Eşini kankaları ile tatile göndermek neden garip karşılanıyor?

Günü birlik kafa dagıtacagı Bi yerde yaşamıyoruz. Aileme gitmeyi lütuf saymıyorum ama zor şartta bile olsa bulup buluşturup göndermesi vs olumlu Bi özellik gidiyorum diye degişik tepkiler vermiyor burada ne konular okuyoruz ne eşler var. Erkek muhabbeti konusunda bende biliyorum neler dönüyor ama aynı muhabbet buradayken de dönen bişey sonuçta

Esimin yillardir dag bayir, dogu bati, gunes kum, cadir otel gezdikleri bir arkadas grubu var.
Bankadan actiklari hesaba sene icinde her ay para atiyorlar ve tatili bu butceyle yapiyorlar.
Esiniz ve arkadaslarina fikir olsun, birden para cikmasindansa boyle cok daha makul, planli ve kolay oluyor.

Sizin konunuz ozelinde hem hamile hem de tam hareketli oldugu caglarda bir bebek sahibiyken bu durum beni zorlamayacaksa sorun cikarmazdim.
Ki bu durumda oldum, kardesimle halledebildigimiz icin esim gitti.
Bas edemeyecegimi hissetseydim, bu bebeklerin tek ebeveyni ben degilim diye dusunurdum.
Demek ki siz de kendinize guveniyorsunuz.
O zaman kimin ne dedigine bakmayin

Yani yeri geldigi zaman insanlar kadınların ne kadar güçlü oldugunu kendi kendine yetebilecegi hakkında methiyeler diziyorlar ama burada 3 gün gidilecek Bi tatil aşırı abartıldı, zor bile olsa kendi kendime de çocuguma da yetebilirim

Bence bunun kıskanmakla aldatacak diye panik olmakla bi ilgisi yok. Ben hayatindayken baskalariyla daha cok egleniyorsa evden karisindan cocugundan kaçınca mutlu oluyorsa onu o şekil birakasim gelir :) yoksa son derece geniş bi insanim. Bensiz egleniyorsa bu içinden geliyorsa benle evlenmeseymis derim. Ha aile ziyareti is seyahati ya da sartlar gerektirmistir olur tabi. Hani sen diyosun ya cocugum olmadan icim rahat etmez eglenemem. O incelik icinden gelmeyen bi adamla evli olmak istemezdim acikcasi. Ama sen de cocugu ona birakip eglenebilen biriysen birbirinize goresiniz demektir. Ben sizi eşit göremedim. Sorumluluklar sana yıkılmış gibi daha cok. Haa bi de 34 haftalik hamileymissiniz pek vicdanli gelmedi eşiniz bana.

Çocuk bakımında mı evet çogunlukla sorumluluk bende çünkü kendim büyütüyorum çogunlukla beni görüyor çocuk.kısa süreli olunca çocuga bakıyor 2 3 saat civarı o zaman bende arkadaşlarım ile yemek vs giderim ama hiç öyle tam gün bırakmadım. Başta yazdıgınız bensiz daha çok egleniyorsa vs düşüncesi bana göre değil yani öyle anlarda bizi de düşünür begenirse ilk fırsatta beraber gideriz ama yani benimle evli diye her an beraber eglenmek zorunda değiliz bireysel olarak da böyle mutlu zmanlar geçirmek ilişki için daha olumlu oluyor

Hayırlısı olsun sizin için.Bayram dönemi tatil de kamp da kötü fikir derim..ama kimseyi ilgilendirecek bir durum da yok.

yav sana ne benim kafamdan? sana ne? kafam sana uymuyorsa buraya gelip alıntılamak zorunda değilsin. istediğimi düşünür istediğimi yazarım, sana ne? sana mı soracağım ne kafada olacağımı? evet farklı düşünüyorum, farklı düşünceye saygı duymayı öğrenemediysen bu senin sorunun. alıntılama beni!

Siz sorun etmiyorsanız buraya bu konuyu açmanızı anlamadım. Çok anlayışlı olduğunuzu ya da eşinize çok güvendiğinizi herkes bilsin mi istiyorsunuz. Bu evliliğe, şartlara göre değişir. Zaten senede çok az tatil yapma hakkımız oluyor. Onda da ayrı tatil yapmak istemem. Ben çocuğu bırakıp tatile gitmeye de karşıyım mesala. Aileysek hep beraber gider eğleniriz. Eşim de bırakıp gitmez. Bi kaç kere memleketi için teklif ettim sensiz ne işim var dedi. Ya da izin gününde benim halim olmuyor bugün sen yap birşeyler desem ne yapacağım sizsiz der. Ben bi kaç kere kendi ailemle ya da arkadaşlarımla yaptım ama kendisi izinli değildi zaten evde bırakıp gitmedim. Eşimin izin gününe kendime ait program bile yapmam. Ailecek vakit geçiririz, çocuğumuz ailecek vakit geçirmenin keyfini yaşasın. Şimdi Bi plan yaptık arkadaşıyla onun eşiyle birlikte yapacağız yine. Yani arkadaşlarımızı da atmak zorunda değiliz. Bence evlilik böyle bir şey. Birlikte keyif alabilmek, biraz bekar hayatı yaşayayım nefes alayım demek bana saçma geliyor. Ben boğuyor muyum adamı.

