Eşinden yaşça büyük olan hanımlar

cok yas farki iyi degil ama bence 2 yada 3 yil kadin buyuk olsa pek belli olmaz sorunda olmaz bana gore

Son düzenleme:
ben de erkeğin kadından büyük olmasından yana olanlardanım. çünkü erkek zaten geç olgunlaşıyo, aynı yaşta olmaları bile bence erkek küçük demektir. ama bi de şöle bi durum var, 2-3 yaş falan erkeğin küçük olması pek bi sorun deil bana göre,çünkü o kapanıp gider yıllar geçtikçe, yaş farkını da göstermez bence o kadar yaş farkı. ama yine de tercih etmem benden yaşça küçük erkekle evlenmeyi.

ben de eşimden 3 yaş büyüğüm... çok mutluyıuz ... arada bu espri konusu ble olabilyor.. mesela eski bir dizi ya da müzik grubundan konuşurken "ben ilkokuldaydım sen daha kısa pantolonluydun" diyorum::))) ya da o "sen lisedeydin biz oyun oynuoyrduk daha" diyor::)) geçen bayramda esprisine "dur senin de elini öpeyim de harçlık ver" dedim.. "asıl benim senin elini öpmem lazım sen benim büyüğümsün" demez mi kaydirigubbakcemile3
yani arkadaşlar şaka bir yana önemlli olan ortak paydalarda buluşmak....... aşkın sevginin yaşı yok

bende 3 yaş büyüğüm biz bunu birbirimize aşık olduktan sonra farkettik ama şüşürler olsun 4 yıllık beraberliğimizde sorun olmadı ve muluyuz allah bozmasın ...karısı büyük olan zengin olur derler hem

bende eşimden1 yaş büyüğüm şu anda 12 yıllık evliyiz 7,5 yıl çıktık 4,yılda öğrendim.sadece hala ben biliyorum aslında gizlemeye gerek yoktu ama böyle devam etti.oğlumuz bile bilmiyor.etraftakilerin bilmesi beni utandırıyor.bu bizim aramızda sır olarak kaldı.ha mutlumuyuz mutluyuz problemde olmuyor ama başkalarının bilmesi beni rahatsız ediyor.birde şu zenginlikmuhabbetine gelinde erkek küçük olursa zengin olunurmuş biz borç içindeyiz 12yıldır rahatlayamadık

bende eşimden1 yaş büyüğüm şu anda 12 yıllık evliyiz 7,5 yıl çıktık 4,yılda öğrendim.sadece hala ben biliyorum aslında gizlemeye gerek yoktu ama böyle devam etti.oğlumuz bile bilmiyor.etraftakilerin bilmesi beni utandırıyor.bu bizim aramızda sır olarak kaldı.ha mutlumuyuz mutluyuz problemde olmuyor ama başkalarının bilmesi beni rahatsız ediyor.birde şu zenginlikmuhabbetine gelinde erkek küçük olursa zengin olunurmuş biz borç içindeyiz 12yıldır rahatlayamadık

belki saklıyorsunuz diye zengin olamamışsınızdır -tatlicadiarzu- allah allah rahat olun ... bunda utanılacak ne war.. erkekler göğüslerin gere gere söylüyorlar kendilerinden genç kadınla evlenince... ben de söylüyorum walla göğsümü gere gere... çocuğunuzun bile bilmemesi çok enteresan yani :uhm:

a.s. benim sevgilimde benden 2 yaş küçük (:asigim: cıtır şevgilim benim:asigim:) 5.5 yıldır birlikteyiz ve bayramdan sonra Allahın izniyle söz takıyoruz... yaş hiç problem olmadı aramızda.. hayatta daha önemli sorunlar olduğunu unutmayalım... herkese mutluluklar diliyoruma.s.

ben de erkeğin kadından büyük olmasından yana olanlardanım. çünkü erkek zaten geç olgunlaşıyo, aynı yaşta olmaları bile bence erkek küçük demektir. ama bi de şöle bi durum var, 2-3 yaş falan erkeğin küçük olması pek bi sorun deil bana göre,çünkü o kapanıp gider yıllar geçtikçe, yaş farkını da göstermez bence o kadar yaş farkı. ama yine de tercih etmem benden yaşça küçük erkekle evlenmeyi.

