eşini kaybedenler

Başınız sağolsun, sabırlar diliyorum. Yakın arkadaşım kızı iki yaşındayken kaybetti eşini. Trafik kazasından. Hala tam iyileşemedi. İlk bir sene gerçekten zor günler de yaşadı. Ama ilk zamanki değil acısı. Hayata tutundu. Kızı için. Kızının varlığı sayesinde tutundu hayata. Siz de yapabilirsiniz ama bende uzmandan yardım alın.

Dün evlilik yıldönümünüzdü. Sürprizi görünce birden 2,5 yaşındaki oğlunuzu bırakıp otele koştunuz. Geceyi orda geçirdiniz. Ailenizin haberi dahi yok, çocuk nerde belli değil. Rüyadan etkilenip bugün test yaptınız ve hamile olduğunuzu öğrendiniz. Gelip bize mi anlattınız?

Öf ben de ciddi ciddi üzülüp yorum yazıyorum. Terbiyesizlik ya.

İnsanlar gerçekten eşlerini kaybediyor
Belki de bu konuyu okuyunca kendi yaşadıkları tekrar aklına geldi ve üzüldü .
Böyle birşeyle dalga gecilmeyecegini aileniz size ogretmedi mi ?
En yakın arkadaşım iki yaşında kızı varken kaybetti. İki sene geçti hala tam kendine gelemedi. Yaşadıklarını ben uzaktan görüp bu kadar etkilendim. O burada okusa ne kadar üzülürdü. Eşini kaybeden de var bu forumda. Terbiyesizlik bu. Çok sinirlendim ya

Git wattpad a yaz , burası hikaye bloğu mu? Ölmeyi bayılmak sanıyor bu bebeler.

Bizde apartmandaki hizmetliye sabah akşam kirbac cezasi veriyoruz. Bir somun ekmek ve bira karsiliginda calisiyor. Mısırlı kölelerden esinlendik

Gözlerim doldu .
Yalanda olsa şükrümü artırdığınız için teşekkürederim.
Ne yalan söyliyim öyle romantizmler hiç olmayınca çokta inanasım gelmedi
Ama hikaye güzel biraz daha detaylara dikkat edilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…