Eşini kankaları ile tatile göndermek neden garip karşılanıyor?

Konu neden açılmış ki? Burada herkes aaa eşimi göndermem dese adamın önünü mü keseceksiniz?
Diğer insanların ne dediğini bu kadar önemsemeyin.

Ben kıskanç değilimdir. Eşim hiç değil. İkimiz de istediğimiz insanlarla tatile gidebiliriz. Ama şöyle bir durum var. Yılda sadece 10 günü tatile ayırabiliyoruz. Kendi işimiz. O 10 günü de beraber tatil yaparak geçiriyoruz. Ha olaydı imkan şöyle 2-3 hafta daha herkes takılırdı dostuyla arkadaşıyla. Tek tatil hakkımı arkadaşımdan yana kullanmam isterse eşim git git diye bastırsa olmaz yani hoş değil.

Ancak gebeysem o iş hiç olmaz.

yoo gayet bencillik yapıyor.
sen hamilesin, küçük bebeğin var. bak sen hamilesin altını çiziyorum. hamile olman işleri değiştiriyor. hamile karısını evde bırakıp kendi keyfi için tatile giden adam bencildir, net.
kabullenmek zorunda değilsin, bencil.

Esiniz cok bencil. Siz de cok vericisiniz. Karnim burnumda, yanimda 19 aylik bebekle esim tek basina tatile gitmeyi teklif edemez. Sorun arkadaslariyla gitmesi degil. Acil bir durum olsa yaninizdaki cocugu kime birakip da doktora gideceksiniz?
Ailesi yakın acil Bi durumda hemen gelebilirler karşı dairem akrabamız zaten böyle bırakamayacak Bi durumda olsa gitmez ay öyle yazılıyor ki okuyunca sanki karşımda çok düşüncesiz birisi varmış gibi geliyor ama olay böyle degil

Olayin sizin icin sorun olmadigindan bu kadar içiniz rahat ve eminseniz keşke konu açmasaydiniz, şuan eşinizi savunmak zorunda kaliyorsunuz resmen.

Evet hamileyim de hamilelik neden bu kadar abartılıyor dogal Bi süreç sonuçta ki bişey olsa ambulans var o olmasa karşı daire akrabam o olmasa ailesi aynı şehirde anında gelip seferber olurlar yani eşim beni öylece umursamadan bırakmıyor ki bu süreçten daha önce de geçtim hamilelik vs doguruyorum desem sezaryen olmadığı sürece dogum anına kadar atlar Bi uçaga gelir öyle 1 saatte gerçekleşen bişey degil sonuçta. Ben sizin gibi düşünmüyorum zaten herkes aynı düşünmek zorunda değil yorumunuz için teşekkür ederim

Olayin sizin icin sorun olmadigindan bu kadar içiniz rahat ve eminseniz keşke konu açmasaydiniz, şuan eşinizi savunmak zorunda kaliyorsunuz resmen.
He yaaa sormayın pişman oldum sadece insanlar neden böyle düşünüyor Bi yanlış mı var diye anlamak istedim ama çok başka yerlere gitti eşimin bencilliği, düşüncesizligi kalmadı adamı harcadılar neyseki onu benden iyi kimse bilemez herkes kendince haklı sonuçta tanımıyorlar

Buradan bakinca esiniz cok dusuncesiz gorunuyor cunku. Ama siz sorun etmiyorsaniz niye sordunuz ki?

bu çok ilginç bir kafa ya.
ne var hamileyse yatalak mı muhtaç mı.
daha 6 haftası varmış, yani bugün yarın doğuracak da değil. ki 38. haftaya kadar bi dolu kadın her gün işe gidiyor yani...o zaman işe de yollmasın adamlar kadınları hamile ya...ki adam en fazla 4-5 güne gelir.

gerçekten insanlar ne kadar farklı farklı düşünüyor.

Buradan bakinca esiniz cok dusuncesiz gorunuyor cunku. Ama siz sorun etmiyorsaniz niye sordunuz ki?
Böyle şeylere takık biriyim yani insanlar neden böyle düşünüyor merak ettim anlamaya çalıştım yoksa benim için zaten olayda Bi sıkıntı yok ya bu Bi alışkanlık birden çok kişi böyle konuşunca bunun altında yatan düşünceler ne diye Bi merak oldu bende bide bian boşluguma mı geldi ne bugün uykusuzum onun da etkisi olabilir

Yani herkesin evlilik dinamigi farkli, dusunceleri farkli. Eşimizle ortak şekilde anlaştigimiz çok emin oldugumuz durumlari dogru mu diye danişmamak lazim buraya.

Mesela eşimin ayda 1 annesini ziyaret ettigini yorum yazarken belirtmiştim bir ara doğru mu yapiyoruz diye sormadigim halde adamin ne hayirsiz evlatliği kalmişti ne bir şey. Ama kimse kimsenin iç işlerini bilemez. Ben de dahil olmak üzere kendi dusuncelerimize göre eleştiriyoruz illa ki.

Hamileligim 34. Haftaya kadar mukemmel gecti. 34. Hafta icinde aniden cikan yuksek tansiyon yuzunden hastanede yattim. Gebelik tansiyonu cikti. Doktor 36. Hafta bebegi alacagiz ama o zamana kadar asla evde yalniz kalma dedi. Hamilelik hastalik degil ama ozellikle son haftalar her sey birdenbire degisebiliyor. Ben bu durumdayken esim dururken niye akrabalarimdan yardim isteyeyim ki? Hamileligin son haftalari esler beraber olmali mumkunse. Ise gitmekle tatile gidip yalniz birakmak ayni sey degil. Esi tabi ucakla heemn doner tatili yarida kesip. Ama gece yarisi yanimda 19 aylik bir bebekle ne yapacagimi dusunmemeliyim.

Yan yana erkekler masaj yapsa eşiniz okey miydi?

O masaji yaptirmadan "sorun etmezdim" diyen adama aslaaaa inanmam.

Eşim kiskanç degildir, yani hiç kiskanclik, kiyafet vs nedeniyle bir kez bile tartismadik ama sirf rahatlamak, keyif almak için adamin bana masaj yapmasi mumkun değil.

Ay üstüme alındım da belki adam alkol kullanmıyor

Bizimkiler kullanmayıp otelde değil çadırda kalıyor yakıtı da bölüşünce pek masraflı değil yani oradan biliyorum.
Niye gidiyorlar o zman o kadar yolu çekip , Marmara da girsin denize eşiyle daha uygun hemde eşinden ayrılmamış olur.

34 haftamda göz kararman ve tansiyonla acile gittim . Hiç bir sorum yoktu o zamana dek ama o gece bebeği erkenden aldılar gebelik zehirlenmem varmış.

hamileliği hastalık olarak görüyor çünkü bazıları öyle görmüyorsada premses moduna bürünüyorlar.
son haftaya kadar çalışan bir dünya kadın var.
kadının kocasının ne bencillliği ne düşüncesizliği kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…