baksana her laf bebeğe geliyor .benide geçtim bebek bebek .bak bebeğin olucak görürsün şöle böle .neden hamile kadına salırıyolar sanıyorsun .burda gıcık oldular diye sürekli bir sataşma .bana yorum yapıyolar sonra gidip şikayet ediyolar .bebeğime bile laf geldi .sanki suçu var masumun .
SEN ŞİMDi biraz duygusal ve kontrolsüz davranıyorsun hamilelik sebebiyledir muhtemelen.bukadar takılmana gerek yok boşver senin yerinde o bebeği karnında taşımak isteyen okadar insan var ki.sen şimdi güzlce dinlen doğduktan sonra ,hayırısıyla inşallah tabi ,çok yorulacaksın
yanlış hatırlamıyorsam daha önce de aldatılma konunuz vardı
ve evliliği biten birisinin konusuna da aynı şu şekilde yazdınız
"hakkında hayırlısı olsun. Allah sıkıntı çekip, dayak yiyen, aldatılan kadınlara da nasip etsin. "
madem bu şekilde düşünüyorsunuz takip edin ve eğer ki aldatılıyorsanız boşanın
aslında kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz bize gerek yok
piskolata benim konularıma sen cevap bile verme sana izin vermiyorum.... Bildiklerini kendine sakla senden yorum değil aşağıda bile seni görmek dahi istemiyorum. Bu benim konum sen cvp yazma ok!!!!!!
piskolata benim konularıma sen cevap bile verme sana izin vermiyorum.... Bildiklerini kendine sakla senden yorum değil aşağıda bile seni görmek dahi istemiyorum. Bu benim konum sen cvp yazma ok!!!!!!
Arkadaşlar anladımki burada konu açmak saçmalıkmış. Sizler haklısınız buyrun yiyin birbirinizi
şimdi bu bir konumu?
ben şahsen bişey anlamadım anlayan beri gelsin, kocanın bilgisayarına bi program yüklemişsin şüphelerin varmış ama neden şüphelendin ne bulmayı umuyosun bulursan napacaksın belli değil, insanlar tabiki soracak, boşan demeyin diyosun eski konularından birinde sen diyosun bu adamdan boşanmaya kesin karar verdim diye, bir diğer konun bu adamla yaşanırmı, yaşanmayacağını düşünüyosun ama boşan diyenlere kızıyosun, bizmi tuhafız senmi bilemedim doğrusu
valla bugün ben çok gerildim bişeyler anlatmaya çalışmaktan, burda bazı kadınlar ısrarla sanki onlara karşı birilerinin garezi varmış gibi davranıyolar, gruplaşmalar olduğunu iddia ediyolar,burda herkes herkesle sürtüşebilir fikir uyuşmazlıkları olabilir bunu kine döndürmek niye
bu konularda genelde şu cevabı alıyorum ben: senin başına gelmediya boşanırım demek kolAy,başına gelse sende boşanmazsın, benim kocam yapmaz diyenleri görüyoruz vs
halbuki anlamadıkları bişey var ben boşan dedim diye boşanmak zorunda değiller, kendi yapamadıklarını başkası yapacağını söyleyince hırslanıyolar,kendine güvenen hiçbi kadında benim kocam yapmaz demez aslında, kendine güvenir, yaparsa bende.... yaparım der, diyebilir, boşlukta genelde boşanmak olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?