Eşini takip etmek

lindanın eşinin onu aldattığını varsayarak yorum yapıyorum (detay vermedi eski konularını azcık okudum)
bu durumda evet boşanmalısın, boşan dedim diye beni suçlama sevgili linda sana ve çocuklarına bunu yaşatan adamı suçla, diğer kadınıda suçlayabilirsin ama bi netice vermez, seni bağlayan kocandır o kadın edepsiz olabilir ama bu kocanında adi bi adam olduğu gerçeğini değiştirmez, yeri geldiğinde boşanabilmek için tüm kadınların çalışmasını kendini geliştirmesini hayata kocalarının gözünden değilde kendi pencerelerinden bakmalarını öneriyorum naçizane

baksana her laf bebeğe geliyor .benide geçtim bebek bebek .bak bebeğin olucak görürsün şöle böle .neden hamile kadına salırıyolar sanıyorsun .burda gıcık oldular diye sürekli bir sataşma .bana yorum yapıyolar sonra gidip şikayet ediyolar .bebeğime bile laf geldi .sanki suçu var masumun .

SEN ŞİMDi biraz duygusal ve kontrolsüz davranıyorsun hamilelik sebebiyledir muhtemelen.bukadar takılmana gerek yok boşver senin yerinde o bebeği karnında taşımak isteyen okadar insan var ki.sen şimdi güzlce dinlen doğduktan sonra ,hayırısıyla inşallah tabi ,çok yorulacaksın:31:

SEN ŞİMDi biraz duygusal ve kontrolsüz davranıyorsun hamilelik sebebiyledir muhtemelen.bukadar takılmana gerek yok boşver senin yerinde o bebeği karnında taşımak isteyen okadar insan var ki.sen şimdi güzlce dinlen doğduktan sonra ,hayırısıyla inşallah tabi ,çok yorulacaksın:31:

bebeğe laf atınca işte bende kopuyorum o zaman .sonuçta anneyim artık .insan yavrusuna laf gelince öle oluyor .

Şuradaki tartışmanın , polemik yarışının onda birini
ben yapsam anında banlanırım sanırım.

Bir de şunu merak ediyorum :
Ben ne zaman KİB yapsam ( 2 kez yaptım.) kesilen ceza bana oluyor , en başta ben ceza alıyorum.
Bu KİB butonu basan için mi, basılan için mi kullanılıyor?
Bunu anlamış değilim!

Son düzenleme:
bence sonuca göre bir b planının da olması lazım yani istemediğin olumsuz bir şey öğrendiğinde nasıl davranacaksın ona göre hazırlıklı olmalısın.

yanlış hatırlamıyorsam daha önce de aldatılma konunuz vardı

ve evliliği biten birisinin konusuna da aynı şu şekilde yazdınız

"hakkında hayırlısı olsun. Allah sıkıntı çekip, dayak yiyen, aldatılan kadınlara da nasip etsin. "

madem bu şekilde düşünüyorsunuz takip edin ve eğer ki aldatılıyorsanız boşanın

aslında kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz bize gerek yok

piskolata benim konularıma sen cevap bile verme sana izin vermiyorum.... Bildiklerini kendine sakla senden yorum değil aşağıda bile seni görmek dahi istemiyorum. Bu benim konum sen cvp yazma ok!!!!!!

piskolata benim konularıma sen cevap bile verme sana izin vermiyorum.... Bildiklerini kendine sakla senden yorum değil aşağıda bile seni görmek dahi istemiyorum. Bu benim konum sen cvp yazma ok!!!!!!

kimler yazsın belli kriterlerin varmı sevgili linda,boşan demicez piskolata yazmıcak başka?

bu nasıl bir ifade şekli böyle? peki siz bir liste yapın,hangi üyeler konunuza cevap vermeyecek onu bilelim..mesela ben verebilir miyim?

site yöneticileir bile böyle birşeye müdahale etmezken sizin böyle bir hakkınız yok zaten..

