Eşinden ilgi görmeyen kadın?

bence çok pimpiriklisin yazık kadıncagız neyle ugraşıyor sen ne derdindesin
çocuk sevmiş sadece erk.arkadaşınızı o kadardır bence
altında bir artniyet görmedim açıkçası
sizin düşünceleriniz bana art niyetli geldi
allah kimseyi böle kadınların durumuna düşürmesin

:))) kadın o mesajında şunu demek istemiş.... ben onu senden daha çok seviyorum aramızdan çık mutlu olalım kızını burda maşa gibi kullanmış...hala kendini suçluyomusun acaba kötümü düşünüyorum diye çok merak ettim.heleki bu msjdan sonra

Ailevi meselelere cok karismamak lazım.
Kocası snin gibi düşünup rahtsiz olabilir cok ciddi sorunlar yasayabilirsiniz.
Cok gencsiniz dünyanin derdide dertliside bitmez.
Siz kendi hayatiniza bakin derim ben.

Haklısınız.... Bu adamın biran evvel karısına sahip çıkması lazım. Olay bize kadar taşındı artık, farklı boyutlara geçildi. Ben de elimi ayağımı çekeceğim, bir daha görüşmeyeceğim başka bir yolu yok çünkü bunun.

bence bu başından tuhaf bi ilişki olmuş
ne ara gidip de sürekli kızı seviyo
ve kadının kocası olmadan o evde ne işi var
tuhaf yani

Erkek arkadaşım kocası olmadan o eve sadece 1 kere gitti, onda da adam aramış erkek arkadaşımı.

"Ben eve uğrayamıyorum çok kötü kavga ettik, bavulum kapıda hazırmış rica etsem bavulumu alıp gelir misin" demiş.

Erkek arkadaşım da kapıdan adamın bavulunu alıp hemen çıktı. Yani ben olmadan o eve gidipte oturmak gibi bi durumu yok. kocası evde olduğu zamanlarda geliyor erkek arkadaşım.

İş dolayısıyla dialog halinde olmak mecburiyetindeler, ben de görüşmelerini hiç istemiyorum. Erkek arkadaşıma her seferinde diyorum zaten "bu adam hiç güvenilir bir tip değil, olabildiğince az görüşün" diyorum. O da farkında zaten adamın düzgün bir tip olmadığının. Her seferinde ayıplıyor, "yazık günah, karısını çocuğunu nasıl evde bırakıyor bu adam... hiç aklım almıyor" diyor... Pedagog konusuna gelince, o minik yavrucağa gerçekten çok üzülüyorum ama pedagogla görüşmek benim sorumluluğum değil ki. Annesi en baştan kendi düşünecekti. Gitsin kocasıyla kızının resimlerini çeksin kalpler içine koysun, benim erkek arkadaşımı niye çocuğa baba olarak endeksliyor ki? Şu saatten sonra benim yapabileceğim hiçbirşey yok... Görüşmeyi keseceğim mecburen...

Bu yüzden ütopik demiştim zaten :) Neyse herkes için hayırlısı olmasını dilerim. Kolaylıklar..

Kesinlikle size sonuna kadar katılıyorum. Kız resmen kendi öz babası zannediyor yaaa erkek arkadaşımı. bu arada erkek arkadaşımla kendi kızının resmini çekip kalpler içine koyması ve bunun üstüne sürekli "sen aradan çekil, ben kızım için herşeyi yaparım" demesi hiç normal birşey değil. Evet sizin de dediğiniz gibi konuşmak istiyorum ama ne kadar sakin konuşursam konuşayım bu defa da hem tepkisinden hem de durduk yere eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaktan korkuyorum. Erkek arkadaşımdan şüphem yok ama boşu boşuna kafasını çelip aklına bu tarz şeylerin de girmesini istemiyorum

Son düzenleme:

Haklisin canim boyle suphe etmekte ama erkek arkadasin cocuklari sevdigi icin boyle guveniyorsan sorun yok cocugu ilgisiz diye kadin bu sekilde oda napsin empati kurunca hak veriyorsun ama hic canini sikma :129:

