Eşinden ilgi görmeyen kadın?

bence kadın kızının mutlu olduğunu gördüğü için böyle davranmış ilk etapta napsın kimsesi yok diyosun çocuk ilgiye muhtaç
babası ilgi göstermeyince sevgilin de ilgilenince hoşuna gitmiştir
arada yaş farkı çok seni de tanıyo ilgisi olsa sana belli etmemek için hiç bahsetmezdi bence sevgilinden
ama bu durum ilerde farklı bi noktaya da gelir mi bilmem kadının psikolojisi normal değildir çünkü şu anda
öyle kalp yapıp göndermeler çok saçma olmuş yani kim olsa rahatsız olur

yalnızken onun evine gitmesin seninle birlikte gitsin zaten nişanlın niye eve gidiyo onu da anlamadım sen görüşsen neyse nişanlının gitmesi çok normal değil
diğer konuda adam arayıp sevgilini göndermiş eve bunda kadının bi suçu yok ki
nişanlın adamla mesafeyi açacak mecbur

sen gereksiz yere mi evhamlanıyosun buradaki konular yüzünden
yoksa kadının sana ya da sevgiline karşı kötü bakışlarını vs mi sezdin

ama çocukla arada sırada dışarda görüşün bence evde değil çok ta içli dışlı olmayın yani
ne sıklıkla gidiyo ki sevgilin onu anlamadım 3 güne bir gitmiyo heralde
çocuk bağlanacak kadar çok görüşüyosanız suç biraz da sizde yani sadece kadında değil
nadiren gidip görüşürsünüz ne gerek var çok görüşmeye

bi de şu aklıma geldi belki kadın seninle konuşacak birşey bulamıyo o yüzden de sürekli kızından ve nişanlından bahsediyo da olabilir mi yaşıt değilsiniz çünkü

Son düzenleme:
Kadın daha boşanmadı ki, hala evli. Düşünün yani...

iki şekilde de uygunsuz bence... kızın başka akrabası filan yok mu birtek sevgiliniz mi ilgileniyor bi büyük olarak ?? onu tam anlamadım. ayrıca nasıl baba figürü gibi oluyor ki sevgilin de daha 23 yaşında değil mi yani

kadının niyeti kötü bile olmasa,"kızım senden daha çok seviyor onu, sen aralarından çekil de mutlu olsunlar :)"diye bi msj atması çok saçma ve anormal bi davranış.
çocuğunu düşünse onun yabancı bi erkeği baba olarak görmesine ve bağlanmasına izin vermez ömür boyu beraber olmıycaklar sonuçta,çocuğunu babasız büyüten bir sürü insan var onlar ne yapsınlar?
konu sahibi ama erkek arkadaşındada hata var birz çok ilgilenmiş ki cocuk bağlanmış,bazı şeylerin dozunu ayarlamak lazım

Doğru söylüyorsunuz.. Bende hislerime çok güvenirim... Uzun zamandır susuyorum ama artık susulacak gibi değil... Yapılabilecek en doğru şey uzaklaşmak...

Doğru söylüyorsunuz.. Bende hislerime çok güvenirim... Uzun zamandır susuyorum ama artık susulacak gibi değil... Yapılabilecek en doğru şey uzaklaşmak...

işte bende uzaklaşma şimdilik diyorum ...

bir bak bakalım iyice ....sevgilinden şüphelenmiyorsun ama güvenme de çok ...

uzaklaşmak için erken daha...bir şeylerden iyice emin ol derim

Adam erkek arkadaşımın en iyi arkadaşı değil, sadece evler yakın olduğu için erkek arkadaşımı arayıp bavulu alabilir misin demiş.

