- 28 Kasım 2010
- 42.511
- 141.185
- 798
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Etkilenmem ayol ne var etkilenecek. Birbirini doven yok bir sey yok,medeni sekilde biri biriyle gorusmek istemedigini soyluyor bitti gitti. Esimin kardesi o,elbette her kosulda yaninda olsun,gitsin gorsun,oglumu da gotursun her cani istediginde. Ama beni bulastirmasinlar Allah rizasi icin cunku gercekten katlanamiyorum kiza. Esim katlanmak zorunda cunku kardeslerne güzel etkilenmiyorsunuz demekki
Görüsmüyorum isteçok tuhf oluyor gercekten bayramlarda falan nasıl yapıyorsunuz
Etkilenmem ayol ne var etkilenecek. Birbirini doven yok bir sey yok,medeni sekilde biri biriyle gorusmek istemedigini soyluyor bitti gitti. Esimin kardesi o,elbette her kosulda yaninda olsun,gitsin gorsun,oglumu da gotursun her cani istediginde. Ama beni bulastirmasinlar Allah rizasi icin cunku gercekten katlanamiyorum kiza. Esim katlanmak zorunda cunku kardeslero da esimin sanssizligi ahahaha deyip geciyorum
Geldik tabiihic biyerde denk geldinizmi o zaman ne yapılır acaba
Geldik tabiibir bayram koyde esimin akrabalariyla bayramlasmaya gitmistik,uzaktan bizi gordu gelmedi,abisine mesaj atip bayramlasti dengesiz ben olmasam gelirdi. Esim de kacmaya calisir genelde kardesinden cunku o da bikmis artik senelerdir. Ben yorum yapmam o konuda.
Gecen bayram da yine koyde kapida karsilastik,biz geliyorduk onlar da gidiyorlardioglumu kucagina aldi esimle bayramlasti, ben de sadece elimi uzattim iyi bayramlar dedim bitti gitti. Sorun olacak bir durum yok bence,kalabalik ortamda karsilasirsaniz selam verirsiniz, Allahin selami sonucta alip almamak ona kalmis. Ben de elimi insaniyet namina uzattim,havada da kalabilirdi hic de bozulmazdim ama kalmadi yani.
Ay yapmayin lutfen,olabilir boyle seyler. Herkes herkesle gorusmek zorunda degil ki. Akraba olduysak olduk,tapulu mal degiliz ya kimse kimseye tabi degil. Bosverin gecin. Karsilastiginizda da o anki duruma gore davranirsiniz onceden tasarlamaya inanin gerek yokkeşke böyle olmasa degilmi... çok üzücü.... ben herhalde ilk defa bu kadar etkilendim
evet uzuldum tabi ama degmeyecegini anlayinca sallamadim hayatiza bakiyoruz cidden zerre umrumda degileşim benim görüşür yine ama eve gelip gitmez galiba. sizde ilk başta cok üzüldünüzmü
Sen ozurunu dilemissin, bosver. Affetmezse de onun problemi. Sen kocanla iyi olduktan sonrasi ivir zivirbeni yanlıs anlamış aslında . kötü bir niyetim olmamasına ragmen yinede özür diledim ama anlamıyor. bende cok uzuldum
Ay yapmayin lutfen,olabilir boyle seyler. Herkes herkesle gorusmek zorunda degil ki. Akraba olduysak olduk,tapulu mal degiliz ya kimse kimseye tabi degil. Bosverin gecin. Karsilastiginizda da o anki duruma gore davranirsiniz onceden tasarlamaya inanin gerek yok
Caniniza gunah valla, bakin keyfinize mis gibi.haklısın canım bende kendime ceki düzen vereyim birazcık
bende görüşmüyorum, sizin gibi küs kalamam da kimseyle en nefret ettiğim şeydir.
ama karşımda iki tane 35-33 yaşlarında insan var ve bu insanlar 5 gün önce babaannem vefat ettiğin de bana bir baş sağlığı bile dilemediler. şimdi karşımda kendilerini öldürseler umurumda olmaz herhalde öyle bir nefret oluşturdular bende..
arkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.
ancak görümcem bir olay sonucu benimle artık görüşmek istemedigini söyledi. kendimi acıklamaya calıstım ama dinlemedi. olay cok kucuk bir olay aslında.
demek istedigim eşinin ailesiyle küs olan varmı yada görüşmek istemeyen biri karsısında nasıl davranılır.
çok depresif durumdayım gercekten.
nefret aslında varya en kötü kendini etkiliyor kendimden biliyorum hic bi duygu hıssetmemek lazım
Ah ah biryerlerde benimle aynı dertten muzdarip birileri varmış. Çok çok zor bir durum. Sırf bu durumu yaşamamak için yıllarca ne duyduysam sineye çektim. En sonunda öyle bir kırdılar darmadağın ettiler ki özür dilemeden ayak basmam o eve dedim. Ancak hala kuyrukları dik. Yaptıkları şeylerin hiçbir savunulabilir tarafı yokken hala benden daha çok üzüldüklerini, benden daha çok haklı olduklarını, görüşmek istemediğimden dolayı benden daha çok kırıldıklarını iddia ediyorlar.arkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.
ancak görümcem bir olay sonucu benimle artık görüşmek istemedigini söyledi. kendimi acıklamaya calıstım ama dinlemedi. olay cok kucuk bir olay aslında.
demek istedigim eşinin ailesiyle küs olan varmı yada görüşmek istemeyen biri karsısında nasıl davranılır.
çok depresif durumdayım gercekten.
bilmiyorum ya ben hazmedemiyorum. elimden geldiğince iyi kötü her anlarında yanlarında oldum o zaman da küstük ama hastalık sağlık ölüm önemli konulardır, bana göre insan olup olamamanın ince çizgisidir. ben gördüm ki benim görümceler insan değil :) siz de boş verin. ne kadar küçük - büyük bilemem olayı ama üstünü kapatadabilirdi sizin kadar önemseseydi ama iletişimi kesmeyi tercih etmiş. kendi canınızı sıktığınıza değmez
Ah ah biryerlerde benimle aynı dertten muzdarip birileri varmış. Çok çok zor bir durum. Sırf bu durumu yaşamamak için yıllarca ne duyduysam sineye çektim. En sonunda öyle bir kırdılar darmadağın ettiler ki özür dilemeden ayak basmam o eve dedim. Ancak hala kuyrukları dik. Yaptıkları şeylerin hiçbir savunulabilir tarafı yokken hala benden daha çok üzüldüklerini, benden daha çok haklı olduklarını, görüşmek istemediğimden dolayı benden daha çok kırıldıklarını iddia ediyorlar.
Günlerdir bunu düşünüyorum. Bir insan nasıl bu kadar bencil olur, benim beklediğim sadece bir özürken nasıl bu kadar vurdumduymaz umursamaz olur. Düşünmekten beynimin uyuştuğunu hissediyorum bazen ama bir yere varamıyorum.
İnsanın bütün huzurunu kaçırıyorlar. Nasıl olucak bilmiyorum ama umursamamayı öğrenmemiz gerekiyor50 yasında benden 20 yas büyük benim kendimi artık toparlama zamanım geldi
evet canım cok zor degilmi gerçekten insanın beyni istemsiz hep bunu dusunuyor
cennetyarim daha açıklayıcı olursanız daha yardımcı oluruz küsme sebebiniz nedir? belki de sizle konuşmak istemiyordu bahane etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?