Eşinden ilgi görmeyen kadın?

Ben olsam ablacim sen ne biçim şaka yapiyorsun derdim ben hoslanmam bu tarz şeylerden .benim sevgilim hakkında şaka yapmani istemiyorum .bak bakalim bidaha diyebiliyor mu .ne cirkin sen cik aramizdanmis sakaymis.gayette laf sokmus bence.sevgilinde o yasinda bu yasta bir kadina ilgi duyarsa zaten onun bilecegi is.

bir arkadaş yazmıştı ya, kadın aramızdan çekil tarzı bişey sölediğinde sen de kusura bakmasın küçük hanım o benim sevgilim de diye. şimdi tam sırası kadın mesaj atmış ya sen de bunu yaz

Bir daha öyle birşey söylerse diye o cümleleri kenara yazdım, direk kadına olduğu gibi aynısını yazacağım. Bakalım ne diyecek :)))

sevgilinin gereksiz fazla ilgisi can sıkıcı...

sevgilin iyi niyetli ama kadın değil

'nereden biliyorsun? ' diye sorarsan şayet, normal değil davranışları ve konuşması...

Bende aynen öyle düşünüyorum. Kadında bir anormallik var, bakışları, duruşu, konuşmaları, kullandığı cümleler normal değil.

Bugüne kadar hep kendime kızdım, acaba kadının boşu boşuna günahını mı alıyorum diye. Bi de haline acıdığım için acıma duygum tüm duyguların önüne geçti. O yüzden bugüne kadar hiçbir şey söylemedim, hep şakaya vurup güldüm bende ciddiye almıyormuş gibi yaptım. Ama bundan sonra tepkim gerçekten farklı olacak...

Bende aynen öyle düşünüyorum. Kadında bir anormallik var, bakışları, duruşu, konuşmaları, kullandığı cümleler normal değil.

kadına ve sevgiline haddini bildir, bir daha görüşmesinler...

sıkılan sen olursun, üzülerek söylüyorum ki...

sen bir kadınsın ve cidden kadınlar hisseder

Tatlım inan her baba çocuğuna düşkündür.Hatta bazısı anneden bile daha düşkün.Evlat bu.Bir kesim kötü örnek var diye,bütün babaları düşkün değil ilan edemeyiz.Ya da o kocasında görmediği için zor bulunur zannediyor.Senin erkek arkadaşına gelince,özellikle yaşı itibariyle çocukları çok sevmesi,onlarla iletişim kurabilmesi,anlaşabilmesi farklı birşey,bir çocuğunun sorumluluğunu almak,ev babası olmak farklı.Kimseyi baba olmadan,iyi baba mı olur,kötü mü olur analiz edemeyiz.

valla acıma acınacak duruma düşersin diye bi laf var
kimseye fırsat verme arkadaşım
herkes haddini bilsin
şimdi kendimi kadının yerine koydum da tekrar düşündüm ben olsam böyle saçmalıklar yapmam
çocuğumla ilgilenirse minnet duyarım ama bu kadar da abartmam
yanlış anlaşılabileceğini vs düşünmesi lazım yani
bu durumda inadına yapabilir mi diye de düşündüm şimdi
cidden burdaki konularda da okuyoruz insanlara hiç güven olmuyo aklına gelmeyecek türde bi sürü ahlaksızlıklar yapılıyo
sana şimdi hak verdim bu kalpli resim olayları filan iyice haddini aşmış oluyo
ne işi var yabancı bi adamın resminin kızının odasında büyük çerçevede

Bana hiç masum gelmedi özellikle yaptığı o şaka mide bulandırıcı . Ben olsam yapıştırırdım cevabı . Karşısında 23 yaşında bir delikanlı var . Kendince hayaller kuruyorsa uyansın uykusundan . Birde o yaşlardaki kadın tecrübeli olur . Erkek arkadaşının aklı çelinebilir herşey olabilir çünkü sizin yaşınız çok küçük o kadına göre . Bence sevgilinede ciddi konuş . İyilikte bir yere kadar bebeğin babası kimse o ilgilensin . Bu kadar ilgilenmesine gerek yok akraba değil birşey değil ne münesabet ..

kadına ve sevgiline haddini bildir, bir daha görüşmesinler...

sıkılan sen olursun, üzülerek söylüyorum ki...

sen bir kadınsın ve cidden kadınlar hisseder

Erkek arkadaşımda bir hata görmüyorum ama kadına kesinlikle haddini bildirmek gerekiyor...

Ve evet, kadınlar gerçekten hissediyorlar. Ben durduk yere hiçbirşeyden nem kapmam, ama bu kadın konusunda içime çok kötü hisler doğuyor

Haklısınız, hemde sonuna kadar. Çok teşekkür ederim cevabınız için...

Ben de kendimi onun yerine koyarak düşünüyorum, bende böyle bir saçmalığı asla yapmam. Ben de minnet duyarım çocuğumla ilgilendiği için ama bu kadının yaptıkları işin farklı bi boyutu haline geldi artık. Söylediğiniz söz çok doğru "acıma acınacak hale gelirsin". Bundan sonra asla iyi niyetli düşünmüyorum o kadına karşı... Yaa bu arada gerçekten çok teşekkür ederim herkese. Hepiniz derdime ortak oldunuz, çözümler ürettiniz yükümü hafiflettiniz. Hakkınızı ödeyemem, çok sağolun

Evet yaşı dolayısıyla benden kat kat tecrübeli. Ama her ne olursa olsun gerçekten yaptığı mide bulandırıcı. Madem olgun bir kadın, o zaman yaşının olgunluğuna göre davransın. Ben ömrümde böyle bir saçmalık görmedim gerçekten....

zaten bazı insanlar yaşça yaşlansalar bile olgunlaşmıyor . 34 yaşında bir kadına şu tavır hiç yakışmıyor . ben olsam genç bir delikanlı sürekli dipdibeyiz çekinirim yani mesafe koyarım . onu yapmadığı gibi birde anlamsız şakalar yapıyor . keşke haddini bildirseydin böle birşey olamaz .

O imrenmek zamanla baska duygulara d donuse bilir ama kadin da nasil biri ona da bakmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…