- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirisi
-
Günü birlik kafa dagıtacagı Bi yerde yaşamıyoruz. Aileme gitmeyi lütuf saymıyorum ama zor şartta bile olsa bulup buluşturup göndermesi vs olumlu Bi özellik gidiyorum diye degişik tepkiler vermiyor burada ne konular okuyoruz ne eşler var. Erkek muhabbeti konusunda bende biliyorum neler dönüyor ama aynı muhabbet buradayken de dönen bişey sonuçtaArkadaş ortamın yok olsa da çocukları bırakıp gidemem diyor ama kocası gidiyoradam da düşünmeli ozaman evde colugum çocuğum,hamile karim var tek başına tatil ne alaka. Günübirlik kafa dağıtır bi pub ,beach olur neyse ama ben uzun süreli tatile yollamam ne münasebet karısı çocuğu varken. Bende sürekli kız arkadaşlarımla 3 5 gün tatile gidiyorsam o zaman olur konu sahibi kendi ailesine gitmeyi lutuf sayiyor. Erkek muhabbetleri aşikar kim ne derse desin ortamlarını tahmin ediyorum
Yani yeri geldigi zaman insanlar kadınların ne kadar güçlü oldugunu kendi kendine yetebilecegi hakkında methiyeler diziyorlar ama burada 3 gün gidilecek Bi tatil aşırı abartıldı, zor bile olsa kendi kendime de çocuguma da yetebilirimEsimin yillardir dag bayir, dogu bati, gunes kum, cadir otel gezdikleri bir arkadas grubu var.
Bankadan actiklari hesaba sene icinde her ay para atiyorlar ve tatili bu butceyle yapiyorlar.
Esiniz ve arkadaslarina fikir olsun, birden para cikmasindansa boyle cok daha makul, planli ve kolay oluyor.
Sizin konunuz ozelinde hem hamile hem de tam hareketli oldugu caglarda bir bebek sahibiyken bu durum beni zorlamayacaksa sorun cikarmazdim.
Ki bu durumda oldum, kardesimle halledebildigimiz icin esim gitti.
Bas edemeyecegimi hissetseydim, bu bebeklerin tek ebeveyni ben degilim diye dusunurdum.
Demek ki siz de kendinize guveniyorsunuz.
O zaman kimin ne dedigine bakmayin
Çocuk bakımında mı evet çogunlukla sorumluluk bende çünkü kendim büyütüyorum çogunlukla beni görüyor çocuk.kısa süreli olunca çocuga bakıyor 2 3 saat civarı o zaman bende arkadaşlarım ile yemek vs giderim ama hiç öyle tam gün bırakmadım. Başta yazdıgınız bensiz daha çok egleniyorsa vs düşüncesi bana göre değil yani öyle anlarda bizi de düşünür begenirse ilk fırsatta beraber gideriz ama yani benimle evli diye her an beraber eglenmek zorunda değiliz bireysel olarak da böyle mutlu zmanlar geçirmek ilişki için daha olumlu oluyorBence bunun kıskanmakla aldatacak diye panik olmakla bi ilgisi yok. Ben hayatindayken baskalariyla daha cok egleniyorsa evden karisindan cocugundan kaçınca mutlu oluyorsa onu o şekil birakasim gelir :) yoksa son derece geniş bi insanim. Bensiz egleniyorsa bu içinden geliyorsa benle evlenmeseymis derim. Ha aile ziyareti is seyahati ya da sartlar gerektirmistir olur tabi. Hani sen diyosun ya cocugum olmadan icim rahat etmez eglenemem. O incelik icinden gelmeyen bi adamla evli olmak istemezdim acikcasi. Ama sen de cocugu ona birakip eglenebilen biriysen birbirinize goresiniz demektir. Ben sizi eşit göremedim. Sorumluluklar sana yıkılmış gibi daha cok. Haa bi de 34 haftalik hamileymissiniz pek vicdanli gelmedi eşiniz bana.
