- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
sizde takıntı haline gelmiş böyle giderse boşanmaya kadar gider uyaruyım kardeşi sonuçta ya kesin bir dille uyaracaksın çizgini çekeceksin hergün dırdırla yada fenalaşarak çözülecek gibi durmuyo ama kardeşi eşinde suç karısına laf söyletiyosa EŞİN herşeyin suçlusuMerhaba arkadşalar
eşimin erkek kardeşi ile sorunlar yaşadık , daha doğrusu neye uğradığımı şaşırtacak ciddi saygısızıkları sözleri oldu, eşimle bu konud a çok ama çok tartıştık, buna rağmen düğününe gittim doğumlarına gittim oldum olası doğru düzgün işi yok kb dan geçinirler genelde, abisine saygısızlık pek yapmaz,
şu sıralar eşimin ofisine girip çıkıp ordan para kazanmaya başladı ama eşimin ofisinnden para kaznmasına razı değilim bana onca şey yaşatan insanların karı koca ikisi de aynı saygısız,
eşimin bürosunu birlikte kurduk ben çalışıyorum şükür işim iyi, ama eşimin işleri bazen inişli çıkışlı oluyor , bazen parası olmuyor ve benden alıyor ofis masrafları vs için,geçen hafta daha 3500 verdim eşime,
ben eşime kardeşinin o bürodan para kaznamasına razı omadığını söyledim eşimin bazı cihazları var onları alıp kullnaıp para kazınıyor eşime bi katkısı yok,
ama eşim ne zman ağzımı açsam burnumdan getiriyor artık son iki ayda üç defa acile gittim kalp kriiz sandım fenalaştım ben yaşatılanları unatamıyorum , eşim destek olmadı o zamanalar, hala da desteğini hissetmiyorum bana ,
eşim anlamıyo, başka iş bulsun diyorum maddi konuda birliktelik istemiyorum , bu iş ilerler ve kardeşi tamamen eşim ile çalışmaya başlar kaldı ki mesleği eşimin işi ile alakalı değil ama eşimle sürekli teld e vs irtibat halindler eşime soruyor sürekli , işi öğrenmeye çalışıyor, sanki bu işi yapacak gibi diyorum eşim kavga çıkarıyor, ama ben razı değilim, eşimin kardeşi ve eşi ile ne zman karşılaşsam bana unutmayacağım saygızılklar yapıyorlar onlara naptım anlamıyrum ben de soğuk davranıyorum ama saygısızlığım yok eşim bunları gördüğü halde bişey yokmuş gibi devam etmemi istiyor onlar a karşı, bu konulardna ötürü sürekli kavga ediyoru z sürekli, güzelce hislermni anlatsam da değişen bişey olmuyor,
ben de karar verdim eşime maddi destek olmayacağım ama sonu nereye gider bu işin hiç bi fikrim yok, kendimi yemekten helak oldum eşime çok kırgın ve kızgınım,onlar iki çocuk yaptılar , eşim anca benle didişsin , sürekli düşük yapıyorum kendimi çok sıkıyrum razı değilim,
başka çıkar yol bulamadım siz ne fikir veririsiniz?
içim içimi yiyor benim de katkımla alınan cihazlardan o pisliğin para kazanmasına
sorun zaten orda bende bankada param olduğunu biliyor , istiyor acilllllllllllll diyo,bırakın ne kazanırsa kazansınlar abi kardeş .. ama siz paranızı vermeyin. koyun bankaya saklayın.
sizde takıntı haline gelmiş böyle giderse boşanmaya kadar gider uyaruyım kardeşi sonuçta ya kesin bir dille uyaracaksın çizgini çekeceksin hergün dırdırla yada fenalaşarak çözülecek gibi durmuyo ama kardeşi eşinde suç karısına laf söyletiyosa EŞİN herşeyin suçlusu
çok haklıısn,Size karşı nasıl saygısızlık yapıyorlar ?
Eşimiz bu durumda tepki gösteriyor mu kardeşine ?
Oluruna bıraksanız olmaz mı ..
