eşinin ailesi ile küs olmak

Allah yardımcınız, olsun çok zor

İnan hiç zor değil,daha önce dediğim gibi kafamı dinliyorum.onları fazla görmemek iyi geliyor bana.sen daha yeni evlisin galiba yada bayağı gençsin.evliligimin ilk yıllarında ben de üzülüyordum böyle seylere.ama emin ol mesafe iyidir.sinirlere iyi gelir.

Bende aynı durumdayım. Birde onların şehrine akrabalarına komşularına geldim. Çok yalniz kaldım ama huzur dünya varmış
Bazı insanların yokluğu varlığından bin kat iyi, bunlar da öyle işte. Valla keşke daha önce kavga etseydim de o kadar kahırlarını çekmeseydim.

aynı benimkiymiş. ben de görümcemle küs değilim ama aşırı bi mesafe koydum aramıza. soğukluğumu bin metre öteden hissedebiliyor. evime geldiğinde bile yüz vermedim mecburiyet dışında konuşmadım, ama buna rağmen yüzsüz hala geliyor. son konumu okuyabilirsiniz hatta bunla ilgili.

Ohh aylardır küsüz ve çok geçerli sebeplerden allahım bırdaha bır araya getırmesın ınsallah. Bıraz akısına bırakın gorumceylede konusmazsanız olmezsınız ya

Ben görüşmüyorum kayinvalidemle
Görümcem de like atmayı falan bıraktı muhtemelen oda benle görüşmüyor
Ben cok rahatım kafam rahat hic üzülmüyorum cok mu gerekliler böylesi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…