Yaa ben "kızım erkek arkadaşına aşık oldu, kızımın mutluluğu için herşeyi yaparım ayırıcam sizi" tarzından laflarına başta bozulmuyordum ki, gülüp geçiyordum. Her çocuklu insan bu şakayı yapar, ben çocukken bana da yapıyorlarmış gayet normal birşey bu. Benim de ileride kızım olsa ben de söylerim "alıcam seni kızıma" diye. Ama bu doğrudan bana söylenen bi laf, her 10 cümlesinden 8i "erkek arkadaşınla seni ayırıcam kızıma alıcam onu" tarzından laflar etmesi.

Aslında mesele zaten bu değil ki, kadın erkek arkadaşımla kızının bir sürü resimlerini çekmiş. Resimleri kalpler içine almış, "bir tanesini çıkarıp bastırıcam kızımın odasına asacağım" dedi bana.

Benim anlam veremediğim ve sinirlendiğim nokta şu; erkek arkadaşımı resmen kızının babası yerine koymuş kadın. Eşiyle kızı yan yanayken tek bir kare fotoğrafları yok ama benim erkek arkadaşım kızla ne zaman oynasa bir sürü resimler çekilip kalpler içine koyuluyor. Kızı babası zannediyor erkek arkadaşımı. Hadi o çocuk, tamam anlıyorum kendisiyle ilgilenen bi erkek görünce babası yerine koyuyor. Kendi öz babası bugüne kadar 1 kere onunla oyun oynamamıs, kız da benim erkek arkadasım onunla oynayınca doğal olarak kendini yakın görüyor. Ama bence burada devreye annesinin girmesi gerekiyor, bir kere onlardan döndüğümüz bi akşam kızı annesine "anne abi burda uyusun" dedi. Yani kadının şu hayatta tek sahip olduğu varlık kızı. Ve kızı mutlu olsun diye herşeyi yapar, kendisi de bunu söylüyor zaten. E durum böyle olunca insanın aklına da binbir türlü senaryo geliyor....

İş yerinde veya işle ilgili görüşebilir.O zaman evine kadar gitmeyeceksiniz,ailesiyle görüşmeyecek hele ki aile meselelerinde yok valizimi getir muhabbetine filan girmeyeceksiniz.

Haklısınız, ama evler yakın oldugu icin adamın aklına ilk erkek arkadasım gelmis valizi alır mısın diye. Yine de hoş bir davranış değil, haklısınız.

benim anlatmaya çalıştığım şey şu çocuk sevmiş erk.arkadşınızı bunu kadın ne şekilde kullanabilrki
haa tutki oldu böle bişi sen sevgilinden eminsen gerisi boş değil mi
hem evli hem çocuklu hemde ark.eşine bakmaz her halde sevgilin o kadar midesiz değildir
bunu problem etme yani bence görüşmeyin çok rahatsız oluyorsan olsun bitsin

Haklısınız, ama evler yakın oldugu icin adamın aklına ilk erkek arkadasım gelmis valizi alır mısın diye. Yine de hoş bir davranış değil, haklısınız.

Evi yakın olsun olmasın,abi beni aile meslelerinize karıştırmayın demeli.Veya madem adam kötü huylara sahip,ailesiyle bu kadar içli dışlı olmamanız gerek.Ben sana şunu da söyleyim,35 yaşında çocuk sahibi,türlü türlü sıkıntılarla uğraşan kadın 23 yaşındaki bir çocuktan hiç bir beklenti içine girmez.Hee yaşı büyük olsa,maddi olarak destek görse anlarım.

Evet, başlarda bende öyle düşündüm kimsesi yok diye erkek arkadaşımın kızıyla ilgilenmesi falan hoşuna gitmiştir diye düşündüm. Hatta benim bile hoşuma gidiyordu, minicik bi bebek ilgi görmekten başka ne ister ki? Babasından göremediği ilgiyi erkek arkadaşımdan görüyor diye bende çok seviniyordum. Ama annesi olayı farklı boyutlara çekmeye başladı, sürekli her konuşmamızda lafı dolandırıp dolandırıp bize getiriyor, ben artık kadının iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum açıkcası.