Hayırlısı olsun sizin için.Bayram dönemi tatil de kamp da kötü fikir derim..ama kimseyi ilgilendirecek bir durum da yok.Benimki tercih ben rahat edecegimi düşünmediğim için gitmedim ama eşim gidebilir sonuçta sürekli yanımda olup nöbet tutması gereken Bi durum degil hamilelik bunu demek istedim evet hamilelik hastalık degil engel de degil istesem gidip tatil yapabilirdim ama bana yeterince konforlu görünmedigi için gitmeyi tercih etmedim.her yıl bayram zamanları tatil yaptığımız için soruluyor bu bayram nereye gidiceksin iz vs diye konu öyle açıldığı için bu yorumlar geldi
yav sana ne benim kafamdan? sana ne? kafam sana uymuyorsa buraya gelip alıntılamak zorunda değilsin. istediğimi düşünür istediğimi yazarım, sana ne? sana mı soracağım ne kafada olacağımı? evet farklı düşünüyorum, farklı düşünceye saygı duymayı öğrenemediysen bu senin sorunun. alıntılama beni!bu çok ilginç bir kafa ya.
ne var hamileyse yatalak mı muhtaç mı.
daha 6 haftası varmış, yani bugün yarın doğuracak da değil. ki 38. haftaya kadar bi dolu kadın her gün işe gidiyor yani...o zaman işe de yollmasın adamlar kadınları hamile ya...ki adam en fazla 4-5 güne gelir.
gerçekten insanlar ne kadar farklı farklı düşünüyor.
Ben esimi gonderirim cunku arkadasları gercektwn çok durust insanlar. Ama herkesin oyle degil guvenmeyenin nedeni vardırEşim 3 yıldır asker arkadaşları ile tatile gitmek istiyor ama gidememişti ilk yıl maddi imkanımız yetmedi 2.yıl gidicem dedi sonra vazgeçti ailecek gitmeyi seçti baş başa oglumuz ile 3 kişi villada tatil yapmıştık bu yıl da maddi olarak imkanım olursa giderim demişti dün kesinleşti gidiyorlar.
Olay şu benim için gitmesinde problem yok gayet normal Bi durum, onun kafasını dagıtmaya ne kadar ihtiyacı oldugunu bildiğim için bunun iyi bir fırsat oldugunu düşünüyorum. zor Bi işi var ama çevremde kime eşim tatile gidecek desem sanki ben çok geniş biriymişim gibi yaptığım şey çok garip, saçmaymış gibi tepkiler alıyorum, ben olsam göndermem diyenler, eş tek tatile gönderilir mi diyenler falan herkes bu düşüncede.
bu bana garip geliyor yani neden böyle düşünüyor insanlar sizce yanlış bende mi. Benim düşünceme göre benim buna engel olmaya hakkım yok sonuçta evlendik diye eşimin bütün özgürlüğünü elinden almam gerekmiyor, böyle bireysel zamanları olması gerekir ikimiz içinde, ayrıca ilişkimize olumlu yansıdığını düşünüyorum çünkü o böyle arkadaş ortamı ile takılıp stresini attıgın da kısa dönem sanki bekarmış gibi vakit geçirdiginde daha mutlu bir insan oluyor ve bu mutluluk rahatlama ilişkimize olumlu yansıyor. eve geldigi zaman bana olan tavrından bunu anlıyorum bu yüzden dışarıda olduğunda aramam ki baskı hissetmesin arkadaşlarımlr beraberken napıyorsun neredesin diye sürekli aranıp sorulması benimde hoşuma gitmediği için bu konuda dikkat ederim ama bu tepkiler beni düşündürüyo yani sizce hata bende mi? Bu insanlar niye böyle düşünüyor? Siz olsanız ne yapardınız?