Evet söylemek isteyipte uzun uzun cümlelere döktüğüm konuyu siz çok kısa bir şekilde gayet güzel özetlemişsiniz. 35 yaş elbette ki elden ayaktan düşmüş bir yaş değil. Üstelik kadın da zaten yaşını hiç göstermiyor... Benim de en büyük korkum bu zaten. Hayatta neler olup bitiyor hergün bir sürü şey duyuyoruz o yüzden insanlara güvenmek artık o kadar zor oldu ki. Evet mesafeyi açacağım zaten, çok teşekkür ederim yorumunuz için

Çok doğru bir şekilde anlatmışsınız durumu... Ben erkeklere güvenmiyorum zaten. Erkek arkadaşım beni asla aldatmaz da demiyorum kocasını tanıdığı, çocuğu olan, evli bir kadınla, üstelik abla dediği bir kadınla beraber olmayı "midesi kaldırmaz" sadece. Yani ben öyle düşünüyorum.... Gerçi hayatta neler olup bitiyor, ne entrikalar dönüyor etrafımızda... Hiç birimizin, hiç kimsenin garantisi yok maalesef... Burada "aldatıldım" diye konu açanlara o kadar üzülüyorum ki. Allah hepsinin yardımcısı olsun....

Valla ben kadınla empati falan kuramıyorum. Ne alaka şimdi, evde kızımla yalnız yaşıyacağım, sırf kızım mutlu oluyor diye, akrabam bile olmayan X bir bekar bir adamın sık sık evime gelip gitmesini isteyeceğim... Hiç normal değil.

Canım zaten o kadının erkek arkadaşında gözü varsa, sen aklına sokmasanda o sinyalleri verecektir seninkine. En azından sana attığı mesajları falan göstersen. Neresi komik bunun şimdi? Hadi espiri ise bir kere yaptın, sürekli niye aynı şeyi tekrarlıyor. Resimler kalpler rahatsızım oluyorum ben, bu kadar sık görüşmesek diyebilirsin.

Allah tabii ki kimseyi böyle kadınların durumuna düşürmesin. Ben her yorumumda vurguladım kadına ne kadar üzüldüğümü ve çocuğuna ne kadar acıdığımı. Lakin ben bu konuda sizin deyiminizle "pimpirikli" olduğumu düşünmüyorum. Etraftan çok şey görüyoruz duyuyoruz, en yakını da kendi ailem de yaşadıklarım. Benim babam annemi evimize girip çıkan evli bir kadınla aldattı zamanında, ve şuanda o kadınla beraberler. Demem o ki; küçük yaşta yaşadığım şeyler beni sarstığından dolayı kimseye güvenemez oldum. Hele ki bu tarz meselelerde çok hassasım. O yüzden ben kendimde hiçbir şekilde bir art niyet göremiyorum. Biraz empati yapsanız, iğneyi kendinize batırsanız belki beni anlardınız.

Son düzenleme:

Evet resmen kızını kullanıyor bu konuda. Ben de farkındayım, hergün mutlaka bir şekilde kızını bahane ederek erkek arkadaşıma getiriyor konuyu. Şu saatten sonra o kadınla kesinlikle bir daha görüşmeyeceğim.

Son düzenleme:

Bence yanlış düşünüyorsun.Anneler çocuklarının ilgi alanlarını,yaptıkları hoşuna giden şeyleri defalarca anlatabilirler.Kdın art niyetli olsa,sana niye göstersin resmi.Burda sıl dert etmen gereken konu,sevgilinin sorumsuz,içkici,kumarbaz biriyle arkadaşlık etmesi.

İnanın bende çok denedim kadını anlamak için. Sürekli empati yaptım ama anlam veremediğim bir sürü soru işaretleri oluştu kafamda. Ben o kadına gerçekten çok acıdım, çok üzüldüm. O yüzden onunla arkadaşlık yaptım, her konuda destek oldum kendini yalnız hissetmesin diye. Ama o yaptığı şakaların, esprilerin ayarını tutturamadı. Sizin de dediğiniz gibi; hadi 1 kere yaptın, neden sürekli tekrarlıyorsun?

