- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi alonedark18
-
tabiki de değil ...eşim gider gider kombiyi düşürür en düşük 40 derece bende evimiz ve çocuklarımız için 45in ideal.olduguni söyler yulseltirim ki ikisi arasındaki fatura fazla farki yok..ama ısrarla ben sicakliyorum deyip düşürür ....ne yapacaksın ?? ödemeler onda para onda bir sıfır önde !
Sizin durumunuz maddi özgürlüğünüzün olup olmamasindan çok farklı birşey.ben ona ezigim tarzı şeyler söylemiyorum ki ..burada yazdıklarımı hissettirmiyorum...ben yaşadıklarımı size yazdım...yanında güçlü durmaya çalışıyorum hatta yalandan boş boş konuşuyorum küçüğüm büyüsün bende kendime yeni bir sayfa acicam diyorum maddi özgürlüğüm olacak diyorum az kaldı falan bir sürü şeyler ...ama icraat yok hala ...geçende AÖF ye yazılmak istediğimi söyledim ...masraf yapma ben karsilayamam zaten kendi sinavlarimi zor ödüyorum dedi ...işte o aşağılık yaşam halı budur ..okadar agladimki odama gidip
Calismiyorum. Hiç boynum eğik olmadi, üç kuruşa muhtaçta degilim. Harclik almadim hiç, butce dahilinde kendi hesabimi kendim yapip istedigimi aldim, harcadim. Eşimin herşeyi ayni zamanda benimdir.
Kendimi sizin anlattiginiz kadar ezik görsem cikar calişirim colugum cocugum yok engel olacak.
Sorun iş degil kendinizi bu kadar ezik gormeyin deger vermeyecek adam calisirken de vermez ama en azindan elinizde paraniz olur o ayri.
Ben de calisiyordum daha sonra tayin sebebiyle işimi bırakmak zorunda kaldım şuan evdeyim ve egikte kalmıyorum bence genel erkek problemi değil bu kişilik meselesi evin içini siz gecindiritorsujuz zaten daha büyük çalışma mi var yemek temizlik çocuk bakımı çamaşır.. Bence çalışmak evde kalmaktan daha kolay ezik hissetmek bu değil eşinizin kişilik ve tavırları farklı böyle bişey varsa git çalışan bı kadınla evlen sonra böyle böyle diyecegine iki unv okudum evet çalışmıyorum ama ezikte degilim beraber alıyoruz kararlari beraber yürüyoruz evliliğin başında giriyor süreç sonradan değil kanımca..hayır ama maddi özgürlüğü olmayan kocasının vereceği üç kuruşa muhtaç olan kadınlar gerçekten çalışanlara göre biraz daha boynu eğik kalıyorkelimelerle tarif edemiyorum sanirim
ben ona ezigim tarzı şeyler söylemiyorum ki ..burada yazdıklarımı hissettirmiyorum...ben yaşadıklarımı size yazdım...yanında güçlü durmaya çalışıyorum hatta yalandan boş boş konuşuyorum küçüğüm büyüsün bende kendime yeni bir sayfa acicam diyorum maddi özgürlüğüm olacak diyorum az kaldı falan bir sürü şeyler ...ama icraat yok hala ...geçende AÖF ye yazılmak istediğimi söyledim ...masraf yapma ben karsilayamam zaten kendi sinavlarimi zor ödüyorum dedi ...işte o aşağılık yaşam halı budur ..okadar agladimki odama gidip
Ha bu arada flört döneminde de ayrılmak kolay değildi bence. Zaten neden ayrılmak kolay olsun?flortteki gibi olmuyor malum ..hosumuza gitmeyen durumlar olduğunda bekarken hemen ayrılık kararı alırdık trib atardık ulaşılmaz olurduk ..daha da kiymetliydik sanki...şimdi evlendik iki çocuk ve maddi özgürlükde yok...hayatımın en büyük hatssiydi meslek sahibi olmadan evlenmek..şimdi aşağılık bir şekilde tripte de olsam hoşuma gitmeyen davranışlar nedeniyle , yine yemek yapıyorum temizlik yapıyorum boynu eğik bir şekilde evde duruyorum..birikmiş milyon tane ihtiyaç , geliri olmayan bir kadın eşine kızgın olsada evde hizmetçi modunda mutsuz bir kadın...siz eşiniz sizi mutsuz ettiğinde kendinizi nasıl ozletirsiniz ? nasıl cezalandırır siniz ? nasıl güçlü kadın imajı verirsiniz bu şartlarda ? ..kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki , ortada ihanet falan yok şimdilik ama ben bu ezik çaresiz halimden dolayı çok mutusuzm ..yenidoğan bebek online eğitimle okuma yazma öğrenmeye çalışan bana muhtaç olan iki yawrumu en güzel şekilde tek başıma büyütüyorum çok şükür , bu şartlarda ise girmem de mümkün değil ( en büyük hayalim çalışan anne olmaktı cocukalr elimi kolumu bağladı). ..neyse daha fazla uzatmayayım..eskisi gibi esijn gözünde nasıl ulaşılmaz olabilirim? siz bunu nasıl başarıyorsunuz. kavgadan sonra bile robot gibi yine rutin hizmetleri etmek aynı evde çaresizce durmak ...kendimi çok ezik hissediyorum...
kaç sayfa yorum var, ne ev hanımına laf eden var ne çalışan anneye. sizin dışınızda tabii. ne oluyormuş çalışan annelerin çocukları anlatın da detayını öğreneyim ben de bir çalışan anneyim ?Bu kendinle yasadigin icsel bir catisma,annemde calisan bir anneydi ve bana yeterli olamadigini dusunup agladi gecen gun oysa ben evlenmis barklanmis anne olmusum,bende ev hanimiyim cocuklarima calismayip bakabildigim icin cok minnettarim.
