- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.284
- 108
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirisi
-
yoo gayet bencillik yapıyor.Ay evet eşim de bu mantıkta kendi gidip begenirse hemen bizim için de ayarlar ve böyle şeyler bence çok güzel yani yanında yokken beni düşünüp beraber geliriz demesi hoş Bi hareket zaten genel olarak bizim için çabalar günü birlik gidip gezilecek yerlere beraber gideriz yakın iller olsun bu teklifleri sürekli sunan birisi bazı üyeler bencillik yapılıyor diye yazdı garip geldi yani bikaç yılda bir defa kendi arkadaşları ile gitmesi bence bencillik degil ortada haksızlık olan Bi durum olsa o zaman derim ben duruyorken gidemezsin önce biz diye hani öyle yazılıyor ki sanki ben kerizim
Ailesi yakın acil Bi durumda hemen gelebilirler karşı dairem akrabamız zaten böyle bırakamayacak Bi durumda olsa gitmez ay öyle yazılıyor ki okuyunca sanki karşımda çok düşüncesiz birisi varmış gibi geliyor ama olay böyle degilEsiniz cok bencil. Siz de cok vericisiniz. Karnim burnumda, yanimda 19 aylik bebekle esim tek basina tatile gitmeyi teklif edemez. Sorun arkadaslariyla gitmesi degil. Acil bir durum olsa yaninizdaki cocugu kime birakip da doktora gideceksiniz?
Ailesi yakın acil Bi durumda hemen gelebilirler karşı dairem akrabamız zaten böyle bırakamayacak Bi durumda olsa gitmez ay öyle yazılıyor ki okuyunca sanki karşımda çok düşüncesiz birisi varmış gibi geliyor ama olay böyle degil
Evet hamileyim de hamilelik neden bu kadar abartılıyor dogal Bi süreç sonuçta ki bişey olsa ambulans var o olmasa karşı daire akrabam o olmasa ailesi aynı şehirde anında gelip seferber olurlar yani eşim beni öylece umursamadan bırakmıyor ki bu süreçten daha önce de geçtim hamilelik vs doguruyorum desem sezaryen olmadığı sürece dogum anına kadar atlar Bi uçaga gelir öyle 1 saatte gerçekleşen bişey degil sonuçta. Ben sizin gibi düşünmüyorum zaten herkes aynı düşünmek zorunda değil yorumunuz için teşekkür ederimyoo gayet bencillik yapıyor.
sen hamilesin, küçük bebeğin var. bak sen hamilesin altını çiziyorum. hamile olman işleri değiştiriyor. hamile karısını evde bırakıp kendi keyfi için tatile giden adam bencildir, net.
kabullenmek zorunda değilsin, bencil.
He yaaa sormayın pişman oldum sadece insanlar neden böyle düşünüyor Bi yanlış mı var diye anlamak istedim ama çok başka yerlere gitti eşimin bencilliği, düşüncesizligi kalmadı adamı harcadılar neyseki onu benden iyi kimse bilemez herkes kendince haklı sonuçta tanımıyorlarOlayin sizin icin sorun olmadigindan bu kadar içiniz rahat ve eminseniz keşke konu açmasaydiniz, şuan eşinizi savunmak zorunda kaliyorsunuz resmen.
Buradan bakinca esiniz cok dusuncesiz gorunuyor cunku. Ama siz sorun etmiyorsaniz niye sordunuz ki?Ailesi yakın acil Bi durumda hemen gelebilirler karşı dairem akrabamız zaten böyle bırakamayacak Bi durumda olsa gitmez ay öyle yazılıyor ki okuyunca sanki karşımda çok düşüncesiz birisi varmış gibi geliyor ama olay böyle degil
bu çok ilginç bir kafa ya.yoo gayet bencillik yapıyor.
sen hamilesin, küçük bebeğin var. bak sen hamilesin altını çiziyorum. hamile olman işleri değiştiriyor. hamile karısını evde bırakıp kendi keyfi için tatile giden adam bencildir, net.
kabullenmek zorunda değilsin, bencil.
