- Konu Sahibi fairytale4
-
siz kalbinizi ferah tutun ama yine de ipleri bırakmayın. şunu iyi biliyoruz ki bi kadın neyi istiyorsa sonuçları ne olursa olsun onu bi şekilde elde eder. yine de dikkatli olun
Haklısınız, çok teşekkür ederim
bir arkadaş yazmıştı ya, kadın aramızdan çekil tarzı bişey sölediğinde sen de kusura bakmasın küçük hanım o benim sevgilim de diye. şimdi tam sırası kadın mesaj atmış ya sen de bunu yaz
sevgilinin gereksiz fazla ilgisi can sıkıcı...
sevgilin iyi niyetli ama kadın değil
'nereden biliyorsun? ' diye sorarsan şayet, normal değil davranışları ve konuşması...
Ben olsam ablacim sen ne biçim şaka yapiyorsun derdim ben hoslanmam bu tarz şeylerden .benim sevgilim hakkında şaka yapmani istemiyorum .bak bakalim bidaha diyebiliyor mu .ne cirkin sen cik aramizdanmis sakaymis.gayette laf sokmus bence.sevgilinde o yasinda bu yasta bir kadina ilgi duyarsa zaten onun bilecegi is.
Bende aynen öyle düşünüyorum. Kadında bir anormallik var, bakışları, duruşu, konuşmaları, kullandığı cümleler normal değil.
Bu da farklı bi bakış açısı... Siz de haklısınız, bu yorumu okuyunca yüreğime su serpildi desem yeridir gerçekten. Ama şöyle düşünüyorum, benim erkek arkadaşım iyi bir aile babası olur ve çocuklarına çok düşkün olur. Erkek arkadaşımın o adamdan hiçbir şekilde bir eksiği yok, aksine fazlası var. Kadın belki erkek arkadaşımın bu kadar çocuklara düşkün olduğunu görünce etkilenmiş olabilir. Çünkü bana hep diyordu ki "hayatım boyunca hep çocuklarına düşkün, evine sadık bir kocam oldun isterdim ama bu devirde böylesini bulmak çok zor" derdi. Gerçi aradaki yaş farkını düşününce de biraz olsun rahatlıyorum, inşallah sizin dediğiniz gibidir. Çok teşekkür ederim
Bugüne kadar hep kendime kızdım, acaba kadının boşu boşuna günahını mı alıyorum diye. Bi de haline acıdığım için acıma duygum tüm duyguların önüne geçti. O yüzden bugüne kadar hiçbir şey söylemedim, hep şakaya vurup güldüm bende ciddiye almıyormuş gibi yaptım. Ama bundan sonra tepkim gerçekten farklı olacak...
Bugüne kadar hep kendime kızdım, acaba kadının boşu boşuna günahını mı alıyorum diye. Bi de haline acıdığım için acıma duygum tüm duyguların önüne geçti. O yüzden bugüne kadar hiçbir şey söylemedim, hep şakaya vurup güldüm bende ciddiye almıyormuş gibi yaptım. Ama bundan sonra tepkim gerçekten farklı olacak...
kadına ve sevgiline haddini bildir, bir daha görüşmesinler...
sıkılan sen olursun, üzülerek söylüyorum ki...
sen bir kadınsın ve cidden kadınlar hisseder
Tatlım inan her baba çocuğuna düşkündür.Hatta bazısı anneden bile daha düşkün.Evlat bu.Bir kesim kötü örnek var diye,bütün babaları düşkün değil ilan edemeyiz.Ya da o kocasında görmediği için zor bulunur zannediyor.Senin erkek arkadaşına gelince,özellikle yaşı itibariyle çocukları çok sevmesi,onlarla iletişim kurabilmesi,anlaşabilmesi farklı birşey,bir çocuğunun sorumluluğunu almak,ev babası olmak farklı.Kimseyi baba olmadan,iyi baba mı olur,kötü mü olur analiz edemeyiz.
valla acıma acınacak duruma düşersin diye bi laf var
kimseye fırsat verme arkadaşım
herkes haddini bilsin
şimdi kendimi kadının yerine koydum da tekrar düşündüm ben olsam böyle saçmalıklar yapmam
çocuğumla ilgilenirse minnet duyarım ama bu kadar da abartmam
yanlış anlaşılabileceğini vs düşünmesi lazım yani
bu durumda inadına yapabilir mi diye de düşündüm şimdi
cidden burdaki konularda da okuyoruz insanlara hiç güven olmuyo aklına gelmeyecek türde bi sürü ahlaksızlıklar yapılıyo
sana şimdi hak verdim bu kalpli resim olayları filan iyice haddini aşmış oluyo
ne işi var yabancı bi adamın resminin kızının odasında büyük çerçevede
Bana hiç masum gelmedi özellikle yaptığı o şaka mide bulandırıcı . Ben olsam yapıştırırdım cevabı . Karşısında 23 yaşında bir delikanlı var . Kendince hayaller kuruyorsa uyansın uykusundan . Birde o yaşlardaki kadın tecrübeli olur . Erkek arkadaşının aklı çelinebilir herşey olabilir çünkü sizin yaşınız çok küçük o kadına göre . Bence sevgilinede ciddi konuş . İyilikte bir yere kadar bebeğin babası kimse o ilgilensin . Bu kadar ilgilenmesine gerek yok akraba değil birşey değil ne münesabet ..
Bence mesafe koyun.
Ummadık taş baş yarar derler.
Ne olacağı hiç belli olmaz.
Evet yaşı dolayısıyla benden kat kat tecrübeli. Ama her ne olursa olsun gerçekten yaptığı mide bulandırıcı. Madem olgun bir kadın, o zaman yaşının olgunluğuna göre davransın. Ben ömrümde böyle bir saçmalık görmedim gerçekten....
Gerçekten sıkıntılı bir durum. Kendimi senin yerine koyarak cevap vericem. Öncelikle ben erkek arkadaşım çocuğu seviyor ilgileniyor diye çok sevinirdim. Ama kadın tarafından düşününce aşık değildir. Ama imreniyodur keşke böyle bir kocam olsaydı, ya da ah keşke bu adam benim kocam olsaydı gibi. Tek yapman gereken erkek arkadaşın oraya gittiğinde sen de git. Kadın erkek arkadaşının üstüne atlar diye demiyorum bunu senin için rahat olsun diye diyorum. Ama kadın erkek arkadaşına aşık değildir sadece imreniyodur o yüzden içini rahat tut.
O imrenmek zamanla baska duygulara d donuse bilir ama kadin da nasil biri ona da bakmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?