Evhamlanmamın sebebi hem dışarda gördüklerimiz, duyduklarımız, hem de benim zamanında aile içinde yaşadığım aldatma mevzusu. Insanlara hiçbir şekilde güven olmuyor, öyle kötü bir devirde yaşıyoruz ki. Ben kadını uzun zamandır tanıyorum ama kocası pek evde olmadıgı icin ben tek başıma gidiyorum. Kocası olmadığı zaman 1 kere bile gitmedi erkek arkadaşım. Yani toplam 4-5 kere gitmişizdir beraberken evlerine. Erkek arkadaşım çocukları çok sever görünce dayanamaz, çocuklarla arasında müthiş bi bağ var. O yüzden kızı çok sevdi erkek arkadaşımı. Kadın da ne zaman erkek arkadaşım kızıyla ilgilense onlara bakıp gözlerini alamıyor üstlerinden. Dolayısıyla rahatsızlık vermeye başladı artık. Belki de sizin dediğiniz gibidir, evet yaşıt değiliz konuşacak birşeyi olmadığı için lafı sürekli bize getiriyor da olabilir. Bilmiyorum artık zaman gösterecek neler olacağını....

Kadının ancak sütü bozuksa yapar bunu, eşinden ilgi görmemesiyle ya da dul/bekar olmasıyla hicbir ilgisi yok.

Eğer icine kurt düştüyse bir şekilde takipte ol ama neticede olacağın önüne geçemezsin.

Erkek arkadaşım olduğundan büyük görünüyor, bir de onu geçtim 2 yaşında bi kız anlamaz ki onun yaşını. Zaten yaşından olgun duruyor, dolayısıyla kız da idrak edemiyor büyük mü küçük mü diye.. Bu arada hayır kızın başka hiçbir akrabası yok. Hepsi farklı şehirlerdeler. Erkek arkadaşım sadece oraya gittiğimizde ilgileniyor, onun dışında tabii ki ekstradan sırf kızla ilgilenmek için gitmiyor. Sadece arada eşi evde oldugunda bizi çağırdığında gidiyoruz o zamanlarda da kızla oynuyor zaten erkek arkadaşım..

Kusura bakmayin ama ben yazdiklarinizi tekrar ne var diye okudum okudum kuruntudan başka hicbir şey..

Bir çocuk anne abi burada uyusun diyebilir anne abiyi dov de diyebilir ? Bunlar çocukça şeyler değil midir?

Abi burada yatsin diyince kadin kizim istedi adami eve alayim da uyusun mu diyecek? Ya da abiyi dov dedi kizim istedi doveyim mi diyecek...

Eğer o kadin sevgiline başka gözle baksa seninle muhatap olmaz sana o resimleri göstermez bile seni kaale almaz bir kadin göz koyduğu adamin sevgilisiyle iyi gecinmez...

Bence bu kadar kotu dusundugunuz bir aileyle bir daha gorusmeyin.. İki yüzlülük etmiş olursunuz...

Evet bence de hiç normal değil söylediği şeyler, hadi 1 kere söylersin güleriz.. 2 kere söylersin güleriz ama bu sürekli söylenmez. İçim bayıldı artık her konuşmamızda sürekli lafı erkek arkadaşıma getiriyor. Çocuğuna çok acıyorum, hata tamamen kadında. Gidipte erkek arkadaşımla kızının resimlerini kalpler içine alacağına biraz babasının resimlerini açıp göstersin de kız bazı şeyleri ayırt edebilsin. Ya erkek arkadaşımda hata göremiyorum ben, çünkü onun çocuklara çok ilgisi var görünce dayanamaz sıkılmadan saatlerce oynar. Bu kıza da öyle yaptı, ekstradan abartı bi hareketi yoktu yani. Kucağına aldı, sevdi, ilgilendi, oyunlar oynadı, elinde değil ki... Ama haklısınız, sırf bu konu için değil her konuda bazı şeylerin dozunu ayarlamak lazım. Dozu fazla kaçırınca işin de cılkı çıkmaya başlıyor...