Umarım anlatmak istedigim şeyi anlatabilmişimdir. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim
Eksik yazdıgım yerleri tamamlayım konu anlaşılması için daha önce maddi olarak uygunken bana tatil teklifi yapmıştı eşim ama ben hem hamilelik hem küçük çocukla uzun yol istemedigim için kabul etmemiştim şimdi kendisi de gittigi tatil 1.500 civarı Bi ücreti var emin değilim ama çadırda kalacaklar diye biliyorum daha önce sohbet arasında eşim söylemişti, kısaca durum bu konu çok karıştı yinede yazan herkese tekrar teşekkürler
herkesin görüşü farklı , size normal geliyorsa normaldir. çoğu kişiye normal gelmemeiş. normal bulmayanlarıda sizin kabullenmeniz gerekir. mevzu rahatlık değil bir çok kişi için . değer görmek kıymet görmek .Çocuk bakımında mı evet çogunlukla sorumluluk bende çünkü kendim büyütüyorum çogunlukla beni görüyor çocuk.kısa süreli olunca çocuga bakıyor 2 3 saat civarı o zaman bende arkadaşlarım ile yemek vs giderim ama hiç öyle tam gün bırakmadım. Başta yazdıgınız bensiz daha çok egleniyorsa vs düşüncesi bana göre değil yani öyle anlarda bizi de düşünür begenirse ilk fırsatta beraber gideriz ama yani benimle evli diye her an beraber eglenmek zorunda değiliz bireysel olarak da böyle mutlu zmanlar geçirmek ilişki için daha olumlu oluyor
Bu kadar eminsen bosver baskalarinin ne dedigini. Threesome bile yapabilirsiniz sana uyuyorsa eşine uyuyorsa kime ne, millete laf verirsen her konuda bisey duyarsin zaten. Ama sordugun icin soyluorum bence daha olumlu oluyor olmasi bile mesele aslında. Toplumdaki erkekler ne yazik ki evden ve karisindan kaçınca mutlu oluyor. Boyle tiplerin hic evlenmemesini dilerim. Ha kadınların da hatasi var cok darliolar adam mecbur kaçıyor. Bi kısır döngü var ortada. Bi de çocuk gibi olduklari icin bu tarz ortamlardan da etkileniolar + Yapacak olan her yerde yapamaz firsat olmazsa nasil yapsin. Zihnen yapmak isteyip de firsati olmadigi icin yapmayani da daha masum bulmam yapiosa yapsin o yuzden icinde kalacagina. Ama 10 kişi bi kadinin kıçını başını övüyorsa 11. Erkegin daha önce hic ilgisini cekmemis olsa bile o sümsük sirf baska erkekler beğeniyor diye o kızı begenmeye basliyor hatta ozellikle o kizla biseyler yasayip o 10 erkegi bertaraf etme hissine kapilio sirf herkesin begendigi kizi kapmis olabilmek icin. Böyle dürtüsel bozukluklari olan bi cinsten bahsedioruz neticede de :)Çocuk bakımında mı evet çogunlukla sorumluluk bende çünkü kendim büyütüyorum çogunlukla beni görüyor çocuk.kısa süreli olunca çocuga bakıyor 2 3 saat civarı o zaman bende arkadaşlarım ile yemek vs giderim ama hiç öyle tam gün bırakmadım. Başta yazdıgınız bensiz daha çok egleniyorsa vs düşüncesi bana göre değil yani öyle anlarda bizi de düşünür begenirse ilk fırsatta beraber gideriz ama yani benimle evli diye her an beraber eglenmek zorunda değiliz bireysel olarak da böyle mutlu zmanlar geçirmek ilişki için daha olumlu oluyor
O arkadaş ortamı bir günde oluşmaz ki..haftasonu olunca birlikte yakın şehre gidebiliyorsan, hafta içi bir akşam kız kıza günü yapabiliyorsan oluyor..o güne kadar Sindrella gibi gece yarısı olmadan eve koşmalıyız yoksa herşey bal kapağına dönüşür şeklinde yaşanılan hayatlarda ben gidebilsem arkadaşımın eşi sıkıntı çıkarır, arkadaşım gidebilse benim eşim problem çıkarır.Arkadaş ortamın yok olsa da çocukları bırakıp gidemem diyor ama kocası gidiyoradam da düşünmeli ozaman evde colugum çocuğum,hamile karim var tek başına tatil ne alaka. Günübirlik kafa dağıtır bi pub ,beach olur neyse ama ben uzun süreli tatile yollamam ne münasebet karısı çocuğu varken. Bende sürekli kız arkadaşlarımla 3 5 gün tatile gidiyorsam o zaman olur konu sahibi kendi ailesine gitmeyi lutuf sayiyor. Erkek muhabbetleri aşikar kim ne derse desin ortamlarını tahmin ediyorum
Ben yorumları okumadımYani yeri geldigi zaman insanlar kadınların ne kadar güçlü oldugunu kendi kendine yetebilecegi hakkında methiyeler diziyorlar ama burada 3 gün gidilecek Bi tatil aşırı abartıldı, zor bile olsa kendi kendime de çocuguma da yetebilirim
3 gün gidecek zaten o da öyle uzun süreli planlar yapmaz genelde uzun tatil yapacaksa beraber giderizBende bekar gibi hissetmek istiyorum
Konuya gelirsek gitmesi normal ama benim 3 günden fazlasına gönlüm razı olmazdı.
