- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Neden görüşmek istemiyor? Size küçük gelen ona öyle gelmemiş demek ki.
Ne yapacaksınız ki? Açıklamaya çalışmışsınız dinlememiş. Siz de boşvereceksiniz.
Ben küs değilim görüşmüyorum.
Benim yaşadıklarım çok küçük şeyler değil.
Ve benden asla olumsuz olarak davranış olmadı.
Eşimde arkamda durduğu için kendini yoracak herhangi bir ruh hali içinde değilim.
Fakat sizin durum farklı siz kaynaklı problem başlamış, rahatsızsanız bu durumdan arayı düzeltin.
Şöyle düşünmek lazım kime göre küçük neye göre küçük bir olay . Size küçük gelmiş ama ona göre küçük değil işte . Görüşmek istemeyebilir benimde görüşmek istemediğim insanlar var zorlayamazsınız ki
Aman zor olacak birşey yok bende teyzemin kızı ile görüşmüyorum . Teyzem dün aramış niye aramıyorsun kızımı diyor açtı ağzını yumdu gözünü bir ton laf saydı. Ama haklı olduğum için etkilenmedim şuan hiç sinirlerim bozuk değilyani akrabalık bagımız var konusulur anlasılır taraftarıyım ben hep ipleri koparmak zor geldi
Aman zor olacak birşey yok bende teyzemin kızı ile görüşmüyorum . Teyzem dün aramış niye aramıyorsun kızımı diyor açtı ağzını yumdu gözünü bir ton laf saydı. Ama haklı olduğum için etkilenmedim şuan hiç sinirlerim bozuk değil
Tek taraflı olmaz o iş kadın seninle görüşmek istemiyor bence zorlamabende sag duyulu davranayım diyorum ama niye yapamıyorum anlamadım.
Niye herkes sizi itsin yav. Hakli oldugunuzda dahi size hak vermeyen insanlarin gercek yuzunu gorursunuz oyle olursa. Ki kimsenin sizi dislayacagini sanmiyorum boyle kucuk bir olayda. Hakliysaniz biraz siz geri durun o gonlunuzu alsinbide korkuyorum simdi kaynanamı severim falan ben mesela simdi herkese anlatıp herkes beni itecek.
Niye herkes sizi itsin yav. Hakli oldugunuzda dahi size hak vermeyen insanlarin gercek yuzunu gorursunuz oyle olursa. Ki kimsenin sizi dislayacagini sanmiyorum boyle kucuk bir olayda. Hakliysaniz biraz siz geri durun o gonlunuzu alsin
3 numarali gorumcemle 4 senedir gorusmuyoruz konusmuyoruz.
esimde ayni sekilsekilde.
dugunune bile gitmedik.
huzur bozuyordu ve boyle iyiiyiyiz.
herkesde alisti duruma kimse israr etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?