- 24 Ekim 2019
- 8.113
- 49.655
- 548
- Konu Sahibi alonedark18
-
Cok yanlis dusunuyorsunuz.fark calismak degil fark kocadadir.ben calismadim asla kendimi ezik gormedim evlenince bilakis daha rahat hissediyorum baba evimden.ne istiyorsam aliyorum butcemize gore beraber hesap kitap yapiyoruz.hatta esimin istekleri oldugunda ben aldirmiyorum bazen butceyi sarsacaksa.sanki kendi parammis gibi sefasini suruyorum elhamdulillah.calissam belki boyle rahat harcayamazdim.ne calisan kadinlar goruyoruz harcayamayan.onemli olan esinizdir iste harcamaniza ses ediyorsa ondandir.yoksa calisip calismamayla ilgisi yok.calismayan kadinlari ezikleyip durmayin.iste canli ornegiyim.herseyde oldugu gibi bundada farkliliklar oluyorhayır ama maddi özgürlüğü olmayan kocasının vereceği üç kuruşa muhtaç olan kadınlar gerçekten çalışanlara göre biraz daha boynu eğik kalıyorkelimelerle tarif edemiyorum sanirim
Küsünce adamin gelip sofraya oturmamasi lazim aslinda. Yüzsüzce gelip yeyip kalkiyor mu ille kovmak mi lazimSanki içimi gördün küsünce bile o yemeği yapmalıymışım gibi hissediyorum ve bu durumdan çok rahatsızım... bazen çok daralıyorum.
Küsünce adamin gelip sofraya oturmamasi lazim aslinda. Yüzsüzce gelip yeyip kalkiyor mu ille kovmak mi lazim
Takmamak çok zor benceYani tabiiki adamlarin da biraz cabasi oluyor cocuklar ama baya da kendileri icin :) malum evlilik erkeklere rahatlik sonucta ulkemizde bunu kimse inkar edemez . Ama iste o noktadan sonra aslinda adam da kadin da biliyor mecburi gibi devam ettigini, duygularin eskisi gibi olmadigini ve hic bir zaman da olamayacagini.. bu duygusuzlukta bile bir denge kuruluyor ki devam ediyor düzen iste... napalim sağlık olsun diyip devam ediyoruz hayat...
Faaliyete aksiyona gecip bir sey yapamayacak durumdaysan her sey icin söylüyorum- takmayip devam edeceksin bu hayatta.
Oda dönemez sende. Eminimki kıymetlisindir eşinde ama rutin oluyor işte. Ya birde trip hoş değil ya neyse o olmalı benceflortteki gibi olmuyor malum ..hosumuza gitmeyen durumlar olduğunda bekarken hemen ayrılık kararı alırdık trib atardık ulaşılmaz olurduk ..daha da kiymetliydik sanki...şimdi evlendik iki çocuk ve maddi özgürlükde yok...hayatımın en büyük hatssiydi meslek sahibi olmadan evlenmek..şimdi aşağılık bir şekilde tripte de olsam hoşuma gitmeyen davranışlar nedeniyle , yine yemek yapıyorum temizlik yapıyorum boynu eğik bir şekilde evde duruyorum..birikmiş milyon tane ihtiyaç , geliri olmayan bir kadın eşine kızgın olsada evde hizmetçi modunda mutsuz bir kadın...siz eşiniz sizi mutsuz ettiğinde kendinizi nasıl ozletirsiniz ? nasıl cezalandırır siniz ? nasıl güçlü kadın imajı verirsiniz bu şartlarda ? ..kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki , ortada ihanet falan yok şimdilik ama ben bu ezik çaresiz halimden dolayı çok mutusuzm ..yenidoğan bebek online eğitimle okuma yazma öğrenmeye çalışan bana muhtaç olan iki yawrumu en güzel şekilde tek başıma büyütüyorum çok şükür , bu şartlarda ise girmem de mümkün değil ( en büyük hayalim çalışan anne olmaktı cocukalr elimi kolumu bağladı). ..neyse daha fazla uzatmayayım..eskisi gibi esijn gözünde nasıl ulaşılmaz olabilirim? siz bunu nasıl başarıyorsunuz. kavgadan sonra bile robot gibi yine rutin hizmetleri etmek aynı evde çaresizce durmak ...kendimi çok ezik hissediyorum...