Ben esimi gonderirim cunku arkadasları gercektwn çok durust insanlar. Ama herkesin oyle degil guvenmeyenin nedeni vardır

herkesin görüşü farklı , size normal geliyorsa normaldir. çoğu kişiye normal gelmemeiş. normal bulmayanlarıda sizin kabullenmeniz gerekir. mevzu rahatlık değil bir çok kişi için . değer görmek kıymet görmek .

34 hf lık olduğunuzu duyunca yorum yazayım dedim . 34 hf lı hamile ve küçük çocuklu birir bırakılıp tatile gidilmemeli bence.
ama gitmek istiyorsada gönderirirdim . tel de aramalarına açmazdı açtığımdada bi iki laf söylerdim . çok ilgiliymiş gibib arama yaptırmazdım .

Bu kadar eminsen bosver baskalarinin ne dedigini. Threesome bile yapabilirsiniz sana uyuyorsa eşine uyuyorsa kime ne, millete laf verirsen her konuda bisey duyarsin zaten. Ama sordugun icin soyluorum bence daha olumlu oluyor olmasi bile mesele aslında. Toplumdaki erkekler ne yazik ki evden ve karisindan kaçınca mutlu oluyor. Boyle tiplerin hic evlenmemesini dilerim. Ha kadınların da hatasi var cok darliolar adam mecbur kaçıyor. Bi kısır döngü var ortada. Bi de çocuk gibi olduklari icin bu tarz ortamlardan da etkileniolar + Yapacak olan her yerde yapamaz firsat olmazsa nasil yapsin. Zihnen yapmak isteyip de firsati olmadigi icin yapmayani da daha masum bulmam yapiosa yapsin o yuzden icinde kalacagina. Ama 10 kişi bi kadinin kıçını başını övüyorsa 11. Erkegin daha önce hic ilgisini cekmemis olsa bile o sümsük sirf baska erkekler beğeniyor diye o kızı begenmeye basliyor hatta ozellikle o kizla biseyler yasayip o 10 erkegi bertaraf etme hissine kapilio sirf herkesin begendigi kizi kapmis olabilmek icin. Böyle dürtüsel bozukluklari olan bi cinsten bahsedioruz neticede de :)

O arkadaş ortamı bir günde oluşmaz ki..haftasonu olunca birlikte yakın şehre gidebiliyorsan, hafta içi bir akşam kız kıza günü yapabiliyorsan oluyor..o güne kadar Sindrella gibi gece yarısı olmadan eve koşmalıyız yoksa herşey bal kapağına dönüşür şeklinde yaşanılan hayatlarda ben gidebilsem arkadaşımın eşi sıkıntı çıkarır, arkadaşım gidebilse benim eşim problem çıkarır.

Eski sevgilimle ayrilmamiza neden olan kavgamizi anlatayim :) benim bigun canim aşırı iskembe corbasi istemisti cok da istahli biri degilimdir kirk yilda bir bisey derim her duyduguma da sümdüklenmem öyle. Neyse bunu sevgilime söyledim gitsem keske icmeye falan ama cok isim var bugun cikamiorum da birakip falan dedim telefonda. Bu hiii mii dedi gidelim demedi, bi kac saat sonra işten çıkınca aradim nerdesin diye ben hakanla polatliya işkembe corbasi icmeye geldim demez mi nasi kafamdan asagi kaynar sular indi anlatamam ki benim gitsem dedigim yer orasi sevdigim yer yani, cayyolundan bastin mi yarim saatte ordasin. Baktiginda bi sey yok erkek erkege corbaya icmeye gitmesinde normalde. Anlatabilio muyum :)

Ben yorumları okumadım
Etrafınız için kim ne derse desin dedim ama şimdi bir göz attım da bazi hanimlar haksiz sayilmaz.
Bu bir fedakarlik diyorlar aslinda ve bence bu anlamda haklilar.
Ben tatile gideyim gitmeyeyim, esim bizimle birlikte tatil yapsin yapmasin fark etmez, uc gun babanin ortada olmamasi bile anneye asiri yuk demek aslinda.
Bunu normal bulmayin, bu fedakarlik.
Ben de yaptim, fedakarlik yapmaktan gocunmadim cunku benim esim de benim icin asiri fedakardir ki beklentileri olan biriyimdir.

Madem esiniz planini yapti, bolca tesekkur etmesi gereken bir esi oldugunu da bilsin :)
Mutluluklar

Bende bekar gibi hissetmek istiyorum
Konuya gelirsek gitmesi normal ama benim 3 günden fazlasına gönlüm razı olmazdı.
Onun dışında annesine müsade var isterse 1 ay kalsın.
Beni almasında kendi kalsın.
Bende eşime güvenirim ama tatil için 3-4 gün yeterlidir bence fazlası benide gerer huzursuz olurum galiba

3 gün gidecek zaten o da öyle uzun süreli planlar yapmaz genelde uzun tatil yapacaksa beraber gideriz

Eşlerinin kendilerini aldatmasını ellerindeki tasma sebebiyle önleyen insanlar tuhaf karşılar tabi

Eşinize mutluluğunuza bakın gerisine kulaklarınızı tıkayın. Çevrenizi dinlemeniz sonucu aranızda sorun olsa kimse suçu üstüne almayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…