Esinin ailesi yuzunden bosanma esigine gelenler

Bunu neresi iyi anlamadım ki, anlayissiz bir insan. Oğlu istiyorsa her gün gitsin, siz haftada bir gidin ve bu mesafeyi koruyun.

karşılıklı oturuyoruz ve aynı sıkıntı. bi süre sonra insanı bezdiriyo. bunların hepsi mesafe koyamamaktan.

Her gun beraber olalım dıyorlardı .mısafır gelse gelın kus uctu gelin.
Once haber verseydınız su an ısımız var dedık.
Kırmadan dokmeden yavas yavas azaltma yontemıyle haftada 1 gorusuruyoruz..

Kendini size şartlamış. Ona öyle bir uğraş bulun ki sizi unutsun. Vakti kalmasın yani.

Bahane vs bulmadan bugun canim gelmek istemiyor desen ne tepki verir? Gercekten merakimdan soruyorum, yap diye soylemiyorum. Annem olsun esim olsun kv olsun bugun gel dese canim istemiyor desem bizde mevzu biter. Benim canimin isteyip istememesi onemli bi karar merciidir.

Neler yaşamıştınız ne konustunuz

Bizim evimizde yürüyerek 10 dk mesafede yakın yani. Baskalarına evin semtini söylerken bile bize yakın tuttuk evi ki hergün gelip gitsinler diye bahseder, sanki kendi bulmus begenmiş gibi
Ben artık kendi kendime düşünmekten, kafamda sözleri, olayları tekrarlamaktan o kadar yoruldum ki neyi hangisini anlatsam bilemedim şuan. İletişim problemimiz var aşırı derecede. Ben yine konuşamazdım mırın kırın ederek cevap verirdim gitmemek için ama kendi bir iki olaydan sonra konuşmak istedi. Çünkü artık kendi istediği gibi olmuyordu. Canım benim kv herşey kendi nasıl isterse öyle olsun ister, olmazsa surat yapar laf çarpar. Eşine ve çocuklarına bu şekilde kabullendirmiş. Bende konuşalım anne buyur ne konuşmak istersin dedim. Sizin derdiniz ne? Neden böyle davranıyorsunuz dedi. Bizim bebeğimiz şuan için yok yeni yeni düşünmeye başladık canım ordan konuya girdim ama ciddi anlamda rencide etti. Bende bebek konusunda toplumda beni rencide ettiğini, sürekli bebek mevzusunu açtığında rahatsız olduğumu, bu konuşmayı yaparken sevgiyi bir kenara bırakması gerektiğini kırılmadan konusmamız gerektiğini söyledim. Sen beni seviyorsun biliyorum, bende seni seviyorum ama kendi annemin bile bana karışmadığı noktalarda bana karıştığın için çok rahatsız oldum ve kırıldım dedim. Eşimle baş başa kalamadığı mı bir hafta sonu geldiğinde eşimin düşüncesi olan planımızın sadece ailelerle olması gerektiğini düşündüğü, çift olarak hiç birşey yapmadığımızı anlattım. Haftanın 4 günü orda olsak neden 5.gün gelmiyosunuz özlüyorum pencerede bekliyorum diyor. Napabilirsin ki laf anlamayana... Israr etmeyeceğini söyledi bakalım ne zamana kadar etmeyecek, ama sana şunu söylemeliyim ki artık gel dese bile konuşmayı yaptık ya o kadar içim rahat hayır diyorum ki anlatamam. Önceden ne düşündü acaba, napsam ki diye kıvranırdım şimdi kendim bile farkettim o rahatlık hissini. Konuş ama zor olacak belki tavır yapacak ama görmezden gel, konusmadıgın her dk kendı kendını uzeceksın.

