- 8 Kasım 2014
- 4.866
- 10.582
- 408
- Konu Sahibi cennetyarim
-
müsait olunca yaz, çokta takma boşver. kimsenin peşinde koşma. seninle görüşmek isteyen ne olursa olsun açıklamanı dinler affedici olurdu. bu ona bahane olmuş. eşin de seni suçlamıyosa gerisi boş. bırak daha iyi böylecanım biraz uzun mevzu . suan ruh halim okdr kötü ki yazmaya dahi inan mecalim yok garip durumdayım
Görüşmek istememe gibi her insanın hakkı var.acıklamaya calıstım kendimi . benim esimde benim haklı oldugumu biliyor önemseme bosver onun psıkılojisi iyi degil ondan diyor ama ben yinede cok uzuldum
arkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.
ancak görümcem bir olay sonucu benimle artık görüşmek istemedigini söyledi. kendimi acıklamaya calıstım ama dinlemedi. olay cok kucuk bir olay aslında.
demek istedigim eşinin ailesiyle küs olan varmı yada görüşmek istemeyen biri karsısında nasıl davranılır.
çok depresif durumdayım gercekten.
Boşver o tür görümcelerle görüşmeye değmez bende görüşmüyorum yok gibi sayıyorum bunu hakediyor.arkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.
ancak görümcem bir olay sonucu benimle artık görüşmek istemedigini söyledi. kendimi acıklamaya calıstım ama dinlemedi. olay cok kucuk bir olay aslında.
demek istedigim eşinin ailesiyo tğrle küs olan varmı yada görüşmek istemeyen biri karsısında nasıl davranılır.
arkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.
demek istedigim eşinin ailesiyle küs olan varmı yada görüşmek istemeyen biri karsısında nasıl davranılır.
Görümcenizin sakinleşmesi için bir kaç gün tanıyın sonra gidip birşey olmamış gb davranın.arkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.
Bende aynı durumdayım. Birde onların şehrine akrabalarına komşularına geldim. Çok yalniz kaldım ama huzur dünya varmışBen görüşmüyorum eşimin ailesiyle. Çok d amutluyum, hiç gitmiyorum onlar da gelmıyor. Oğullarıyla torunlarıyla görüşüyorlar ama ben o ortamda bulunmuyorum. Yıllardır boşuna kahrını çekmişim asalakların, ilk defa rahat ve huzurlu hissediyorum kendimi. Yoran ve yıpratan insanları silin atın hayatınızdan.
Ben varım.çok iyi hissediyorum,kafamı dinliyorum...ohh miss.ustelik biz altlı üstlü oturuyoruz.bana kalsa sonsuza kadar götürürüm böyle
Nasıl yapıyorsunuz bizde işte çok yakınız çok denk gelme sozkonusu ondan zorlaniyorum zaten
Dediğim gibi altlı üstlü oturuyoruz ben hiç gitmiyorum,onlar da gelmiyor.başka bir yerde benle konusurlarsa kısa cevaplar veriyorum.genelde aynı ortamlarda olmuyoruz zaten.
Evet eşin ailesi ile kus olanlarla dolu burası biri olmazsa biri ile mutlaka ara bozuluyor çok da şaapmayin yani hayatınıza bakınarkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?