eşinin ailesi ile küs olmak

ne güzel etkilenmiyorsunuz demekki
Etkilenmem ayol ne var etkilenecek. Birbirini doven yok bir sey yok,medeni sekilde biri biriyle gorusmek istemedigini soyluyor bitti gitti. Esimin kardesi o,elbette her kosulda yaninda olsun,gitsin gorsun,oglumu da gotursun her cani istediginde. Ama beni bulastirmasinlar Allah rizasi icin cunku gercekten katlanamiyorum kiza. Esim katlanmak zorunda cunku kardesler o da esimin sanssizligi ahahaha deyip geciyorum

hic biyerde denk geldinizmi o zaman ne yapılır acaba

hic biyerde denk geldinizmi o zaman ne yapılır acaba
Geldik tabii bir bayram koyde esimin akrabalariyla bayramlasmaya gitmistik,uzaktan bizi gordu gelmedi,abisine mesaj atip bayramlasti dengesiz ben olmasam gelirdi. Esim de kacmaya calisir genelde kardesinden cunku o da bikmis artik senelerdir. Ben yorum yapmam o konuda.
Gecen bayram da yine koyde kapida karsilastik,biz geliyorduk onlar da gidiyorlardi oglumu kucagina aldi esimle bayramlasti, ben de sadece elimi uzattim iyi bayramlar dedim bitti gitti. Sorun olacak bir durum yok bence,kalabalik ortamda karsilasirsaniz selam verirsiniz, Allahin selami sonucta alip almamak ona kalmis. Ben de elimi insaniyet namina uzattim,havada da kalabilirdi hic de bozulmazdim ama kalmadi yani.

keşke böyle olmasa degilmi... çok üzücü.... ben herhalde ilk defa bu kadar etkilendim

keşke böyle olmasa degilmi... çok üzücü.... ben herhalde ilk defa bu kadar etkilendim
Ay yapmayin lutfen,olabilir boyle seyler. Herkes herkesle gorusmek zorunda degil ki. Akraba olduysak olduk,tapulu mal degiliz ya kimse kimseye tabi degil. Bosverin gecin. Karsilastiginizda da o anki duruma gore davranirsiniz onceden tasarlamaya inanin gerek yok

haklısın canım bende kendime ceki düzen vereyim birazcık

bende görüşmüyorum, sizin gibi küs kalamam da kimseyle en nefret ettiğim şeydir.
ama karşımda iki tane 35-33 yaşlarında insan var ve bu insanlar 5 gün önce babaannem vefat ettiğin de bana bir baş sağlığı bile dilemediler. şimdi karşımda kendilerini öldürseler umurumda olmaz herhalde öyle bir nefret oluşturdular bende..

nefret aslında varya en kötü kendini etkiliyor kendimden biliyorum hic bi duygu hıssetmemek lazım

eğer içiniz rahatsa (hatalı olduğunuzu düşünmüyorsanız) üzülmenize gerek yok ki...Herkes herkesle görüşmek zorunda değil zaten gelin kv elti görümce..neyi paylaşamazlar anlamış değilim..Hayat o kadar kısa ki..hele de Üzüldüğünüze kendimizi yıpratmamıza hiç ama hiç değmez..

nefret aslında varya en kötü kendini etkiliyor kendimden biliyorum hic bi duygu hıssetmemek lazım

bilmiyorum ya ben hazmedemiyorum. elimden geldiğince iyi kötü her anlarında yanlarında oldum o zaman da küstük ama hastalık sağlık ölüm önemli konulardır, bana göre insan olup olamamanın ince çizgisidir. ben gördüm ki benim görümceler insan değil :) siz de boş verin. ne kadar küçük - büyük bilemem olayı ama üstünü kapatadabilirdi sizin kadar önemseseydi ama iletişimi kesmeyi tercih etmiş. kendi canınızı sıktığınıza değmez

Bende gelinimizle görüşmüyorum.
Ve asla da görüşmek istemiyorum .
O da sizin gibi basit bir şeyi büyüttü diyormuş.
Ben şu süre zarfında şunu anladım en iyi ilişki mesafeli olan...

Ah ah biryerlerde benimle aynı dertten muzdarip birileri varmış. Çok çok zor bir durum. Sırf bu durumu yaşamamak için yıllarca ne duyduysam sineye çektim. En sonunda öyle bir kırdılar darmadağın ettiler ki özür dilemeden ayak basmam o eve dedim. Ancak hala kuyrukları dik. Yaptıkları şeylerin hiçbir savunulabilir tarafı yokken hala benden daha çok üzüldüklerini, benden daha çok haklı olduklarını, görüşmek istemediğimden dolayı benden daha çok kırıldıklarını iddia ediyorlar.

Günlerdir bunu düşünüyorum. Bir insan nasıl bu kadar bencil olur, benim beklediğim sadece bir özürken nasıl bu kadar vurdumduymaz umursamaz olur. Düşünmekten beynimin uyuştuğunu hissediyorum bazen ama bir yere varamıyorum.

50 yasında benden 20 yas büyük benim kendimi artık toparlama zamanım geldi

evet canım cok zor degilmi gerçekten insanın beyni istemsiz hep bunu dusunuyor

50 yasında benden 20 yas büyük benim kendimi artık toparlama zamanım geldi

evet canım cok zor degilmi gerçekten insanın beyni istemsiz hep bunu dusunuyor
İnsanın bütün huzurunu kaçırıyorlar. Nasıl olucak bilmiyorum ama umursamamayı öğrenmemiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…