eşinin ailesi ile küs olmak

cennetyarim

Hadi Gelin Bebeklerim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
2.814
2.062
333
arkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.

ancak görümcem bir olay sonucu benimle artık görüşmek istemedigini söyledi. kendimi acıklamaya calıstım ama dinlemedi. olay cok kucuk bir olay aslında.

demek istedigim eşinin ailesiyle küs olan varmı yada görüşmek istemeyen biri karsısında nasıl davranılır.

çok depresif durumdayım gercekten.

Ben küs değilim görüşmüyorum.
Benim yaşadıklarım çok küçük şeyler değil.
Ve benden asla olumsuz olarak davranış olmadı.
Eşimde arkamda durduğu için kendini yoracak herhangi bir ruh hali içinde değilim.

Fakat sizin durum farklı siz kaynaklı problem başlamış, rahatsızsanız bu durumdan arayı düzeltin.

Şöyle düşünmek lazım kime göre küçük neye göre küçük bir olay . Size küçük gelmiş ama ona göre küçük değil işte . Görüşmek istemeyebilir benimde görüşmek istemediğim insanlar var zorlayamazsınız ki

acıklamaya calıstım kendimi . benim esimde benim haklı oldugumu biliyor önemseme bosver onun psıkılojisi iyi degil ondan diyor ama ben yinede cok uzuldum

Ben bu aile olaylarında çok yüz göz olunma taraftarı değilim . Çünkü eşinizin ailesi , illaki bir gün karşı karşıya geleceksiniz , bırakın durulsun biraz ..
görüşmek istemiyorsa görüşmeyin , görüştüğünüzde de yanlış anlaşılmalara sebep verecek samimiyette olmazsınız kafanız rahat olur :)

yani akrabalık bagımız var konusulur anlasılır taraftarıyım ben hep ipleri koparmak zor geldi

bide korkuyorum simdi kaynanamı severim falan ben mesela simdi herkese anlatıp herkes beni itecek.

yani akrabalık bagımız var konusulur anlasılır taraftarıyım ben hep ipleri koparmak zor geldi
Aman zor olacak birşey yok bende teyzemin kızı ile görüşmüyorum . Teyzem dün aramış niye aramıyorsun kızımı diyor açtı ağzını yumdu gözünü bir ton laf saydı. Ama haklı olduğum için etkilenmedim şuan hiç sinirlerim bozuk değil

bende sag duyulu davranayım diyorum ama niye yapamıyorum anlamadım.

bide korkuyorum simdi kaynanamı severim falan ben mesela simdi herkese anlatıp herkes beni itecek.
Niye herkes sizi itsin yav. Hakli oldugunuzda dahi size hak vermeyen insanlarin gercek yuzunu gorursunuz oyle olursa. Ki kimsenin sizi dislayacagini sanmiyorum boyle kucuk bir olayda. Hakliysaniz biraz siz geri durun o gonlunuzu alsin

Niye herkes sizi itsin yav. Hakli oldugunuzda dahi size hak vermeyen insanlarin gercek yuzunu gorursunuz oyle olursa. Ki kimsenin sizi dislayacagini sanmiyorum boyle kucuk bir olayda. Hakliysaniz biraz siz geri durun o gonlunuzu alsin

çok haklısınız Allah niyetimi biliyor aslında

3 numarali gorumcemle 4 senedir gorusmuyoruz konusmuyoruz.
esimde ayni sekilsekilde.
dugunune bile gitmedik.
huzur bozuyordu ve boyle iyiiyiyiz.
herkesde alisti duruma kimse israr etmiyor

eşim benim görüşür yine ama eve gelip gitmez galiba. sizde ilk başta cok üzüldünüzmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…