Eşini, Bebek İçin İkna Etme Mücadelesi??

Bak ben sana söyliyiiimmm.

Konuyu artık acmayacaksin. Ama her dışarı çıktiginizda bebek görünce bebeğe dalııııp gideceksin. :)

Ne oldu falan derse yok öyle dalmisim falan. :)
Bul o zaman bahaneler.

Bence bu işe yarar.

Yani, kilit cevabı vermişsiniz aslında eşimle önceden konuşmam gerekirdi, diye. Bence sizin en büyük hatanız daha önceden konuşmamış olmanız. Kimilerine göre bunu konuşmaya gerek bile olmayabilir sonuçta iki insan bir yuva kurmuş, evlenmişler, elbette eşinden çocuk ister, istemeli diye düşünebilir ama mesele erkekler olunca bizim düşündüğümüz ya da uygun gördüğümüz gibi hareket etmiyorlar, tepkileri bize göre ağır gelebiliyor tıpkı sizde olduğu gibi. sizin eşiniz de bir alem ona bakarsanız. endişelendiği için çözüm arayışına girmiş olabilir ama aldırma konusunu sade ve sadece 1 kere söylemesi gerekirdi ama anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla size devamlı aldırma meselesiyle geliyor. yanlış mıyım? yani evli barklı bir adamın da arkadaşından "çocuğu aldırın" şeklinde tavsiye alması çok sinir bozucu ve trajik. erkekler böyle işte, kadınlar gibi düşünmüyorlar.

İşte bende onu diyorum.
Çocuk konusunu konuşmadık. O an çocuk ikimizinde aklında yoktu.
Yani konusmamizda gerekmiyor. Ama bu kadar problem yapacaktiysa konussaydi.
En yakinina danismiyor.
Ben her sabah olduğu gibi gözümü açar açmaz mide bulantısı ile kivrandim. Eşim yola çıkmıştı iş görüşmesi için şehir dışına gidiyordu arkadasiyla. Yatakta bir sağa bir sola döndüm ama mide bulantısı rahat bırakmadı. Kalkip kahvaltı yapim , dedim. En iyisi bastırır fln.
Kahvaltı sonrası midem daha beter oldu ve yediklerimi cikardim.
Bu arada yetişmem gereken bir sınavım vardı. Bu durumlar olunca evden çıkmam gecikti.
Eşimde beni arıyor nerdesin çıktın mı evden fln diye.
Benimde durum kötü zaten. Limon ile midemi hafifletmeye çalışıyorum.
Durumu izah ettim.
O da tamam, deyip kapattı.
Megersem dalginligina gelmiş. Sormuş.
X bey 1 aylik gebelikte istifra olur mu , diye.
Adam da o an öğreniyor durumu. Ve gencsiniz ne yapıyorsunuz. Bak kız sınava gidiyor. Ve önünde daha da önemli sınavlar olacak....gibi gibi aldirsin , demelere kadar getiriyor olayı.
Eşim 2 kere ima ile 1 kere de 1 ayın var dirmak için , dedi.
Sonradan kurdugu cümleler ise hep sen istedin , li oluyor.
Suan artık iş benim sorunluluguma yada sorumsuzluguma kaldı.
Uzuldugum icin
Bebeğe bise olursa benden.
Yemek yemedigim için
bebeğe bise olursa benden.
Hala kilo alamayıp aksine kilo kaybına devam edersem yine sorumsuzlugum yüzünden laf isitecek kisi benm.

Ben esinizi asla ve asla hakli bulmuyorum. Gerek isteyerek gerek istemeyerek o bebegi kabullenmek zorunda. Resmi nikahli esisiniz ne demek bebegi istememek.

Madem bu kadar tepki verecekti adam gibi korunacakti kimse kusura bakmasin. Oh ya ne guzel, hem korunma hem de bebegi isteme. Yok oyle yagma. Biz deneme tahtasi miyiz !

Bir bebegin katili olmak mi?
İs, guc, sinav mi?

Esiniz bir guzel dusunsun.

İstemiyorsa da kusura bakmayin ama defolsun gitsin.

Kizlaaaaaaar inanilmaz bir sey olduuuu

Adetimde gecikme vardi. Fakat hic onemsemedim. Cunku stresten falan nadiren de olsa geciktigi olurdu.

İlac kullanmam gerekiyordu bas agrisi icin. Evde de bir test vardi.
Dedim kesin yok (cunku geri cekmeyle yillardir bi sey olmamisti) ama bi bakayim.
Bir de ne goreyimmmm

Cift cizgiiii

Hala soktayim.

