Eşinden ilgi görmeyen kadın?

Canim bence yinede gözlerin ikisinin üzerinde olsun. Dünyada neler duyuyoruz neler, böyle seyler viz gelir. Cok dikkatli ol, sevgilini kadinin evine yalniz yollama sakin. Beraber gidin. Baktin is cigrindan cikmaya basladi, sevgiline anlatirsin olayi.
Ayrica, kalpli resim falan... valla ters isler bunlar...

Mesele çocuğun "anne abi burada uyusun" dedikten sonra annesinin verdiği/vereceği tepki değil ki.

Mesele baba sevgisine ve ilgisine aç bir çocuğun "anne abi burada uyusun" demesi.

Kızıyla erkek arkadaşım vakit geçirdikleri sırada kadının yüzündeki ifadeyi görmediğiniz için bu şekilde bir yorum yapıyorsunuz, bu sebepten dolayı size de hak veriyorum eğer görseydiniz ve bana attığı mesajları söylediği sözleri duysaydınız bunun masum bir hareket olmadığını çok rahat bir şekilde anlardınız. Kızı erkek arkadaşım dışında kimsenin kucağına gitmiyor, onların yanından ayrıldığımızda arkasından ağlıyor. "Kızım için herşeyi yaparım, o mutlu olsun diye yapamayacağım hiçbirşey yok" cümlesini de hergün yüzüme karşı söylüyor. Bir anne için evladı tabii ki vazgeçilmezdir, annelik kutsal bir şey. Bir anne gerekirse evladı için gözünü kırpmadan canını da verir. Ama bu kadının durumu biraz farklı. Yani demem o ki hâl böyle olunca insanın aklına farklı şeyler geliyor....

Eski konuyu okuduğunuz için beni daha iyi anlıyorsunuz, çok zor dönemlerden geçtik o yüzden bu tarz şeyler hissettiğim an karşıdaki insandan direk soğuyorum. Ve hislerime de çok güveniyorum, bu kadının gerçekten bakışları da hareketleri de normal değil. Öte yandan sizin de dediğiniz gibi arada çok yaş farkı var, ama neyin ne olacağı da belli olmaz gerçekten çıkmazın içindeyim şuanda. Belki de günahını alıyorumdur kadının diye çok yıprattım kendimi ama zaman geçtikçe daha da iyi anlamaya başladım. Kadının masum bir yanını göremiyorum şuanda. Bizim evimize girip çıkan, annemin yakın arkadaşı, ailece görüştüğümüz üstelik evli barklı bir kadın bize bu kazığı attıysa henüz birkaç aydır tanıdığım kişi neden yapmasın ki? Insanlar gerçekten çok acımasızlar. Başka evli, nişanlı, uzun yıllardır birlikteliği olan arkadaşlarım da var benden en fazla 2-3 yaş büyük. Onlarla bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadık allahıma şükürler olsun. Yani yaşadığım onca şeye rağmen hâlâ her önüne gelenden nem kapan bir insan da değilim. Ama bu kadın konusuna gelince maalesef rahatsızlık duyuyorum artık. Bundan sonra görüşmek istemiyorum, kendi başıma halledeceğim. Bu kadın hakkındaki düşüncelerimi erkek arkadaşıma anlatırsam eminim çok büyük problem yaratır... O yüzden mecburen kendi başıma halletmem lazım.

Kadına gelince; evet çok bakımlı bir kadın yaşını hiç göstermiyor. Her erkeği elde edebilirim yapısında mı değil mi onu henüz çözemedim :) ama bakım konusunda ben de kendime çok güvenirim, yetişme tarzıyla alakalı birşey sanırım. Küçük yaştan beri öyle alıştırdılar beni. Yine de kendimi onunla kıyaslayamam, o 34 yaşına gelmiş belli bir olgunluğa ulaşmış ama ben henüz yaşım dolayısıyla yaşayıp göreceğim çok şey var....

Mecburen kadını uzaklaştırmak zorundayım, ilerleyen zamanlarda gelişmeleri sizlere aktarırım :)))

Aynen öyle gerçekten. Cılkı çıkmaya başladı artık. Kızıyla erkek arkadaşımın kalpler içine aldığı resmini bastırıp büyük çerçevede evine asacakmış. Tövbe yarabbim yaa....

Evet, çok ciddiyim bana aynen bu şekilde söyledi. Dondum kaldım.