Calisan annenin cocugunun neler hissettigini bilsen sevgili Fatma boyle dusunmezdin.Emin ol pire icin yorgan yakilir.Atilan imzalar yok sayilir.Bosanilir.Bir cati altinda mutlu ,hayati paylasan anne ve baba goren cocuklara verecegin en kiymetli miras huzurdur.
Senin gibi hissettigim anlarda hemen bunlari dusunup tevekkul ediyorum.Kuleleri yapmak zahmetlidir,maharet yikmamakta..
Burada o zaman ben de işe gireceğim.ben ona ezigim tarzı şeyler söylemiyorum ki ..burada yazdıklarımı hissettirmiyorum...ben yaşadıklarımı size yazdım...yanında güçlü durmaya çalışıyorum hatta yalandan boş boş konuşuyorum küçüğüm büyüsün bende kendime yeni bir sayfa acicam diyorum maddi özgürlüğüm olacak diyorum az kaldı falan bir sürü şeyler ...ama icraat yok hala ...geçende AÖF ye yazılmak istediğimi söyledim ...masraf yapma ben karsilayamam zaten kendi sinavlarimi zor ödüyorum dedi ...işte o aşağılık yaşam halı budur ..okadar agladimki odama gidip
siz kendinizi ezik görüyorsunuz bence, eşiniz çalışıyor para ne kadar onunsa o kadarda senin yani sen çocukların kendin ve eşin evi temizleyip yemek yapıyorsun çalışmayıp evde oturan o kadar kadın varflortteki gibi olmuyor malum ..hosumuza gitmeyen durumlar olduğunda bekarken hemen ayrılık kararı alırdık trib atardık ulaşılmaz olurduk ..daha da kiymetliydik sanki...şimdi evlendik iki çocuk ve maddi özgürlükde yok...hayatımın en büyük hatssiydi meslek sahibi olmadan evlenmek..şimdi aşağılık bir şekilde tripte de olsam hoşuma gitmeyen davranışlar nedeniyle , yine yemek yapıyorum temizlik yapıyorum boynu eğik bir şekilde evde duruyorum..birikmiş milyon tane ihtiyaç , geliri olmayan bir kadın eşine kızgın olsada evde hizmetçi modunda mutsuz bir kadın...siz eşiniz sizi mutsuz ettiğinde kendinizi nasıl ozletirsiniz ? nasıl cezalandırır siniz ? nasıl güçlü kadın imajı verirsiniz bu şartlarda ? ..kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki , ortada ihanet falan yok şimdilik ama ben bu ezik çaresiz halimden dolayı çok mutusuzm ..yenidoğan bebek online eğitimle okuma yazma öğrenmeye çalışan bana muhtaç olan iki yawrumu en güzel şekilde tek başıma büyütüyorum çok şükür , bu şartlarda ise girmem de mümkün değil ( en büyük hayalim çalışan anne olmaktı cocukalr elimi kolumu bağladı). ..neyse daha fazla uzatmayayım..eskisi gibi esijn gözünde nasıl ulaşılmaz olabilirim? siz bunu nasıl başarıyorsunuz. kavgadan sonra bile robot gibi yine rutin hizmetleri etmek aynı evde çaresizce durmak ...kendimi çok ezik hissediyorum...
Sizin anneniz çalışırken size yeterli olamadıysa bu annenizin eksikliğidir.Bu kendinle yasadigin icsel bir catisma,annemde calisan bir anneydi ve bana yeterli olamadigini dusunup agladi gecen gun oysa ben evlenmis barklanmis anne olmusum,bende ev hanimiyim cocuklarima calismayip bakabildigim icin cok minnettarim.
Calisan annenin cocugunun neler hissettigini bilsen sevgili Fatma boyle dusunmezdin.Emin ol pire icin yorgan yakilir.Atilan imzalar yok sayilir.Bosanilir.Bir cati altinda mutlu ,hayati paylasan anne ve baba goren cocuklara verecegin en kiymetli miras huzurdur.
Senin gibi hissettigim anlarda hemen bunlari dusunup tevekkul ediyorum.Kuleleri yapmak zahmetlidir,maharet yikmamakta..
İşte sorun da adamda zaten, sanıyo musunuz ki çalışınca adam burnunuzdan getirmeyecek. Hiç minnet etmezdim demeyin bin türlü baskıyla elinizdeki paraya göz dikerdi.kendisi biraz cimri balon bile almak istemez ne gerek var der çocuk ruhundan anlamaz ..
Boyunda mi egmiyorsun enisteyeÇalışmıyorum ev hanımıyım 34 yıldır eşime ezik olduğumu bilmem,ben bir kadınım ayaklarım sağlam basar yere.
Niye eğeyim boynumu en çok didişir tartışıırmBoyunda mi egmiyorsun enisteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?