Yani bu ve bunun gibi beni rahatsız eden birçok şey oldu, benim erkek arkadaşımla bu kadar ilgileneceğine birazcık gerçek babasını tanıtsın kızına. Doğrusu budur bence bu işin. Sonuçta erkek arkadaşımla o kadın ve kızı arasında en ufak bir kan bağı bile yok, akrabası bile olmayan biriyle kızının resimlerini kalpler içine alıp sürekli şaka yapması, espri yapması aklımdaki bütün güzel duyguları öldürdü açıkcası. Artık istesem de kadına eskisi gibi bakamıyorum. Benim vicdanım çok rahat şükürler olsun ki bugüne kadar elimden gelen herşeyi yaptım, ama kadın bazı şeylerin dozunu kaçırdı. Bakalım zaman neler gösterecek, bende çok merak ediyorum. Umarım herşey güzel olur :)

Bilmiyorum, anne olmadığım için o duyguyu anlayamam tabii ki. Ama mutlaka her anne çocuklarının yaptıklarını, ilgi alamlarını, hoşuna giden şeyleri defalarca anlatabilir, haklısınız. Ama ben o çocuğa da acıyorum, kadının bana karşı olan tutumu ve söylediği sözler gerçekten hiç hoş değil. Eminim yerimde olsanız sizde aynısını düşünürdünüz, çünkü bazı şeyler bariz bir şekilde çizgiyi aşmış durumda şuanda... Erkek arkadaşıma gelince, işle alakalı olduğu için mecbur görüşmek zorunda ama onun dışında samimi bir yakınlıkları yok. Erkek arkadaşım da rahatsız oluyor zaten ama para kazanmak için bazı şeylerde mecbur kayıtsız kalıyor.

Haklisin canim boyle suphe etmekte ama erkek arkadasin cocuklari sevdigi icin boyle guveniyorsan sorun yok cocugu ilgisiz diye kadin bu sekilde oda napsin empati kurunca hak veriyorsun ama hic canini sikma :129:

Kadını da anlıyorum, gerçekten haline üzülüyorum. Bu devirde tek başına çocuk büyütmek çok zor. Kadın kocasından ilgi göremiyor, çocuğu babasız büyüyor. Yani onu da çok iyi anlıyorum. Zaten o yüzden kadınla arkadaşlık kurdum, kendini yalnız hissetmesin diye. Insan bir süre sonra yalnızlıktan, etrafında dertleşecek kimse olmadığından dolayı bazı şeyleri içine atmaktan delirecek hale gelir. Çok iyi anlıyorum. Ama artık bazı şeyler çok göze batmaya başladı, yani normal tavırlar sergilemiyor. Tamam kızı çok sevmiş olabilir erkek arkadaşımı, kendi de sevilmeyecek bi kız değil zaten dünya güzeli bir kız. Ama kadın kendi kızını kullanarak sürekli lafı erkek arkadaşıma getirmeye başladı. Tamam 1 kere getirirsin, 2,3,4,5,6 kere getirirsin... Hadi 15 kere getirirsin.... Ama bu durum artık bu rakamların çoook çok ilerisinde. Sürekli aynı şeyi duymak belli bir süreden sonra insanı öyle rahatsız ediyor ki. Bilmiyorum artık, zaman herşeyin ilacı derler. Zamanla göreceğiz. Zaten kadının kötü bi niyeti varsa patlak verir yakında... Bu arada teşekkürler yorumun için

canım sen rahatsız oldu isen var bu işte bir şey...

ben kadınların 6. hissine hayranım ...

sen rahatsız olduysan sorun var demektir nokta...

ama işte ne yapabileceğine dair bir fikrim yok sadece, uzaklaşmaman gerek bence

düşmanı yakınında tut derler...

Sanirim ben tuhafim ama abarttiginizi düşünüyorum...

Kadin sizden yakinlik görmüş samimiyet kurmuş.. Adam sevgilinin en yakin arkdsymis sen olsan sende en yakin kiz arkadasini arar ben eve gitmek istemiyorum bavulumu alir misin dersin...

Ki benimde çok sevdiğim erkek bebekler var annesi ya da babasi sevgilime . Oğlum nesliye asik oldu artik naparsin bilmem biz alacaz kizi oğlum istiyor dediğinde benim o adamla bir yakinligim mi kurulmuş oluyor ya da bana asik oğlunu mu kullanmis oluyor...

Bence kadin kizinin mutluluğundan mutlu olmuş size yakinlasmis bu samimiyetle sakalar yapmis.. Bu kadar art niyetli olmak iyi değil bence...

İş yerinde veya işle ilgili görüşebilir.O zaman evine kadar gitmeyeceksiniz,ailesiyle görüşmeyecek hele ki aile meselelerinde yok valizimi getir muhabbetine filan girmeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…