Esinin ailesi yuzunden bosanma esigine gelenler

Belli ki kv nin psikolojisi bozuk. İlgi mi istiyor desem ne desem.. bir derdi var. Ama çok sıkıcı olmalı sizin için de 3 akşam bile çok fazla görüşmek için.

efuulimm bak ne güzel demiş arkadaş

Artık yavaş yavaş söylemeye başlamalısın.Bizimkide çağırırdı ben hep dedim bizimde kendimize göre işlerimiz var vs diye biz geliceğimiz zaman derim ben diye.İçinize atmayın atarsanız bir gün patlarsınız o daha kötü olur.Lohusalığımda ben attım ve patladım çok fena olaylar oldu laflar fln

ya bu insanların derdi ne? evet kardeşim doğurdun, o senin biricik oğlun. hep öyle de kalacak. ama evli artık bırak mutlu olsun ya.. bi ebeveyn oğlunun mutluluğunu istemez mi önce. bırak bunaltma işte insanları.. benim kız kardeşim de erkek arkadaşı ile dışarıda buluşmaya giderken 1-2 beni de çağırdı. çocuk çok kibar hiçbir şeyini görmedim. ama artık çağırdıklarında bile siz gidin başbaşa dıyorum. kendimi fazlalık görüyorum rahatsız oluyorum. tamam çocuk kibar bişi demedi ama belki içten içe kız arkadaşı ile başbaşa kalmak istiyordur yani. ne işim var heryerde peşlerinde. kv için de aynı durum. hele ki siz bi de evlisiniz yani. daha da özel zamanlarınız olur. çok düşüncesizce. sinir oluyorum böyle insanlara

Anneniz size bu kadar karışsa ona da sessiz kalır mıydınız, aman kırılmasın diye kendi kendinize ağlayıp durur muydunuz?

Öyle evde ağlayıp eşinizle huzurunuzu bozacağınıza sesini çıkarsanız daha kolay değil mi, gerçekten anlamıyorum. Ben evimde rahat oturamayacagim kayınvalide sebepli, sonrada iyi insan kırmak istemiyorum diyeceğim. Kendi hayatınız, huzurunuz bu kadar mı kıymetsiz?

Boşanmayı düşüneceginize kayınvalidenize sınır koymayı öğrenin. Bu arada bencillikte oldukça kötü bir huydur ve kayınvalideniz son derce bir insan, iyilik abidesi falan değil.

Son düzenleme:
Ben de aynı durumdaydım esimin annesi nişanlayınca cok değişti. Ben bunu fark edince ilk başlar cok sessiz kalıyordum bana istediğini söylüyordu. Yok kadin çalışır mi yok evde kim yemek yapacak benim vazgeçmeyeceğini anlayınca da ben gelir sizin evde yemekleri yaparim evin isini yaparim yani illa bizle olacak. Nisanliyken mesafemi koydum hemen. Ayrılık falan diye tehdit ettim ama esimin haberi olmadi hoc onun bi sucu yoktu ki kiyamam ona her seye karismaya basladi ben de ayrilirim diye diye susturdum. Evlenince de bu sefer laf sokmalar basladi. Sınava 2 gün kala beni arayıp kazanamazsın insallah demisligi var. Tabi eşim de fark etti annesiyle aramızda olanları biz de kavga ederdik onun yüzünden. Ama ben evlendigimizde ne zman cagirsa gelemem falan derdim eşimle gider eşimle dönerdim haftada bir giderdik ve haftada bir kavga ederdik. Bir gun cok damarima basti her seyi soyledim dedikoducu oldugunu herkesin arkasından konustugunu laf soktugunu o günden beri yanimda ne dedikodu edilir ne laf sokulur sert tepkimden korkar. Bence mesafeli ol 3 gün gitmek ne demek siizn ayrı eviniz işiniz var bi hayatınız var gitme ne yaparsa yapsın. Ben de eşim atanınca farklı sehire yerleşince kurtuldum. Öyle bi imkanınız varsa sizde oyle yapın. Ama cok yüz vermişsin mesafe koyma süreci biraz sancılı olur sinin icin.