Onun dışında annesine müsade var isterse 1 ay kalsın.
Beni almasında kendi kalsın.
Bende eşime güvenirim ama tatil için 3-4 gün yeterlidir bence fazlası benide gerer huzursuz olurum galiba
Eşlerinin kendilerini aldatmasını ellerindeki tasma sebebiyle önleyen insanlar tuhaf karşılar tabiEşim 3 yıldır asker arkadaşları ile tatile gitmek istiyor ama gidememişti ilk yıl maddi imkanımız yetmedi 2.yıl gidicem dedi sonra vazgeçti ailecek gitmeyi seçti baş başa oglumuz ile 3 kişi villada tatil yapmıştık bu yıl da maddi olarak imkanım olursa giderim demişti dün kesinleşti gidiyorlar.
Olay şu benim için gitmesinde problem yok gayet normal Bi durum, onun kafasını dagıtmaya ne kadar ihtiyacı oldugunu bildiğim için bunun iyi bir fırsat oldugunu düşünüyorum. zor Bi işi var ama çevremde kime eşim tatile gidecek desem sanki ben çok geniş biriymişim gibi yaptığım şey çok garip, saçmaymış gibi tepkiler alıyorum, ben olsam göndermem diyenler, eş tek tatile gönderilir mi diyenler falan herkes bu düşüncede.
bu bana garip geliyor yani neden böyle düşünüyor insanlar sizce yanlış bende mi. Benim düşünceme göre benim buna engel olmaya hakkım yok sonuçta evlendik diye eşimin bütün özgürlüğünü elinden almam gerekmiyor, böyle bireysel zamanları olması gerekir ikimiz içinde, ayrıca ilişkimize olumlu yansıdığını düşünüyorum çünkü o böyle arkadaş ortamı ile takılıp stresini attıgın da kısa dönem sanki bekarmış gibi vakit geçirdiginde daha mutlu bir insan oluyor ve bu mutluluk rahatlama ilişkimize olumlu yansıyor. eve geldigi zaman bana olan tavrından bunu anlıyorum bu yüzden dışarıda olduğunda aramam ki baskı hissetmesin arkadaşlarımlr beraberken napıyorsun neredesin diye sürekli aranıp sorulması benimde hoşuma gitmediği için bu konuda dikkat ederim ama bu tepkiler beni düşündürüyo yani sizce hata bende mi? Bu insanlar niye böyle düşünüyor? Siz olsanız ne yapardınız?
Umarım anlatmak istedigim şeyi anlatabilmişimdir. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim
Eksik yazdıgım yerleri tamamlayım konu anlaşılması için daha önce maddi olarak uygunken bana tatil teklifi yapmıştı eşim ama ben hem hamilelik hem küçük çocukla uzun yol istemedigim için kabul etmemiştim şimdi kendisi de gittigi tatil 1.500 civarı Bi ücreti var emin değilim ama çadırda kalacaklar diye biliyorum daha önce sohbet arasında eşim söylemişti, kısaca durum bu konu çok karıştı yinede yazan herkese tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?