Bırakın rızkı o sirkettense kazansın kardeşi ne olacak ki ?
Is hayatıyla normal hayatı birbirine karıştırmamak gibi bir durum olarak görün .
Yazık değil mi evliliginizi sırf bu yüzden yokuşa sürmeniz.
Kardeşine , " hayır kullanamazsin " diyemez , siz de bunun için eşinizden ayrılmayacaksanız bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Burada konu , " benim paramla alınan cihazlar " ise sizin evliliginize çoktan ayrılık girmiş demektir.
Birde üstüne artık destek olmayacağım derseniz bu defa da bunun üzerine kavgalar başlar.
Acillik olacak kadar çok üstünde durulması gereken bir konu değil. Öfkenizi anlıyorum ancak hayat çok kısa. Değmez inanın bu didişmelere.
Size bir şey olsa Allah korusun ,cihazlarda parada bu dünyada kalacak.
biliyorum ki maddi yardımı kesmem de evde ayrı ciddi bi huzursuzluk oluşturacak...Anliyorum
Anlasamadiginiz insanlarin sizin uzerinizden para kazanmasini istemiyorsunuz.
Ama esiniz de kardesi oldugu icin ses cikaramiyor.
Muhtemelen bu isi yakin zamanda birlikte yapmaya baslayacaklar ortak olacaklar.
Iyisi maddi yardimi kesin.
Madem oyle 2 kardes baslarinin caresine baksinlar.
Siz kendi capinizda haklisiniz
Ama o da esinizin kardesi.
Haklisinbiliyorum ki maddi yardımı kesmem de evde ayrı ciddi bi huzursuzluk oluşturacak...
sıkıntım bunu biliyor olmam ve sorun kaldıracak halim yok artık
7 yıllık evliyiz çocuk yok, çok kırgınım yapım hassas
panik atak oldum zaten.....ben de yavaş yavaş ayırmaya başladım maddiyatı. benzer sebeplerden ötürü. yaklaşık 3500 gibi maaşım var. ev kirası otomatik benden kesiliyor, araba için çektiğim peşinat kredisi beden kesiliyor, mutfak ve bakıcı parası bendeydi.
bakıcı parasını bu ay eşime devrettim, seneye evden çıkıcaz o da benden gidecek. araba da bitiyor seneye onu da vermeyi düşünmüyorum. sadece mutfak masrafı ben de olacak.
ayrıca dikkat et panik atak hastalığının başlangıcında gibisin. ben de kalp krizi geçiriyorum diye hastanelere giderdim sonuç koca panik atak ve arkası depresyon. boşver ne halleri varsa görsünler. şükür ayaklarının üzerine duruyorsun
zaten bi ay susuyorum sonra içim içimi yiyince tekrardan söylüyorum sakince ,Yani bence de tepkini koy katkı yapma diyeceğim ama eşinle daha kötü olur musunuz diye bi düşündüm. Çünkü sert bi tepki verince daha fazlasıyla karşı karşıya kalıyoruz. Bir süre görmezden gelip biraz sakinleşsen mi acaba
zaten bi ay susuyorum sonra içim içimi yiyince tekrardan söylüyorum sakince ,
ama hayvanlaşıyor ben ağzımı açınca, bi daha kardeşin dersem boşanacakmış
benim affedebileceğim bişey değil,Eşinin kardeşinin nasıl bir saygısızlığı oldu seni bu kadar üzecek? Eğer hakliysan eşin bırak kardeşini işine ortak etmeyi falan yüzüne nasıl bakip kardeşim diyor hala? Yani saygısızlık affedilmeyecek türde biseyse eşin niye sana sahip çıkmıyor, affedilecek bir saygisizliksa sen neden bu kadar buyutuyorsun?
Sen zaten evli degilmissin ki. Esinin gozunde hic degerin yok arada para sıkıstıginda hayrat olmussun. Sen kendine deger ver maddi destegini kes.zaten bi ay susuyorum sonra içim içimi yiyince tekrardan söylüyorum sakince ,
ama hayvanlaşıyor ben ağzımı açınca, bi daha kardeşin dersem boşanacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?