Arkadaşlar anladımki burada konu açmak saçmalıkmış. Sizler haklısınız buyrun yiyin birbirinizi

gerçekler her zaman acıtır değil mi :ssz:

başkalarının konularına altı çizili darısı tüm aldatılan kadınların başına derken iyi hoşta ben bunu önünüze getirince mi kötü oldu

pardon ama size sormayacağım nereye yorum yazıp yazmayacağımı

Yanlış anlamayın da gerçekten komik bir mesaj olmuş...:9:
Siz şimdi bunu yazınca arkadaş sizi dinleyecek mi?:31:

Arkadaşlar anladımki burada konu açmak saçmalıkmış. Sizler haklısınız buyrun yiyin birbirinizi

şimdi bu bir konumu?
ben şahsen bişey anlamadım anlayan beri gelsin, kocanın bilgisayarına bi program yüklemişsin şüphelerin varmış ama neden şüphelendin ne bulmayı umuyosun bulursan napacaksın belli değil, insanlar tabiki soracak, boşan demeyin diyosun eski konularından birinde sen diyosun bu adamdan boşanmaya kesin karar verdim diye, bir diğer konun bu adamla yaşanırmı, yaşanmayacağını düşünüyosun ama boşan diyenlere kızıyosun, bizmi tuhafız senmi bilemedim doğrusu

valla bugün ben çok gerildim bişeyler anlatmaya çalışmaktan, burda bazı kadınlar ısrarla sanki onlara karşı birilerinin garezi varmış gibi davranıyolar, gruplaşmalar olduğunu iddia ediyolar,burda herkes herkesle sürtüşebilir fikir uyuşmazlıkları olabilir bunu kine döndürmek niye

şimdi bu bir konumu?
ben şahsen bişey anlamadım anlayan beri gelsin, kocanın bilgisayarına bi program yüklemişsin şüphelerin varmış ama neden şüphelendin ne bulmayı umuyosun bulursan napacaksın belli değil, insanlar tabiki soracak, boşan demeyin diyosun eski konularından birinde sen diyosun bu adamdan boşanmaya kesin karar verdim diye, bir diğer konun bu adamla yaşanırmı, yaşanmayacağını düşünüyosun ama boşan diyenlere kızıyosun, bizmi tuhafız senmi bilemedim doğrusu

valla bugün ben çok gerildim bişeyler anlatmaya çalışmaktan, burda bazı kadınlar ısrarla sanki onlara karşı birilerinin garezi varmış gibi davranıyolar, gruplaşmalar olduğunu iddia ediyolar,burda herkes herkesle sürtüşebilir fikir uyuşmazlıkları olabilir bunu kine döndürmek niye

"Tanımadığı kadınları boşatınca kına yakacaklar grubu"na hoşgeldiniz!!!:16:

mutsuzluğunun sebebi piskolata değil linda

gerçekleri casus program söyleyince iyi
piskolata ya da akıllı kadınlar söyleyince kötü
o zaman allah yardım etsin size

zaten buradaki kadınlara ne dersen de boşan deme

sürün çek dayak ye, de ,o kadar mutlu oluyorlar

bu konularda genelde şu cevabı alıyorum ben: senin başına gelmediya boşanırım demek kolAy,başına gelse sende boşanmazsın, benim kocam yapmaz diyenleri görüyoruz vs
halbuki anlamadıkları bişey var ben boşan dedim diye boşanmak zorunda değiller, kendi yapamadıklarını başkası yapacağını söyleyince hırslanıyolar,kendine güvenen hiçbi kadında benim kocam yapmaz demez aslında, kendine güvenir, yaparsa bende.... yaparım der, diyebilir, boşlukta genelde boşanmak olur

bu konularda genelde şu cevabı alıyorum ben: senin başına gelmediya boşanırım demek kolAy,başına gelse sende boşanmazsın, benim kocam yapmaz diyenleri görüyoruz vs
halbuki anlamadıkları bişey var ben boşan dedim diye boşanmak zorunda değiller, kendi yapamadıklarını başkası yapacağını söyleyince hırslanıyolar,kendine güvenen hiçbi kadında benim kocam yapmaz demez aslında, kendine güvenir, yaparsa bende.... yaparım der, diyebilir, boşlukta genelde boşanmak olur

Bunu anlatamıyorum bende.
Mümkün mü benim kocam yapmaz demek.
Yapmayacağına inanıyorum,ama yaparsa karşıdaki kadını suçlamam,suçlu eşimdir dedim diye kaç kişi düşman kesildi bana.

aldatilmak...sadece bundan süphelenmek bile ne kadar can acitici..bu kadar cani aciyan hemcinsine ,hemde ismi kadinlar kulubu olan bir platformda bu kadar sert ve can acitici yorumlar neden yapilir..her aldatilan kadin bosaniyormu..yada bosana biliyormu..keske tüm kadinlarin aldatildiklarinda, dayak yediklerinde bosanabilecek gücleri olsa..eminim kimse aldatildigini bile bile, dayak yiye yiye evliligine devam etmez..herkes ayni imkanlara sahip degil maalesef..

Back
X