ay bu ne yaa.
ben burda darlandım..
bi yakamdan düş diyeceksin böylelerine de denilmiyor işte
Heh o böyle düşünmüyor işte ne zaman konu açılsa biz iş yaptırmak için mi çağırıyoruz seni seviyoruz ki çağırıyoruz falan diyorKendi mutluluğu için başkalarının mutsuz olmasını sağlayan kim olursa olsun iyi biri değildir.
+1
Başka bi insanı huzursuz etmek de zulüm değil mi?
Neler yaşamıştınız ne konustunuzKendi 1,5 yıllık evlilik hayatımı okumuş gibiyim.. Geçecek... inan burdaki arkadaşlar sayesinde gerçekten ama gerçekten burdaki insanların yorumlarını (kesinlikle kötü bir yorum yapılmadı) düşündüm kendi kendime.. Ve dedim ki Ayperi “HAYIR” demek kimseyi kırmaz, üzmez. Kendine kabullendir. Ben bahane üretmekten sıkıldım artık. Gitmediğim kurs kalmadı, sırf meşgul olayım diye. Ama karşıma aldım konuştum. Çünkü benim eşim kendin hallet dedi ve sıyrıldı.. evet tam anlamıyla kaçtı. Geçtim karşısına kv konuştum.Şimdi haftada 1 gidiyoruz. Bu hafta bi kaç işlerimiz vardı denk geldi bi kac kez görüştük onun haricinde hayır diyorum şimdi ısrar etmiyor. Umarım böyle devam eder keşke 1,5 yıl önce yapsaymışım o konuşmayı... Neyse nazar falan değer daha fazla yazmayım
Aynen öyle oluyor. Bende şöyle bir psikoloji oluştu. Atıyorum dün gittim bugün gitmedim ya yarında gitmesem kesin bana laf çarpacak yine canımız sıkılacak yine kendi kendimi yiycem en iyisi git efulim diyorum. Kendime baski yapa yapa gidiyorum istekle degil. Evliligimizin basinda ben hep derdim esime annenlere gidelim bugun annelerde yiyelim anneni ara halini hatrini sor diye. Ama şimdi kadının başka konuda hiiiic sıkıntısı yok yalan söyleyemem kızı gibi görür neler neler yapar ama sırf bu konu beni kendinden soguttuKusura bakmayin ama hic iyi miyi değil kayınvalide. Bu cümle bildiğin pskolojik şiddet. Diken üstünde olur insan. Ama eşinden boşanmayı düşündürecek bir şey değil. Bence siz kayinvalidenize bir uğraş bulun. Sizinle uğraşmaya zamanı kalmasın.
CanımmmOnlar sen iyi olduğunu için iyiler.sen ters yaptığın anda hepsi birleşip sana cephe alıyorlar.
Birkaç kere tartışmalar olmuştu.o zaman ağırlığını koyabilirdin.bu sekilde hep başkaları mutlu olsun diye yaşanmaz.
Atıyorum dün gittim bugün gitmedim ya yarında gitmesem kesin bana laf çarpacak yine canımız sıkılacak yine kendi kendimi yiycem en iyisi git efulim diyorum. Kendime baski yapa yapa gidiyorum istekle degil.
Bahsettiğiniz bu eğitim nedir ben mi anlayamadım acaba?Yapacağınız tek şey kademeli olarak aAltmak.
Baya davranışı teknlklerle.
Şimdi hemen bir plan yapalım.
Haftada 3 gün günde 5 saat oturmaya gidiliyor ise önce haftada 3 gün gidelim kv..
Ama bunun 2 günü 5 saat 3.günü 4 saat. 3 hafta bu düzen.
Sonra yine 2 gün 5 3. Gün 3 saat (3 hafta boyunca) derken 3.gün 2 saate düşürün ve 3 hafta d bu şekilde gidin gelin ve toplam 9 hafta sonra 3.günü iptal edin.
