bence güven ile şüphe çok farklı şeyler. eğer şüphelendiğin bir durum varsa peşini bırakma, kurcala derim. yoksa hiç karıştırmamak en güzeli. bu arada linda özel mesaj kutun dolu olduğu için mesaj atamıyorum ama sana bir şey sormam lazım.
evli adamların peşinde koşan ve karısı yerine beni tercih etti diyenlerde var böle sevindirik oluyolar bide .erkekelrde bunu kullanıyor işte .
Her konuyu evli erkelerin peşinde koşan kadınlara getirebiliyorsun ya pesssssss yani.
Konu sahibi böyle bişeyden bahsetmemiş ama senin tek derdin suçlayacak kadın bulmak.
Ne diyeyim
yine geldi bizim kadın .senin eşinin peşine umarım şöle işveli cilveli kadın takılırda görürsün anyayı konyayı o zaman .o zaman da korursun artık o kızı .ayy ne var eşimi beğeniyolar dersin .unutma bunu hadi bakalım parkon .yaşın benden büyük terbiyesizlik yapmak istemiyorum sana .uzatma artık yorumlarıma yorum yapma rica ediyorum .
Cnm özel atabilirsin,
Eee kac gun oldu koyalı ortada bırseyler var mı temız mı ?
sanırım bu konu tuzak bi konu pembepinar ve linda düşünmüşler böyle bi konu açalım hoşumuza gitmeyen yorumlara karşı sırt sırta mücadele edelim kahrolsun boşan diyen kadınlar
çok saçma sana biri boşan dedi diye boşanıcakmısın, evet bu konu gerçekse ve kocan seni aldatıyosa bende boşan derim ama sen ister boşanırsın ister soda içe içe hayatına devam edersin bize ne yani
konuyu sebote edip polemiklere yol açma istersen .her defasında aynı şey oluyor .konuyu sabah gördüm ben demişim aç konuyu ne alaka sende ne hayal gücü var pess yani .kendin öle yapıyorsun sanırım .bana gıcıksın diye kadına sarma .gerçekten ciddi bir sorunu var .boş yere ortam germe .koca kadınlarsınız yaa yaşınız küçük olsa küçük diyeceğim ama oda yok .neyse konuyu bulandırmayın yoruma ihtiyacı var .biz kk kadınları falan demeyin siz kendi adınıza konuşun .kk kadınları szdece sizden oluşmuyor bu gruplaşmadan bizde bıktık yönetimde sanırım artık uğraşmaktan sıkıldı .
ay canım kutun dolu
kuzum özelden sor herşeyi anlatamam vs bu ne yaa, herşeyi anlatman gerekmiyo zaten, ya da hiç anlatma özelden yazış kafa dengi olduğunu düşündüğün kişilerle, pembepinar hayyalin açtığı konuya gereksiz demiştinya bi dolu laf saydın bu konuya ne diyosun çok mu gerekli, siz özelden yazışsaydınız en azından hayyalin konusu güzel bi şekilde ilerliyo
ortada konumu varda sabote edilcek ayrıca sabote diye senin hayyalin konusuna yaptığına denir ki dedilerde zaten, başkalarında var gibi göstermeye çalıştığın herşey sende var tuhaf bi insansın vesselam
Arkadaşlar pc ye arka planda çalışan program yükledim. Saniyesi hatta dakikası dakikasına kaydediyor. Bazende düşünüyorum acaba birşeyler yakalamak mı doğru yoksa hiç karıştırmadan ortalığı safımı oynamalı. Hayatta şüphe kadar kötü birşey yokmuş.
sende yazma buraya girme illa yazmak zorundamsın her konuya .ben hayyalin bana yaptığını yaptım rahatsız edici olduğunu anlasın diye zaten uzatmadım da .kadın her konuya yorum yapmazsam ölücem gurubundan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?