Canım çok küçük bı örnek vereyim kendimden.buzlukta peynir i eşim iki gün önce çıkarmış bende yeni mi aldın dedim hayır dedi ve evden haberin yokki iyi bı ev hanımı ol artık diye cümle kurdu. Öylemi dedim.peki sende daha iyi koca ol daha iyi şartlar sun bana daha kaliteli eşyalar daha freah ve konforlu bir eve tasinalim dedim istiyorum hadi dedim yap iki gündür eşya bakiyoflortteki gibi olmuyor malum ..hosumuza gitmeyen durumlar olduğunda bekarken hemen ayrılık kararı alırdık trib atardık ulaşılmaz olurduk ..daha da kiymetliydik sanki...şimdi evlendik iki çocuk ve maddi özgürlükde yok...hayatımın en büyük hatssiydi meslek sahibi olmadan evlenmek..şimdi aşağılık bir şekilde tripte de olsam hoşuma gitmeyen davranışlar nedeniyle , yine yemek yapıyorum temizlik yapıyorum boynu eğik bir şekilde evde duruyorum..birikmiş milyon tane ihtiyaç , geliri olmayan bir kadın eşine kızgın olsada evde hizmetçi modunda mutsuz bir kadın...siz eşiniz sizi mutsuz ettiğinde kendinizi nasıl ozletirsiniz ? nasıl cezalandırır siniz ? nasıl güçlü kadın imajı verirsiniz bu şartlarda ? ..kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki , ortada ihanet falan yok şimdilik ama ben bu ezik çaresiz halimden dolayı çok mutusuzm ..yenidoğan bebek online eğitimle okuma yazma öğrenmeye çalışan bana muhtaç olan iki yawrumu en güzel şekilde tek başıma büyütüyorum çok şükür , bu şartlarda ise girmem de mümkün değil ( en büyük hayalim çalışan anne olmaktı cocukalr elimi kolumu bağladı). ..neyse daha fazla uzatmayayım..eskisi gibi esijn gözünde nasıl ulaşılmaz olabilirim? siz bunu nasıl başarıyorsunuz. kavgadan sonra bile robot gibi yine rutin hizmetleri etmek aynı evde çaresizce durmak ...kendimi çok ezik hissediyorum...
flortteki gibi olmuyor malum ..hosumuza gitmeyen durumlar olduğunda bekarken hemen ayrılık kararı alırdık trib atardık ulaşılmaz olurduk ..daha da kiymetliydik sanki...şimdi evlendik iki çocuk ve maddi özgürlükde yok...hayatımın en büyük hatssiydi meslek sahibi olmadan evlenmek..şimdi aşağılık bir şekilde tripte de olsam hoşuma gitmeyen davranışlar nedeniyle , yine yemek yapıyorum temizlik yapıyorum boynu eğik bir şekilde evde duruyorum..birikmiş milyon tane ihtiyaç , geliri olmayan bir kadın eşine kızgın olsada evde hizmetçi modunda mutsuz bir kadın...siz eşiniz sizi mutsuz ettiğinde kendinizi nasıl ozletirsiniz ? nasıl cezalandırır siniz ? nasıl güçlü kadın imajı verirsiniz bu şartlarda ? ..kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki , ortada ihanet falan yok şimdilik ama ben bu ezik çaresiz halimden dolayı çok mutusuzm ..yenidoğan bebek online eğitimle okuma yazma öğrenmeye çalışan bana muhtaç olan iki yawrumu en güzel şekilde tek başıma büyütüyorum çok şükür , bu şartlarda ise girmem de mümkün değil ( en büyük hayalim çalışan anne olmaktı cocukalr elimi kolumu bağladı). ..neyse daha fazla uzatmayayım..eskisi gibi esijn gözünde nasıl ulaşılmaz olabilirim? siz bunu nasıl başarıyorsunuz. kavgadan sonra bile robot gibi yine rutin hizmetleri etmek aynı evde çaresizce durmak ...kendimi çok ezik hissediyorum...
AynenBoyun eğmek isteyince kadın herşey bahane oluyor. İşiniz olsaydı çocuklar var diyecektiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?