Buraya hemen yazsam mi bilemedim, dunden beri erteledim ama dayanamadim

Bu arada esim de ayni ben gibi soklardaaa. Cunku asla tahmin etmiyorduk. Dunden beri sersem gibiyiz. Megerse ben burlarda sizle bebek icin dertlesirken, bebek varmis megerse
Esim nasil olur ama emindim bi sey olamazdi falan filan dedi
Hayirlisi deyip durumu kabullenmeye calisiyoruz ikimizde hala ve hala soktayiz ay duygularimi, yasadiklarimi ifade edemiyorum su an. Yazip yazip siliyorum

Yaa çok sevindim adınıza
KK nın resmen bi Uğur'u var ya, Bebek isteyene Bebek, eş isteyene eş geliveriyor, dua niyetine mi geçiyor nedir
Allah tamamına erdirsin, sağsalim kucağınıza alın inşallah

Hahhahhaa,çok güzel,bende görünce şaşırdım birden,hadi gözünüz aydın.Doğuma giderken de burda yazacaksınız ama,karışmayız valla

Adam şokta,acelesi yok,koooskoca 9 ay,senin ikna etmene de gerek kalmadı,kendi olsuun dursunÇabuk havaya girer merak etme...

Canımmm, coook sevindimmmm.
Geleceği varmış işte. Ötesi boş.
Ayyyy 6. Haftalık birde..
Masaallah yaaa. Hadi bakalım hayırlı sağlıklı gebelikler.
Çok çok çok tebrik ederim. Her anını yaz olur mu.
Sendeki gelismeleri okumak çok güzel. :)

Canım
Canım cok sevindim adina, sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Değişik oldu cidden
Geri çekilmeye hamile kaldin demek bizde o yöntemle korunuyoz, ben çok zor görüyordum o ihtimali ama oluyormuş dmeekki

Son düzenleme:

canim 3 yillik evliyiz, ilk aylar hap kullandim. Sonra cogunlukla geri cekilme. Ve hicbir sey olmamisti. Bu sefer birinde biraz gec kaldik ilk kez galiba. Su an yeni yeni oyle dusunmeye basladik. Dikkatli olun siz de :)

canim 3 yillik evliyiz, ilk aylar hap kullandim. Sonra cogunlukla geri cekilme. Ve hicbir sey olmamisti. Bu sefer birinde biraz gec kaldik ilk kez galiba. Su an yeni yeni oyle dusunmeye basladik. Dikkatli olun siz de :)
Bilgilendirmen için teşekkürler canım geçen sene doktora gidene kadar eşim hem korunuyor hem geri cekiliyordu, Ancak Dr zaten geri çekilme de bir korunma bu nedenle hamile kalmazssiniz dediginden beri , pek dikkat etmiyorduk, tabi çabucak çektiği için bana da zor bir ihtimal geliyordu Sizi görmem iyi oldu bir süre daha dikkatli olmamız gerekcek inşallah hayırlı zamanda olur

Anlamadım hamile kalmak istiyorsunuz ama şu an hamilelik takviminiz var

Amaan, işiniz zor. Evlilik zor, hamilelik zor, annelik zor... Buradan bakınca Eşiniz sizi seviyor gibi de görünmüyor. Hayırlısı.

Amaan, işiniz zor. Evlilik zor, hamilelik zor, annelik zor... Buradan bakınca Eşiniz sizi seviyor gibi de görünmüyor. Hayırlısı.

Ya yorumunuz bana tebessüm ettirdi. :)
Hamd olsun çok şükür eşim beni seviyor.
Ondan hiç şüphem yok.
Bende onu çok seviyorum.
Onunda bunda şüphesi yok.
Esimin bu olaya cikisindan dolayı ona çok kizgindim ama babalık telasesine kapıldı birden. Baba, bana baba dicek, deyip duruyor. Saskinlik ve mutluluk içindeyimmm..

Birden bire mi? İlginç. Neyse kolay gelsin işiniz zor. :)

neden eşinizi ikna etmeye çalısıyorsunuz? çok yanlış 1 sene sonra eşim çok ilgisiz benden soğudu, bebekle ilgilenmiyor diye konu açarsınız... eşiniz kendini hazır hissetmiyorsa bu diretme neden? bir çocuğa hayat vermek gelecek hazırlamak olsunmu olmasın mı hmm karar verdim olsun diyeceğiniz bir durum değil bence tek taraflı alınacak bir karar hiç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…