Aynı tekniği 2. Gün içinde yapabilirsiniz artık canınız ne isterse.
Ben konuşarak anlaşılamayan insanlarda davranışı davranış değiştşme stratejisi uygularım.
Eşinşz çoraplarını kirliye mi atmıyor yapıştırın davranışı teknikleri çocuğunuz yemek mi yemiyor davranışı teknikler.
Ruhu duymaz bu arada eğitilen kişinin
Birxe inanın psikolojisi kitabımı okuyun. İkna edilemeyecek insan yoktur....
Bahsettiğiniz bu eğitim nedir ben mi anlayamadım acaba?
Paylaştım tabi oda çok konuştu ama anlamıyor kadın. Bende baş etme yolu bulamadım artık kırmamak için gitsem , anneden kiskanmalar derslerime karismalar artıp gidiyor dozu. Gitmesem öyle laflar söylüyor ki çekemiyorum. Mesela bi ara gitmedik 3 4 gun. Eşimin canı onların evinde olan bisey çekti nasılsa annem diye istedi. Ki bende isterim kendi annemden biseyler. Kvalde dedi ki "gelene var gelmeyene bisey yok veremem" öyle kalakaldım. Sonra bi ara dedim ben kendi anneme bile 10 günde bir gidiyorum benden fazla bisey bekleme. "EE gitmeyebilirsin annene burası kaynana kaynata evi buraya gelmek zorundasin" ve daha neleeer. Eşim akşamları çalıştı mesela bi ara çalıştığı arkadaşının eşi de 9 aylık hamileydi 4 gün çalıştılar bi gün kız bize geldi bi gün ben onlara gittim. Bunu dahi laf yaptı. "Hocalariniz mi oldu onlar onlar mi ogretiyor gelip gitmemeyi" diye Eşim "anne ben o kadar yoğun çalışıyorum ki evde karımın bile yüzünü görmüyorum sen ne diyorsun" dedi. Kaynvalde de kpedere döndü "vaaay goruyon demi karısının yuzunu gormuyormus ben kim oluyorum zaten" dediİşim var diyeceksin. İş üreteceksin. Laf çarptığında da e anne ne yapalım telaşeler arttı yoğunuz. Bitti. Biraz homurdanır eder ama alıştırırsınız.
Tabii eşinizle paylaştınız mı hiç
Şu emojiyi bulamıyorum yazdığımız bu yerde üstte emojiler var ama aralarında yok?Bir Kaynana oğlu olmadan geline saldırmadan hayata nasıl kazandırılır eğitimi olsa gerek
Paylaştım tabi oda çok konuştu ama anlamıyor kadın. Bende baş etme yolu bulamadım artık kırmamak için gitsem , anneden kiskanmalar derslerime karismalar artıp gidiyor dozu. Gitmesem öyle laflar söylüyor ki çekemiyorum. Mesela bi ara gitmedik 3 4 gun. Eşimin canı onların evinde olan bisey çekti nasılsa annem diye istedi. Ki bende isterim kendi annemden biseyler. Kvalde dedi ki "gelene var gelmeyene bisey yok veremem" öyle kalakaldım. Sonra bi ara dedim ben kendi anneme bile 10 günde bir gidiyorum benden fazla bisey bekleme. "EE gitmeyebilirsin annene burası kaynana kaynata evi buraya gelmek zorundasin" ve daha neleeer.
: D işaretlerini arada boşluk bırakmadan yazarsanız olur.Şu emojiyi bulamıyorum yazdığımız bu yerde üstte emojiler var ama aralarında yok?
: D işaretlerini arada boşluk bırakmadan yazarsanız olur.
Evet oldu :)oldu mu acaba
Teşekkür ederim sizden öğrenmiş oldum bir de parmaklarını masaya vurup düşünen var?: D işaretlerini arada boşluk bırakmadan yazarsanız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?