- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi fairytale4
-
Kadın daha boşanmadı ki, hala evli. Düşünün yani...
canım sen rahatsız oldu isen var bu işte bir şey...
ben kadınların 6. hissine hayranım ...
sen rahatsız olduysan sorun var demektir nokta...
ama işte ne yapabileceğine dair bir fikrim yok sadece, uzaklaşmaman gerek bence
düşmanı yakınında tut derler...
Doğru söylüyorsunuz.. Bende hislerime çok güvenirim... Uzun zamandır susuyorum ama artık susulacak gibi değil... Yapılabilecek en doğru şey uzaklaşmak...
Sanirim ben tuhafim ama abarttiginizi düşünüyorum...
Kadin sizden yakinlik görmüş samimiyet kurmuş.. Adam sevgilinin en yakin arkdsymis sen olsan sende en yakin kiz arkadasini arar ben eve gitmek istemiyorum bavulumu alir misin dersin...
Ki benimde çok sevdiğim erkek bebekler var annesi ya da babasi sevgilime . Oğlum nesliye asik oldu artik naparsin bilmem biz alacaz kizi oğlum istiyor dediğinde benim o adamla bir yakinligim mi kurulmuş oluyor ya da bana asik oğlunu mu kullanmis oluyor...
Bence kadin kizinin mutluluğundan mutlu olmuş size yakinlasmis bu samimiyetle sakalar yapmis.. Bu kadar art niyetli olmak iyi değil bence...
İş yerinde veya işle ilgili görüşebilir.O zaman evine kadar gitmeyeceksiniz,ailesiyle görüşmeyecek hele ki aile meselelerinde yok valizimi getir muhabbetine filan girmeyeceksiniz.
benim anlatmaya çalıştığım şey şu çocuk sevmiş erk.arkadşınızı bunu kadın ne şekilde kullanabilrkiallah tabii ki kimseyi böyle kadınların durumuna düşürmesin. Ben her yorumumda vurguladım kadına ne kadar üzüldüğümü ve çocuğuna ne kadar acıdığımı. Lakin ben bu konuda sizin deyiminizle "pimpirikli" olduğumu düşünmüyorum. Etraftan çok şey görüyoruz duyuyoruz, en yakını da kendi ailem de yaşadıklarım. Benim babam annemi evimize girip çıkan evli bir kadınla aldattı zamanında, ve şuanda o kadınla beraberler. Demem o ki; küçük yaşta yaşadığım şeyler beni sarstığından dolayı kimseye güvenemez oldum. Hele ki bu tarz meselelerde çok hassasım. O yüzden ben kendimde hiçbir şekilde bir art niyet göremiyorum. Biraz empati yapsanız, iğneyi kendinize batırsanız belki beni anlardınız.
Haklısınız, ama evler yakın oldugu icin adamın aklına ilk erkek arkadasım gelmis valizi alır mısın diye. Yine de hoş bir davranış değil, haklısınız.
bence kadın kızının mutlu olduğunu gördüğü için böyle davranmış ilk etapta napsın kimsesi yok diyosun çocuk ilgiye muhtaç
babası ilgi göstermeyince sevgilin de ilgilenince hoşuna gitmiştir
arada yaş farkı çok seni de tanıyo ilgisi olsa sana belli etmemek için hiç bahsetmezdi bence sevgilinden
ama bu durum ilerde farklı bi noktaya da gelir mi bilmem kadının psikolojisi normal değildir çünkü şu anda
öyle kalp yapıp göndermeler çok saçma olmuş yani kim olsa rahatsız olur
yalnızken onun evine gitmesin seninle birlikte gitsin zaten nişanlın niye eve gidiyo onu da anlamadım sen görüşsen neyse nişanlının gitmesi çok normal değil
diğer konuda adam arayıp sevgilini göndermiş eve bunda kadının bi suçu yok ki
nişanlın adamla mesafeyi açacak mecbur
sen gereksiz yere mi evhamlanıyosun buradaki konular yüzünden
yoksa kadının sana ya da sevgiline karşı kötü bakışlarını vs mi sezdin
ama çocukla arada sırada dışarda görüşün bence evde değil çok ta içli dışlı olmayın yani
ne sıklıkla gidiyo ki sevgilin onu anlamadım 3 güne bir gitmiyo heralde
çocuk bağlanacak kadar çok görüşüyosanız suç biraz da sizde yani sadece kadında değil
nadiren gidip görüşürsünüz ne gerek var çok görüşmeye
bi de şu aklıma geldi belki kadın seninle konuşacak birşey bulamıyo o yüzden de sürekli kızından ve nişanlından bahsediyo da olabilir mi yaşıt değilsiniz çünkü
iki şekilde de uygunsuz bence... kızın başka akrabası filan yok mu birtek sevgiliniz mi ilgileniyor bi büyük olarak ?? onu tam anlamadım. ayrıca nasıl baba figürü gibi oluyor ki sevgilin de daha 23 yaşında değil mi yani
Adam erkek arkadaşımın en iyi arkadaşı değil, sadece evler yakın olduğu için erkek arkadaşımı arayıp bavulu alabilir misin demiş.
Yaa ben "kızım erkek arkadaşına aşık oldu, kızımın mutluluğu için herşeyi yaparım ayırıcam sizi" tarzından laflarına başta bozulmuyordum ki, gülüp geçiyordum. Her çocuklu insan bu şakayı yapar, ben çocukken bana da yapıyorlarmış gayet normal birşey bu. Benim de ileride kızım olsa ben de söylerim "alıcam seni kızıma" diye. Ama bu doğrudan bana söylenen bi laf, her 10 cümlesinden 8i "erkek arkadaşınla seni ayırıcam kızıma alıcam onu" tarzından laflar etmesi.
