkek arkadaşımdan görüyor.
Yaaa ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşımdan yana hiç şüphem yok. Kaba bi yapısı vardır, sevgisini belli edemez ama beni aldatmayacağından adım gibi eminim. Üstelik evli barklı, abla dediği, çoluk cocuğu olan bi kadınla.
Valla ben kadınla empati falan kuramıyorum. Ne alaka şimdi, evde kızımla yalnız yaşıyacağım, sırf kızım mutlu oluyor diye, akrabam bile olmayan X bir bekar bir adamın sık sık evime gelip gitmesini isteyeceğim... Hiç normal değil.
Canım zaten o kadının erkek arkadaşında gözü varsa, sen aklına sokmasanda o sinyalleri verecektir seninkine. En azından sana attığı mesajları falan göstersen. Neresi komik bunun şimdi? Hadi espiri ise bir kere yaptın, sürekli niye aynı şeyi tekrarlıyor. Resimler kalpler rahatsızım oluyorum ben, bu kadar sık görüşmesek diyebilirsin.
Bence yanlış düşünüyorsun.Anneler çocuklarının ilgi alanlarını,yaptıkları hoşuna giden şeyleri defalarca anlatabilirler.Kdın art niyetli olsa,sana niye göstersin resmi.Burda sıl dert etmen gereken konu,sevgilinin sorumsuz,içkici,kumarbaz biriyle arkadaşlık etmesi.
Haklisin canim boyle suphe etmekte ama erkek arkadasin cocuklari sevdigi icin boyle guveniyorsan sorun yok cocugu ilgisiz diye kadin bu sekilde oda napsin empati kurunca hak veriyorsun ama hic canini sikma :129:
Bilmiyorum, anne olmadığım için o duyguyu anlayamam tabii ki. Ama mutlaka her anne çocuklarının yaptıklarını, ilgi alamlarını, hoşuna giden şeyleri defalarca anlatabilir, haklısınız. Ama ben o çocuğa da acıyorum, kadının bana karşı olan tutumu ve söylediği sözler gerçekten hiç hoş değil. Eminim yerimde olsanız sizde aynısını düşünürdünüz, çünkü bazı şeyler bariz bir şekilde çizgiyi aşmış durumda şuanda... Erkek arkadaşıma gelince, işle alakalı olduğu için mecbur görüşmek zorunda ama onun dışında samimi bir yakınlıkları yok. Erkek arkadaşım da rahatsız oluyor zaten ama para kazanmak için bazı şeylerde mecbur kayıtsız kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?