Yapacağınız tek şey kademeli olarak aAltmak.
Baya davranışı teknlklerle.
Şimdi hemen bir plan yapalım.
Haftada 3 gün günde 5 saat oturmaya gidiliyor ise önce haftada 3 gün gidelim kv..
Ama bunun 2 günü 5 saat 3.günü 4 saat. 3 hafta bu düzen.
Sonra yine 2 gün 5 3. Gün 3 saat (3 hafta boyunca) derken 3.gün 2 saate düşürün ve 3 hafta d bu şekilde gidin gelin ve toplam 9 hafta sonra 3.günü iptal edin.

Aynı tekniği 2. Gün içinde yapabilirsiniz artık canınız ne isterse.

Ben konuşarak anlaşılamayan insanlarda davranışı davranış değiştşme stratejisi uygularım.
Eşinşz çoraplarını kirliye mi atmıyor yapıştırın davranışı teknikleri çocuğunuz yemek mi yemiyor davranışı teknikler.
Ruhu duymaz bu arada eğitilen kişinin

Birxe inanın psikolojisi kitabımı okuyun. İkna edilemeyecek insan yoktur....

Evliliğimizin ilk yilinda ayni sıkıntıları yasadim. Gidip gelme arama sorma meseleleri. Ama 2. Yilimizdayiz simdi daha duzeldi gibi. Kayinvalidem ve gorumcem ogullarina fazla duskun. Beni yok sayiyorlar ama sabrediyorum gececek. Esinin kendisi anlamasi lazim bunu ailesiyle mesafeyi ayarlamasi gereken o.

Bu bende çok büyük baskı oldu ne kadar verirsem hep daha fazlasını istiyor ve bi laf çarpmalar göremeyince.
Kusura bakmayin ama hic iyi miyi değil kayınvalide. Bu cümle bildiğin pskolojik şiddet. Diken üstünde olur insan. Ama eşinden boşanmayı düşündürecek bir şey değil. Bence siz kayinvalidenize bir uğraş bulun. Sizinle uğraşmaya zamanı kalmasın.

Evet hersyin fazlasi zarar iste
Tatlı dille konuşsan rahatsız olduğunu söylesen belki anlar kayınvalide .

kayınvalideler bence ilk başta evden bir bireyin ayrıldığını kabullenemiyorlar. Çok bir tecrübem yok tabi ama, ilk başlarda isterdi ki hep orda olalım edelim ya da ben onları çağırayım. Yani hafta 7 günse biz 8 gün görüşelim
Boşanmayı kafanızdan silin. Normalde haftada 3 kez gidiyorsanız onu bu hafta 2’ye düşürün önümüzdeki atıyorum 3 hafta boyunca 2 kere gidin sonra 1 kereye düşüşünü izleyin. bahane üretmeyin, ev işi dersler diye gün içerisinde yaptıklarınızı anlatın falan.
mesela canım anam artık çalışan insan evinde dinlenmek istiyor haklısınız size de bir şey diyemem diyor ama laf sokar gibi değil anlayışla

Onlar sen iyi olduğunu için iyiler.sen ters yaptığın anda hepsi birleşip sana cephe alıyorlar.
Birkaç kere tartışmalar olmuştu.o zaman ağırlığını koyabilirdin.bu sekilde hep başkaları mutlu olsun diye yaşanmaz.

Ya gerçekten üzüldüm...
Kvniz hiç iyi bı insan değil...
Bence çok kötü kalpli, gelinleri annesine gidiyor diye surat asan bir kadın benim gözümde gram iyi değildir.
Ben cok travmatik şeyler yaşadım. Sağlığından oldum.
Lütfen sizi üzen insanları sizde üzün.

ay bu ne yaa.
ben burda darlandım..
bi yakamdan düş diyeceksin böylelerine de denilmiyor işte

Madem ayrılmayı kafaya koydun ,es gürle yak gemileri bari yeni gelecek gelin rahat etsin,oğlunun ayrı bi hayatı olduğunu farketsin kayınvalide hanım

Takribi üçüncü ayımızda minik bi cinnetle çözmüştüm bu gidip-gelme olayını Hanginizle evliyim hanginizin gönlünü yapıcam seni alınca ananı babanı eşantiyon mu verdiler demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…