- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
- Konu Sahibi Prensescann
-
panik atak oldum zaten.....
6 aydır var maalesef, hep aynı sorunlar yüzünden terapi de aldım ama terapist diyor ki hayatındaki sorunları çözmedikçe senin durumun değişmez dedi, sen hasta değilsin köşeye sıkışmışlık var sende dedi, çok da güzel dedi
zaten bi ay susuyorum sonra içim içimi yiyince tekrardan söylüyorum sakince ,
ama hayvanlaşıyor ben ağzımı açınca, bi daha kardeşin dersem boşanacakmış
çok haklıısn,
eşim kardeşim öküz huyu böyle diyor , o halde karıştırma maddi konulara diyorum görüş et sev onu ama bana bulaştırma, işine bulaştıma çünkü razı değilim benm de hakkım var diyorum,
bi de sıkıştıkça benden para alıyor eşim, asla razı değilim,
aşırı ciddii sorunlar yaşadık en suçlusu eşim bunu da biliyorum
sorun zaten orda bende bankada param olduğunu biliyor , istiyor acilllllllllllll diyo,
vermesem zaten sorun kalmaz ne halt yiyorlarsa yesinler
Allah sizi bu huydan kurtarsın
bence ölümü düşünmek size iyi gelir
bugün ölecek olsanız yanınıza ne alıp gideceksiniz ? bu insanlar sizi böyle mi hatırlasın istersiniz?
uç günlük dünya sonuçta. bu kadar affedememek neden?
benim paramla dedikleriniz hepsi geçici. rizki veren de Allah. sizi sadece aracı etmiş diye kendinizi sebep sanmayın. mütevazı olmayı deneyin. o zaman kalbiniz de yumuşar bence. bedeninize yaptığınız zulmü görün. bebeğiniz de rahat etsin tutunsun sizin rahmetinize kalbinizin yumuşaklığına. affedin siz rahat edin. kimse hak ettiği için değil siz hak ettiğiniz için. siz bu yükü bu sıkıntıyı taşımamak için. enerjinizi olumlu s eyler için kullanın. saygı göstermeyen kendisi sorunludur siz hak etmediğiniz için değil. onu affedin bırakın nasılsa öyledir değiştiremezsiniz. siz ancak kendinizi değiştirebilirsiniz ve rahatlatabilirsiniz. kendinize merhamet edin yuvanıza merhamet edin yavrularınız tutunsun yeşersin zamanla inşallah
Allah kalbinize ferahlık versin
kardeşi ve eşi şuan hakaret ederke değil mesela karşılaştığımzda selam bile vermeyerek beni yok syarak ve de buna bi ılıf uydurarak yollarına devam ediyorlar,Canım bak öncelikle şunu bir kabul etmelisin ki geçmişi geçmişde bırakmalısın !
Geçmişte sana yapılan haksızlıkları düşünüp içinde tutup büyüterek bir yere varamazsın!
Bunu hiç kimse için değil kendin için yapmalısın!
Eşinin üstüne gitmekten vazgeç
Hatta eşine bu konuda tek harf etme
Kaynın ve eşi sana Hale’n saygısızlık etmeye devam ediyorlarsa hemen ama anında bak hemen anında ver tepkini
Susma içinde tutma sende duracağına onda dursun
Ne olacaksa da olsun
Senin hastalanmadan iyidir!
Yardımı kes ama hemen değil kademeli azalt ki eşinle de kötü olma
Politik ol ancak öyle kazanırsın
Birincisi o ikisini kafana takmamayı öğren.kardeşi ve eşi şuan hakaret ederke değil mesela karşılaştığımzda selam bile vermeyerek beni yok syarak ve de buna bi ılıf uydurarak yollarına devam ediyorlar,
neye nasıl cevap vereceğimi bilemiyorum o an cevaplık mevzular yapmıyorlar, düşük yaparım kimse umursmamz vs ama kardeşi beni görünce arkasını dönüp gitti kaç kere ben oturup günlerce ağladım aptal gibi,
öncesinde de hakaret boyutu va r bu işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?