Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende eşimden1 yaş büyüğüm şu anda 12 yıllık evliyiz 7,5 yıl çıktık 4,yılda öğrendim.sadece hala ben biliyorum aslında gizlemeye gerek yoktu ama böyle devam etti.oğlumuz bile bilmiyor.etraftakilerin bilmesi beni utandırıyor.bu bizim aramızda sır olarak kaldı.ha mutlumuyuz mutluyuz problemde olmuyor ama başkalarının bilmesi beni rahatsız ediyor.birde şu zenginlikmuhabbetine gelinde erkek küçük olursa zengin olunurmuş biz borç içindeyiz 12yıldır rahatlayamadık
ben de erkeğin kadından büyük olmasından yana olanlardanım. çünkü erkek zaten geç olgunlaşıyo, aynı yaşta olmaları bile bence erkek küçük demektir. ama bi de şöle bi durum var, 2-3 yaş falan erkeğin küçük olması pek bi sorun deil bana göre,çünkü o kapanıp gider yıllar geçtikçe, yaş farkını da göstermez bence o kadar yaş farkı. ama yine de tercih etmem benden yaşça küçük erkekle evlenmeyi.
bebek yok henüz:)))))))))))
bakalım olursa allah verieise yakında düşünüyoruz
tek düşüncem yaştan bir sorun çıkarsa bebekten dolayı eşimde bana sen allahın işine karışma diyor.
Sen neden bebek sordun
ben kendimden kucuk erkeklere hatta yasitim olanlara bile o gozle bakamiyorum
bu daha cocuktur deyip geciyorum
4 yas falan duyunca sok oldum acikcasi, hele ki 4 yas kucuk olana ufaklik falan derim herhalde
yani bazen dusunuyorum kendimden 2 yas bile kucuk olsa yanyana hayal ettigimde komik dururuz diyorum
bi erkegin yasini ogrendigimde ben kucukse haa neyse diyip pas geciyorum
bilmiyorum ya bu dusunceden siyrilamadim
siz nasil sevebiliyorsunuz