- Konu Sahibi sstsessizol
-
Ben de hep tam tersini düşünüyorum. Ne zaman çocuk istiyorum çocuk diye tutturan adam görsem bu adam o çocuğa bakmaz, kadına atıp çekilecek köşesine diyorum öyle de çıkıyor. Çünkü çocukla beraber yükleneceği sorumluluğun farkında olan adam temkinli yaklaşır, 40 defa düşünür bence. Çok hevesli olanlar yalnızca iki agucuk yapıp keyfine bakacağını bildiğinden rahat rahat istiyor.Korkaklar ya istememe olayı değil gerçekten bebek istemeyen erkek benm için hayatta hep yeniktir yalnızdır mutsuzdur.Bunu kocama da aynen böyle söylüyorum kabul etmiyor gururuna yediremiyor nasıl böyle bir kıyas yaparsın saçmala diyor ama bu benim fikrim.
Yaş aldı başını gitti deyince 35+ falansiniz sandım. 27 yaşındayım evli bile değilim, ben öleyim.
Ben de arkadaşlara katılıyorum, eşiniz istemiyorsa zorlamayın yoksa yüzünüz olmaz ilgilen demeye. Bana ne ben istemiyordum diyebilir.
Ben de hep tam tersini düşünüyorum. Ne zaman çocuk istiyorum çocuk diye tutturan adam görsem bu adam o çocuğa bakmaz, kadına atıp çekilecek köşesine diyorum öyle de çıkıyor. Çünkü çocukla beraber yükleneceği sorumluluğun farkında olan adam temkinli yaklaşır, 40 defa düşünür bence. Çok hevesli olanlar yalnızca iki agucuk yapıp keyfine bakacağını bildiğinden rahat rahat istiyor.
Çocuk güzel ya ben çok severim, ondan çokça yaptım :)ay yok yook daha o kadar gitmedi ama esimin ki oraya gitti 35+ ya
ya bide bizim evlilik 3 yil olunca, cevreden herkes laf etmeye basladi. daha gecen gun cok yakin bi buyugumuz "olmuyor mu yoksa" dedisinir oldum olmuyorsa da olmuyordur size ne diyemedim ya
İkna etmek diye birşey yok. İster ya da istemez, olay bundan ibaret.
Çocuk güzel ya ben çok severim, ondan çokça yaptım :)
Hayırlısı olsun, ben şanslıydım benim eşim çok istiyordu . Arada konuşun bebeklerden bahsedin , belki istemeye başlar o da
İnsanlar neden korkar ki çocuk sahibi olmaya.Tamam yapabileceğin kadar değil bakabileceğin kadar çocuk yap sloganı doğru kimse 5 tane 10 tane doğursun demiyorum ama yok şu planlarım var yok evliliğin tadını cıkaralım yok gezelim bir bakmışsın yaşın kemale ermiş hemen istediğinde de Allah verecek mi bakalım.Tamam cok büyük sorumluluk kabul uykusuz gecelerden sonra işe gidiyorum uykunun en tatlı yerinde onun ağlamasıyla uyanıp gecenin bir vakti onu uyutmaya çalışıyorum hasta olduğum zaman bile yatıp dinlenemiyorum(ki şu an felaket hastayım uykusuzum )karnı doydu mu susadı mı aman ağzına olamayacak birseyi atacak mı yürürken düşecek mi (bu ara çok sık düşüyor) ve daha bir sürü kaygıyla yaşıyorum ama gözümün içine bakıp güldüğü saçlarıma o minik ellerini değdirdiği zaman nerdeydi diyorum daha önce kızım nerdeydi.Herseye bedel onun bir gülüşü saçının bir teli için dünyaları veririm.Daha nasıl anlatsam.Ama çok büyük sorumluluk hayatım anne olmadan önce ve olduktan sonra diye resmen ikiye ayrıldı.Gönüllülük esası ile oluşan bir duygu bu kimseye diretilmeyle olmaz annelik ve babalık içinizden geliyordur ya da gelmiyordur.Onun için siz yine de eşinizin olurunu bekleyin ama inanın her geçen gün için evladınız dünyaya gelince pişman olacaksınız keske daha önce kavussaymısım ona diye.Kizlar herkese selam
Bi el atın konuma lütfen
Yine ben.
Ama bu sefer kararli bir ben.
Daha onceki konularimdan bilen bilir. Es/İdeal/Bebek arasında sıkışıp kalmıştım.
Kararımı verdim, nasip olursa hem sınava hazırlanıp hem de hamilelik geçirmek istiyorum.
Ama sorunum büyük. Eşimi ikna edemiyorum hala.
Hadi ilk başlarda gerek benim kurslarım yüzünden düşünmedik gerek evliliğimizin yeni olmasından.
Şimdi de eşim hem kendini hazır hissetmiyor sanırım hem de benim rahat olduğum bir süreçte hamilelik geçirmemi istiyor.
Eşini ikna etme durumunda kalıp, ikna edenler nasıl başardınız acaba??
Bir eş nasıl ikna edilir?
İkna edilemez diyenler, peki ben bu isteğimi nasıl bastırayım?
Not:
♡ 3 yıllık evliyim.
Yaşlar aldı başını gitti
yaşınız kaç?Kizlar herkese selam
Bi el atın konuma lütfen
Yine ben.