Heh o böyle düşünmüyor işte ne zaman konu açılsa biz iş yaptırmak için mi çağırıyoruz seni seviyoruz ki çağırıyoruz falan diyor
Seviyor olabilir, o ayri bir konu ama bu yine de bencil olduğu ve başkalarını huzursuz ettigi gerçeğini degistirmez.. Herkesin bi hayatı ve sorumlulukları var.. Esinle aran nasildir, arkanda durur mu bilemiyorum ama bence sınırlarını cizmelisin.. Sonucta ne yaparsan hep daha fazlasini isteyecek ve memnun olmayacak gibi geldi bana.. Illa kavga gürültü olmasi da gerekmiyor; ilk aşama kadinin saçmaladığını kabul etmek, "gercekten" takmamak ve sakin kalmak olur..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki neredeyse aynı durumları ben yaşıyorum! İlk başlarda Haftada 1 mutlaka giderdik çalıştığımız için bazı zamanlar gidemedik baktım bu tiriplere girmeye yok işte gelmiyorsunuz yok gelsek kalkmak için saate bakıyormuşum bilmem garip garip haller sen misin öyle yapan dedim artık ayda bir gidiyoruz oda canım isterse eşime istersen sen gidebilirsin bıktım ailenin laf sokmalarından dedim oda karışmıyor artık..

Benim boşanma sebeplerimden biri buydu.

Yani bu insanlar bağımlı işte, değişmiyor ve değişmeyecek. Ona göre yol çizmek en iyisi.

Arkadaşlar bunun için boşanılır mi demiş de boşananların çoğu bunun için boşanıyor :)

Cidden eş araya sınır çizmiyorsa, siz ara bozan aileye uymayan kişi oluyorsunuz ve sonunda boşanıyorsunuz.

Eski kayınvalidem arkamdan ailemize uyamadı çekti gitti diyormuş, bana bunları yaşatan kendisi değilmiş gibi. Zira kendisi kraliyet ailesine mensup ben uyamadım, töbe.

Sanki beni anlattiniz ben de sizin gibi konuştum esti gürledi neymis onlar sevdiği için görüşmek istiyormuş her gun ben sevmiyormuşum ondan haftada 1 istiyormuşum oğluyla ayıramazmışım bilmem neler neler....

Buna benzer bir durumum vardı kayınvalidem ile bir kaç sokak mesafede oturuyordum. Fırına x attım pişiyor atlayın gelin derdi giderdik, yok bilmem kim geldi sizde gelin şunu bunu pişirdim derdi, bi yerden sonra bana emrivaki gibi gelmeye başladı. Sürekli bahane uydurdum başım ağrıdı, dişim ağrıdı, midem bulandı vs 2-3 hafta hiç gitmedik. Mesajı almış olacak ki zart zırt çağırmadı bir daha.

bence o size degıl, oğluna aşırı ama aşırı düşkün, oglu da belkı bu durumdan rahatsız oluyordur, oglunu da cok bunaltmamak ıcın bıraz sankı hedefı sıze de yoneltmıs gıbı duruyor, gorunurde...
bence mesafeyı koruyun, standardınızı belirleyin, yoksa bas edemezsınız.

Sana önerim arkadaşlarin dediği gibi bahane üreterek gitmeyi azalt zamanla senin yakanı birakacaktir yoksa sizide oğlu gibi dizinin dibinden ayırmaz dahada bikarsiniz aynı evde yaşamaya kadar gider ,benim sorunum daha vshimdi kayınvalide benimle aynı evde yasamak istedi ben istemedim kendisini hiç sevmem bosanma olayını bile konuştuk evden kaç sefer kovdum, esim ailesine karşı suçlu bile olsalar ağzını açmaz öyle böyle derken çok tartistim herkesle şuan eşimin anneside dahil ailesinden hicbiriyle görüşmuyorum küsüm onlarla.

Eşinizle kavga edene kadar bir cinnet+kavga... bakın her şey biter. Eşiniz uyarmış anlamamışlar. Demek ki sizin uyarmanız laızm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…