Öyle yapacağım, sizin de dediğiniz gibi; ben erkek arkadaşımdan eminim, aldatmaz demiyorum her erkek aldatır ama evli barklı, kocasını tanıdığı, çoluk çocuk sahibi, abla dediği bir kadınla beraber olmayı midesi kaldırmaz herşeyden önce. Yine de insan rahatsız oluyor ister istemez... Birden bire kesemem ama önce uzaktan biraz daha izleyeceğim ondan sonra yavaş yavaş ufak ufak koparacağım bağları. Yorumunuz için çok teşekkür ederim

canım senin psikolojin bozuluyosa görüşmeyin önceki ailevi durumunu biliyorum bi ara anlatmıştın bi konuda zaten zor bi dönem geçirmişsin erkeklere olan güvenin zedelenmiş o yüzden daha fazla strese girmeye gerek yok bence bu tarz konularda

benim fikrim 35 yaşındaki bi kadın 23 yaşındaki bi erkeğe çocuk gözüyle bakar ilgi duyacağını sanmıyorum eğer normal biriyse tabi
27-28 yaşında olsa anlarım da ikinizin de yaşı küçük o yüzden de senin yanlış anlamayacağını düşünerek haddini aşıyo olabilir
ama resim olaylarını iyice abartmış ben de şaşırdım bu duruma
bence sen ya görüşmeyi kes ya da bu resim olaylarının çocuğu kötü etkileyeceğini babasıyla olan ilişkisine bi şekilde önem vermesi gerektiğini söyleyin çok bağlanırsa sizin de başınıza bela olur sürekli görüşmek isteyebilirler

ama ben kadının seninle konuşacak birşey bulamadığını düşündüm ilk etapta başından geçenleri anlatınca bi süre sonra konuşacak konular bitmiştir o yüzden kızından nişanlından bahsediyodur sık görüşmeyin o yüzden ya da başka konular açın
ben hep mesafeli ilşkilerden hoşlanırım çok görüşünce cılkı çıkıyo işin mesafeni koy en iyisi

bu arada kadın bakımlı güzel biri mi kendine güvendiği için her erkeği etkileyeceğini filan mı düşünüyo acaba merak ettim

Son düzenleme:

Bu da farklı bi bakış açısı... Siz de haklısınız, bu yorumu okuyunca yüreğime su serpildi desem yeridir gerçekten. Ama şöyle düşünüyorum, benim erkek arkadaşım iyi bir aile babası olur ve çocuklarına çok düşkün olur. Erkek arkadaşımın o adamdan hiçbir şekilde bir eksiği yok, aksine fazlası var. Kadın belki erkek arkadaşımın bu kadar çocuklara düşkün olduğunu görünce etkilenmiş olabilir. Çünkü bana hep diyordu ki "hayatım boyunca hep çocuklarına düşkün, evine sadık bir kocam oldun isterdim ama bu devirde böylesini bulmak çok zor" derdi. Gerçi aradaki yaş farkını düşününce de biraz olsun rahatlıyorum, inşallah sizin dediğiniz gibidir. Çok teşekkür ederim

sizin yerinizde olsam ben de aynı şeyleri düşünürdüm. dikkat edin derim. kimden ne çıkacağı hiç belli olmuyor artık

Eşinden ilgi görmediği için duygusal bir boşlukta, kendini sırf çocuğuna vermiş. Bu yüzden içindeki boşlukla ilgili bir erkek görünce kafası karışmış olabilir. Ama çok haklısınız, anca sütü bozuksa yapar böyle birşeyi.

Şimdi bir süre sessiz kalacağım, uzaktan izlemeye devam edeceğim. Bu sürede de ufak ufak bağları koparacağım. Gerisini zaman gösterecek... Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

Son düzenleme:

ufak ufak caktırmadan :d

Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…