Ama bu sefer kararli bir ben.
Daha onceki konularimdan bilen bilir. Es/İdeal/Bebek arasında sıkışıp kalmıştım.
Kararımı verdim, nasip olursa hem sınava hazırlanıp hem de hamilelik geçirmek istiyorum.
Ama sorunum büyük. Eşimi ikna edemiyorum hala.
Hadi ilk başlarda gerek benim kurslarım yüzünden düşünmedik gerek evliliğimizin yeni olmasından.
Şimdi de eşim hem kendini hazır hissetmiyor sanırım hem de benim rahat olduğum bir süreçte hamilelik geçirmemi istiyor.
Eşini ikna etme durumunda kalıp, ikna edenler nasıl başardınız acaba??
Bir eş nasıl ikna edilir?
İkna edilemez diyenler, peki ben bu isteğimi nasıl bastırayım?
Not:
♡ 3 yıllık evliyim.
Yaşlar aldı başını gitti
İnsanlar neden korkar ki çocuk sahibi olmaya.Tamam yapabileceğin kadar değil bakabileceğin kadar çocuk yap sloganı doğru kimse 5 tane 10 tane doğursun demiyorum ama yok şu planlarım var yok evliliğin tadını cıkaralım yok gezelim bir bakmışsın yaşın kemale ermiş hemen istediğinde de Allah verecek mi bakalım.Tamam cok büyük sorumluluk kabul uykusuz gecelerden sonra işe gidiyorum uykunun en tatlı yerinde onun ağlamasıyla uyanıp gecenin bir vakti onu uyutmaya çalışıyorum hasta olduğum zaman bile yatıp dinlenemiyorum(ki şu an felaket hastayım uykusuzum )karnı doydu mu susadı mı aman ağzına olamayacak birseyi atacak mı yürürken düşecek mi (bu ara çok sık düşüyor) ve daha bir sürü kaygıyla yaşıyorum ama gözümün içine bakıp güldüğü saçlarıma o minik ellerini değdirdiği zaman nerdeydi diyorum daha önce kızım nerdeydi.Herseye bedel onun bir gülüşü saçının bir teli için dünyaları veririm.Daha nasıl anlatsam.Ama çok büyük sorumluluk hayatım anne olmadan önce ve olduktan sonra diye resmen ikiye ayrıldı.Gönüllülük esası ile oluşan bir duygu bu kimseye diretilmeyle olmaz annelik ve babalık içinizden geliyordur ya da gelmiyordur.Onun için siz yine de eşinizin olurunu bekleyin ama inanın her geçen gün için evladınız dünyaya gelince pişman olacaksınız keske daha önce kavussaymısım ona diye.
Sağol canım Allah sana da nasip etsin anneliğiellerinize saglik, cok cook guzel ifade etmissiniz.
yaşınız kaç?
erkekler bebek konusunda bayanlardan bir adım geride oluyorlar hep
eşinizi ikna edemezsiniz
kendiliğinden istemesi gerekir
benım esım de ılk 2 sene falan cocuk dedıgımde korkardı konusunu acmazdı
ama şimdi o da istiyor
bizim doğal yoldan da olmuyor
isteme asamasından snr bir de olup olmama asaması var
ikinzide kontrole gidin
Sağol canım Allah sana da nasip etsin anneliği
Biz de 2 sene kaybettık meselaben 28, esim 35.
Evet ben de tam bu konudaki endisemden bahsediyorum. Su ana kadar hic ama hic bilemiyoruz bebegimiz olur mu olmaz mi hemen.
İnsallah siz de kavusursunuz en kisa surede evladiniza hayirlisiyla.
Benim eşim de ilk başlarda biraz bekleme taraftarıydı. Aslında bizim neden biraz farklıydı maddi yönden korkusu vardı. Ben de çalışıyorum bebeğimize eşyalarını alırız hem para biriktiririm dedim çalışırken. Yok dedi ilk başta . sizinle yaşıtız çocuk yapmaya ne var hemen olur diyordu. Ona dışardan örnekler verdim ya sorun olur da birkaç yıl beklemiz gerekirse ya da tedavi süreci geçirmemiz gerekirse diye sordum mantıklı geldi düşününce sanırım ki denemeye karar verdik. Umarım bu yıl çok güzel bir meleğiniz olur ve anne olursunuz inşallah :)
ay arkadaşımmm.. çekil çekil en iyi ben anlarım seni.. ben 6 yıldır evliyim, 32 yaşındayım. çocuk da çok severim. benimki bu huyumu bilerek benimle evlendi ama evlendikten 2 ay sonra çocuk konusu olduğunda ben istemiyorum diye kestirip attı. işte o zamandan beri ne yaptıysam olmadı. kızsam da olmadı, alttan alsam da olmadı. sonuç ya boşanmak ya da kabullenmek gibi bir noktaya geldi benim için. ne yapacağımı bilmiyorum. kendisi ile 2 hafta önce kararlı olduğumu belirten konuşma yaptım ama hala düşünüyor kendisi.
çok zor. ama bunca zaman sonra şunu anlıyorum. kendiliğinden ister diye birşey yokmuş. özellikle kestirip atan erkekler için. Allah yardımcımız olsun. Allah isteyen her kadına anne olmayı tattırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?