Ben empati yapıp düşünüyorum, şimdi ben evli olsam ailece bir aileyle görüşsek... Benim kocamla problemlerim olsa, küçük bir kızım olsa, ben kalkıpta arkadaşımın eşiyle kızımın resimlerini neden kalpler içine alıp resimlerini neden evime asayım ki? Üstelik kocaman çerçevede? Bu nasıl bir davranış biçimi... Anlayamıyorum....

Son düzenleme:
sevgilinin eğer yapacağı varsa sen sevgilinin yanından 1 dk bile ayrıldığında yapar.
velev ki adamın o taraklarda bezi olmasın...
bir de her kocasından ilgi görmeyen bayan ilk gördüğü erkeğin kollarına atlayacak diye bir şey yok, ne kadınlar var kocası olmadan namuslu iffetli büyütüyor çocuklarını...
yani kadın ister kötü niyetli ister iyi niyetli olsun iş sevgilinde biter.
haa içinde varsa zaten adamın sen kollarını da bağlasan eve de hapsetsen yapacağı varsa yapar.
bu vesveseden kurtar kendini bence.

Son düzenleme:
Hadsizlik ne kelime... Bu kadınınki başka bir boyut oldu artık.Dünden beri dert yanıyorum sizlere, inanın içim çok sıkıldı artık...

Bence direk söyle arayıp da..
Düşündüm de, benim sevgilimin resminin senin evinde ne işi olacağını bulamadım.. Asman hoş olmayacak, sonuçta biz dış kapının mandalıyız soranlara ne diyeceksin kocamın iş yerinden arkadaşı mı? Tarzı bişey demelisin.. Bence bu bağları kopartmak için uygun bi fırsat.. Gayette mantıklı.. Eşi bile neden görüşmüyorsunuz dese, açıklaman var sonuçta..

Haklısınız, her kocasından ayrılan başka bir erkeğin kollarına atlayacak diye birşey yok tabii ki. Benim annem de belli bir yaştan sonra bize tek başına baktı, kendi ayakları üstünde durarak namusuyla büyüttü bizleri. Ama herkes farklı işte. Kadın kocasından ayrılıyor diye söylemedim bunları, eğer kadının içinde varsa 4/4 lük bir evliliği varken de aldatabilir kocasını. Kimsenin garantisi yok. Ama sizin de dediğiniz gibi iş erkekte bitiyor, "benim erkek arkadaşım beni asla aldatmaz" diye bir iddiam olmadı hiçbir zaman. Ama abla dediği bir kadınla da beraber olmayı midesi kaldırmaz diye düşünüyorum. Yine de ateş olmadan duman çıkmaz. Ben herşeye rağmen önlemimi alayım da sonradan kimsenin başı ağrımasın.... Teşekkür ederim cevabınız için

Bazı şeylerden biraz daha emin olayım, birkaç kanıtım daha olsun elimde ondan sonra harekete geçeceğim :) Biraz daha bekleyeceğim, eğer şimdi kadını arayıp öyle birşey söylersem kadının gerçek duygu ve düşüncelerinden emin olamam. Bi süre daha uzaktan izledikten sonra çıkacağım karşısına...

bu arada şu cümleyi kullananlara bir yazı göndermek istiyorum :))
Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş:
Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:

İsveçli: Neyimi beğenmediğini sorarım.

Rus: Evi terk ederim.

Fransız: Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.

İtalyan: Kadını vururum.

İspanyol: Kocamı vururum.

Yunanlı: Her ikisini de vururum.

Türk: Benim kocam yapmaz!

berbat bir şaka yapmış olabilir mi...

çok abes kaçar ya...:44: allah akıl fikir versin diyorum ne diyim ...

gelişmeleri bekliyorum ....

Bu yazıyı daha evvel okumuştum ve çok gülmüştüm :) Fakat yazımı dikkatli okursanız "

"benim erkek arkadaşım beni asla aldatmaz" diye bir iddiam olmadı hiçbir zaman.

Yazmışım :) Yine de komik bir genelleme olmuş :))))

berbat bir şaka yapmış olabilir mi...

çok abes kaçar ya...:44: allah akıl fikir versin diyorum ne diyim ...

gelişmeleri bekliyorum ....

Yok yaaa söylerken gayet ciddiydi, şaka yapmadığından adım gibi eminim. Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın valla, çok zor bir durum çünkü.

Gelişmeleri mutlaka aktaracağım umarım herşey güzel olur

yok sizin cümlenizi okuyunca aklıma geldi de paylaşayım dedim. benim lafım "benim kocam yapmazcılara"

siz kalbinizi ferah tutun ama yine de ipleri bırakmayın. şunu iyi biliyoruz ki bi kadın neyi istiyorsa sonuçları ne olursa olsun onu bi şekilde elde eder. yine de dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…