- Konu Sahibi fairytale4
-
Kusura bakmayin ama ben yazdiklarinizi tekrar ne var diye okudum okudum kuruntudan başka hicbir şey..
Bir çocuk anne abi burada uyusun diyebilir anne abiyi dov de diyebilir ? Bunlar çocukça şeyler değil midir?
Abi burada yatsin diyince kadin kizim istedi adami eve alayim da uyusun mu diyecek? Ya da abiyi dov dedi kizim istedi doveyim mi diyecek...
Eğer o kadin sevgiline başka gözle baksa seninle muhatap olmaz sana o resimleri göstermez bile seni kaale almaz bir kadin göz koyduğu adamin sevgilisiyle iyi gecinmez...
Bence bu kadar kotu dusundugunuz bir aileyle bir daha gorusmeyin.. İki yüzlülük etmiş olursunuz...
canım senin psikolojin bozuluyosa görüşmeyin önceki ailevi durumunu biliyorum bi ara anlatmıştın bi konuda zaten zor bi dönem geçirmişsin erkeklere olan güvenin zedelenmiş o yüzden daha fazla strese girmeye gerek yok bence bu tarz konularda
benim fikrim 35 yaşındaki bi kadın 23 yaşındaki bi erkeğe çocuk gözüyle bakar ilgi duyacağını sanmıyorum eğer normal biriyse tabi
27-28 yaşında olsa anlarım da ikinizin de yaşı küçük o yüzden de senin yanlış anlamayacağını düşünerek haddini aşıyo olabilir
ama resim olaylarını iyice abartmış ben de şaşırdım bu duruma
bence sen ya görüşmeyi kes ya da bu resim olaylarının çocuğu kötü etkileyeceğini babasıyla olan ilişkisine bi şekilde önem vermesi gerektiğini söyleyin çok bağlanırsa sizin de başınıza bela olur sürekli görüşmek isteyebilirler
ama ben kadının seninle konuşacak birşey bulamadığını düşündüm ilk etapta başından geçenleri anlatınca bi süre sonra konuşacak konular bitmiştir o yüzden kızından nişanlından bahsediyodur sık görüşmeyin o yüzden ya da başka konular açın
ben hep mesafeli ilşkilerden hoşlanırım çok görüşünce cılkı çıkıyo işin mesafeni koy en iyisi
bu arada kadın bakımlı güzel biri mi kendine güvendiği için her erkeği etkileyeceğini filan mı düşünüyo acaba merak ettim
Canim bence yinede gözlerin ikisinin üzerinde olsun. Dünyada neler duyuyoruz neler, böyle seyler viz gelir. Cok dikkatli ol, sevgilini kadinin evine yalniz yollama sakin. Beraber gidin. Baktin is cigrindan cikmaya basladi, sevgiline anlatirsin olayi.
Ayrica, kalpli resim falan... valla ters isler bunlar...
Aynen öyle gerçekten. Cılkı çıkmaya başladı artık. Kızıyla erkek arkadaşımın kalpler içine aldığı resmini bastırıp büyük çerçevede evine asacakmış. Tövbe yarabbim yaa....
sizin yerinizde olsam ben de aynı şeyleri düşünürdüm. dikkat edin derim. kimden ne çıkacağı hiç belli olmuyor artık
Aynen öyle gerçekten. Cılkı çıkmaya başladı artık. Kızıyla erkek arkadaşımın kalpler içine aldığı resmini bastırıp büyük çerçevede evine asacakmış. Tövbe yarabbim yaa....
yok artık
Yok artık..
Bence dur demenin vakti gelmiş..
Bu resmen hadsizlik..
Hadsizlik ne kelime... Bu kadınınki başka bir boyut oldu artık.Dünden beri dert yanıyorum sizlere, inanın içim çok sıkıldı artık...
sevgilinin eğer yapacağı varsa sen sevgilinin yanından 1 dk bile ayrıldığında yapar.
velev ki adamın o taraklarda bezi olmasın...
bir de her kocasından ilgi görmeyen bayan ilk gördüğü erkeğin kollarına atlayacak diye bir şey yok, ne kadınlar var kocası olmadan namuslu iffetli büyütüyor çocuklarını...
yani kadın ister kötü niyetli ister iyi niyetli olsun iş sevgilinde biter.
haa içinde varsa zaten adamın sen kollarını da bağlasan eve de hapsetsen yapacağı varsa yapar.
bu vesveseden kurtar kendini bence.
Bence direk söyle arayıp da..
Düşündüm de, benim sevgilimin resminin senin evinde ne işi olacağını bulamadım.. Asman hoş olmayacak, sonuçta biz dış kapının mandalıyız soranlara ne diyeceksin kocamın iş yerinden arkadaşı mı? Tarzı bişey demelisin.. Bence bu bağları kopartmak için uygun bi fırsat.. Gayette mantıklı.. Eşi bile neden görüşmüyorsunuz dese, açıklaman var sonuçta..
bu arada şu cümleyi kullananlara bir yazı göndermek istiyorum :))Haklısınız, her kocasından ayrılan başka bir erkeğin kollarına atlayacak diye birşey yok tabii ki. Benim annem de belli bir yaştan sonra bize tek başına baktı, kendi ayakları üstünde durarak namusuyla büyüttü bizleri. Ama herkes farklı işte. Kadın kocasından ayrılıyor diye söylemedim bunları, eğer kadının içinde varsa 4/4 lük bir evliliği varken de aldatabilir kocasını. Kimsenin garantisi yok. Ama sizin de dediğiniz gibi iş erkekte bitiyor, "benim erkek arkadaşım beni asla aldatmaz" diye bir iddiam olmadı hiçbir zaman. Ama abla dediği bir kadınla da beraber olmayı midesi kaldırmaz diye düşünüyorum. Yine de ateş olmadan duman çıkmaz. Ben herşeye rağmen önlemimi alayım da sonradan kimsenin başı ağrımasın.... Teşekkür ederim cevabınız için
Evet, çok ciddiyim bana aynen bu şekilde söyledi. Dondum kaldım.
Ben empati yapıp düşünüyorum, şimdi ben evli olsam ailece bir aileyle görüşsek... Benim kocamla problemlerim olsa, küçük bir kızım olsa, ben kalkıpta arkadaşımın eşiyle kızımın resimlerini neden kalpler içine alıp resimlerini neden evime asayım ki? Üstelik kocaman çerçevede? Bu nasıl bir davranış biçimi... Anlayamıyorum....
bu arada şu cümleyi kullananlara bir yazı göndermek istiyorum :))
Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş:
Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:
İsveçli: Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus: Evi terk ederim.
Fransız: Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İtalyan: Kadını vururum.
İspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı: Her ikisini de vururum.
Türk: Benim kocam yapmaz!
berbat bir şaka yapmış olabilir mi...
çok abes kaçar ya...:44: allah akıl fikir versin diyorum ne diyim ...
gelişmeleri bekliyorum ....
Bu yazıyı daha evvel okumuştum ve çok gülmüştüm :) Fakat yazımı dikkatli okursanız "
"benim erkek arkadaşım beni asla aldatmaz" diye bir iddiam olmadı hiçbir zaman.
Yazmışım :) Yine de komik bir genelleme olmuş :))))
yok sizin cümlenizi okuyunca aklıma geldi de paylaşayım dedim. benim lafım "benim kocam yapmazcılara"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?