bence bu durum 20li yaşlarda geçerli... 30unu geçtikten sonra fark daralıyor ve sonra da kapanıyor.... genç olup da olgun kafalı erkekler de olabiliyor .. aynı şekilde 40ına gelse de çocukluktan kurtulamamış kadınların olduğu gibi ...
ayrıca bence erkeklerin yaşça büyük olmaları (büyük derken birkaç yaşı kastetmiyorum daha fazla yani) genelde kadına ve eve de ağır bir hava veriyor.... için kıpır kıpır olsa da ağır abla görünmek gibi bir misyon yükleyebiliyor... yani fazla olgunluk da bazan bayıltıyor insanı sırnaşık şey öyle ya babamla mı yaşıyorum hayat arkadaşımla mı di mi ya -tatlicadiarzu- erkeğin biraz küçük olmasını bu anlamda bir avantajı da bu... evde enerji hiç birmiyor ... ya yaşlanmıyorsunuz ya da genç kalıyorsunuz .. herkese tavsiye olunur :lepi:

bu konuyu açan arkadaşa çooook ama çok çok tşk ediyorum kafamdaki karışıklığın %80 gitmiş durumda:kahve:

canım yas hıc onemlı deıl.benım ıcın onemlı olan tek sey durustluktur sadıklıktır.gerısı boşşşşş.aynı yone bakmak,zevkler ortak,konusabılıyorsan paylasabılıyorsan yas nedırkı?sevgı ask tek gercek......

bebek yok henüz:)))))))))))
bakalım olursa allah verieise yakında düşünüyoruz
tek düşüncem yaştan bir sorun çıkarsa bebekten dolayı eşimde bana sen allahın işine karışma diyor.
Sen neden bebek sordun

yaşın kaç hayatım

Aslında normal bırŞey.anlaŞtıktan sonra.ayrıca eŞlerınden kÜÇÜk gÖsteren bayanlarda var yanı.amcamı kızı kendınden 10 yaŞ kÜÇÜk Çocukla evlendı Çokta mutlular.kadın 27 Çocuk 17 yaŞındaydı.zamanla o engel aŞılıyor Şekerım.mutlu olmak Önemlı.erkek bÜyÜk oluncada noluyosa anlamadım.

10 yaş fark cok fazla bence buradakı bayanlarıcok tebrık edıyorum benımde 8 yıl once unıversıtede cok ıyı anlaştıgım bırı vardı ama ben sızın gıbı cesaretlı olamadım 1.5 yaşı problem ettım şimdıkı aklım olsa hiççç takmazdım hepınıze mutluluklar.

bence önemli olan olgunluktur. 2-3 yaşın önem teşkil edeceğini hiç sanmıyorum.

bizim toplumumuzda kurallar vardır ya o da bunlardan biri.

ama şu kısmında sakınca olabilir, doğum, ev, iş stresi bayanları biraz daha yıpratıyor.

bayanlar bunu bakımla da aşar.

ben kendimden kucuk erkeklere hatta yasitim olanlara bile o gozle bakamiyorum
bu daha cocuktur deyip geciyorum
4 yas falan duyunca sok oldum acikcasi, hele ki 4 yas kucuk olana ufaklik falan derim herhalde
yani bazen dusunuyorum kendimden 2 yas bile kucuk olsa yanyana hayal ettigimde komik dururuz diyorum
bi erkegin yasini ogrendigimde ben kucukse haa neyse diyip pas geciyorum
bilmiyorum ya bu dusunceden siyrilamadim
siz nasil sevebiliyorsunuz

asik olmadan önce ayni seyleri düsünürdüm.Hatta" benden 1 günde kücük olsun istemem" derdim.Simdi öylesine asigim ki sevgilim 34,ben ise 39 olacagim,ama umrumda bile degil.Onu cok seviyorum yaklasik 1 yildir birlikteyiz,yazin evlenmeyi düsünüyoruz hatta cocuk bile yapacagim:)) kizlar kimse yasa takmasin gönül,yas,dil,din,irk tanimiyor.

ben sırf benden 2 yaş küçük diye birisiyle evlenmeyi reddetmiştim ve şimdiki eşimle evlendim..eşimi seviyorum ama onunla evlenseydim şimdiki sorunlardan bazılarını yaşamayacaktım..bundan da eminim..bazen keşke onu seçseydim dediğim bile oldu..ama ailem karşı çıkar onun ailesi karşı çıkar filan böyle sebeplerle ilişkiyi o benle evlenmeyi çok istiyorken bitirmiştim..şimdi eşim benden 11 yaş büyük..ve bunun dezavantajını çok gördüm..ben gezip tozmak isterken bazen koşup durmak isterken eşim evde olmayı seçti..birbirimize uzun zaman ayak uyduramadık yani..onla olsaydım böyle olmazdı dediğim çok oldu..birlikte çocukluklar yapabilirdik,daha genç dinamik bir çift olurduk dediğim...allah mutluluğunuzu ve benimkini de bozmasın tabii...artık bu yoldayız ..olsun eşimi seviyorum gene de...

Back
X