Aslında mesele zaten bu değil ki, kadın erkek arkadaşımla kızının bir sürü resimlerini çekmiş. Resimleri kalpler içine almış, "bir tanesini çıkarıp bastırıcam kızımın odasına asacağım" dedi bana.
Benim anlam veremediğim ve sinirlendiğim nokta şu; erkek arkadaşımı resmen kızının babası yerine koymuş kadın. Eşiyle kızı yan yanayken tek bir kare fotoğrafları yok ama benim erkek arkadaşım kızla ne zaman oynasa bir sürü resimler çekilip kalpler içine koyuluyor. Kızı babası zannediyor erkek arkadaşımı. Hadi o çocuk, tamam anlıyorum kendisiyle ilgilenen bi erkek görünce babası yerine koyuyor. Kendi öz babası bugüne kadar 1 kere onunla oyun oynamamıs, kız da benim erkek arkadasım onunla oynayınca doğal olarak kendini yakın görüyor. Ama bence burada devreye annesinin girmesi gerekiyor, bir kere onlardan döndüğümüz bi akşam kızı annesine "anne abi burda uyusun" dedi. Yani kadının şu hayatta tek sahip olduğu varlık kızı. Ve kızı mutlu olsun diye herşeyi yapar, kendisi de bunu söylüyor zaten. E durum böyle olunca insanın aklına da binbir türlü senaryo geliyor....
kadının niyeti kötü bile olmasa,"kızım senden daha çok seviyor onu, sen aralarından çekil de mutlu olsunlar :)"diye bi msj atması çok saçma ve anormal bi davranış.
çocuğunu düşünse onun yabancı bi erkeği baba olarak görmesine ve bağlanmasına izin vermez ömür boyu beraber olmıycaklar sonuçta,çocuğunu babasız büyüten bir sürü insan var onlar ne yapsınlar?
konu sahibi ama erkek arkadaşındada hata var birz çok ilgilenmiş ki cocuk bağlanmış,bazı şeylerin dozunu ayarlamak lazım
benim anlatmaya çalıştığım şey şu çocuk sevmiş erk.arkadşınızı bunu kadın ne şekilde kullanabilrki
haa tutki oldu böle bişi sen sevgilinden eminsen gerisi boş değil mi
hem evli hem çocuklu hemde ark.eşine bakmaz her halde sevgilin o kadar midesiz değildir
bunu problem etme yani bence görüşmeyin çok rahatsız oluyorsan olsun bitsin
Evet, başlarda bende öyle düşündüm kimsesi yok diye erkek arkadaşımın kızıyla ilgilenmesi falan hoşuna gitmiştir diye düşündüm. Hatta benim bile hoşuma gidiyordu, minicik bi bebek ilgi görmekten başka ne ister ki? Babasından göremediği ilgiyi erkek arkadaşımdan görüyor diye bende çok seviniyordum. Ama annesi olayı farklı boyutlara çekmeye başladı, sürekli her konuşmamızda lafı dolandırıp dolandırıp bize getiriyor, ben artık kadının iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Evhamlanmamın sebebi hem dışarda gördüklerimiz, duyduklarımız, hem de benim zamanında aile içinde yaşadığım aldatma mevzusu. Insanlara hiçbir şekilde güven olmuyor, öyle kötü bir devirde yaşıyoruz ki. Ben kadını uzun zamandır tanıyorum ama kocası pek evde olmadıgı icin ben tek başıma gidiyorum. Kocası olmadığı zaman 1 kere bile gitmedi erkek arkadaşım. Yani toplam 4-5 kere gitmişizdir beraberken evlerine. Erkek arkadaşım çocukları çok sever görünce dayanamaz, çocuklarla arasında müthiş bi bağ var. O yüzden kızı çok sevdi erkek arkadaşımı. Kadın da ne zaman erkek arkadaşım kızıyla ilgilense onlara bakıp gözlerini alamıyor üstlerinden. Dolayısıyla rahatsızlık vermeye başladı artık. Belki de sizin dediğiniz gibidir, evet yaşıt değiliz konuşacak birşeyi olmadığı için lafı sürekli bize getiriyor da olabilir. Bilmiyorum artık zaman gösterecek neler olacağını....
Evi yakın olsun olmasın,abi beni aile meslelerinize karıştırmayın demeli.Veya madem adam kötü huylara sahip,ailesiyle bu kadar içli dışlı olmamanız gerek.Ben sana şunu da söyleyim,35 yaşında çocuk sahibi,türlü türlü sıkıntılarla uğraşan kadın 23 yaşındaki bir çocuktan hiç bir beklenti içine girmez.Hee yaşı büyük olsa,maddi olarak destek görse anlarım.
Kadının ancak sütü bozuksa yapar bunu, eşinden ilgi görmemesiyle ya da dul/bekar olmasıyla hicbir ilgisi yok.
Eğer icine kurt düştüyse bir şekilde takipte ol ama neticede olacağın önüne geçemezsin.
Eşinden ilgi görmediği için duygusal bir boşlukta, kendini sırf çocuğuna vermiş. Bu yüzden içindeki boşlukla ilgili bir erkek görünce kafası karışmış olabilir. Ama çok haklısınız, anca üstü bozuksa yapar...
Şimdi bir süre sessiz kalacağım, uzaktan izlemeye devam edeceğim. Bu sürede de ufak ufak bağları koparacağım. Gerisini zaman gösterecek... Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?