Böyle şeylere takık biriyim yani insanlar neden böyle düşünüyor merak ettim anlamaya çalıştım yoksa benim için zaten olayda Bi sıkıntı yok ya bu Bi alışkanlık birden çok kişi böyle konuşunca bunun altında yatan düşünceler ne diye Bi merak oldu bende bide bian boşluguma mı geldi ne bugün uykusuzum onun da etkisi olabilirBuradan bakinca esiniz cok dusuncesiz gorunuyor cunku. Ama siz sorun etmiyorsaniz niye sordunuz ki?
He yaaa sormayın pişman oldum sadece insanlar neden böyle düşünüyor Bi yanlış mı var diye anlamak istedim ama çok başka yerlere gitti eşimin bencilliği, düşüncesizligi kalmadı adamı harcadılar neyseki onu benden iyi kimse bilemez herkes kendince haklı sonuçta tanımıyorlar
Profosyonelse birşey demezdi galiba. Hiç aklıma gelmedi sormakYan yana erkekler masaj yapsa eşiniz okey miydi?
Hamileligim 34. Haftaya kadar mukemmel gecti. 34. Hafta icinde aniden cikan yuksek tansiyon yuzunden hastanede yattim. Gebelik tansiyonu cikti. Doktor 36. Hafta bebegi alacagiz ama o zamana kadar asla evde yalniz kalma dedi. Hamilelik hastalik degil ama ozellikle son haftalar her sey birdenbire degisebiliyor. Ben bu durumdayken esim dururken niye akrabalarimdan yardim isteyeyim ki? Hamileligin son haftalari esler beraber olmali mumkunse. Ise gitmekle tatile gidip yalniz birakmak ayni sey degil. Esi tabi ucakla heemn doner tatili yarida kesip. Ama gece yarisi yanimda 19 aylik bir bebekle ne yapacagimi dusunmemeliyim.bu çok ilginç bir kafa ya.
ne var hamileyse yatalak mı muhtaç mı.
daha 6 haftası varmış, yani bugün yarın doğuracak da değil. ki 38. haftaya kadar bi dolu kadın her gün işe gidiyor yani...o zaman işe de yollmasın adamlar kadınları hamile ya...ki adam en fazla 4-5 güne gelir.
gerçekten insanlar ne kadar farklı farklı düşünüyor.
Yan yana erkekler masaj yapsa eşiniz okey miydi?
Niye gidiyorlar o zman o kadar yolu çekip , Marmara da girsin denize eşiyle daha uygun hemde eşinden ayrılmamış olur.Ay üstüme alındım da belki adam alkol kullanmıyor
Bizimkiler kullanmayıp otelde değil çadırda kalıyor yakıtı da bölüşünce pek masraflı değil yani oradan biliyorum.
34 haftamda göz kararman ve tansiyonla acile gittim . Hiç bir sorum yoktu o zamana dek ama o gece bebeği erkenden aldılar gebelik zehirlenmem varmış.Evet hamileyim de hamilelik neden bu kadar abartılıyor dogal Bi süreç sonuçta ki bişey olsa ambulans var o olmasa karşı daire akrabam o olmasa ailesi aynı şehirde anında gelip seferber olurlar yani eşim beni öylece umursamadan bırakmıyor ki bu süreçten daha önce de geçtim hamilelik vs doguruyorum desem sezaryen olmadığı sürece dogum anına kadar atlar Bi uçaga gelir öyle 1 saatte gerçekleşen bişey degil sonuçta. Ben sizin gibi düşünmüyorum zaten herkes aynı düşünmek zorunda değil yorumunuz için teşekkür ederim
Sebebi güvensizliksebebini anlayamadigim sekilde bizim toplumun cogunda -evlendiysek is disinda 7/24 birlilte olmaliyiz- dusuncesi var. bu yuzden yadirganiyor genelde.
bu çok ilginç bir kafa ya.
ne var hamileyse yatalak mı muhtaç mı.
daha 6 haftası varmış, yani bugün yarın doğuracak da değil. ki 38. haftaya kadar bi dolu kadın her gün işe gidiyor yani...o zaman işe de yollmasın adamlar kadınları hamile ya...ki adam en fazla 4-5 güne gelir.
gerçekten insanlar ne kadar farklı farklı düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?