- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.959
- 248
Belli ki kv nin psikolojisi bozuk. İlgi mi istiyor desem ne desem.. bir derdi var. Ama çok sıkıcı olmalı sizin için de 3 akşam bile çok fazla görüşmek için.Merhaba hanımlar. Eşim ve ailesi iyi insanlar yani gerçekten söylüyorum çok iyi insanlar. Ama sorun şu ki kayinvalidem tek oğluna değil bana da aşırı düşkün derdi iş yaptırmak değil ama hergun gideyim istiyor haftada 3 gün kesin gidiyoruz. Geri kalan 4 gün niye gelmediniz diye tavır yapıyor anneme gittgim zaman kıskanmaya başladı konuşması falan değişiyor. Evde ders çalışıyordum bu hafta sadece akşamları ama yine 3 sefer görüştük. Bu sefer derslerime taktı kafayı alim mi olacakmısım okuya okuya bi hal olmuşum pişman olmuşlar oku dediklerine çağırdığında gündüzleri hiç gitmiyormusum bilmem ne. Herseyime karışır oldu eşim bin defa konuştu anlamıyor ben bisey diyemiyorum üzmek istemiyorum çünkü gerçekten harici konularda iyi bi insan. Ama asla laftan anlamıyor ben artık dayanamıyorum içine atmaktan bıktım sırf bu konu yüzünden eşimle kavga ediyoruz ağlayıp duruyorum. Bu bende çok büyük baskı oldu ne kadar verirsem hep daha fazlasını istiyor ve bi laf çarpmalar göremeyince. Yapı olarak coook hassas bi insanım sırf laf edecek diye(çünkü kaldıramıyorum üzülüyorum takmamazlikyapamiyorum) gidiyorum ama bu sıklıktan da bıktım artıkben gerçekten işin içinden çıkamaz bi hale geldim boşanmayı bile düşünüyorum
O mesafeyi sizin ayarlamaniz lazım ayarlayamiyosaniz sizin suçumuz kusura bakmayın ama. Bazen bazı durumlarda karakterimize ters olan şeyleri yapmak zorundayız maalesef, ya yapmanız gerekeni yapıp ufak ufak terslemeye basliycaksiniz ya da bunu cekiceksiniz
Artık yavaş yavaş söylemeye başlamalısın.Bizimkide çağırırdı ben hep dedim bizimde kendimize göre işlerimiz var vs diye biz geliceğimiz zaman derim ben diye.İçinize atmayın atarsanız bir gün patlarsınız o daha kötü olur.Lohusalığımda ben attım ve patladım çok fena olaylar oldu laflar flnMerhaba hanımlar. Eşim ve ailesi iyi insanlar yani gerçekten söylüyorum çok iyi insanlar. Ama sorun şu ki kayinvalidem tek oğluna değil bana da aşırı düşkün derdi iş yaptırmak değil ama hergun gideyim istiyor haftada 3 gün kesin gidiyoruz. Geri kalan 4 gün niye gelmediniz diye tavır yapıyor anneme gittgim zaman kıskanmaya başladı konuşması falan değişiyor. Evde ders çalışıyordum bu hafta sadece akşamları ama yine 3 sefer görüştük. Bu sefer derslerime taktı kafayı alim mi olacakmısım okuya okuya bi hal olmuşum pişman olmuşlar oku dediklerine çağırdığında gündüzleri hiç gitmiyormusum bilmem ne. Herseyime karışır oldu eşim bin defa konuştu anlamıyor ben bisey diyemiyorum üzmek istemiyorum çünkü gerçekten harici konularda iyi bi insan. Ama asla laftan anlamıyor ben artık dayanamıyorum içine atmaktan bıktım sırf bu konu yüzünden eşimle kavga ediyoruz ağlayıp duruyorum. Bu bende çok büyük baskı oldu ne kadar verirsem hep daha fazlasını istiyor ve bi laf çarpmalar göremeyince. Yapı olarak coook hassas bi insanım sırf laf edecek diye(çünkü kaldıramıyorum üzülüyorum takmamazlikyapamiyorum) gidiyorum ama bu sıklıktan da bıktım artıkben gerçekten işin içinden çıkamaz bi hale geldim boşanmayı bile düşünüyorum
+1Iyi insan boyle olunmuyor bilin istedim.
Kusura bakmayin ama hic iyi miyi değil kayınvalide. Bu cümle bildiğin pskolojik şiddet. Diken üstünde olur insan. Ama eşinden boşanmayı düşündürecek bir şey değil. Bence siz kayinvalidenize bir uğraş bulun. Sizinle uğraşmaya zamanı kalmasın.Bu bende çok büyük baskı oldu ne kadar verirsem hep daha fazlasını istiyor ve bi laf çarpmalar göremeyince.
Evet hersyin fazlasi zarar isteMerhaba hanımlar. Eşim ve ailesi iyi insanlar yani gerçekten söylüyorum çok iyi insanlar. Ama sorun şu ki kayinvalidem tek oğluna değil bana da aşırı düşkün derdi iş yaptırmak değil ama hergun gideyim istiyor haftada 3 gün kesin gidiyoruz. Geri kalan 4 gün niye gelmediniz diye tavır yapıyor anneme gittgim zaman kıskanmaya başladı konuşması falan değişiyor. Evde ders çalışıyordum bu hafta sadece akşamları ama yine 3 sefer görüştük. Bu sefer derslerime taktı kafayı alim mi olacakmısım okuya okuya bi hal olmuşum pişman olmuşlar oku dediklerine çağırdığında gündüzleri hiç gitmiyormusum bilmem ne. Herseyime karışır oldu eşim bin defa konuştu anlamıyor ben bisey diyemiyorum üzmek istemiyorum çünkü gerçekten harici konularda iyi bi insan. Ama asla laftan anlamıyor ben artık dayanamıyorum içine atmaktan bıktım sırf bu konu yüzünden eşimle kavga ediyoruz ağlayıp duruyorum. Bu bende çok büyük baskı oldu ne kadar verirsem hep daha fazlasını istiyor ve bi laf çarpmalar göremeyince. Yapı olarak coook hassas bi insanım sırf laf edecek diye(çünkü kaldıramıyorum üzülüyorum takmamazlikyapamiyorum) gidiyorum ama bu sıklıktan da bıktım artıkben gerçekten işin içinden çıkamaz bi hale geldim boşanmayı bile düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?